Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.11.2024., 14:58   #5821
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Što je je, nevjerojatan popust. Takve popuste inače ne daju. Ali da su me razveselili i zaželjeljeli mi sretan fake rođendan ovime, nisu. Samo su me dodatno rastužili...
Kapitalisti.
Don't blame the pleya, blame da game.
Martar is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2024., 09:47   #5822
Quote:
BeeBe kaže: Pogledaj post
To je sve jako ljuto ili?
A mislim da je to individualno. Meni ni jedan nije jako ljut a puno su mi finiji od onog hot devil ili kako se vec zove.
faith11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2024., 17:26   #5823
garlic mayo nist posebno bolji u kfcu
mushroom burger nedefiniran fali okusa
ugl smece
generous jack i hrburger su klasa iznad
nisam probao sracku mayo
Martar is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2024., 19:27   #5824
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Evo rođendanskog kupona!
McSundae Deluxe za 2€ (umjesto 2,60€, -23%)

Očito im je to defaultni kupon za sve, a otišli su u kurac i prije kad su prestali pisati cijenu proizvoda na kuponu i počeli sa šemama -0,30€, -0.80€ pa ti računaj koliko košta.

S ovim novim kuponima su ukinuli i sve one čaše, šalice, žnirance pa više nemaš za šta zamjenit bodove.
Old 02.11.2024., 19:46   #5825
Nisam bila u Meku nekih dvije godine i danas otišla na sladoled nakon kina. Probala sam McSundae Deluxe Pistachio i jako mi se sviđa. Baš ukusan spoj šlaga, sladoleda od vanilije, smrvljenog keksa i preljeva od pistacija. Odličan!
Old 02.11.2024., 20:18   #5826
Baš sam ljubomorna na rođendanski kupon. Skoro mi žao da nisam i ja imala fejk rođendan .

Pa, kamo bi došli kad bi svima dijelili nešto značajno . Kako kaže moja iznajmljivačica apartmana (koja mi ostavi jednu vrećicu za smeće za dva tjedna boravka): kamo bi došla da ostavljam više.
BeeBe is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2024., 22:43   #5827
Quote:
Martar kaže: Pogledaj post
mushroom burger nedefiniran fali okusa
ugl smece
generous jack i hrburger su klasa iznad
Je, taj s gljivama je bas katastrofa.
AngryNomad is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2024., 01:06   #5828
Jadni su s kuponima, bolje nek si ukinu app
Goone174 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2024., 15:47   #5829
Bila sam malo skeptična s obzirom na komentare, ali sam svejedno probala ovaj s gljivama i meni je bas ok Svdja mi se umak i meso mi je bilo nas dobro.
Odgovori s citatom
Old 17.11.2024., 17:09   #5830
Moram pohvaliti Mek što se tiče kvalitete namirnica. Uopće mi nije jasno zašto je to oličenje za nezdravu hranu. Za čaj imaju neki kvalitetni skupi med iz Austrije, ne znam koji kafić to ima (redom svi imaju neki "černobil med" iz Kine). I čajevi su skroz ukusni i kvalitetni. A cijena niža nego u kafićima.
Tako da vjerujem da su s mesom i drugim stvarima isto ok.
miss.silence is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2024., 17:12   #5831
Quote:
miss.silence kaže: Pogledaj post
Moram pohvaliti Mek što se tiče kvalitete namirnica. Uopće mi nije jasno zašto je to oličenje za nezdravu hranu. Za čaj imaju neki kvalitetni skupi med iz Austrije, ne znam koji kafić to ima (redom svi imaju neki "černobil med" iz Kine). I čajevi su skroz ukusni i kvalitetni. A cijena niža nego u kafićima.
Tako da vjerujem da su s mesom i drugim stvarima isto ok.
osim povrća, sve ostalo (i pomfrit) uvozi iz Austrije
Old 18.11.2024., 13:12   #5832
Quote:
Freyya kaže: Pogledaj post
Bila sam malo skeptična s obzirom na komentare, ali sam svejedno probala ovaj s gljivama i meni je bas ok Svdja mi se umak i meso mi je bilo nas dobro.
Ne sviđa im se je žele kilu vegete uz gljive. Meni je bolji od mnogih drugih burgera.
Rosabel is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2024., 13:21   #5833
Quote:
Rosabel kaže: Pogledaj post
Ne sviđa im se je žele kilu vegete uz gljive. Meni je bolji od mnogih drugih burgera.
Meni je osobno bio ok ali suh, mogli su malo dodat umaka, kad strpaju dvije pljeske skupa bude dosta suhlje nego ovaj s jednom (pretpostavljam da ste jeli ovaj s jednom)
Martar is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2024., 16:41   #5834
Ja sam jela sa dvije pljeskavice... iako je bilo malo umaka, meni je meso bilo sočno, pa mi nije baš falilo.
Rosabel is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2024., 16:44   #5835
Quote:
Rosabel kaže: Pogledaj post
Ja sam jela sa dvije pljeskavice... iako je bilo malo umaka, meni je meso bilo sočno, pa mi nije baš falilo.
E tako i ja - meso dobro i taman mi je u biti bilo umaka i gljive mi nisu bile neke “ubijene”. Mozda sam ja subjektivna jer stvarno volim gljive i trusila bi ih u sve
Odgovori s citatom
Old 18.11.2024., 17:19   #5836
Quote:
Freyya kaže: Pogledaj post
E tako i ja - meso dobro i taman mi je u biti bilo umaka i gljive mi nisu bile neke “ubijene”. Mozda sam ja subjektivna jer stvarno volim gljive i trusila bi ih u sve
ma volim i ja gljive s vrhnjem, u pizzi...ali generous jack mi je ipak sočniji i boljj
Martar is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2024., 09:20   #5837
Tiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2024., 10:15   #5838
Da bar propadnu
Prije su bili pristupacni,
sad da bilo sto dobijes tamo moras dat 20kn (2,5€), ne racunamo umake oni nisu hrana

Prije se sjecam 1+1 je bio 1,3€ (10kn) a sad je 2,3€ (18kn) i to piše akcija, bez akcije sigurno 2,5€
Martar is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2024., 13:07   #5839
Quote:
Martar kaže: Pogledaj post
Da bar propadnu
ne znam samo u kojem bi to svemiru bilo moguce
gmit is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2024., 13:25   #5840
U BiH..
Henry Miller is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:23.