|
|
22.10.2013., 21:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
evo bila sam u dvije ljekarne (koje su mi bile usput). u jednoj mi je žena rekla da to nisu bore i da mi je potrebna hidratacija (ponudila mi LRP hydraphase intense eyes, bidermu sensibio i avene).
a u farmaciji mi je teta rekla da se naziru prve bore (u toj sam dobi) i da mi preporucuje NUXE Contour des Yeux Prodigieux ili Avène Ystheal+. Testera naravno nema, a obje su oko 165.. i sad ne znam što da radim... 
|
|
|
23.10.2013., 08:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Dragonladyx imam isti problem i iste dvojbe kao ti, i nemogu se odlučit što da uzmem. Ja sam u svojoj ljekarni dobila testere Avene Ystheal+ i Avene Eluage kremica, i dalje se nemogu odlučit. Ako netko ima bilo kakav savjet sigurno bi nam dobro došao 
|
|
|
23.10.2013., 08:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Quote:
patkica86 kaže:
Dragonladyx imam isti problem i iste dvojbe kao ti, i nemogu se odlučit što da uzmem. Ja sam u svojoj ljekarni dobila testere Avene Ystheal+ i Avene Eluage kremica, i dalje se nemogu odlučit. Ako netko ima bilo kakav savjet sigurno bi nam dobro došao 
|
ipak sam naručila nuxe (uz popust me ispadne 120kn)  i dalje sam uvjerena da prva teta nije nije vidjela dobro pa stoga ipak malo jača "terapija" 
blago tebi za testere, kod nas je skoro pa uvijek to nemoguća misija.. 
ja sam uspjela doći do jednog, LRP pa ću se s njim trackati dok mi ne stigne francuz 
|
|
|
24.10.2013., 21:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
pozdrav svima,
zanimam me da li postoji neka krema ili tablete/hrana ili bilo što slično što može ublažiti podočnjake. Znači baš nešto što će djelovati na podočnjake, a ne ih prekriti jer mi nije to cilj. Nemam udubljene podočnjake niti one "vrećice" ispod očiju nego su samo malo nadprosječno tamni (tamnoplavi), čak se i ne primijete previše, ali rado bih se toga riješio.
Napomenuo bih još da dovoljno spavam, unosim dovoljno tekućine u tijelo i nemam nekih problema sa zdravljem. Također, nitko u obitelji nema taj problem pa nije ni nasljedno. Ako netko ima bilo kakav lijek/savjet neka se slobodno javi 
|
|
|
24.10.2013., 22:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
crogunners kaže:
pozdrav svima,
zanimam me da li postoji neka krema ili tablete/hrana ili bilo što slično što može ublažiti podočnjake. Znači baš nešto što će djelovati na podočnjake, a ne ih prekriti jer mi nije to cilj. Nemam udubljene podočnjake niti one "vrećice" ispod očiju nego su samo malo nadprosječno tamni (tamnoplavi), čak se i ne primijete previše, ali rado bih se toga riješio.
Napomenuo bih još da dovoljno spavam, unosim dovoljno tekućine u tijelo i nemam nekih problema sa zdravljem. Također, nitko u obitelji nema taj problem pa nije ni nasljedno. Ako netko ima bilo kakav lijek/savjet neka se slobodno javi 
|
Moram te razočarati, osim korektora i sunčanih naočala ne postoji ništa
ako su ti nalazi u redu, zdravo se hraniš, ne buljiš u komp do besvijesti, piješ tekućine ..kreme ti neće pomoći, mogu samo ublažiti i spriječiti da se podočnjaci ne produbljuju.
|
|
|
25.10.2013., 08:55
|
|
livy
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
crogunners kaže:
pozdrav svima,
|
Pročitala sam negdje na netu da je hidrolat smilja dobar za to. Blazinice se natope sa hidrolatom smilja i drže na očima oko 10 minuta. I to bi se trebalo raditi dva puta dnevno. Inače piše da je hidrolat smilja jako dobar i za modrice. Nisam još isprobala, ali vrijedi pokušat.
|
|
|
25.10.2013., 09:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Koju bi kremu oko očiju preporučili za suhu kožu i protiv bora? Godine 35+ 
|
|
|
25.10.2013., 11:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
livy kaže:
Pročitala sam negdje na netu da je hidrolat smilja dobar za to. Blazinice se natope sa hidrolatom smilja i drže na očima oko 10 minuta. I to bi se trebalo raditi dva puta dnevno. Inače piše da je hidrolat smilja jako dobar i za modrice. Nisam još isprobala, ali vrijedi pokušat.
|
Hvala puno, isprobat ću ovo definitivno, nadam se da se to može nabaviti kod nas u ljekarnama 
|
|
|
26.10.2013., 07:55
|
|
loveylove
Registracija: Nov 2012.
|
Quote:
crogunners kaže:
pozdrav svima,
|
jesi probala sa metvicom? meni super djeluje
|
|
|
26.10.2013., 12:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
yogalove kaže:
|
Piješ metvicu ili?
|
|
|
26.10.2013., 22:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
yogalove kaže:
|
probaO*
nisam, i mene zanima kako se to koristi točno, vidim da ima nekih čajeva od toga.
|
|
|
28.10.2013., 06:22
|
|
loveylove
Registracija: Nov 2012.
|
ja uzmem nekoliko listova sviježe metvice nasjeckam i stavim na područje oko očiju, držim 10ak min i maknem.
|
|
|
30.10.2013., 19:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
hej, jel probao netko Bioderma Sensibio ?
imam tamnije podocnjake,i suhu kozu oko očiju, 26 mi je godina
|
|
|
11.11.2013., 13:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
cure drage dajte pliz pomozite, ne da mi se vise citat napreskokce, sva sam se pogubila, a ne nalazim sta trazim..treba mi krema hranjiva, a da opet ne ostane masno da mi se preslika maskara..a htjela bih i da ima sto vise prirodnih sastojaka  recimo hausckina mi je premasna, cak mi i ne smeta to toliko koliko mi se cini da samo stoji i nis ne hrani..decleor mi presuha za zimu, do sad bila super...citam mozda payot da uzmem,imam 40 god i suhu, cistu kozu, ajde mi nesto predlozite 
|
|
|
11.11.2013., 15:03
|
|
Freekusha
Registracija: Sep 2008.
|
Yves Rocher riche creme u tubici, bas ono sto trazis. Meni je savrsena! Koliko toliko s prirodnim sastojcima, bogata nemasna, lijepo hrani i njeguje. Cijena 129 kn u njihovom ducanu, Arena centar.
|
|
|
11.11.2013., 15:23
|
|
Registracija: Oct 2008.
|
Dermalogica Intensive eye repair
Moram pohvaliti ovu kremu. Inače nisam sklona hvaliti kremu ako je ne koristim barem mjesec dana, ali ovo je iznimka. Dobila sam tester i oduševljena sam s ovom kremom. Uz Clinique AAE rich i Payot, sad mi je u top 3 i čak razmišljam AAE zamijeniti s njom. Krema je namijenjena suhom okoločnom području i prvim boricama koje nastaju na suhoj koži (nije za zrelu kožu). Odlično mi se je upila i nahranila okoločno područje, oči mi nisu suzile od nje i pokazala mi se je kao bolja podloga od AAE rich za korektor. Puno mi se je manje uvlačio u borice. Čak mi se čini da mi je malo zagladila mimičke bore. Mislim da kupujem full size kad potrošim AAE

|
11.11.2013., 15:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
joj lida, ja sam na moru, nema yvesa tu..kad odem u zg mogla bih ju probati, evo pisem, a nesto muller, ljekarnicke 
|
|
|
11.11.2013., 15:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Quote:
leonalea kaže:
hej, jel probao netko Bioderma Sensibio ?
imam tamnije podocnjake,i suhu kozu oko očiju, 26 mi je godina
|
Ja sam je imala. Isto imam 26 godina i suhu kozu oko ociju i meni je bila bez veze. U pocetku mi se cinila ok, ali nakon duzeg koristenja mi se nije svidjela. Bila mi je preslaba, vodena, kao da nista nisam namazala. I korektor mi se jako uvlacio u borice nakon nje.
|
11.11.2013., 19:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
supergirl1 kaže:
joj lida, ja sam na moru, nema yvesa tu..kad odem u zg mogla bih ju probati, evo pisem, a nesto muller, ljekarnicke 
|
pa naruči preko njihovog šopa. inače ta kremica je zaista odlična,ja ju isto trenutno koristim i prezadovoljna sam. 
|
|
|
11.11.2013., 19:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Mer girl kaže:
Moram pohvaliti ovu kremu. Inače nisam sklona hvaliti kremu ako je ne koristim barem mjesec dana, ali ovo je iznimka. Dobila sam tester i oduševljena sam s ovom kremom. Uz Clinique AAE rich i Payot, sad mi je u top 3 i čak razmišljam AAE zamijeniti s njom. Krema je namijenjena suhom okoločnom području i prvim boricama koje nastaju na suhoj koži (nije za zrelu kožu). Odlično mi se je upila i nahranila okoločno područje, oči mi nisu suzile od nje i pokazala mi se je kao bolja podloga od AAE rich za korektor. Puno mi se je manje uvlačio u borice. Čak mi se čini da mi je malo zagladila mimičke bore. Mislim da kupujem full size kad potrošim AAE

|
za ovu kremu sam davno pisala da je predobra. ja sam potrošila full size one iz age smart linije a od ove sam dobila testere i isto mi je bila na listi za kupovinu i zaboravila sam na nju,baš dobro da si ju stavila tu. mislim da vrijedi svake lipe 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:05.
|
|
|
|