Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.09.2013., 06:49   #5821
upravo kupila
Elizabeth Arden - Good Morning Eye Treatment
http://www.cheapsmells.com/search.ph...+Eye+Treatment

padam na akcije i sniženja
taman sam pri kraju sa Lierac okoočnom, pa bi ju mogla isprobati
Old 03.09.2013., 09:07   #5822
pa naravno da mi je sve to bitno, samo što nisam mislila na to, ako mogu naći nešto jeftinije s tim sastojcima onda je sve jasno

a jel ima neka stranica koja bi mi po sastojcima izbacila kremu?
moćna carica is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2013., 13:20   #5823
Djevojke, molim pomoć.

U unutrašnjosti gornjeg i donjeg kapka mi se koža osušila toliko da imam lišajeve koji se progresivno povećavaju.

Nisam do sad koristila kreme za okoloočna područja jer sam još u cvijetu mladosti (), ali sad bih morala budući da se ne mogu riješiti tih lišajeva.
Traje već nekih desetak dana, kapci su mi se zadebljali zbog tih sitnih linija, i bore su vidljivije ako nanesem korektor (a imam tamnoplave podočnjake).
Mazala sam ih okoloočnom, ali mi ona ne odgovara i trusi se (Terra Naturi), mazala sam i Sensi Sheom od Miyu, ni ona ne rješava problem.

Budući da mi je koža mještovito-masna i da mi oči često suze, pretpostavljam da je od sredstava za čišćenje lica (Sebium) i čestog navodnjavanja

Trebam nekakav repair hitno.
Šta preporučujete?
Old 06.09.2013., 13:39   #5824
dali je netko probao ovu kremicu: http://www.perriconemd.com/product/a...rea+therapy.do ili nešto od njega?
Old 06.09.2013., 15:12   #5825
prvi dojmovi o okoloocnom gelu zimzelene kozmetike:

dolazi u pakiranju od 30ml i preporuceno mi je da ga drzim u frizideru za bolji ucinak.

jutros sam ga otvorila poprilicno mamurna, ponjusila i... shvatila da mirise na rakiju od mirte. moj zeludac je to junacki podnio pa sam namazala obilnu kolicinu na podrucje oko ociju. efekt hladjenja je pristutan prve dvije minute po nanosenju i vrlo je ugodan.
definitivno inatantno smanjuje podbuhlost i fino hidratizira. brzo se upija i otavlja kozu elasticnom. za sada mi se jako svidja.

p.s. koliko mi je poznato, ovaj gel NE sadrzi alkohol i vjerojatno mirise po travnatoj rakiji zbog herbalnog sastava. cak mi je malena kolicina usla u oko i nisam osjetila peckanje.
monama is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2013., 16:47   #5826
Quote:
monama kaže: Pogledaj post
jutros sam ga otvorila poprilicno mamurna, ponjusila i... shvatila da mirise na rakiju od mirte.

Sviđaju mi se dojmovi, pogotovo ako smanjuje otečenost. Koja je cijena?
phazing is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2013., 16:58   #5827
50kn za 30ml.
ne bih je preporucila jedino onima s jako suhim podrucjem oko ociju, ovo je vise za one koji zele njegu, a boje se milia.

edit: sad vidim da sam u postu gore napisala inatantno umjesto instantno
monama is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2013., 17:22   #5828
Quote:
50kn za 30ml.
ne bih je preporucila jedino onima s jako suhim podrucjem oko ociju, ovo je vise za one koji zele njegu, a boje se milia.

edit: sad vidim da sam u postu gore napisala inatantno umjesto instantno
O divno.
Naručit ću ju sigurno, nemam suhu kožu na tom dijelu, više mi treba nešto za smanjivanje otečenosti i laganu hidrataciju. Tnx
phazing is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2013., 18:23   #5829
ja ne znam je li meni to treba
Old 06.09.2013., 18:37   #5830
sve ovisi o tipu koze. meni to podrucje ni inace nije posebno dehidrirano, ne zahtijeva posebno hranjive kreme jer mi se od njih lako naprave milie/gris, nemam ni bore... jedino sto imam su tamni podocnjaci kojima nijedna krema ne moze pomoci niti to ocekujem od nje. na tom dijelu lica koristim teze korektore i upravo zbog toga sam se odlucila na ciljanu njegu.

zbog kolicine mislim da bi taj proizvod bilo idealno podijeliti s mamom ili prijateljicom. gledano iz te perspektive, cijena je gotovo zanemariva.
monama is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2013., 18:39   #5831
Quote:
sve ovisi o tipu koze. meni to podrucje ni inace nije posebno dehidrirano, ne zahtijeva posebno hranjive kreme jer mi se od njih lako naprave milie/gris, nemam ni bore... jedino sto imam su tamni podocnjaci kojima nijedna krema ne moze pomoci niti to ocekujem od nje. na tom dijelu lica koristim teze korektore i upravo zbog toga sam se odlucila na ciljanu njegu.

zbog kolicine mislim da bi taj proizvod bilo idealno podijeliti s mamom ili prijateljicom. gledano iz te perspektive, cijena je gotovo zanemariva.
ali meni je to područje totalno nezahtjevno, nit je suho, niti imam podočnjake, otečenost ili štajaznam, jedino imam dvije borice ispod lijevog oka i ne znam šta bi im pomoglo...
Old 06.09.2013., 19:39   #5832
Quote:
phazing kaže: Pogledaj post
O divno.
Naručit ću ju sigurno, nemam suhu kožu na tom dijelu, više mi treba nešto za smanjivanje otečenosti i laganu hidrataciju. Tnx
točno to i meni treba
imam lagane bore, i pufkastost
nemam tamne podočnjake

može nas barem 3 podijeliti tu količinu
Old 06.09.2013., 20:46   #5833
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
točno to i meni treba
imam lagane bore, i pufkastost
nemam tamne podočnjake

može nas barem 3 podijeliti tu količinu
Što se mene tiče, možemo se dogovoriti pa podijeliti, ionako nikad neću potrošiti 30 ml okoloočne.
phazing is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2013., 20:48   #5834
Quote:
phazing kaže: Pogledaj post
Što se mene tiče, možemo se dogovoriti pa podijeliti, ionako nikad neću potrošiti 30 ml okoloočne.
pa moze!
ima jos kandidata?
Old 06.09.2013., 21:03   #5835
mogu ja teško žabu u vodu
Old 06.09.2013., 21:58   #5836
Quote:
Afrika paprika kaže: Pogledaj post
Djevojke, molim pomoć.

U unutrašnjosti gornjeg i donjeg kapka mi se koža osušila toliko da imam lišajeve koji se progresivno povećavaju.

Nisam do sad koristila kreme za okoloočna područja jer sam još u cvijetu mladosti (), ali sad bih morala budući da se ne mogu riješiti tih lišajeva.
Traje već nekih desetak dana, kapci su mi se zadebljali zbog tih sitnih linija, i bore su vidljivije ako nanesem korektor (a imam tamnoplave podočnjake).
Mazala sam ih okoloočnom, ali mi ona ne odgovara i trusi se (Terra Naturi), mazala sam i Sensi Sheom od Miyu, ni ona ne rješava problem.

Budući da mi je koža mještovito-masna i da mi oči često suze, pretpostavljam da je od sredstava za čišćenje lica (Sebium) i čestog navodnjavanja

Šta preporučujete?
Ja bih ti preporučila od l occitanea ovu http://hr.loccitane.com/ultrabogati-...6504,85510.htm

Meni je bila odlična, nježna, blaga, ne iritira, alijepo nahrani kožu.

Od nižeg cjenovnog ranga možeš probati ovu http://www.kozmetika-afrodita.com/cr...njaka/?id=1302

Isto tako je nježna i fino nahrani kožu, nemoj da obeshrabri ovaj dio protiv bora.

Što se tiče l occitanea, odi tražiti testere, uglavnom ih imaju. Neka ti daju par komada, da ne bacaš lovu bez veze ako ti neće odgovarati.

Te dvije kremice su mi odmah pale na pamet, ako se još kaj sjetim, javim.
Old 06.09.2013., 22:06   #5837
Ja imam umjereno suhu kožu oko očiju (25 godina) i taj okoloočni gel od Zimzelene mi je bio super na početku pogotovo kad se koristi svježe hladan iz fridža (btw moj nije smrdio nikako ) ali sam shvatila da mi ne hrani dovoljno pa sam kupila kremu za dublju hidratizaciju. Ali inače ok proizvod.
Acid_2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2013., 22:30   #5838
Quote:
stacy kaže: Pogledaj post
Ja bih ti preporučila od l occitanea ovu http://hr.loccitane.com/ultrabogati-...6504,85510.htm

Meni je bila odlična, nježna, blaga, ne iritira, alijepo nahrani kožu.

Od nižeg cjenovnog ranga možeš probati ovu http://www.kozmetika-afrodita.com/cr...njaka/?id=1302

Isto tako je nježna i fino nahrani kožu, nemoj da obeshrabri ovaj dio protiv bora.

Što se tiče l occitanea, odi tražiti testere, uglavnom ih imaju. Neka ti daju par komada, da ne bacaš lovu bez veze ako ti neće odgovarati.

Te dvije kremice su mi odmah pale na pamet, ako se još kaj sjetim, javim.

Hvala

Probala sam Cliniqueovu AAE, u roku od sat vremena je prestalo peckanje.

Uzela sam Declareov Eye Contour Revitalizing gel, pa ćemo vidjeti. Kaže teta da je jako sličan Cliniqueu.
Clinique je bezobrazno skup u Mulleru, tak da ću ga ili naručiti s neta ili uzeti vani. L'occitane ću uzeti kad budem u Francuskoj sljedeći put, skupa sa 4387 testera.
Postajem ko gastarbajter s pričama o skupoći Hrvatske, ali je istina.
Još u Francuskoj imaju i Sephoru

Prije ovog sam imala Terra Naturi okoloočnu s uljima divlje ruže, bosiljka i čega ne i uopće mi se nije upijala.
Ne znam jel ostali masnokošci/kombinirani imaju taj problem: sve bazirano na uljima mi samo stoji na faci.
Old 07.09.2013., 02:08   #5839
Quote:
Afrika paprika kaže: Pogledaj post
Djevojke, molim pomoć.

Šta preporučujete?
preporučam Bepanthen kremicu, imala sličan problem i riješila mi je to jako brzo
Old 07.09.2013., 22:44   #5840
Quote:
Nivia179 kaže: Pogledaj post
preporučam Bepanthen kremicu, imala sličan problem i riješila mi je to jako brzo
Hvala ti
Pratim tvoj blog, ali ovo nisam vidjela
Imam ju kod kuće već negdje u zapećku, odmah sam se namazala
Gdje je facepalm kad ga trebaš

Inače, preporučam Declareov Eye Contour Revitalizing Gel. (139 kn, Muller).
Imam malo više kože na kapku, za koju pretpostavljam da će se fino objesit kad ostarim pa ću imat hooded eyelid, ali ovaj gel mi je u roku od doslovno par mazanja podignuo kapke
Gledam se u ogledalo i vidim da mi je nešto čudno, a kad ono vidljivo veća i zategnutija površina kapka. Sad mi je žao što nisam slikala before i after, ali je odličan. Proziran gel, lagan, upija se odmah.
Još jednom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:11.