Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.10.2013., 21:54   #5921
evo bila sam u dvije ljekarne (koje su mi bile usput). u jednoj mi je žena rekla da to nisu bore i da mi je potrebna hidratacija (ponudila mi LRP hydraphase intense eyes, bidermu sensibio i avene).
a u farmaciji mi je teta rekla da se naziru prve bore (u toj sam dobi) i da mi preporucuje NUXE Contour des Yeux Prodigieux ili Avène Ystheal+. Testera naravno nema, a obje su oko 165.. i sad ne znam što da radim...
dragonladyx is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2013., 08:13   #5922
Dragonladyx imam isti problem i iste dvojbe kao ti, i nemogu se odlučit što da uzmem. Ja sam u svojoj ljekarni dobila testere Avene Ystheal+ i Avene Eluage kremica, i dalje se nemogu odlučit. Ako netko ima bilo kakav savjet sigurno bi nam dobro došao
patkica86 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2013., 08:25   #5923
Quote:
patkica86 kaže: Pogledaj post
Dragonladyx imam isti problem i iste dvojbe kao ti, i nemogu se odlučit što da uzmem. Ja sam u svojoj ljekarni dobila testere Avene Ystheal+ i Avene Eluage kremica, i dalje se nemogu odlučit. Ako netko ima bilo kakav savjet sigurno bi nam dobro došao
ipak sam naručila nuxe (uz popust me ispadne 120kn) i dalje sam uvjerena da prva teta nije nije vidjela dobro pa stoga ipak malo jača "terapija"
blago tebi za testere, kod nas je skoro pa uvijek to nemoguća misija..
ja sam uspjela doći do jednog, LRP pa ću se s njim trackati dok mi ne stigne francuz
dragonladyx is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2013., 21:35   #5924
pozdrav svima,

zanimam me da li postoji neka krema ili tablete/hrana ili bilo što slično što može ublažiti podočnjake. Znači baš nešto što će djelovati na podočnjake, a ne ih prekriti jer mi nije to cilj. Nemam udubljene podočnjake niti one "vrećice" ispod očiju nego su samo malo nadprosječno tamni (tamnoplavi), čak se i ne primijete previše, ali rado bih se toga riješio.

Napomenuo bih još da dovoljno spavam, unosim dovoljno tekućine u tijelo i nemam nekih problema sa zdravljem. Također, nitko u obitelji nema taj problem pa nije ni nasljedno. Ako netko ima bilo kakav lijek/savjet neka se slobodno javi
crogunners is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2013., 22:28   #5925
Quote:
crogunners kaže: Pogledaj post
pozdrav svima,

zanimam me da li postoji neka krema ili tablete/hrana ili bilo što slično što može ublažiti podočnjake. Znači baš nešto što će djelovati na podočnjake, a ne ih prekriti jer mi nije to cilj. Nemam udubljene podočnjake niti one "vrećice" ispod očiju nego su samo malo nadprosječno tamni (tamnoplavi), čak se i ne primijete previše, ali rado bih se toga riješio.

Napomenuo bih još da dovoljno spavam, unosim dovoljno tekućine u tijelo i nemam nekih problema sa zdravljem. Također, nitko u obitelji nema taj problem pa nije ni nasljedno. Ako netko ima bilo kakav lijek/savjet neka se slobodno javi
Moram te razočarati, osim korektora i sunčanih naočala ne postoji ništa

ako su ti nalazi u redu, zdravo se hraniš, ne buljiš u komp do besvijesti, piješ tekućine ..kreme ti neće pomoći, mogu samo ublažiti i spriječiti da se podočnjaci ne produbljuju.
eyedetox is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2013., 08:55   #5926
Quote:
pozdrav svima,

Pročitala sam negdje na netu da je hidrolat smilja dobar za to. Blazinice se natope sa hidrolatom smilja i drže na očima oko 10 minuta. I to bi se trebalo raditi dva puta dnevno. Inače piše da je hidrolat smilja jako dobar i za modrice. Nisam još isprobala, ali vrijedi pokušat.
livy is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2013., 09:49   #5927
Koju bi kremu oko očiju preporučili za suhu kožu i protiv bora? Godine 35+
rosa_salvaje is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2013., 11:43   #5928
Quote:
livy kaže: Pogledaj post
Pročitala sam negdje na netu da je hidrolat smilja dobar za to. Blazinice se natope sa hidrolatom smilja i drže na očima oko 10 minuta. I to bi se trebalo raditi dva puta dnevno. Inače piše da je hidrolat smilja jako dobar i za modrice. Nisam još isprobala, ali vrijedi pokušat.
Hvala puno, isprobat ću ovo definitivno, nadam se da se to može nabaviti kod nas u ljekarnama
crogunners is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2013., 07:55   #5929
Quote:
pozdrav svima,

jesi probala sa metvicom? meni super djeluje
yogalove is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2013., 12:03   #5930
Quote:
yogalove kaže: Pogledaj post
Piješ metvicu ili?
bubley is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2013., 22:41   #5931
Quote:
yogalove kaže: Pogledaj post
probaO*

nisam, i mene zanima kako se to koristi točno, vidim da ima nekih čajeva od toga.
crogunners is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.10.2013., 06:22   #5932
ja uzmem nekoliko listova sviježe metvice nasjeckam i stavim na područje oko očiju, držim 10ak min i maknem.
yogalove is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2013., 19:13   #5933
hej, jel probao netko Bioderma Sensibio ?
imam tamnije podocnjake,i suhu kozu oko očiju, 26 mi je godina
leonalea is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2013., 13:40   #5934
cure drage dajte pliz pomozite, ne da mi se vise citat napreskokce, sva sam se pogubila, a ne nalazim sta trazim..treba mi krema hranjiva, a da opet ne ostane masno da mi se preslika maskara..a htjela bih i da ima sto vise prirodnih sastojaka recimo hausckina mi je premasna, cak mi i ne smeta to toliko koliko mi se cini da samo stoji i nis ne hrani..decleor mi presuha za zimu, do sad bila super...citam mozda payot da uzmem,imam 40 god i suhu, cistu kozu, ajde mi nesto predlozite
supergirl1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2013., 15:03   #5935
Yves Rocher riche creme u tubici, bas ono sto trazis. Meni je savrsena! Koliko toliko s prirodnim sastojcima, bogata nemasna, lijepo hrani i njeguje. Cijena 129 kn u njihovom ducanu, Arena centar.
lida is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2013., 15:23   #5936
Dermalogica Intensive eye repair

Moram pohvaliti ovu kremu. Inače nisam sklona hvaliti kremu ako je ne koristim barem mjesec dana, ali ovo je iznimka. Dobila sam tester i oduševljena sam s ovom kremom. Uz Clinique AAE rich i Payot, sad mi je u top 3 i čak razmišljam AAE zamijeniti s njom. Krema je namijenjena suhom okoločnom području i prvim boricama koje nastaju na suhoj koži (nije za zrelu kožu). Odlično mi se je upila i nahranila okoločno područje, oči mi nisu suzile od nje i pokazala mi se je kao bolja podloga od AAE rich za korektor. Puno mi se je manje uvlačio u borice. Čak mi se čini da mi je malo zagladila mimičke bore. Mislim da kupujem full size kad potrošim AAE

Old 11.11.2013., 15:24   #5937
joj lida, ja sam na moru, nema yvesa tu..kad odem u zg mogla bih ju probati, evo pisem, a nesto muller, ljekarnicke
supergirl1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2013., 15:43   #5938
Quote:
leonalea kaže: Pogledaj post
hej, jel probao netko Bioderma Sensibio ?
imam tamnije podocnjake,i suhu kozu oko očiju, 26 mi je godina
Ja sam je imala. Isto imam 26 godina i suhu kozu oko ociju i meni je bila bez veze. U pocetku mi se cinila ok, ali nakon duzeg koristenja mi se nije svidjela. Bila mi je preslaba, vodena, kao da nista nisam namazala. I korektor mi se jako uvlacio u borice nakon nje.
Old 11.11.2013., 19:43   #5939
Quote:
supergirl1 kaže: Pogledaj post
joj lida, ja sam na moru, nema yvesa tu..kad odem u zg mogla bih ju probati, evo pisem, a nesto muller, ljekarnicke
pa naruči preko njihovog šopa. inače ta kremica je zaista odlična,ja ju isto trenutno koristim i prezadovoljna sam.
jasmine is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2013., 19:45   #5940
Quote:
Mer girl kaže: Pogledaj post
Moram pohvaliti ovu kremu. Inače nisam sklona hvaliti kremu ako je ne koristim barem mjesec dana, ali ovo je iznimka. Dobila sam tester i oduševljena sam s ovom kremom. Uz Clinique AAE rich i Payot, sad mi je u top 3 i čak razmišljam AAE zamijeniti s njom. Krema je namijenjena suhom okoločnom području i prvim boricama koje nastaju na suhoj koži (nije za zrelu kožu). Odlično mi se je upila i nahranila okoločno područje, oči mi nisu suzile od nje i pokazala mi se je kao bolja podloga od AAE rich za korektor. Puno mi se je manje uvlačio u borice. Čak mi se čini da mi je malo zagladila mimičke bore. Mislim da kupujem full size kad potrošim AAE

za ovu kremu sam davno pisala da je predobra. ja sam potrošila full size one iz age smart linije a od ove sam dobila testere i isto mi je bila na listi za kupovinu i zaboravila sam na nju,baš dobro da si ju stavila tu. mislim da vrijedi svake lipe
jasmine is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:05.