Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.06.2025., 23:40   #5961
Eno lajva, ali ne pokazuje se. Plače i negdje je vani, mrak. Stvarno je pukla..
Anavi1984 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2025., 23:48   #5962
Napisao je netko toniju u liveu da je krama rekla da je stan plaćen do 15.7.pa ide u istru

Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
Snoofjax is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 00:22   #5963
Kaze toni ide opet na more iduci vikend
putovanježivota is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 00:37   #5964
dajte molim ako netko ima video livea od nekidan kad je bio shitshow nek ga opet uploada, streamable ga izbrise nakon 24h.. da nisam bezveze nadoknađivala ovih 40ak stranica ��

btw tko je Prcu usporedio s onim goblinom iz Harry Pottera svaka mu cast, ne vidim vise nista drugo.
pepa96 is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 01:03   #5965
https://streamable.com/l5jd95

https://streamable.com/szhdwb

https://streamable.com/8srvpi

Priča da ga briga za zabrane ali i da ne zna ništa o tome.
Da je ona dobra ali da ima slomove svako tri dana.
Da se ne miješa u njen odnos s Vatroslavom.
humble.bumble is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 01:19   #5966
Došlo mi žao Prce sad iz ovih priča, jebiga
Old Jučer, 01:26   #5967
ja isto, slusam ga i mislim si tko zna kakva bi ja postala da sam izgubila dvoje djece
Old Jučer, 01:31   #5968
Prco priznao da je tina kriva za ono iz ljns kad su doru provocirali kavom na radnom mjestu
I da ona tako ide i u spar stalno jel mu tamo neka bivsa isto radi da je vidi, ali tu nije briga pa nista od drame dok je dora zivac kao i tina pa je eskaliralo
Odgovori s citatom
Old Jučer, 02:12   #5969
Sad je na kraju rekao...tina dođi ako zelis..
Malo prije sam se ukljucila u live...a nek se vole..
Old Jučer, 02:31   #5970
Quote:
individualka10 kaže: Pogledaj post
Sad je na kraju rekao...tina dođi ako zelis..
Malo prije sam se ukljucila u live...a nek se vole..
To je reko jer luda cijelu vecer dolazi pisat s laznih profila i u tom trenu je pisala s jednog
Odgovori s citatom
Old Jučer, 06:40   #5971
Quote:
baby doll kaže: Pogledaj post
Došlo mi žao Prce sad iz ovih priča, jebiga
Quote:
Opal Zg kaže: Pogledaj post
ja isto, slusam ga i mislim si tko zna kakva bi ja postala da sam izgubila dvoje djece
Vi niste normalne

Lik pričao o tome samo da ga ljudi sažalijevaju, a u isto vrijeme dopušta da mu se doma useli žena koja se još za vrijeme snimanja ljns pokazala kao ne baš čista u glavi, dopušta da ta žena boravi pored njegovog djeteta, dopušta da njegovo djete konstantno mjesecima gleda dramu u kući, dopušta da ta nova žena radi drame na radnom mjestu bivše žene...

Popis je beskonačan. Da je on imalo čist u glavi prerezao bi tu vezu davnih dana i riješio se drame. Zapravo ne bi ni ulazio u vezu sa ženom koja na drugom kraju Hrvatske ima malu djecu. Lik je budaletina.
Old Jučer, 07:01   #5972
Quote:
putovanježivota kaže: Pogledaj post
Prco priznao da je tina kriva za ono iz ljns kad su doru provocirali kavom na radnom mjestu
I da ona tako ide i u spar stalno jel mu tamo neka bivsa isto radi da je vidi, ali tu nije briga pa nista od drame dok je dora zivac kao i tina pa je eskaliralo
Dobro ste to uspjeli izvuć

Ma da mi Kramy želi dat šansu da popunimo broj 4, naučio bi ja nju što je ljubomora, ispričavala bi se ona Prci danima i govorila neću nikad više Mogao bi onda Prco biti 3 i 5. Kao Winamp.

Znači postoji indicija da su se noćaš pomirili?
Fitz is online now  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 07:32   #5973
Quote:
Opal Zg kaže: Pogledaj post
Kako je izgubilo dvoje?

Znam za onu curicu, za što je i mama govorila da tad nije ni bio ful prisutan dok je umirala

Plus namjerno zavlači Kramu, ma odvratan je isto. Nema opravdanja
Snow Fairy is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 07:39   #5974
Ja se nadam da ce Vatroslav dobiti puno skrbništvo nad djecom, jer kakav god da je , djeca ce s njim imati stabilnu okolinu..

koja normalna osoba dok je na sudu oko borbe za djecom, radi drame oko nekog lika, koji te od samih početaka zavlači, ponižava i sve ostalo..

Valjda bi normalnoj osobi , bilo u cilju se sudu prikazati kao stabilna osoba koja ima 2 grama mozga se brinuti za tu djecu, za koju sam sigurna da su istraumatizirana od njenog zivota..

i kakvo god da je ona sranje prošla , a vjeujem da je , jer nitko se ne rađa poremećen, nije izgovor da to dvoje djece koje mu je majka sve što ima na svijetu , da ti nisu na prvom mjestu i prvi tvoj izbor..
Old Jučer, 08:13   #5975
Quote:
Snow Fairy kaže: Pogledaj post
Kako je izgubilo dvoje?

Znam za onu curicu, za što je i mama govorila da tad nije ni bio ful prisutan dok je umirala

Lik je odrončina i morončina za kojeg nemam ni malo empatije ni sažaljenja. Dijete mu umire, a on se kurva okolo

To što malu odvede na more i u zoološki ne znači da je dobar otac ni pozitivac u toj priči.

Oboje su ubojita kombinacija manjka inteligencije i viška zlobe. Savršen su par, on nije ništa bolji, ali zbog njenog očaja se može ponašati kao da je. Štakorčina.
Old Jučer, 08:20   #5976
Quote:
Snow Fairy kaže: Pogledaj post
Kako je izgubilo dvoje?

Pricao je da su izgubili jos jedno dijete
Valjda nakon te male sto se rodila bolesna i preminula dora je ostala opet trudna (ili prije - to sad nisam pohvatala) i morala je abortirati jer je dijete isto bilo bolesno
Uglavnom imali su jos jednu bebu koja nije rodena zbog tezih nekih komplikacija
Odgovori s citatom
Old Jučer, 08:23   #5977
Pitali su prcu jel bi on ostavio hanu i odselio 600km dalje
Odgovor je bio pa kao ako bi dobio posao neki super placen otisao bi i u njemacku, ali bi svaki trenutak slobodan koristio da vidi hanu
Samo sto krama nit je dobila super placen posao u slavoniji, niti svaki trenutak koristi da ode djeci kad moze
Odgovori s citatom
Old Jučer, 08:29   #5978
Nekima je fakat malo potrebno da se pogube
Kakvo sazaljevanje prce?
Ak je itko tu za zalit onda je to dora. Ne ova dva odrona.
Dok je ona bila uz umiruce dijete on je jebao druge. Pretpostavljam da se isto tako "nosio" i sa gubitkom trudnoce. Da, bas za zaliti

Manipulator je, samo los jer je glup. Krama nasjela a bome i krastace
Old Jučer, 08:36   #5979
Normalno da kao ljudi suosjecamo sa ljudima koji su izgubili dijete ali to ga ne opravdava za sva sranja koja radi.
Dovukao tu nestabilnu nesretnicu u pripizdinu i sad ju šuta kak mu se sprdne.
Znao je kakva je, cijela Hrvatska je znala a sad sere kao ne može vjerovati da je toliko ljubomorna. Što je najgore opet ce ju pozvati k sebi pod jaja do nekog novog sloma pi*ke.
Bolesnici oboje
betty boop 1 is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 09:00   #5980
Quote:
TweetyBirdy kaže: Pogledaj post
Ak je itko tu za zalit onda je to dora. Ne ova dva odrona.
Dok je ona bila uz umiruce dijete on je jebao druge. Pretpostavljam da se isto tako "nosio" i sa gubitkom trudnoce. Da, bas za zaliti

Manipulator je, samo los jer je glup. Krama nasjela a bome i krastace
Amen. Nit otac, nit partner, nit čovjek.

I onda još iskoristi tu priču za manipulaciju javnosti, ja jadan, ja patio....a u stvarnosti je bolesno dijete i ženu koja je za njega skrbila ostavio da se same snalaze, dok se on tješio umakanjem u druge jadnice koje ne znaju bolje.
Za izrigati se.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:06.