Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.04.2020., 23:42   #41
Quote:
Brolin kaže: Pogledaj post

I kako stvari stoje neće ni biti. Osim ako se ovo baš oduži. Hajduk će iz ovoga izaći nikad jači od kada je RH. U to sam uvjeren.

Problem je samo što je prilično izvjesno da se ovo hoće odužiti. Problem je što će nogomet generalno doživjeti težak udarac , a u toj situaciji nitko neće proći dobro niti će biti jači , osjetit će svi od najvećih do najmanjih s tim da će , naravno , bogatiji prebroditi lakše pa će razlika između bogatih i siromašnih postati još veća. Transferi će potonuti , a izgledi da se bilo gdje u Europi ove godine igra s publikom (a lako moguće i cijele slijedeće) minimalni su. Sve to nama nikako ne ide u prilog.

Ja volim optimizam , ali temeljen na činjenicama i realnosti , a ne željama i snovima.
Trenutno jedini razlog za blagi optimizam imam u uvjerenju da je Hajduk financijski i organizacijski puno stabilniji od ostatka HNL-a. Ali i to je samo moja pretpostavka , ne mogu reći da znam.
Urpanus is offline  
Old 19.04.2020., 00:51   #42
Quote:
Urpanus kaže: Pogledaj post
Problem je samo što je prilično izvjesno da se ovo hoće odužiti. Problem je što će nogomet generalno doživjeti težak udarac , a u toj situaciji nitko neće proći dobro

Hold my beer

Druže Brba mi ti se kunemo
stwhiskey is offline  
Old 19.04.2020., 06:32   #43
Quote:
Problem je samo što je prilično izvjesno da se ovo hoće odužiti. Problem je što će nogomet generalno doživjeti težak udarac , a u toj situaciji nitko neće proći dobro niti će biti jači , osjetit će svi od najvećih do najmanjih s tim da će , naravno , bogatiji prebroditi lakše pa će razlika između bogatih i siromašnih postati još veća. Transferi će potonuti , a izgledi da se bilo gdje u Europi ove godine igra s publikom (a lako moguće i cijele slijedeće) minimalni su. Sve to nama nikako ne ide u prilog.

Ja volim optimizam , ali temeljen na činjenicama i realnosti , a ne željama i snovima.
Trenutno jedini razlog za blagi optimizam imam u uvjerenju da je Hajduk financijski i organizacijski puno stabilniji od ostatka HNL-a. Ali i to je samo moja pretpostavka , ne mogu reći da znam.
1. S obzirom da nisi skužio bit tog "nikad jači" preformulirati ću rečenicu. Hajduk će iz ovoga cirkusa s obzirom na ostatak lige izaći najspremniji, jer ako će ovo pogoditi Hajduk koji nikako ne ovisi o državnim parama (Dinamo) ili samo jednom sponzoru (Rijeka ili Osijek) zamisli kako će tek onda proći ostali.

2. To što će transferi potonuti nama uopće ne predstavlja ogroman problem kao što ga predstavlja recimo onima gore nabrojanima. Past će transferi, ali pasti će i plaće igrača. Poanta je da mi jedini koliko toliko možemo napuniti proračun bez transfera i bez nekog ultra jakog sponzora koji će nam pljuniti par milijuna eura kao recimo Osijeku. Nek mi napunimo 5 milijuna , to je 5 više od svih ostalih.

I ne, ne vjerujem da će se bez publike igrati cijele ove, a pogotovo sljedeće godine, jer ako se to dogodi onda će nam nogomet biti najmanji problem.

Kao klub imamo puno razloga za optimizam jer one razlike u proračunima između GNK i nas možeš zaboraviti. Što je samo po sebi valjda nekakav dokaz karme i kozmičke pravde, jer oni su zadnje 2-3 godine stvarno otišli dosta ispred nas. Da je ovako ostalo ne bi ih se stiglo još jedno desetljeće. Ovako imamo ogromnu priliku prestići ih.
Old 19.04.2020., 10:38   #44
U krizama a ova je jebena kriza bogati obično prođu relativno dobro jer su bogati međutim u nogometu mnogi ti bogati žive i na dug koji godišnje namiruju iz raznih sponzorskih prava i dotoka love od saveza, TV i UEFA i naravno prodaje igrača. Ti će imat jebenih ali jebenih problema jer će ekonomije na koje su oni naslonjeni disat na škrge.

Prije koji misec je recimo Real vridija miljardu eura na tržištu igrača i oko te brojke je slaga priču a sad to ne vridi ni pola jer tržišta nema a ako ga i bude cijene idu doli najmanje 50% pa ti vidi kako će to izgledat. Nek im pofali samo 10% to je 100 milj eura a to nać je problem

Rakutenu ako pade prihod 30% neće dat onoliko love ka obično Barceloni a to su cifre da te glava zaboli i nešto će im patit i to dobro.

Manji klubovi u financijskim gabaritima ako imaju neku lovu u bunkeru ili su pažljivo trošili ono šta imaju ovo mogu proć nešto bezbolnije.
Old 19.04.2020., 10:48   #45
Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post
U krizama a ova je jebena kriza bogati obično prođu relativno dobro jer su bogati međutim u nogometu mnogi ti bogati žive i na dug koji godišnje namiruju iz raznih sponzorskih prava i dotoka love od saveza, TV i UEFA i naravno prodaje igrača. Ti će imat jebenih ali jebenih problema jer će ekonomije na koje su oni naslonjeni disat na škrge.

Prije koji misec je recimo Real vridija miljardu eura na tržištu igrača i oko te brojke je slaga priču a sad to ne vridi ni pola jer tržišta nema a ako ga i bude cijene idu doli najmanje 50% pa ti vidi kako će to izgledat. Nek im pofali samo 10% to je 100 milj eura a to nać je problem

Rakutenu ako pade prihod 30% neće dat onoliko love ka obično Barceloni a to su cifre da te glava zaboli i nešto će im patit i to dobro.

Manji klubovi u financijskim gabaritima ako imaju neku lovu u bunkeru ili su pažljivo trošili ono šta imaju ovo mogu proć nešto bezbolnije.
Potpis.

Velika većina tih koji su svoje proračune dignuli na samu granicu održivosti kako bi bili konkurentniji bi u cijelom ovom cirkusu mogla proći najgore.
Old 19.04.2020., 12:03   #46
.... bolje da izbrišen, još če mi neki debil doč objasnit, nisan raspoložen...
Old 19.04.2020., 21:08   #48
Quote:

Mislim da je pjesnik htio reći da će hajduk iz ovoga svega izaći još jači iz razloga što: prvo- gore ne može.
drugo- svi ostali će kliznit skalinu dvije(što s hajdukove perspektive izgleda kao penjanje skalinu dvije)
treće- generalno manja aktivnost na tržištu(za hajduk opet super jer je manji rizik za dovođenje novih bulosa)
četvrto- s obzirom na manju aktivnost na tržištu i domaći mladi jebivjetri će shvatit da ne bi bilo zgorega barem dvije sezone ostati tu gdje jesu, a ne poletit u inozemstvo na prvu ponudu pa kakva god da bila.....

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Old 19.04.2020., 21:32   #49
https://www.sportcom.hr/sport/nogome...trener-hajduka
Okrenula korona naopako i dislekticnog degenerika
Old 19.04.2020., 21:33   #50
Quote:
grandetoro kaže: Pogledaj post
Mislim da je pjesnik htio reći da će hajduk iz ovoga svega izaći još jači iz razloga što: prvo- gore ne može.
drugo- svi ostali će kliznit skalinu dvije(što s hajdukove perspektive izgleda kao penjanje skalinu dvije)
treće- generalno manja aktivnost na tržištu(za hajduk opet super jer je manji rizik za dovođenje novih bulosa)
četvrto- s obzirom na manju aktivnost na tržištu i domaći mladi jebivjetri će shvatit da ne bi bilo zgorega barem dvije sezone ostati tu gdje jesu, a ne poletit u inozemstvo na prvu ponudu pa kakva god da bila.....

Jesi li siguran u ovo ?
ravno do dna is offline  
Old 20.04.2020., 07:59   #51
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet...glas/10224640/

Ovo je clanak godine. U normalnom klubu odma dobije papire nako ovakvog clanka. Odma !!
Old 20.04.2020., 08:53   #52
Quote:
ravno do dna kaže: Pogledaj post
Jesi li siguran u ovo ?
Nisam

Old 20.04.2020., 11:31   #53
Quote:
matoc kaže: Pogledaj post
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet...glas/10224640/

Ovo je clanak godine. U normalnom klubu odma dobije papire nako ovakvog clanka. Odma !!
tableta pomalo, ovo je samo reciklaža članaka koje objavljuju zadnjih godina i uvik isto
Violence is offline  
Old 20.04.2020., 12:55   #54
Bolje posadit maslinu na desnom boku nego šta on igra. U 5-6 godina koliko je on u klubu, maslina bi već stasala i zaustavila više napada a prema naprid bi bili jednako neučinkoviti.
Old 20.04.2020., 13:21   #55
Kopić šef omladinske skole GNJK...

https://dalmatinskiportal.hr/sport/b...u-dinama/63611
Old 20.04.2020., 13:24   #56
A long time ago in a galaxy far, far away... Škola modernog nogometa gospodina Siniše Oreščanina

20.04.2019.
https://www.youtube.com/watch?v=QBlQ2ay8mw8

Golovi
https://www.youtube.com/watch?v=OypBvMPGoeA

https://www.youtube.com/watch?v=eNbFGtH6RbQ

https://www.youtube.com/watch?v=pbjeQ2pV5eA

https://www.youtube.com/watch?v=sFKn7qeU3ts

Stanko na ogradi
https://www.youtube.com/watch?v=pYnuMsis0_8
Old 20.04.2020., 13:45   #57
Quote:
Mr Beholder kaže: Pogledaj post
Bolje posadit maslinu na desnom boku nego šta on igra. U 5-6 godina koliko je on u klubu, maslina bi već stasala i zaustavila više napada a prema naprid bi bili jednako neučinkoviti.
a opet prvotimac kod svih trenera. što onda oni vide, a što mi ne vidimo?
Imran is offline  
Old 20.04.2020., 13:51   #58
Quote:
Imran kaže: Pogledaj post
a opet prvotimac kod svih trenera. što onda oni vide, a što mi ne vidimo?
oni vide da je to jedini desni bek u momčadi već godinama, pa izbora ni nemaju, da se dovelo desnog beka možda svih ovih godina možda i nebi bio prvi izbor
bijeli prah is offline  
Old 20.04.2020., 13:54   #59

Moderni Hajduk sa "prosječnim" igračima.

Sve ostalo je prodavanje magle.

http://hajduk.hr/klub/clanstvo
fineSt is offline  
Old 20.04.2020., 14:43   #60
Klub pozvao na bojkot SN.
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:55.