Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
16.12.2024., 10:57
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2007.
|

Quote:
Lord Byron kaže:
Milanović: "Mi brinemo o tome kako ćemo prijeći na zelenu energiju i voziti električne automobile, a ne vidimo da svijetu prijeti kriza usijanih glava i nuklearnog oružja."
Anušić: "Rusiji ne možemo ništa, Mađarska je opasna poput Srbije, a što mi radimo? Trošimo milijarde na robotaksije i maslačke!"
Nije Plenkoviću lako...
|
I nije.
Sad vidi tko mu sapuna dasku.
|
|
|
16.12.2024., 11:10
|
|
Šija
Registracija: Jun 2008.
|
Najbitniji dio govora:
Quote:
"Na kraju se gleda semafor. (...) Pogledajte semafor. Onaj ili ona tko ima jedan glas više je pobjednik. I moraš paziti da ne kradu. A kradu. Tu vi imate veliku ulogu", rekao je Milanović.
|
|
|
|
16.12.2024., 18:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2023.
|
sad primorac proziva njega zbog stana
Quote:
Dragan Primorac
45 min ·
Milanović je konačno izašao iz kokošinjca i pustio glas. I sve odmah zagadio. Pa krenimo redom:
Očito ga je ipak pogodilo da nije orao već kokoš, a najviše ga je pogodilo to što je najavljena istraga oko ECMO uređaja, gdje je direktno odgovoran upravo on kao bivši premijer, a zna se da ga imunitet štiti još samo dva mjeseca. Razumijem njegov strah jer moja borba protiv korupcije trajat će 365 dana u godini i 24 sata dnevno. A što se tiče stanova, to je tek tema o kojoj treba pričati, pogotovo što je stanokradica upravo Milanović.
Odgovorite mi na ovu zagonetku - ako je on kao tadašnji šef SDP-a kupio stan od direktora državne tvrtke, a nakon toga kad je postao premijer direktoru te iste državne tvrtke isplatio najveću otpremninu u povijesti Hrvatske, koliko tu tek ima posla za DORH? Zoran Milanović mora odgovoriti na to pitanje. To upućuje na korupciju čak i ako zanemarimo da je Milanović tada s 42 godine koristio povlašteni kredit za mlade do 35 godina starosti.
Čim prijeti istraga DORH-a, Milanović postaje nervozan. Jasno je da ga nije briga što kao predsjednik iz godine u godinu upropaštava Hrvatsku i srozava njen ugled. Briga ga je samo kazneno-pravne odgovornosti.
|
|
|
|
16.12.2024., 20:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Bijesna domaćica kaže:
Pardon, "Tvornici pobjeda" je rekao. Ima razlike. 
|
o daaaaa
mnogi to ne kuže
|
17.12.2024., 09:02
|
|
bewitched
Registracija: Jan 2011.
|
Dobro je da ovaj pobijedi i dobro je da ne pobijedi u prvom krugu.
A ovo kriv sam, ali... nda 
Kriv sam ali je netko drugi odgovoran.
Uostalom, za što je to kriv? Kad se problematizirao njegov "stil", to je bila blasfemija, sad najednom i on pokazuje samokritičnost. 
Pa nije moguće da smo malčice i mi skeptici s njegove strane bili u pravu?
|
17.12.2024., 10:55
|
|
☼
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
dotur tonci kaže:
sad primorac proziva njega zbog stana
|
čekaj, primorac propitkuje ljude oko stanova?!
riječ je o klasičnoj komunikacijskoj strategiji "kontrole štete" i "prevencije štete", doduše u našoj domaćoj varijanti.
nekada se to zvalo "drž'te lopova!". ovdje je očigledno riječ o tome da jedan kandidat s dokazanom teškom malverzacijom u otkupu društvenog stana, kao i nejasnoćama oko stjecanja naknadnih nekretnina i poslova s javnim sektorom, nastoji minimizirati rizik po sebe tako da traži "trun u oku" protukandidata.
jer po zamisli najvjerojatnije njegovog komunikacijskog stratega, bilo kakvo otvaranje pitanja o primorčevim nekretninama bit će odmah poništeno odgovorom tipa: "da, to je samo nemušta reakcija (ili čak osveta) na krupna pitanja koja sam JA postavio".
takva reakcija je, uostalom, već odavno u primjeni: koliko je puta HDZ spomenuo sasvim minoran slučaj sauche kada bi bio suočen s, recimo, stotinama milijuna eura pronevjerenog novca u ini? niz se može nastaviti...
to se u komunikacijskoj strategiji naziva:"napadni prvi!" odn. kako bi to naš narod rekao: napad je najbolja obrana.
|
17.12.2024., 11:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
trnoruža kaže:
Uostalom, za što je to kriv? Kad se problematizirao njegov "stil", to je bila blasfemija, sad najednom i on pokazuje samokritičnost. 
|
zanimljivo da se problematizirao "njegvo stil" ali se nije vodilo računa o tome da oni na koje se to odnosilo razumiju samo takav stil
|
17.12.2024., 15:38
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Quote:
aryna kaže:
čekaj, primorac propitkuje ljude oko stanova?! 
|
Pa Primorac najavljuje i osobnu borbu protiv korupcije! slika 
Nakon otkrića njegovih (i majčinih) malverzacija sa otkupom stana, okarakterizirao se "čistim kao kristalna čaša".
Milanović: "Primorac je lažan kao novčanica od 13 eura, dosadan kao prijateljska utakmica"
o podmetanjima Ivani Kekin
Quote:
nažalost u ovoj kampanji odgovornost za javnu riječ, za iznesenu riječ u javnom prostoru (već sam godinama pristutan) nikad nije bila na manjoj razini. Ovo je vrhunac niskosti dokle smo došli...
|
|
|
17.12.2024., 18:24
|
|
izgubljena u prijevodu
Registracija: Jan 2023.
|
Milanović nastupa državnički, taman za vrijeme u kojem živimo. Odličan govor u Tvornici, sviđa mi se i kako je džentlemanski stao u obranu Kekin. Nije trebao, ali je. Lakše će se spavati znajući da će idućih 5 godina ipak netko proganjati, makar u noćnim morama, svu ovu gospodu i elitu smještenu na potezu jednoznamenkastih kućnih brojeva na Trgu žrtava fašizma.
|
18.12.2024., 09:38
|
|
Registrirana budala
Registracija: Mar 2007.
|
Oko hrvatskih hrvačkih olimpijskih medalja ne treba brinuti.
Sin mu ima potencijal da postane veći čak i od Karelina, ako ga ozljede ne spriječe.
|
18.12.2024., 11:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
ajme33 kaže:
Sin mu ima potencijal da postane veći čak i od Karelina, ako ga ozljede ne spriječe.
|
Ma da, naravno  . Sin tek treba stići svog trenera kojeg su nažalost pokrali u Riju za medalju, a rang Karelina nitko nikada neće stići, kao i Teddya.
|
|
18.12.2024., 12:09
|
|
Registrirana budala
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
feenian kaže:
Ma da, naravno  . Sin tek treba stići svog trenera kojeg su nažalost pokrali u Riju za medalju, a rang Karelina nitko nikada neće stići, kao i Teddya.
|
Sin je trenera već odavno stigao, to i sam Božo kaže, isto kao što kaže i ovo za Karelina.
|
18.12.2024., 13:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Quote:
ajme33 kaže:
|
Ne treba se razbacivati sa velikim prognozama, ali slovi kao potencijal za veliki rezultat.
|
|
|
18.12.2024., 14:59
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
trnoruža kaže:
|
Je. Fenomenalno je to da na besmislenu nebitnu poziciju dođe apsolutni politički gubitnik, a da drugi dan po stranim medijima krenu s time da je Hrvatska odabrala rusofila.
Apsolutno bilo tko bi bio bolji od ovoga u ovome trenutku. Ovome je vrijeme da ode u ropotarnicu političke povijesti, da nam se ne dogodi sve dalje kao u Slovačkoj.
|
|
|
18.12.2024., 15:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Zašto je konkretno Milanović rusofil? Zbog kojih riječi, kojih postupaka? Kad, gdje, što?
Ne pratim revno svaku njegovu riječ ni svaki njegov postupak tako da sam moguće nešto propustio, ali sve što sam uspio vidjeti je da od početka tog rata ne dijeli opće uvjerenje kako će taj rat Ukrajina dobiti bez po muke i ikakvih problema, ma evo još danas najkasnije do ponoći. Je li stvarno rusofil svatko tko se nije priključio takvome sveprisutnom narativu koji je tek sada, kad (koliko vidim) Rusi ozbiljno napreduju više no ikada do sada, počeo posustajati?
|
|
18.12.2024., 16:37
|
|
bewitched
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
Inžinjer ekonom kaže:
Je. Fenomenalno je to da na besmislenu nebitnu poziciju dođe apsolutni politički gubitnik, a da drugi dan po stranim medijima krenu s time da je Hrvatska odabrala rusofila.
Apsolutno bilo tko bi bio bolji od ovoga u ovome trenutku. Ovome je vrijeme da ode u ropotarnicu političke povijesti, da nam se ne dogodi sve dalje kao u Slovačkoj.
|
Gle, što se tu može, ljudi sami biraju...i vidi tko je favorit.
Nekad je važno i kakvu ta nebitna pozicija daje protutežu unutar zemlje.
|
18.12.2024., 16:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lord Byron kaže:
Zašto je konkretno Milanović rusofil? Zbog kojih riječi, kojih postupaka? Kad, gdje, što?
Ne pratim revno svaku njegovu riječ ni svaki njegov postupak tako da sam moguće nešto propustio, ali sve što sam uspio vidjeti je da od početka tog rata ne dijeli opće uvjerenje kako će taj rat Ukrajina dobiti bez po muke i ikakvih problema, ma evo još danas najkasnije do ponoći. Je li stvarno rusofil svatko tko se nije priključio takvome sveprisutnom narativu koji je tek sada, kad (koliko vidim) Rusi ozbiljno napreduju više no ikada do sada, počeo posustajati?
|
to ti ne znaju reći ni oni koji ga tako nazivaju
|
18.12.2024., 17:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
Lord Byron kaže:
|
i, tebi nije neugodno tako što pitati? Ti to ozbiljno? car je rekao - rusofil! I nemš ti kaj tu pitati i sumnjičavo frkati nosom. nema dalje, nema potpitanja. valjda car zna!
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:49.
|
|
|
|