13.06.2015., 09:15
|
|
krlj, krlj
Registracija: Oct 2010.
|
ja sam nacrtao križ
|
|
|
13.06.2015., 09:17
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2015.
|
Quote:
ersteone kaže:
Ekipa s politike pokušava komentirati sport i to svaki jebeni put kad kurca ne kuže, misleći da im njihovo površno znanje o sportu daje pravo moralizirat i pametovat....Nemate pojma šta se događa... Neinformirani ste.. Ne znate koliko borba traje i šta se sve pokušavalo... Ne znate koliko se vaših političara smijalo na pokušaje micanja ovog lopovskog HNS-a ... Tko jebe vas i repku d.o.o. , komentirajte je na poslovnom dijelu foruma gdje joj je i mjesto ... Ma ukratko - MRŠ
|
I ne samo s politike. Ekipa s religije, mode, školaraca i cijelog jebenog foruma (i ne samo foruma) ima pravo komentirati i komentirati će dokle god se vuku potezi koji sramote cijelu ovu državu. Ovo nije stvar samo nogometa, ovakve stvari tiču se čitave države i percepcije države u svjetskim okvirima. Ovdje možda možete po željama banirati i micati neistomišljenike, ali na javi nas se pita i pitat će nas se, a mi ćemo vam odgovoriti. Ovime ste dokazali da ste još gori od Mamića i Šukera. Imate svoje Jovanoviće, Stevanoviće, Orsate, Josipoviće i Milanoviće i ovo je najbolje što ste mogli smisliti? Onda je vaša agenda jasno usmjerena protiv ove države i tako vas se treba i tretirati.
|
|
|
13.06.2015., 09:18
|
|
Zimska Zmija
Registracija: Sep 2013.
|
Quote:
divizija kaže:
ovo je izjava s one strane ludila. na skali ludila od 1-10, ovo je izjava za 13.
dabog da šuker i mamić poživili 70 godina, sve vas nadživili i vodili HNS i oni i njihovo potomstvo još 30 generacija. od jučer imaju sve moje simpatije.
|
Mene najviše ljuti što se ovo sada iskorištava da bi se ponovo prikazalo nas kao štovatelje fašizma.
Znamo da je ovo učinjeno zbog borbe protiv HNS-a, nikakvog štovanja fašizma, ali neki ne odustaju i počinju širiti svoje laži.
Mislim da bi reprezentaciju ubrzo mogli izbaciti iz natjecanja jer ima još utakmica za odigrati gdje se mogu prirediti majmunarije.
|
|
|
13.06.2015., 09:19
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
kuzma2222 kaže:
Znaš šta asu granica ludila u Dalmaciji je na skali 15.
Generacije su rođene reprezentaciju nisu vidile na Poljudu radi samovolje 1 osobe.
Blago državi koja ovce poput tebe ima.
|
ma svaka čast njima za tu odluku, jer se jučer jasno pokazalo da je ispravna. dosad sam uvijek mislio da tog mamića treba sasjeć, da se previše razmahao , da pridonosi antagnonizmu, al bolan koliko god taj bio lud, za ovo jučer on je ivan pavao 2., ako se išta jučer pokazalo je da od mamića ima gorih.
od svakog luđaka ima većih, pa eto i od mamića, vidismo to jučer.
dabog da nikad više ne vidjeli reprezentaciju, i gledali mamića doživotno, ako ovo možete podržavat.
|
|
|
13.06.2015., 09:20
|
|
Fetivi došljak
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
di stefano kaže:
I ne samo s politike. Ekipa s religije, mode, školaraca i cijelog jebenog foruma (i ne samo foruma) ima pravo komentirati i komentirati će dokle god se vuku potezi koji sramote cijelu ovu državu. Ovo nije stvar samo nogometa, ovakve stvari tiču se čitave države i percepcije države u svjetskim okvirima. Ovdje možda možete po željama banirati i micati neistomišljenike, ali na javi nas se pita i pitat će nas se, a mi ćemo vam odgovoriti. Ovime ste dokazali da ste još gori od Mamića i Šukera. Imate svoje Jovanoviće, Stevanoviće, Orsate, Josipoviće i Milanoviće i ovo je najbolje što ste mogli smisliti? Onda je vaša agenda jasno usmjerena protiv ove države i tako vas se treba i tretirati.
|
MRŠ 
|
13.06.2015., 09:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2014.
|
Quote:
Spuštalica kaže:
Hvala na edukaciji, i kukasti kriz se koristio prije i poslije Hitlera, kao sto se i desnica koristila jos za vrijeme Rimljana, a ZDS prije i poslije NDH.
A za Aramejsku, sa moba sam pa ne vidim avatar osim male slikice, ali hvala na edukaciji.
Cuvajte Mamica, cuvajte Barsica, cuvajte Sammira, Sifu i Halilovica od napada nacista
|
I Zeleniku. Ipak, repsentacija je svetinja.
|
|
|
13.06.2015., 09:22
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2015.
|
Quote:
ersteone kaže:
MRŠ 
|
baš neću 
|
|
|
13.06.2015., 09:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
NALER kaže:
Triba tebe kaznit kurcen po celu
|
Opet si potvrdio moju teoriju da svi vaši huliganski ispadi zapravo proizlaze od frustracija zbog malog penisa. Hvala ti na tome 
|
|
|
13.06.2015., 09:23
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Winter Snake kaže:
Mene najviše ljuti što se ovo sada iskorištava da bi se ponovo prikazalo nas kao štovatelje fašizma.
Znamo da je ovo učinjeno zbog borbe protiv HNS-a, nikakvog štovanja fašizma, ali neki ne odustaju i počinju širiti svoje laži.
Mislim da bi reprezentaciju ubrzo mogli izbaciti iz natjecanja jer ima još utakmica za odigrati gdje se mogu prirediti majmunarije.
|
ma to je sigurno 1/1, to je cilj vlasti i ovih mulaca koje su upregnuli. cilj je
1) diskvalificrati repku
2) okriviti za to "desničare i neofašizam koji buja"
i mulci se dadoše u to upregnuti. oni se bore protiv HNSa
ako to zbilja vjeruju, stvarno im je IQ na razini zimske temperature, i to jutarnje.
|
|
|
13.06.2015., 09:26
|
|
1911-HS
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
divizija kaže:
ma svaka čast njima za tu odluku, jer se jučer jasno pokazalo da je ispravna. dosad sam uvijek mislio da tog mamića treba sasjeć, da se previše razmahao , da pridonosi antagnonizmu, al bolan koliko god taj bio lud, za ovo jučer on je ivan pavao 2., ako se išta jučer pokazalo je da od mamića ima gorih.
od svakog luđaka ima većih, pa eto i od mamića, vidismo to jučer.
dabog da nikad više ne vidjeli reprezentaciju, i gledali mamića doživotno, ako ovo možete podržavat.
|
Ma nabijem ja i SDP i HDZ i šta ćeš sad.Zanimaju me samo zdravi odnosi u HR nogometu.Da Hrvatska reprezentacija ne bude "repka" nego svih nas.Da igra od Osijeka do Splita.
Da ti ponovim jebem i HDZ i SDP lopine jedni i drugi.
I ovaj čin je brutalan ali isprovociran.
|
|
|
13.06.2015., 09:26
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
xlr8 kaže:
Zasto konjusari misle da su nekome uopce potrebne njihove simpatije i podrska?
|
zato što frustrirani debili rade pizdarije zbog deficita pažnje, malih penisa, niskog IQ i ispraznih života.
|
|
|
13.06.2015., 09:27
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2010.
|
ovo su nacrtali Šuker i Mamić sve u dogovoru da se izbjegne Bugarska u Splitu i zato neće bit nhikakve kazne, kao što je Šuker izlobirao da se igra pred praznim tribinama u Splitu.
iako na indexu i Yutarnujem već onaniraju na pomisao da se izbaci Hrvatska iz natjecanja radi par kontura na travnjaku )))).
debilizam i mazohizam u Hrvata probijaju stratosferu.)))
|
|
|
13.06.2015., 09:28
|
|
...samo gledam...
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
ersteone kaže:
Ekipa s politike pokušava komentirati sport i to svaki jebeni put kad kurca ne kuže, misleći da im njihovo površno znanje o sportu daje pravo moralizirat i pametovat....Nemate pojma šta se događa... Neinformirani ste.. Ne znate koliko borba traje i šta se sve pokušavalo... Ne znate koliko se vaših političara smijalo na pokušaje micanja ovog lopovskog HNS-a ... Tko jebe vas i repku d.o.o. , komentirajte je na poslovnom dijelu foruma gdje joj je i mjesto ... Ma ukratko - MRŠ
|
ček, to se naziva sportom: mamić, huligani, hns, svastike itd.
to ima najmanje veze sa sportom
|
|
|
13.06.2015., 09:30
|
|
Style & Substance
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
di stefano kaže:
|
Ma da. Ovo ti potpisujem - ako iza ovoga stoji ljevica kroz udrugu Naš Hajduk i slične - onda se tu nema što dodati. Isti modus operandi kao i Labradoraca kada su digli u zrak Židovsko groblje u Zagrebu.
Ali... ne zavaravajmo se.... 20 godina reprezentacija nije igrala kvalifikacijsku nogometnu utakmicu u Splitu. Samo revijalne i prijateljske. U takvim okolnostima otuđenje od reprezentacije je normalna stvar - stvoreni su preduvjeti za priklanjanje anti-hrvatskom radikalizmu dijela nogometnih navijača i njihovu manipulaciju za što su odgovorni oni koji su donosili takve odluke. Dakle vodstvo HNS-a.
A najizravnije odgovorni za sinoćnji skandal su oni koji su osiguravali Poljud zadnjih nekoliko dana. Ako UEFA izbaci Hrvatsku onda je neće izbaciti samo zbog svastike, nego i zbog činjenice da je onaj koji je neometan crtao svastiku jednako jednostavno mogao postaviti i bombu na stadion.
A to je već sasvim dovoljan razlog za diskvalifikaciju bilo koje države.
|
|
|
13.06.2015., 09:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
divizija kaže:
zato što frustrirani debili rade pizdarije zbog deficita pažnje, malih penisa, niskog IQ i ispraznih života.
|
Bravo divizija  Potpisujem sve što si rekao.
|
|
|
13.06.2015., 09:31
|
|
Fetivi došljak
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
!hej kaže:
ček, to se naziva sportom: mamić, huligani, hns, svastike itd.
to ima najmanje veze sa sportom
|
E bravo, sad si pogodio bit... To je naš nogomet koji ima najmanje veze sa sportom... Upravo zbog Mamića, Šukera i sličinih likova... I kad godinama navijači nastoje legalnim sredstvima to ponovno vratiti u sport, ekipi s politike i ostalih područja društva puca kita.... Kad ostane u borbi jedino gerila onda dolazite moralizirat... Di ste bili kad je trebalo podržati borbu kroz institucije - LICEMJERI ? Na politici, modi, religiji ... Pa odjebite i sad tamo - MRŠ
|
13.06.2015., 09:33
|
|
Fan bezmudog f-hr pizdeka
Registracija: Sep 2008.
|
|
13.06.2015., 09:33
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2010.
|
Šukeru i Mamiću našli ste Split zajebavat i namještat utakmice pred praznim tribinama.
ne znate na koga ste se namjerili.)))
|
|
|
13.06.2015., 09:34
|
|
kontra mraku,kontra sili
Registracija: Mar 2014.
|
Iako podrzavam ovaj cin,malo je degutantno gledat kako svastika veseli neke orjunase 
|
13.06.2015., 09:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
wasp x kaže:
Opet si potvrdio moju teoriju da svi vaši huliganski ispadi zapravo proizlaze od frustracija zbog malog penisa. Hvala ti na tome 
|
Nema na cemu..i drugi put te kaznimo kurcem po celu.. 
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:23.
|
|
|
|