Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.09.2013., 07:38   #5881
Probat ću nabaviti koji testerčić tih kremica da ih isprobam
Inače,imam i ja 2 malkice jače izražene borice ispod oka i ne mogu ih se riješiti,ali sam primjetila da su malo manje vidljivije čim ih namažem kremicom.Pa sam nekak skužila da mi je potrebna hidratacija
Ali da će nestati,e to se ne zavaravam,jer se pojave ćim se nasmijem A smijem se često
thinkpinky is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2013., 07:40   #5882
mislim da su mi oči počele suziti od clinique AAE rich

ja ću poludit. to mi je totalno HG krema

mjesec i pol sam koristila Payot tester (ogroman je) i zadnja 3 dana sam se vratila na clinique. svako jutro kad se probudim oči su mi suzne i malo natečene, kao da sam plakala.
Mislila sam najrpije da je zbog Neostrate koju stavljam za izbjeljivanje mrlja. Jedna mrlja mi je dosta blizu oka, ali uvijek pazim kako je stavljam. Ali nju koristim već duže i kad bih stavljala nakon nje Payot okoločnu nisam tako izgledala ujutro.

Jel moguće da mi je AAE počela smetati?
Old 02.10.2013., 08:26   #5883
Ja nemam apsolutno nikakvog iskustva sa okoloočnim kremicama,već neko vrijeme hvatam zalet za kupiti AAE,ali uvijek bude nešto što više želim i tako ona jadna nikako da dođe na red.
Kupila sam za probu Afroditinu od kamilice, ne koristim je stalno,ali skužila sam da kad je navečer stavim ujutro mi komentari na poslu budu:- nisi se naspavala, jesi ti plakala, izgledaš umorno i sl.

Jeli moguće da mi ta krema stvori otečenost? Inače nemam problema s podočnjacima.
Old 02.10.2013., 08:49   #5884
Quote:
Julie Bergdorf kaže: Pogledaj post
Ja nemam apsolutno nikakvog iskustva sa okoloočnim kremicama,već neko vrijeme hvatam zalet za kupiti AAE,ali uvijek bude nešto što više želim i tako ona jadna nikako da dođe na red.
Kupila sam za probu Afroditinu od kamilice, ne koristim je stalno,ali skužila sam da kad je navečer stavim ujutro mi komentari na poslu budu:- nisi se naspavala, jesi ti plakala, izgledaš umorno i sl.

Jeli moguće da mi ta krema stvori otečenost? Inače nemam problema s podočnjacima.
moguće je, moguće... meni je ta kamilica bila užasna, oči su mi jako suzile i bile crvene i podbuhle.
leanne is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2013., 09:01   #5885
Quote:
Mer girl kaže: Pogledaj post
mislim da su mi oči počele suziti od clinique AAE rich

ja ću poludit. to mi je totalno HG krema

mjesec i pol sam koristila Payot tester (ogroman je) i zadnja 3 dana sam se vratila na clinique. svako jutro kad se probudim oči su mi suzne i malo natečene, kao da sam plakala.
Mislila sam najrpije da je zbog Neostrate koju stavljam za izbjeljivanje mrlja. Jedna mrlja mi je dosta blizu oka, ali uvijek pazim kako je stavljam. Ali nju koristim već duže i kad bih stavljala nakon nje Payot okoločnu nisam tako izgledala ujutro.

Jel moguće da mi je AAE počela smetati?

ja bum je udomila
šalim se....
baš mi je žao....al ne vjerujem da je od toga....daj napravi pauzu dva dana pa probaj opet stavit...
eve26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2013., 10:10   #5886
ako je od toga dobit ću slom živaca!!!

tražila sam savršenu okločnu kremu GODINAMA! i ne pretjerujem. Ovo je jedina da mi dobro nahrani područje oko očiju, brzo se upija, make up odlično sjeda i ne suze mi oči (do sad!)

Ova payot koju sam sad probavala mi je u rangu nje nakon mjesec dana korištenja. ali možda je mjesec malo premalo

gdje uopće mogu kupiti taj payot? i već vidim da će biti duplo skuplja od AAE
(a sad sam još saznala da Fatal Error prodaje AAE povoljnije)

inače, zadnja dva dana se budim s desnim okom većim od lijevog i sva krmeljava oko očiju, kao da imam konjuktivitis u blažem obliku. da sam prije spavanja stavila bilo koju drugu kremu odmah bih rekla da je od toga.

i ne stavljam kremu do ruba oka, nego dosta niže
Old 02.10.2013., 10:20   #5887
slažem se, AAE je fakat super

payot ti je svaki mjesec 20% snižen na moja ljekarna

možda te napala neka viroza pa si natečena, al stvarno....nemoj paničarit još
eve26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2013., 12:27   #5888
baš sam maloprije guglala.

ali ne nalazim tu svoju kremu, samo onu u narančastoj tubici
Old 02.10.2013., 13:07   #5889
ova mozda?
http://www.mojaljekarna.hr/crvenilo-...l#.Ukv-PdK8Afg
-donna- is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2013., 13:12   #5890
zbilja Mer, koja je to? ja misla naranĐasta
eve26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2013., 14:54   #5891
ova

Old 03.10.2013., 16:26   #5892
zaboravila sam napisat da sam sinoć stavila opet Payot i sve mi je bilo u redu s očima ujutro.

sad kakve sam sreće, baš te koju ja trebam neće biti kod nas
Old 04.10.2013., 13:36   #5893
Preporuke za Dermalogica Total Eye Care, dobila sam je u onom paketu s pilingom i gelom za umivanje, malešno pakiranje 4 ml, ali je ne treba puno i koristim je svako jutro, upije se odlično, ali ne onako kao da nisi ništa stavila, ima faktor 15, ako ikome išta znači, i mislim da u sebi ima neke čestice koje posvjetljuju (trenutačno, kozmetički) podočnjake, kao da ste stavili malo iluminatora. Puno pakiranje dođe negdje 300-ak i ako ne nađem nešto slično, mislim da ću se morat isprsit.

Napomena: nemam bore, imam podočnjake i to konkretne.
solilokvij is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2013., 11:07   #5894
Quote:
solilokvij kaže: Pogledaj post
Preporuke za Dermalogica Total Eye Care, dobila sam je u onom paketu s pilingom i gelom za umivanje, malešno pakiranje 4 ml, ali je ne treba puno i koristim je svako jutro, upije se odlično, ali ne onako kao da nisi ništa stavila, ima faktor 15, ako ikome išta znači, i mislim da u sebi ima neke čestice koje posvjetljuju (trenutačno, kozmetički) podočnjake, kao da ste stavili malo iluminatora. Puno pakiranje dođe negdje 300-ak i ako ne nađem nešto slično, mislim da ću se morat isprsit.

Napomena: nemam bore, imam podočnjake i to konkretne.
kakve podočnjake imaš? plave/ljubičaste/pufaste?
Old 07.10.2013., 11:58   #5895
Uglavnom ljubičasti, plavkasti mi budu ako sam baš kronično neispavana, s tim da mi je koža tu prilično tanka i vide mi se žilice. Nisu pufasti i mislim da ovo nije baš za pufaste podočnjake. Neće ih posvijetliti, koliko znam neće ih ništa posvijetliti zapravo, nego samo malo vizualno, ali svjedeno stavim korektor.
solilokvij is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2013., 13:29   #5896
to sve isto imam i ja. sad me zaintrigirala ta krema. ali nisi primjetila nikakav dugotrajni učinak? to je samo kad ju staviš?
Old 07.10.2013., 13:52   #5897
Što se tiče hidratacije područja, tu je stvarno odlična, upije se i ne stoji na koži bezveze, nego lijepo zagladi područje, a opet nije da odmah nestane i da je za pola sata kao da ništa nisi stavila. Nažalost, što se tiče podočnjaka, to je samo trenutačno i nije sad "ajme, nestali su mi podočnjaci, woohooo", ali ipak se vidi razlika. Stvarno sam zakomplicirala odgovor, ali kako je skupa, ne bih da se zaletiš.
solilokvij is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2013., 14:04   #5898
opet ja.
jedna riječ.
- vazelin.
protiv prvih borica,
vlaži, hrani, nema štetnih sastojaka, nema kemije.
ultramundane is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2013., 14:08   #5899
Oli vazelin nije naftni derivat? Jasno mi je da štiti da koža ne gubi vlagu jer napravi zaštitni sloj, ali ne znam da je hranjiva i da ima ikakve hranjive vrijednosti?
solilokvij is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2013., 14:18   #5900
Quote:
solilokvij kaže: Pogledaj post
Što se tiče hidratacije područja, tu je stvarno odlična, upije se i ne stoji na koži bezveze, nego lijepo zagladi područje, a opet nije da odmah nestane i da je za pola sata kao da ništa nisi stavila. Nažalost, što se tiče podočnjaka, to je samo trenutačno i nije sad "ajme, nestali su mi podočnjaci, woohooo", ali ipak se vidi razlika. Stvarno sam zakomplicirala odgovor, ali kako je skupa, ne bih da se zaletiš.
shvatila sam

gdje mogu nabaviti tester? znam da mi kozmetičarka drži njihove proizvode, ali sumnjam da ima testere...
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:44.