Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.05.2024., 17:10   #5801
Quote:
Pješčani sat kaže: Pogledaj post
Čarls platio Tatleru da izrade Katein najgori portret.
PR at it's finest
Pa da je maga u pitanju uopce ne sumnjam da bi to bio njihov narativ
Old 23.05.2024., 17:38   #5802
mislim da namibijska umjetnica samo čeka da počnu protesti zbog kosih okica pa da nekoga prozove zbog rasne isključivosti
dalal is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2024., 07:42   #5803
Quote:
Andra kaže: Pogledaj post
Ma ja se nadam da je ovo zafrkancija.

U rangu tuđmanovih kipova diljem hrvatske.
Bila sam uvjerena da je ovo samo zajebancija.
Old 24.05.2024., 11:41   #5804
Quote:
Andra kaže: Pogledaj post
Slikarica treba promjeniti profesiju
Da, to što joj ne sliči samo je dio problema s ovom slikom.
Illana is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2024., 18:38   #5805
Izgleda kao mama Potato Jesusa.
Karlov mi nije toliko loš, samo onaj leptir strši.
Leteća is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2024., 14:12   #5806
Princeza Kate se vjerojatno neće pojavljivati u javnosti do kraja godine, a okružena je svojom "birth family" dok prolazi preventivnu kemoterapiju.
Zašto birth family, gdje je njena family? Ovo je zbilja jako puno vremena za bilo kakvu dijagnozu i javno nepojavljivanje.
Old 25.05.2024., 14:20   #5807
Jadna Kate ne liči na sebe na tom portretu.

Koji im je k s ovakvim portretima, prvo Charles krvav, onda sad Kate koja ne liči na sebe. Strašno!
FluZtr is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2024., 14:28   #5808
Quote:
Leteća kaže: Pogledaj post
Izgleda kao mama Potato Jesusa.
Karlov mi nije toliko loš, samo onaj leptir strši.

Isse, plačem. Ali da.

Čarlijev mi je fenomenalan portret.

Ne kužim gdje ljudi vide krv, previše pinky i breskvastih tonova za ista morbidno i mračno.
Old 25.05.2024., 14:36   #5809
Charlesov portret mi jednostavno nije primjeren za kraljevsku obitelj, ono u rangu mi je kao doći na neki administrativni posao s određenim dress codeom u trenirci.
FluZtr is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2024., 20:25   #5810
Ma to sa birth family je trač sa neke žnj američke stranice. Sami royalsi nisu ništa rekli o ničemu a Katini prijatelji ne bi razgovarali sa trač portalima.
Cukarinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2024., 01:34   #5811
Meni je charlesov portret s leptirom fenomenalan

Katicin portret nije sluzbeni, pa ne vidim cemu tolika buk…kao sto je netko prije napisao, slikarica ocito treba promijeniti posao….
Old 26.05.2024., 14:12   #5812
Quote:
Pješčani sat kaže: Pogledaj post
Princeza Kate se vjerojatno neće pojavljivati u javnosti do kraja godine, a okružena je svojom "birth family" dok prolazi preventivnu kemoterapiju.
Zašto birth family, gdje je njena family? Ovo je zbilja jako puno vremena za bilo kakvu dijagnozu i javno nepojavljivanje.
tko zna kakva je agresivna rakčina u pitanju .
Old 26.05.2024., 15:14   #5813
Je, od kemoterapije si u mjesec-dva kao nov. Dajte ne budite smiješni, koliko god ciklusa da prima, godina dana je sasvim realan period potreban za oporavak. Pa ne prima vitamine u venu.
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2024., 15:36   #5814
Svi skupa komentirate članak iz američkih novina s dna "novinarske kace", koji je vrlo očita izmišljotina, jer svi* jako dobro znamo da nitko niti službeno niti neslužbeno nekakvom pripravniku u američkom listu za brisanje guzice nije rekao baš ništa o njenom stanju ni o planovima za povratak.

* - dobro, ne svi, ima na forumu naravno uvijek onih koji jednostavno nisu u stanju to procijeniti pa prenose ovamo, a vi se k'o potpuni idioti za takve idiotarije zakačite i onda 15 stranica pričate o potpunoj izmišljotini bez ikakve utemeljenosti na stvarnosti.
Old 26.05.2024., 16:28   #5815
kad smo provjerenih informacija, jel tko vidio mega roast Nigerijske prve dame usmjeren na MM? lol
Complicated is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2024., 23:05   #5816
Quote:
Cukarinka kaže: Pogledaj post
Ma to sa birth family je trač sa neke žnj američke stranice. Sami royalsi nisu ništa rekli o ničemu a Katini prijatelji ne bi razgovarali sa trač portalima.
Pa što nisu papsi još u ožujku snimili Katu i mater kako se vraćaju u Windsor nakon što su djecu ostavile u školi?

A i bez toga, naravno da će Middletoni koji žive na 20min od Windsora i u penziji su više uskakati od Williama koji mora raditi, a na sve to je još i Charles bolestan. Nisam baš detaljno pratila, ali čini mi se da je i on još uvijek na kemo, sigurno dobar dio njegovog posla odrađuje W, pa još svoj+ Katin.

Ne treba tu puno insajd informacija, valjda bi se tako postavila svaka (normalna) familija ikad

Inače, RF je baš u krizi s working royalsima, toliko da su čak i bolesnu Fergusonku upregli, a ona odmah cirkus napravila
https://www.tportal.hr/showtime/clan...-klum-20240524
Quote:
Complicated kaže: Pogledaj post
jel tko vidio mega roast Nigerijske prve dame usmjeren na MM?
Fino ju je oprala
Quote:
We are not having a Met Gala. The nakedness is just everywhere, and the men are well-clothed. So we have to do something. Tell them we don't accept nakedness in our culture. That is not beautiful. It's not beautiful at all."

She added: "They should be confident in who they are. They do not need to mimic and emulate film stars from America. They don't know where they come from. Why did Meghan come here looking for Africa? We know who we are. Don't lose who you are."
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 18:48   #5817
Sad bas čitala da će im malo "uletjeti" beatrice da william ne ide svugdje sam.
Kate je navodno jako smršavjela, 15 kg, a i prije je bila premrsava.
Nije se skroz makla od posla, ne radi, ali ipak joj podnose izvješća za organizacije u kojima je glavna i saslusa koji su im daljnji planovi (Royal Foundation Centre for Early Childhood).
Njen portret je stvarno loš. Bilo je dovoljno da naprave realan portret bez uljepšavanja (radi djece dodati osmijeh). Da je netko od moje familije to naslikao, mene bi bilo sram
tomorrow2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 20:54   #5818
Ma Kate je u nekom žešćem stadiju nažalost
Lara 21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 21:19   #5819
Ne mora biti.
Prijateljica mi, par godina starija, slično prošla prošle godine (isto preventivna kemo, sad je sve ok).
12 mjeseci bolovanja. Izgubila kosu i "postarala" se 5 godina u jednoj. Prva kemo prošla lagano, zadnja je dotukla jer je već bila iscrpljena.
Ako su kate izvadili jajnike, vjerojatno ju je i s zenstvene strane dotuklo jer jedna od njenih uloga je bila i biti lijepa, a nemoze ni nista planirati jer kemo termini i nuspojave ne mogu se egzaktno planirati jer ovise o previse faktora. Meni ju je žao (kao i svih žena koje isto prozivljavaju). Nije fer.
tomorrow2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 21:26   #5820
Quote:
Lara 21 kaže: Pogledaj post
Ma Kate je u nekom žešćem stadiju nažalost
Nije u žešćem stadiju, nego teško podnosi kemo (čula/pročitala na više mjesta) jako je smršavila, ne želi da ju ljudi sažaljevaju i zato se neće pojavljivati u javnosti dok se malo ne dovede u red
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:05.