Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.11.2024., 11:17   #561
Quote:
Mar kaže: Pogledaj post
Martin Kosovec o Dori i Eurosongu:
Ovakvi komentari su mi takav eyeroll. Jer eto, ono sta on objavljuje je prekvalitetno za Eurosong...

Na stranu politika, ali na Eurosongu se itekako mogu naci kvalitetne pjesme.
Da - ima dosta kica, vatrometa i cega sve ne, ali postoji i onaj dio gdje se dobre pjesme itekako istaknu. Mislim da smo se ipak odmakli od ranih 2000.-ih

Najlakse je reci da je Eurosong kic i sund

@BlaireWhiteFan - slazem se sa vecinom sta si rekao, ali fali mu jos nesto - karizma.
Old 14.11.2024., 16:58   #562
Pošto su polufinala Eurosonga only televote, ja nipošto ne bih slao balade. Pored uptempo, catcy pop numera te roketačina i svega ostalog što ide uz to, ne bih se vraćao na mirnije pjesme. Barem dok ne potonemo sa bržom pjesmom.
Old 14.11.2024., 17:10   #563
Quote:
celoselo kaže: Pogledaj post
Pošto su polufinala Eurosonga only televote, ja nipošto ne bih slao balade. Pored uptempo, catcy pop numera te roketačina i svega ostalog što ide uz to, ne bih se vraćao na mirnije pjesme. Barem dok ne potonemo sa bržom pjesmom.
Jedine balade koje prolaze su one koje su zaista 10/10 dobre i uz to imaju uložen veliki budžet na nastup kao Francuska i Ukrajina ove godine. Veoma bogat i cinematic nastup koji mi ne možemo priuštiti, a uvijek radimo veoma bezvezne i mid balade što je, je. Ni jedna balada sa Dore u zadnjih 20 godina nije postala hit. Zadnja je možda bila Čarobno jutro od Nine Badrić tamo 2003., ako nisu bile hit kod nas, kako netko onda mora biti toliko delulu i misliti da će se svidjeti Europi

Portugal ove godine je bila jedina balada koja se ušuljala u Top 10 i pretekla Grčku samo i isključivo zbog žirija u finalu koji su joj natukli bodove zbog one visoke note momenta, a flopnula je teško kod publike i danas nitko ne priča o toj pjesmi koliko je zaboravljena. Čak joj je i Hrvatski žiri dao 12 bodova, a kako Baby Lasagna veli, žiri ti neće doći na koncert nego publika
BlaireWhiteFan is offline  
Old 14.11.2024., 17:26   #564
Sve se bojim da bi ovo mogla biti slaba godina. Ili je ovo zapravo zatišje pred buru. Hajde da vidimo
MrPeggy12 is offline  
Old 14.11.2024., 17:51   #565
Quote:
Martin kao Salvador jednog dana?

Inače, Ukrajinci znaju shortlistati one koje su se prijavili pa onda od toga odrežu konačan popis. Zanimljiv princip.

Što se tiče BL-a, vrijeme će pokazati koliko je taj uspjeh bio velik i rijedak. Još nije došlo do mene da je ove godine skinut rezultat Doris Dragović i Maje Blagdan. Toliko godina nostalgije za 90-ima, promašaja, kukanja, žalovanja zbog HRT-ovog pristupa, subotnjih finala bez Hrvatske ili zadovoljavanja Nininim 23. mjestom, Jacquesovim 13. mjestom ili 13. mjestom Leta 3 kojeg osobno nisam volio, ali odradili su svoje. To su bile neke naše granice do ove godine i BL-a, no sada je pitanje postoji li još netko u Hrvatskoj osim BL-a.
Fino napisano. Unatoč malo gorčine u ustima, kakva je sezona iza nas, pitanje je kada će se to ponoviti. Mnogi od nas su doslovno na prvo slušanje čuli visok rezultat. I super je kako je čovjek sa svakim novim nastupom rastao, od skromnog PF Dore do apsolutno najboljeg nastupa, kako svoga tako i te večeri, u finalu. Slobodno se može film snimiti o njemu.

Inače, malo gledam statistiku, i kako mi je žao da fakin Izrael nije DQ na barem 5 godina. Znači ci*ani su glasali maksimalno politički, i žiri i publika, nasrali Luksemburgu bodove samo zato jer je cura Židovka, puna 24 boda. Pobijedili su u polufinalu s 10 dvanaestica, daj pls, samo zaboravili na San Marino nekim čudom. Meni su oni jedan od istodobno najgorih i najboljih naroda na planeti, dakako propatili su puno, imaju više velikana na milju nego bilo koja druga nacija. S druge strane, toliko se skupa drže da bi najbolje bilo da se samo i druže jedni s drugima. Usrali su nam ovaj Eurosong barem 20%.
BramaFix is offline  
Old 15.11.2024., 01:45   #566
Tko je ova "laurakojapjeva" što iskače po tiktoku da se prijavila na Doru?
MrPeggy12 is offline  
Old 15.11.2024., 03:23   #567
Miach je sad prije par sati/dan prije isteka prijava pjesma za Doru re-postala na svoj Instagram story onu famoznu Doru koju spominje na početku pjesme "Iluzija". Hmmmm.... make of that what you wish
BlaireWhiteFan is offline  
Old 15.11.2024., 08:06   #568
https://youtu.be/5zl2nanYw-g?si=Dbo2FImnWkY6yd2O

Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
Old 15.11.2024., 08:31   #569
Quote:
MrPeggy12 kaže: Pogledaj post
Laura Sučec iz zadnje sezone Voicea, dogurala do prvog livea.
Mar is offline  
Old 15.11.2024., 09:49   #570
Quote:
MrPeggy12 kaže: Pogledaj post
Mosquito26 is offline  
Old 15.11.2024., 09:51   #571
Ajmo vidjeti tko ce biti najblizi i pogoditi tocan broj prijava?

Prosle godine smo imali oko 200 - valjda ce biti malo vise ove godine pa cu reci 225
Old 15.11.2024., 10:00   #572
Danas zadnji dan prijava? Nadam se da bi se Đuras mogao vratiti sa boljim tamburaškim bangerom, kao i da će ToMa imati The pjesmu. Zanimljivo će biti vidjeti i da li se vraća Zsa Zsa. Svakako zanimljivi dani pred nama.

P.S. ima li što u ZAMP-u? Ili je još rano za to?

Odličan video Iako je BL bio potpuno nepoznat do ove godine, pronalaženje novog bi nas odvelo u krivom smjeru. Jedan je BL, tako da mislim da ćemo ove godine poslati nekog poznatijeg kao što je priloženo u tvom videozapisu.
Old 15.11.2024., 10:46   #573
Quote:
P.S. ima li što u ZAMP-u? Ili je još rano za to?
Gledao nema još nikakvih novih i neobjavljenih uradaka potencijalnih autora s prijašnjih Dora. Kad objave imena, onda ćemo tražiti
https://www.zamp.hr/baza-autora/
Old 15.11.2024., 11:03   #574
Dobro je što Martin ne planira Doru, bojim se da bi publika glasala za njega kao za malog Roka.

Do iduće godine će ionako biti totalno nerelevantan, samo je bilo bitno da prebrodimo ovu bez "Roko efekta" pjevačkih natjecanja.
Miss Piggy is offline  
Old 15.11.2024., 12:47   #575
Quote:
Mar kaže: Pogledaj post
Laura Sučec iz zadnje sezone Voicea, dogurala do prvog livea.
Mess, vidim neko šuškanje kad tamo neka i ne baš uspešna Vojsnjača, no dobro i Lazanja je bio nitko i ništa
Old 15.11.2024., 13:09   #576
Quote:
cas kaže: Pogledaj post
Mess, vidim neko šuškanje kad tamo neka i ne baš uspešna Vojsnjača, no dobro i Lazanja je bio nitko i ništa
Sneč
Old 15.11.2024., 13:38   #577
Puno previse vremena mi je trebalo da skuzim kaj je Vojsnjaca.
Blank Page is online now  
Old 15.11.2024., 14:33   #578
Baš me zanima jel pobjednička pjesma ESCa 2025 već submitana prethodnih dana i tjedana ili će danas tokom dana biti

Quote:
cas kaže: Pogledaj post
Mess, vidim neko šuškanje
U zadnje vrijeme često nekakvo šuškanje!!
Old 15.11.2024., 14:59   #579
Quote:
Blank Page kaže: Pogledaj post
Puno previse vremena mi je trebalo da skuzim kaj je Vojsnjaca.

Ja se veselim ovogodišnjoj Dori, baš baš me zanima što će sve biti tu

Slušala nedavno Vinka uživo, pjevao baš i tu pjesmu s Dore, lik stvarno pjeva, ono, da se naježiš od glave do pete
I dalje sam uvjerena da bi glasom dobacio do publike, samo da je malkice jača pjesma
hope.cc is offline  
Old 15.11.2024., 15:32   #580
Petra Kovačević potvrdila da se nije prijavila na natječaj.
Blue Comet is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:11.