Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.10.2023., 16:05   #5901
Quote:
ULICA ULICE kaže: Pogledaj post
Ne vidim zašto, može se instalirati na više uređaja nego to go varijanta, bolja slika, moderniji izgled.....
Pa problem je u tome što program zastajkuje što kod Max tv 2go nije bio slućaj.Govorim o mobitelu,nažalost za LG još nema aplikacije pa ne mogu suditi,ovo što gledam preko weba je još uvijek nedovoljno dobro,gore od Max tv 2go.
d2267 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2023., 00:36   #5902
jel ima ovdje koji prodajni predstavnik za tcom? ak da nek mi se javi u pp... hvalaaa
spartacus84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2023., 19:20   #5903
Jučer i danas ponovo mi se na Androidu dešava da prilikom ulaska u aplikaciju traži prijavu..... do sada to nije bio slučaj već sam se prijavio kad sam skinuo aplikaciju i od onda niti jednom do jučer i opet danas....
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2023., 06:33   #5904
Quote:
Jučer i danas ponovo mi se na Androidu dešava da prilikom ulaska u aplikaciju traži prijavu..... do sada to nije bio slučaj već sam se prijavio kad sam skinuo aplikaciju i od onda niti jednom do jučer i opet danas....
Mami sam skinula aplikaciju i dala svoje korisničke podatke, i nju svaki put traži prijavu. Ona ne gleda svaki dan, možda je zbog toga. Ponekad bi pogledala nešto što je propustila i onda se mora ponovo prijavljivati. Javi ako saznaš kako to riješiti.
Mirotta is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2023., 06:57   #5905
Quote:
Jučer i danas ponovo mi se na Androidu dešava da prilikom ulaska u aplikaciju traži prijavu.....
I kod mene je krenulo isto na android tv-u. Na apple tv i ios radi normalno tj. stalno je ulogiran.
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2023., 07:07   #5906
Quote:
soundvision kaže: Pogledaj post
I kod mene je krenulo isto na android tv-u. Na apple tv i ios radi normalno tj. stalno je ulogiran.
Koji su to amateri u tom HT-u. Kao da rade na aplikaciji za teleportiranje a ne za OTT uslugu. Indijci su u međuvremenu poslali dvije sonde na tamnu stranu mjeseca a HT geekovi se pate s običnom OTT aplikacijom kakvih ima na stotine.
Pale007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2023., 08:38   #5907
Nek se ugledaju na Voyo... app radi super...
ULICA ULICE is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2023., 17:19   #5908
Imaju li korisnici MaxTV SAT usluge mogucnost prijave putem telekom id podataka u novu MaxTV aplilaciju?
HRUser is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2023., 20:52   #5909
A jel ima ta nova debilna aplikacija mogućnost direktnog upisivanja broja Tv kanal?Mislim promjena tv kanala je višeminutna operacija.
d2267 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2023., 20:56   #5910
Zar nisi rekao da je koristiš?

Kod mene nikakvih problema, osim što me je izlogiralo neki dan...

No dobro, nije to nešto strašno...
Old 26.10.2023., 21:01   #5911
Ističe mi ugovor u 11. mjesecu za ugovoren MAX3 plus prošireni, sportski i HBO paket ugovoren prema Cjeniku posebnih ponuda.

Pokušavam isposlovati produženje ugovora po istim uvjetima ili uvjetima iz važećeg Cjenika posebnih ponuda (cijena MAX3 28.73 eura) i dva puta su me odbili putem chata i telefona.
Kažu da stari paketi više nisu u ponudi i nude mi samo nove pakete po redovnim cijenama, što bi u mojem slučaju značilo duplu cijenu.
Navodno im sustav ne više dopušta unos starih paketa.

Ima li netko da je u zadnjih mjesec dana ili kraće uspio ispregovarati produljenje ugovora/MAX3 paketa?

Može li se ispregovarati nešto ili smo osuđeni na nove pakete?
Vik123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.10.2023., 14:22   #5912
Quote:
Vik123 kaže: Pogledaj post
Može li se ispregovarati nešto ili smo osuđeni na nove pakete?
Ja sam sretan što sam produžio u lipnju, još se moglo. A sad i u cjeniku posebnih ponuda piše da ti stari paketi više nisu dostupni za aktivaciju... Mislim da si osuđen na nove pakete, kao i svi mi ubuduće!
joule1309 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.10.2023., 14:26   #5913
Zar ne piše da nisu dostupni po cijeni na bakru nego su sad cijene kao na optici? Ili su i to maknuli?
Old 30.10.2023., 20:15   #5914
Max tv aplikacija ne dopusta zrcaljenje zaslona mirroring?

Pokusavam spojit iphone na mac i gledat na mac max tv ali mi ne dopusta.
passionfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2023., 09:36   #5915
Mogu li ja uzeti Max Tv a gledao bih ga samo preko aplikacije na smart TV-u??? Ili moram uzimati i internet njihov itd??? Dali postoji ta opcija ???
::maTIja:: is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2023., 09:42   #5916
Ovdje, pa dolje scrollaš gdje piše "Naručite MAXtv" i prebaciš na "MAXtv samostalno".
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2023., 09:43   #5917
Quote:
::maTIja:: kaže: Pogledaj post
Mogu li ja uzeti Max Tv a gledao bih ga samo preko aplikacije na smart TV-u??? Ili moram uzimati i internet njihov itd??? Dali postoji ta opcija ???
Postoji odaberi si neki samostalni Max Tv paket S, M ili L.
Aktivacija ti je od narudžbe nakon 24 h .
Jedino nemaš pravo onda se pretplatiti na neki dodatni Maxtv paket što je vidljivo i kroz Moj Telekom app.
Old 31.10.2023., 10:02   #5918
Quote:
adamski kaže: Pogledaj post
Postoji odaberi si neki samostalni Max Tv paket S, M ili L.
Aktivacija ti je od narudžbe nakon 24 h .
Jedino nemaš pravo onda se pretplatiti na neki dodatni Maxtv paket što je vidljivo i kroz Moj Telekom app.
Hvala. A može li se gledati istovremeno na više uređaja, znači na dva smart TV-a u kućanstvu preko aplikacije?
EDIT: Jel to ja krivo vidim ili nema maxsport 1 kanala u ponudi??? wtf

Zadnje uređivanje ::maTIja:: : 31.10.2023. at 10:10. Reason: Zaboravio pitanje
::maTIja:: is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2023., 10:23   #5919
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Ovdje, pa dolje scrollaš gdje piše "Naručite MAXtv" i prebaciš na "MAXtv samostalno".
Na što se točno odnosi da kvaliteta usluge ovisi o Vašim tehničkim mogućnostima?
Također me zanima opcija MaxTv samostalno jer HT mi od interneta nudi samo po bakru a na adresi već koristim optiku Magic net 1000/500, pa mi nema smisla plaćat dva interneta samo zbog MaxTV-a...
I na koji način funkcionira taj MaxTV samostalno? Gdje ga je sve moguće gledati? Samo doma na TV ili je moguće i na smartphonu?
Romario11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2023., 10:25   #5920
Quote:
::maTIja:: kaže: Pogledaj post
Hvala. A može li se gledati istovremeno na više uređaja, znači na dva smart TV-a u kućanstvu preko aplikacije?
EDIT: Jel to ja krivo vidim ili nema maxsport 1 kanala u ponudi??? wtf
Ima u L paketu (i samo tu). MaxSport 1 je kanal broj 12.
Irbis is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:09.