Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.02.2018., 14:41   #5881
Quote:
andreatrky kaže: Pogledaj post
Nedavno sam uzela Terra Naturri kremu za lice(cini mi se nar), kad sam stigla doma i otvorila ju, citaj Sajam rakijade je mila majka koliko je smrdila na alkohol(zeludac mi se digao), pa iz istih stopa vratila nazad. To je moje iskustvo
da sajam rakijade
Tallyy is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2018., 15:53   #5882
Molim komentar iskusnih i znalaca za sastav ove kreme koju sam jucer neplanski kupila u mullera za 130 kn, 50 ml.
Koza mi je suha i dehidrirana, puna linija na obrazima dok se smijem iako koristim skupe serume kreme od reviderma, a i koristila sam hijaluron filere prije 40 dana.
Imam nepunih 36 god.

Vise ne znam sto bi s ovom saharom na licu, na kojoj izbijaju i akne po bradi i celu, pomirila sam se s njima do kad budem ziva, al bar da ove borice ublazim, al nikako.

Krema Le Couvent des Minimes
https://imageshack.us/i/pox5t1nfj

Hvala unaprijed

Zadnje uređivanje marija kost : 20.02.2018. at 16:03. Reason: Nepotpun post
marija kost is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2018., 20:43   #5883
Quote:
marija kost kaže: Pogledaj post
Molim komentar iskusnih i znalaca za sastav ove kreme koju sam jucer neplanski kupila u mullera za 130 kn, 50 ml.
Koza mi je suha i dehidrirana, puna linija na obrazima dok se smijem iako koristim skupe serume kreme od reviderma, a i koristila sam hijaluron filere prije 40 dana.
Imam nepunih 36 god.

Vise ne znam sto bi s ovom saharom na licu, na kojoj izbijaju i akne po bradi i celu, pomirila sam se s njima do kad budem ziva, al bar da ove borice ublazim, al nikako.

Hvala unaprijed
A da pokušaš ići nekom stručnjaku za kožu ili dermatologu (nekom stvarno dobrom, ne da ti samo uzme novac) koji bi pregledao kožu i pokušao odrediti terapiju za oporavak bolje to nego da nekim sastojcima još više iritiraš kožu koja je kažeš loše?...
Avene ima super proizvode protiv dehidracije, što se mene tiče, hidriraju, ali bez onog masnog ili ljepljivog osjećaja, ta termalna voda koju sadrže je jako ugodna za kožu, osjetiš kako umiruje, ali bez masnih filmova i sl...Isprobala sam dosta krema i seruma, skupljih, jeftinijih, njihovima sam prezadovoljna, a dugo sam tražila savršenstvo. Koža popije sve, umirena, glatka, bez ljepljivog osjećaja, iritacija, gipka je (zvuči kao reklama ali nije)...Kod tebe bi trebalo puno hidratacije, ali bez ikakvih agresivnih sastojaka...
ForrestCat is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2018., 21:17   #5884
Quote:
Imam nepunih 36 god.

Hvala unaprijed
Meni se cini da je ta krema puna alkohola! Mislim da bi ne bi bila dovoljno hidratantna za suhu kozu! Ja imam isto jako suhu kozu, ali sva sreca nemam akni! Meni je najsuse celo, bas sahara i ne znam vise sta da probam! Jedva cekam ljeto, tad mi lice nije tako suho

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
Lecos is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2018., 21:21   #5885
Quote:
andreatrky kaže: Pogledaj post
Zaista mislis da takvo sto stavim na lice...i onda jos vratim...znam da me ne podnosis, al daj se malo urazumi .
razumna sam i nije pitanje koga ja podnosim ili ne podnosim.
poanta nije u tome jesi li ju stavila na lice nego u vracanju otvorenog proizvoda natrag u prodaju.
terra naturi kreme kostaju 20 kn, zar je to zbilja vrijedno vracanja otvorene kreme na policu?
mogla si s njom pete mazati. ili ju prodati na forumu.
Old 21.02.2018., 13:51   #5886
https://www.forum.hr/showthread.php?p...1#post68187531
Ovdje sam nahvalila stvari za njegu lica, medju kojima su i neke kreme mozda nekom posluži info.
Treba slusati potrebe kože, a nisu kod svih iste, tako da 1000 savjeta mozda ne upali. I nije bas neka fora natrpavati kozu sa sto stvari svim i svacim. Osobno mislim da koza treba biti zdrava(ne perutati se, crveniti, zatezati, hormonalno buktati, osipati se), a onda i lijepa.
andreatrky is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2018., 13:55   #5887
Frupy kremu sam uzela na brzinu, neplanski, imala sam neki poklon bon pa mi nedostajalo da ga potrosim. Krema je bila hermeticki zatvorena, samo sam makla čep i zasuo me miris...mislim da nije ovo mjesto za tu pricu.
andreatrky is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2018., 18:52   #5888
Quote:
Imam nepunih 36 god.

Hvala unaprijed
Meni se ovo čini jedino kao skupa krema.
Ništa više od toga.
Njega 0/10 bodova
Aktivni sastojci 0,1/10
Cijena 10/10
Old 22.02.2018., 20:49   #5889
Može komentar na Ulola Facelift dnevnu kremu.

Ima i na cosdna.

http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_820c223111.html
dariel is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2018., 10:51   #5890
Prijavljujem Caudalie vinosource intense rescue kremu, konačno nešto kaj mi fakat napravi ono kaj treba, bez tisuću dodatnih koraka u njezi.

Smeta me jedino miris.
nemam-iksicu is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2018., 17:18   #5891
Quote:
dariel kaže: Pogledaj post

Ima i na cosdna.

krema nominirana za iritaciju i dehidraciju
Old 23.02.2018., 17:19   #5892
Quote:
menni kaže: Pogledaj post
Zasto za dehidraciju?
rosa_salvaje is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2018., 21:45   #5893
Quote:
Imam nepunih 36 god.

Hvala unaprijed
na brzinu sam preletjela, ne baš detaljno... hranjivo i hidratantno, ali sa komegodenim potencijalom, što od sastojaka prirodnog porijekla, što od sintetičkih. nemam pojma koliko košta, no prema sastavu, nema ništa što bi opravdalo neku veću cijenu. izgleda ko krema iz drogerijskog ranga.

Quote:
dariel kaže: Pogledaj post

Ima i na cosdna.

Quote:
menni kaže: Pogledaj post
mislim da je to zbog sodium cetearyl sulfatea, alkohola i ovih sastojaka citrusnog porijekla. najzastupljeniji sastojci su super, hidratantni i hranjivi, al ova krema je dobar primjer kako može doći do problema jer do izražaja očito dođu oni ne toliko dobri. sodium cetearyl sulfate sam po sebi nije loš, no to je sastojak koji se obično nalazi u proizvodima koji se ispiru, a ovdje se nalazi u kremi. imala sam slično iskustvo sa jednom kremom našeg propalog branda. isto je prvi vrhu bilo sve dobro, ostalo nisam ni gledala dok me nije počela isušivati nakon par dana korištenja. na kraju su me dotukli taj sulfat i sastojci za miris. alkohol je sam po sebi isušujuć, a ovi citrusni sastojci iritansi. od botoksa ni b, i nikako nije krema za suhu i osjetljivu kožu. ako se dobro sjećam, netko je na forum stavio usporedbu satstojaka dnevne i noćne kreme iz ove linije i razlika je bila u sastojku ili dva
Old 25.02.2018., 16:57   #5894
Oprečna misljenja

Kako je jedna forumašica, onu zadnju kremu koju sam postala,
komentirala kao lošu a druga kao dobru?
A ja je planiram vratit sutra nazad jer je nisam otvorila
marija kost is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.02.2018., 23:33   #5895
Quote:

Kako je jedna forumašica, onu zadnju kremu koju sam postala,
komentirala kao lošu a druga kao dobru?
A ja je planiram vratit sutra nazad jer je nisam otvorila
misliš na onu Le Couvent des Minimes?
sastav nije ultimativno loš, prosječan je. kao što rekoh, ko neka krema iz drogerijskog ranga. ne sviđa mi se silikon tako visoko jer on zakamuflira pravo djelovanje kreme koje opet prosječno kad su dva glavna sastojka glicerin i shea maslac. ja sam išla u tom smjeru - oni su dobri sastojci, ali uobičajeni i jeftini, te samim tim je i nerealno očekivati neku ludu njegu u kontekstu suhe kože kad iza slijede silikon i par ekstrakata. alkoholi koji se spominju su masni alkoholi koji ne isušuju i ne iritiraju, nego utječu na teksturu, bolje upijanje proizvoda, hidrataciju, ali mogu biti i potencijalno komedogeni pogotovo kad ih je više u nizu. ja s njima nemam problema, a imam suhu, osjetljivu i trenutačno atopičnu kožu. stalno se šire pogrešne informacije. nije svaki alkohol loš kao što nije ni svako vino dobro.
Old 27.02.2018., 16:51   #5896
da li mi netko može kratko iskomenitrati ovaj sastav kreme? imam dosta suhu kožu, mislila sam je koristiti kao nocnu.

hvalaaaa!!!

INGREDIENTS: Aqua (water), Butyrospermum parkii (shea) butter, squalane (vegetable) extract, Leptospermum scoparium mel (Active 20+ manuka) honey, Persea gratissima (avocado) oil, Macadamia ternifolia (macadamia nut) oil, Rosa canina (rosehip) oil, cetearyl olivate, sorbitan olivate, lecithin (vegetable) extract, Vitis vinifera (Vinanza® Grape grape seed) extract, Macropiper excelsum (kawakawa leaf) extract, gluconolactone, sodium benzoate, calcium gluconate, essential oil fragrances of vanilla pod and mandarin: coumarin†, d-Limonene†, linalool†, citral†, geraniol†. † Component of essential oil
darkilla is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2018., 17:52   #5897
Quote:
darkilla kaže: Pogledaj post
da li mi netko može kratko iskomenitrati ovaj sastav kreme? imam dosta suhu kožu, mislila sam je koristiti kao nocnu.

hvalaaaa!!!

INGREDIENTS: Aqua (water), Butyrospermum parkii (shea) butter, squalane (vegetable) extract, Leptospermum scoparium mel (Active 20+ manuka) honey, Persea gratissima (avocado) oil, Macadamia ternifolia (macadamia nut) oil, Rosa canina (rosehip) oil, cetearyl olivate, sorbitan olivate, lecithin (vegetable) extract, Vitis vinifera (Vinanza® Grape grape seed) extract, Macropiper excelsum (kawakawa leaf) extract, gluconolactone, sodium benzoate, calcium gluconate, essential oil fragrances of vanilla pod and mandarin: coumarin†, d-Limonene†, linalool†, citral†, geraniol†. † Component of essential oil
vrlo hidratantno i hranjivo, ima zaštitna i antioksidativna svojstva, dobar odabir za suhu dehidriranu kožu. ima manji komedogeni potencijal, al to za tvoju kožu ne bi trebalo imati utjecaja. čini mi se prema sastojcima na dnu da ima intenzivan miris, al eko ti to ne smeta, stvarno super. skoro da nema lošeg sastojka, samo je konzervans sodium benzoate malo suspektan. opet, da nema agresivniji konzervans, vrjetojatno bi bila vrlo kvarljiva sa toliko prirodnih sastojaka i ekstrakata. koja je to krema? kakvu ima teksturu?
Old 27.02.2018., 18:09   #5898
Quote:
miss burleska kaže: Pogledaj post
vrlo hidratantno i hranjivo, ima zaštitna i antioksidativna svojstva, dobar odabir za suhu dehidriranu kožu. ima manji komedogeni potencijal, al to za tvoju kožu ne bi trebalo imati utjecaja. čini mi se prema sastojcima na dnu da ima intenzivan miris, al eko ti to ne smeta, stvarno super. skoro da nema lošeg sastojka, samo je konzervans sodium benzoate malo suspektan. opet, da nema agresivniji konzervans, vrjetojatno bi bila vrlo kvarljiva sa toliko prirodnih sastojaka i ekstrakata. koja je to krema? kakvu ima teksturu?
wauuuu super, hvala ti

radi se o kremi vanilla pod od novozelandske firme antipodes

danas je stigla, miris je tak tak..na prvu ok, čudnjikav kada se stavi na lice. tekstura je lagana ali se ipak osjeti hranjivost kada se stavi na lice. ja sam dodala malo pai ulja, tako da ne mogu još procijeniti koliko bi se brzo sama upila. probat ću sutra ujutro pa javim
darkilla is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2018., 19:11   #5899
Quote:
darkilla kaže: Pogledaj post
wauuuu super, hvala ti

radi se o kremi vanilla pod od novozelandske firme antipodes

danas je stigla, miris je tak tak..na prvu ok, čudnjikav kada se stavi na lice. tekstura je lagana ali se ipak osjeti hranjivost kada se stavi na lice. ja sam dodala malo pai ulja, tako da ne mogu još procijeniti koliko bi se brzo sama upila. probat ću sutra ujutro pa javim
nećeš vjerovat, al prošlo mi je kroz glavu da bi to mogao biti antipodes kad sam vidjela essential oil fragrances of vanilla pod and mandarin. ja sam naručila tu kremu u setu sa serumom na black friday i proučavala sastav pa kao da mi je ovo ostalo negdje u memoriji, ali mi nije isporučena jer je kasnije postala out of stock. mjesec dana kasnije kad su restockali, uzela sam drugi set sa avocado pear night cream i uljem. ona ima još intenzivniji miris nisam uopće išla za tim kad sam ponavljala narudžbu, gledala sam samo aktivne sastojke jer nisam htjela da mi po treći put nestane dok se dvoumim i odgađam narudžbu za sutra
Old 27.02.2018., 19:38   #5900
*miss burleska kakva je ova avocado pear noćna? jesi zadovoljna?
blublues is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:14.