Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša > Zagreb

Zagreb Dan i noć u metropoli

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.07.2024., 18:11   #561
Quote:
mkmarko kaže: Pogledaj post
Milsim da je u istom kvartu kao ja . Dat cu hint imamo Institut i najljepsu Crkvu i ime skole legende Zagreba.
Meni je najljepša crkva crkva sv.Katarine, pa onda sv.Marka.
Onu u Sopotu zovem nuklearni reaktor.
Old 14.07.2024., 01:25   #562
Quote:
mkmarko kaže: Pogledaj post
Milsim da je u istom kvartu kao ja . Dat cu hint imamo Institut i najljepsu Crkvu i ime skole legende Zagreba.

Siget
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2024., 18:08   #563
U Zagrebu mi se sviđa ljetnja praznina u gradu.
4. Kamen is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2024., 12:26   #564
Quote:
4. Kamen kaže: Pogledaj post
Slazem se , vrijeme tako sporo prolazi kad je prazno

Bas je bajno
mkmarko is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2024., 10:42   #565
Lijepe djevojke u ljetnim haljinama, kao i u ostaloj prigodnoj odjeći za ljeto. Podižu atmosferu u gradu.
krekre is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2024., 11:41   #566
Quote:
E, toooo
Odgovori s citatom
Old 16.07.2024., 12:58   #567
Za sada nista, prevruce mi je u Zagrebu opcenito da ista radim Ali...ima manje ljudi, manje buke, olakasanje je.
Roronoa7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2024., 10:40   #568
Sam sebi zvucim kao old fart ali primjetio sam da su na dosta drveca u Novom Zagrebu na Javorislim Platanama otpala skoro cijela kora i vjv su sada izlozene nametnicima. Jel primjetio tko isto to? Steta drveca
mkmarko is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2024., 14:59   #570
A joj uzas. Valjda budu nekako prezivjeli
mkmarko is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2024., 21:29   #571
Ne bi trebalo biti većih posljedica po stabla:

Quote:
Doista nema potrebe za tim, jer nije riječ o opasnim nametnicima, kaže dr, Pernek. Inače, platanu koja je pogođena stjenicama možemo prepoznati po žućkastom lišću, pa će se drvo baš isticati žućkastom bojom u okolišu. Uzrok je vjerojatno u tome što sisanjem isušuju lišće i tako štete platani, no čini se da drvo to dobro podnosi jer većina platana nije propala.

- Slično je i sa hrastovim stjenicama, pa tako već u srpnju možete vidjeti hrastove sa smećkastim listovima koji se suše. Još nemamo odgovora na pitanje u kojoj mjeri to šteti drveću, no štetu zasad bilježimo samo mi šumari, zaključuje dr. Pernek.
Paskaneman is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 00:10   #572
posljedice su itekak vidljive i prognoze nisu bas lijepe. dovoljno je baciti pogled prema nekoj sumi i odmah se po boji skuzi gdje je hrast. te napasti sisu sok iz lista koji se pocne susiti vec u srpnju i gotovo je s fotosintezom. stablo se iscrpljuje, slabi i postaje podloznije bolestinama i susenju. drugi problem je kaj zbog prestanka fotosinteze hrast prerano odbacuje zir i nema posumljavanja.
chavez ding is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2024., 22:18   #573
Knjiznica Tina Ujevica, Tresnjevka, prolazim dva dana, jer sam nesto morao prezueti iz firme nadomak. Zastanem pred staklom/izlogom knjznice, a kroz isto prepoznam poznatog mestra koji skuplja boce na biciklu po Centru.

Sjedi kao car u knjzinici, otvorio je vise knjiga, nesto je istrazivao, pa zapisivao na papir, a onda se valjda htio odmoriti, pa je poceo citati dnevne novine koje imaju. Ali nacin na koji je sjedio i citao, kao da je doma.

A bicikl s bocama, uredno ceka vani u hodniku, kao osedlani vjerni konj, koji gazdu ceka nazad.

Bas mi je fora bilo vidjeti, nekoga, koga bi vecina (nazalost) gledala samo kao klosara, kako dva dana za redom, uziva u knjigama i dnevnom tisku

...
Cat6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2024., 21:03   #574
Jako mi se sviđa kad prođu lokalni izbori. Nestanu sva nerealna obećanja i masu diskusija oko istih.
4. Kamen is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.10.2024., 17:37   #575
danas sam nakon puno godina vidio kamioncic cistoce s cetkama cistio je lisce uz rub ceste,
stao sam da ga pogledam medjutim brzo je otisao dalje, tko zna kad cu ga opet vidjeti
@cat: dobro je da ima takvih koji skupljaju boce i jos citaju knjige
Krkimir is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.11.2024., 20:00   #576
Sviđa mi se što živim u ovom prelijepom gradu punom dobrih ljudi. I bez obzira na veliku količinu žuči i ostale negativne energije koja se svekoliko prosipa, meni je život u Zagrebu baš lijep.

Zadnje uređivanje 4. Kamen : 07.11.2024. at 20:01. Reason: previše portugizca
4. Kamen is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.11.2024., 20:01   #577
Pa lijepo.
Old 08.11.2024., 00:53   #578
Njušim lagani -izam i/ili -azam, al neka, bar na prvu (ili drugu? ) lepo čut tj. vidit.
DeeJay Dee is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2024., 01:48   #579
Quote:
DeeJay Dee kaže: Pogledaj post
Njušim lagani -izam i/ili -azam, al neka, bar na prvu (ili drugu? ) lepo čut tj. vidit.
Brilliant!

Od početka od kada sam ovdje se pronalaze neke dubokoumne poruke u mojim postovima. Možda je to zbog mog prvotnog imena koje nije odobreno odnosno od potpisa koji su bili muleta kao i oksimoron mog izvornog imena.

P.S. Ovdašnje diskusije mi enormno povećavaju(a i vama) broj pratitelja na mojim internetskim profilima.

P.P.S. Ja sam jako sretan što želim i svima vama.
4. Kamen is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2024., 17:14   #580
Quote:
Sviđa mi se što živim u ovom prelijepom gradu punom dobrih ljudi. I bez obzira na veliku količinu žuči i ostale negativne energije koja se svekoliko prosipa, meni je život u Zagrebu baš lijep.
Slažem se👍
x files agent is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:59.