Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.06.2025., 16:48   #5861
Meni više fali nastavak gledanja sadržaja unatrag....

Kad npr. prekineš upola, moraš zapamtiti gdje si stao jer opcije za nastavak gledanja nema.

Kod videoteke ta opcija postoji...
Old 18.06.2025., 22:23   #5862
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Eon ne podržava teletekst.
E stvarno glupo. Da sam znala, ne bi ga uzela.
Maja43 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 08:56   #5863
Malo po malo ide TTX u muzej. Meni je on oduvijek bio samo tech gimmick, čak i u doba prije interneta. Ok, nekome kome trebaju npr. titlovi na str. 888 znači puno više od toga.
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/...rt-ov-20250429
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 09:26   #5864
Quote:
Maja43 kaže: Pogledaj post
E stvarno glupo. Da sam znala, ne bi ga uzela.

šta će ti teletext kad možeš instalirati internet browser na njemu.
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 09:29   #5865
Quote:
discoHR kaže: Pogledaj post
Malo po malo ide TTX u muzej. Meni je on oduvijek bio samo tech gimmick, čak i u doba prije interneta. Ok, nekome kome trebaju npr. titlovi na str. 888 znači puno više od toga.
ja imam titlove na bbc news i ne znam kako da ih sklonim jer mi samo smetaju.
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 18:01   #5866
Quote:
discoHR kaže: Pogledaj post
TV raspored si, kao sav normalan narod, konzultirao u reviji Studio, pretpostavljam?
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 18:50   #5867
Quote:
MytByte kaže: Pogledaj post
TV raspored si, kao sav normalan narod, konzultirao u reviji Studio, pretpostavljam?
Da, Studio smo uvijek redovito kupovali.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2025., 20:55   #5868
pozz, nemojte me razapeti ako je vec bilo, radi li istovremeno smart tv aplikacija i eon tv smartbox preko dvije razlicite mreze, ja imam jedan internet a starci u prizemlju svoj, hvataju jako slabo moj signal.
mado2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2025., 21:13   #5869
Aplikacija radi neovisno čiji je internet.
Ja sam na A1, a imam EON app i radi besprijekorno.
WiseGuy is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 16:36   #5870
Opet drama s MojEON, svaki put kad želim promijeniti paket. Dva mjeseca sam sad bio na Full TV i sad se želim vratiti na Start. Na stranici piše da je sljedeća naplata 12.90€ 24.06. Ali kao aktivni paket pokazuje Start TV, i kad želim prebaciti na njega, naravno, opcija je zasivljena.
Kontaktirao sam ih preko chata, kaže da će mi se netko javiti (kojim kanalom?), pitam hoće li biti na vrijeme, kaže da hoće. Nekako nemam nikakvo povjerenje u taj njihov support, svaki put za svaku malu sitnicu treba zvat čouka da potegne polugu kojom se upoganjaju mali minioni
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 16:45   #5871
A Telemach app?
Ne znam zašto ne ukinu taj mojeon. Sa njim uvijek problemi...
Old Jučer, 17:24   #5872
Quote:
Opet drama s MojEON, svaki put kad želim promijeniti paket. Dva mjeseca sam sad bio na Full TV i sad se želim vratiti na Start. Na stranici piše da je sljedeća naplata 12.90€ 24.06. Ali kao aktivni paket pokazuje Start TV, i kad želim prebaciti na njega, naravno, opcija je zasivljena.
Kontaktirao sam ih preko chata, kaže da će mi se netko javiti (kojim kanalom?), pitam hoće li biti na vrijeme, kaže da hoće. Nekako nemam nikakvo povjerenje u taj njihov support, svaki put za svaku malu sitnicu treba zvat čouka da potegne polugu kojom se upoganjaju mali minioni
Evo jedna opcija gdje ćeš se moći prebaciti na Start paket ( barem je meni tako ponudilo )....
Naime, 18.06. mi je trebao biti automatski produžen Full paket ( i meni piše Start na mojeon.hr ) ali iz nekog razloga nisu naplatili i prekinuli su uslugu.
Kad sam to primijetio, zvao SZK i rekli su mi da će mi se netko javiti ( javio se tek danas, nakon 2 dana ).
Poanta je u tome da kad je usluga otkazana ( bilo oni, bilo ti ), preko bivšeg mojeon.hr, sada Telemach stranice možeš ponovo odabrati koji ćeš paket.
Meni je nudio sva 3, ponovo odabrao Full.
Inače, sve sam to napravio s istom PBZ karticom za koju su mi rekli da je odbijena a provjerom kod PBZ-a je ustanovljeno da uopće nisu niti pokušali naplatiti za narednih mjesec dana....
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 19:12   #5873
U telemach appu je isto, Start mi je aktivan, piše u tom zasivljenom botunu...

@ULICA: misliš da će mi zbog nečega otkazati Full 24.06. i otkazati uslugu? Ali piše da će naplatiti 12.90 nisam skužio što točno da napravim?
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 22:12   #5874
Quote:
U telemach appu je isto, Start mi je aktivan, piše u tom zasivljenom botunu...

@ULICA: misliš da će mi zbog nečega otkazati Full 24.06. i otkazati uslugu? Ali piše da će naplatiti 12.90 nisam skužio što točno da napravim?
Ti otkaži uslugu recimo sutra i kad te iskopčaju odmah se vrati putem mojeon.hr ( odnosno Telemach aplikacije ) na Start paket jer će ti onda ponovo nuditi sva tri postojeća paketa.
Mene su oni greškom iskopčali i sam sam birao koji ću paket ponovo uključiti...
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:46.