Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.05.2025., 12:21   #5821
Quote:
Baklja kaže: Pogledaj post
123 zabijenih golova, +88 gol razlika. Treća momčad lige -5 gol razlika.

Kakva liga.
Ko HNL prije 15 godina.
Axl rose is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2025., 17:00   #5822
Quote:
Leeds United kaže: Pogledaj post
Nakon 90 godina Royale Union Saint-Gilloise je po 12. put prvak Belgije Kakve scene

Kao i Đalović,Sebastien Pocognoli je prvak u svojoj prvoj sezoni kao glavni trener.

Bome ima ovdje ljudi na stadionu koji su 50+ godina uz klub.
Za njih do prije 3 godine nisam nikad cuo i onda su se samo odjednom pojavili i sad su 2-3 godine u vrhu, bas zanimljivo.
zbunjen87 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2025., 18:02   #5823
Quote:
zbunjen87 kaže: Pogledaj post
Za njih do prije 3 godine nisam nikad cuo i onda su se samo odjednom pojavili i sad su 2-3 godine u vrhu, bas zanimljivo.
ima istog vlasnika kao i premjerligaš Brighton. Očito je gazda Bloom odlučio malo poslovati i na kopnu.
Imran is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 14:00   #5824
Heitinga trener Ajaxa od iduće sezone. Prvi trenerski posao u karijeri.
Old 01.06.2025., 21:41   #5825
Kljuno je postao prvak Afrike.
https://www.index.hr/sport/clanak/vi...a/2676335.aspx
Axl rose is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2025., 21:47   #5826
Bravo. Vječito podcijenjen. Još i kao igrač, poslije kao trener, a usuditi ću se reći i kao čovjek. Nipošto ne mislim da se o takvoj tarabi radi.

Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
Old 03.06.2025., 17:17   #5827
Je,baš dobar opis,vječito podcijenjen
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 21:26   #5828
Čestitke Krunoslavu. Kod nas, pritom mislim i na ove konstruktivne stranice skoro uvijek meta poruga, a eto sada na afričkom tronu. Ipak nije tolika trenerska taraba nego posjeduje itekakvo znanje.
Imran is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2025., 10:12   #5829
Quote:
otrovnik ljuti kaže: Pogledaj post
Bravo. Vječito podcijenjen. Još i kao igrač, poslije kao trener, a usuditi ću se reći i kao čovjek. Nipošto ne mislim da se o takvoj tarabi radi.

Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
Puno je radio na tome da se ne svidi javnosti. Cirkusantsko ponašanje, uvlačenje Tatti u pak, solo contra tutti i tako to.

Drago mi je da je morao otići i pokazao da zna i može, pratio sam ga dosta i stvarno je transformirao klub u kontinentalnu silu. A nebitni su u Kairu, sad kad su osvojili su valjda prvi put imali pun stadion (jedna tribina prazna zbog gostujućih) i od te ekipe dosta ljudi u dresovima Zamaleka Inače je njihov gazda bio onaj Saudijac Turki Šeik, koji ulaže u boks... doveo par najboljih igrača brazilske lige za bijesne pare, ali je odustao ubrzo. Sad su većinom domaći igrači uz par afričkih igrača.

Nadam se da će mu sud dodijeliti i naslov u Egiptu jer je svinjarija koju su napravili vrijedna sudske intervencije.

Još je u ligi za prvaka morao igrati 6/8 utakmica u gostima, nevjerojatno glup i nepošten format.

A sad ima još i finale kupa. Mogla bi trostruka kruna.
mitch is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:43.