Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.05.2024., 21:38   #5821
Odakle sve ove priče?
Pusta nagađanja ili ima i nešto dokaznog materijala?

Spominje se micanje jajnika - zar je ipak bilo nešto ginekološkog?

Glupo mi je uopće nagađati što je i kako je, imam kolegicu koja prolazi kroz preventivnu kemoterapiju radi dojke, čujemo se svaki tjedan, pa ne znam ovoliko detalja kao što se po novinama (a onda preneseno ovdje) razvlači.
TIT is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 22:02   #5822
Pa nema temelja, opet idiotarije.
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 22:05   #5823
Sve su to izmišljotine i nagađanja, sama Kate nakon videa nije ništa rekla.

Portret je stvarno očajan, izgleda kao da ga je neko dijete u osnovnoj naslikalo. Ali super im je zamka, reci nešto loše o objektivno lošem portretu i odmah si rasist jer je autorica crnkinja. Charles barem sliči na sebe i vidi se da je slikar talentiran, ovo je sramotno ali barem nije službeno nego neka tamo naslovnica.
Cukarinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 22:09   #5824
Pratim jedan talijanski portal za vijesti. Do sada nisu pisali potpune neistine.
Prije mjesec-dva je pisalo da je operacija najvjerojatnije bila ginekološka, a danas da je smršavili jako, da će bea više raditi i da se interesira kako organizacije u čijem radu je sudjelovala rade i koji su im planovi.
Nisu tjednima ništa pisali o njoj, pa im vise vjerujem nego našima koji prenose bez selekcije
tomorrow2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 22:09   #5825
Što ga više gledam, Charlesov portret mi je sve bolji. Moćan. I lice, tj. glava mu je spot on.
Ja sam među onima kojima je Charlie drag. Izuzetno.
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 22:11   #5826
Charlie ima mile oči i baš to je savršeno dočarao, ima nježan izraz lica a oko njega je kaos Taj slikar ima baš zanimljivih portreta i svi su na prvi pogled prepoznatljivi, odličan je.
Cukarinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 22:12   #5827
Točno to.
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 22:14   #5828
I meni je njegov portret ok.
Ne mora sve biti klasika da ima vrijednost, bitna je i tehnika izrade, ne samo pomaknuta ideja.
Mogla bih zadacnicu napisati na temu tog portreta, inspirira me
tomorrow2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 22:17   #5829
To je i poanta i baš zbog toga je odličan. Da je portret sterilan i klasičan, svi bi nakon par minuta zaboravili da su ga vidjeli. Ovako ga pogledaš više puta i portret probudi neke osjećaje u tebi i potakne te na razmišljanje.
Cukarinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 22:22   #5830
Charlijev portret je dobar, lice je vrhunski skinuto

Meni je samo smijesan odabir crvene boje u smislu one slavne izjave o tamponu

Katin nije sluzbeni niti nista slicno pa mi nema smisla komentirat.
TweetyBirdy is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2024., 22:31   #5831
Quote:
TIT kaže: Pogledaj post
Odakle sve ove priče?
Pusta nagađanja ili ima i nešto dokaznog materijala?

Spominje se micanje jajnika - zar je ipak bilo nešto ginekološkog?
Ovo su zdravstvstvena pitanja, kakvi tu dokazi mogu postojati?

Pratim royal biografe/novinare/insajdere koji su ranije prenosili informacije iz Palače koje su se kasnije pokazale točne, znači da imaju neke izvore u Palači.

Kata želi samo mir i svi koji imaju bilo kakve veze s royalsima uključujući i novinare to jako poštuju zato službenih info nema i neće ih biti jer ih nitko niti ne traži, (ne znam gdje si ti vidjela te detalje) tako da ostaju samo tračevi iz donekle provjerenih izvora, a ovo je ipak trač tema, pa ne vidim nikakav problem. A sad, kome su tračevi idiotarije taj je zalutao na krivi pdf

Inače, insajderi svi redom su još u veljači rekli da joj nisu odstranjivali ni jajnike, ni maternicu, to je priča s društvenih mreža.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2024., 13:03   #5832
Biografi, novinari i insajderi poput Angele Levin koja vidi troll objavu na Twitteru i prenese je kao činjenicu pa se boomeri koji ne razumiju internet zgražaju u komentarima jer fuj, Meghan je baš odvratna.
Cukarinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2024., 13:32   #5833
dosta se piše da je Kate viđena negdje vani zadnjih dana, ali nema nigdje fotki
Old 29.05.2024., 20:34   #5834
Quote:
aishia kaže: Pogledaj post
...
Pratim royal biografe/novinare/insajdere...
Koje?
Odgovori s citatom
Old 29.05.2024., 21:11   #5835
Vjerojatno postoji dogovor sa treš portalima da ne objavljuju slike čak i ako ih dobiju, kao što ne smiju slati fotografe u škole u kojima su njihova djeca.
Cukarinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.05.2024., 23:48   #5836
Quote:
Cukarinka kaže: Pogledaj post
Vjerojatno postoji dogovor sa treš portalima da ne objavljuju slike čak i ako ih dobiju, kao što ne smiju slati fotografe u škole u kojima su njihova djeca.
Fotografi (papsi?) ne smiju fotkati po niti jednoj školi u razvijenom svijetu bez dozvole roditelja, nije to nikakava pogodnost za royal djecu.
A Katine paparazzo fotke će uvijek netko objaviti, ne zavaravaj se. Ako ne u UK, onda u USA, Francuskoj, Australiji... uvijek se nađe netko, naravno ako postoje
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2024., 09:18   #5837
Quote:
baby doll kaže: Pogledaj post
dosta se piše da je Kate viđena negdje vani zadnjih dana, ali nema nigdje fotki
Pa naravno da ih nema

Ljudi puše iste fore kao i na onoj fake snimci iz farm shopa... U 21. st. svi imaju mobitel sa sobom, ali izgleda da u trenutku kad se Kata pojavi nekim čudom prestanu raditi ili je kvaliteta iznimno loša
Old 30.05.2024., 16:45   #5838
Ni prije "nestanka" nije bilo previše paparazzi fotki a ljudi ih svakodnevno vide. Jednostavno ih ne fotografiraju, imaju poštovanja prema royalsima.
Cukarinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2024., 17:41   #5839
Pa ne znam za postovanje.
Znali su imati snimke kako pozdravljaju ljude kod dolaska na neko dogadjanje, ljudi razgovaraju s princezom i imaju u ruci mobitel kojom ju snimaju, na 20 cm od nosa.
TIT is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2024., 19:30   #5840
Najavljen event nije isto što i odlazak na tržnicu u slobodno vrijeme. Ti ljudi normalno žive među susjedima i lokalcima.

I meni je to s mobitelima ružno.
Cukarinka is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:23.