Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Fotografija > Video

Video Slike u pokretu

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.08.2020., 14:19   #41
@deya
odakle ti uzimas glazbu kao npr u ovom videu?
allen77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2020., 15:41   #42
Quote:
allen77 kaže: Pogledaj post
@deya
odakle ti uzimas glazbu kao npr u ovom videu?
Sa besplatne YouTube Music Library
deya100 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.08.2020., 20:42   #43
aha, ma znam to...ali tamo je 99.99% toga teško sranje, pa to kao i većina izbjegavam
allen77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2020., 08:19   #44
Pa ja uvijek nešto nađem ali treba mi vremena za naći. Imaš neku preporuku kakvog drugog servisa za besplatnu copyright free muziku?
deya100 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2020., 18:44   #45
https://www.youtube.com/channel/UCEi...9-JJIU8_IJ7J-Q

i

https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSounds

e sad problem je jedino sto je glazba dosta slicna i sve kao neki dance,electronic ili sta vec....cesto vrlo neiskoristiva ...ali eto free je
allen77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2020., 11:05   #46
Ne zaradjujem i nisu ga makli.
dr.hook is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2020., 11:07   #47
Hint: bilokoja royalty free music stranica je legit za stavljanje u video.

Tko god da mi je ukrao antidepresive, nadam se da je sad sretan
Puky Lee is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.08.2020., 10:30   #48
samo sto se na tim stranicama (kao npr epidemicsounds) mora placati mjesecna pretplata
allen77 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.08.2020., 17:00   #49
Sve kaj valja se plaća. Zašto i ne bi, sumnjam da bi vama bilo drago da vam ukradu fotku/video i da netko od toga zarađuje bez da vi dobijete naknadu. Iz mog iskustva stvarno besplatna royalty free muzika se svodi na generički elevator music, a za nekomercijalno stavljat videe na youtube se može koristiti bilo koja poznata pjesma. Youtube će je prepoznati i dati do znanja da se video nemre monetizirat.
emanuel shiver is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2020., 14:04   #50
Quote:
Brico_GO kaže: Pogledaj post
Relaksirajuća vožnja na 1700m...zanimljivo kako YT uništi kvalitetu videa...ali još zanimljivije je kako to radi...tako reći nasumice...nije svaki video.

https://youtu.be/wKM1s6mkm8w

P40Pro+ & Tapatalk
Bilo je već govora o tome ovdje, tada nisam ni ja znao za to - dakle eksportiraj video u barem 1440p rezoluciju (nema veze ako si ga snimio npr. u 1080p) i takvog uploadaj. Dobit ćeš osjetno kvalitetniji vp09 kodek umjesto avc1 kojeg dobiješ za video koji je uploadan u kvaliteti ispod 1440p. Koji kodek ima YT video: desni klik na video -> statistika za štrebere i otvori ti se prozorčić s podacima o videu.
deya100 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.01.2021., 12:43   #51
Quote:
GMan kaže: Pogledaj post
@Brico_GO super drone footage! Mavic?

Eto i ja sam započeo YT kanal

Disappear | Panasonic G85 experimental short film
Odlično! Sviđa mi se aspect ratio...
deya100 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2021., 10:54   #52
@Brico_GO

jel su boje u videu cisto sto dobijes kamerom ili si ih malo u post production doradio?
Mortiis is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2021., 11:30   #53
Minimalne korekcije
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2021., 09:03   #54
Quote:
hebote, pa ti nisi normalan! Ne bi ja.
handiman is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2021., 11:01   #55
slazem se
nema sanse da bi se ja tu penjao...nije vrijedno riskirat zivot
Mortiis is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2021., 14:33   #56
Uopce nije tako opasno
Jedino se ne smijes okliznuti ili spotaknuti...inace
Snimano je sa GoPro4 1080P i GoPro9 4K ali nazalost ja nisam obracao paznju i moja 9tka je bila cijelo vrijeme nagnuta tako da sam video morao okrenuti za nekih 20tak stupnjeva i crop_ati 50-100% da bi to izgledalo koliko toliko OK i zato je kvaliteta videa losija. Inace 4ka i 9ka imaju totlano razlicit profil boja...na 9ci sam morao saturation spustati za 20% i ekspoziciju na cini mi se -0,7 da bi to izgledalo koliko toliko slicno.
U svakom slucaju bit ce jos dosta klipova jer je vec isplanirano optprilike oko 20tak ovakvih "expedicija" tjekom godine.
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2021., 19:48   #57
posto vec stavljas na youtube... koristi tagove, keywords , description itd...
Mortiis is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2021., 22:01   #58
Još je jedna "ekspedicija", deseta ove godine, uspješno realizirana....

https://youtu.be/QZqsThryLfQ

Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2021., 20:40   #59
Quote:
alki9969 kaže: Pogledaj post
trebo si malo duže to složit da se vidi kako se ide od podnožja...ja upravo radim video za 2 hikinga od prošli tjedan pa će bit na mom YT kanalu. uglavnom snimke sa GoPro i tek sam vrh sa dronom.
Razmisljao sam i par puta o tome ali to bi mi uzimalo previse vremena i pravilo stres a na brdo idem da se oslobodim istog
Snimati put do neke tocke (zustieg, kako bi rekle svabe) sa dronom nije bas zahvalno...morao bih ga svaki put "raspremati i spremati" za svako snimanje.
Nositi ga u ruci bez ikakve zastite mi nije opcija jer je mogucnost da se osteti (zbog prirode terena) jako velika, osim toga vecina tog puta do vrha je ne atraktivna, nazovimo to tako, hoda se kroz sumu i u vecini slucajeva nije nista posebno. Osim svega navedenog samo "planinarenje" pocinjemo jako rano zbog izbjegavanja visih temperatura da barem uspon prodje sto je lakse moguce pa je i samim time kolicina svjetlosti prilicno niska te bi zbog toga i snimka "patila" po pitanju kvalitete. Dron je tu da zabiljezi "osvajanje" vrha da se nadje za uspomenu i daje pogled iz druge perspektive nego fotografija ili video napravljeni telefonom, kamerom.
I na kraju sve to zelim obaviti u sto kracem vremenskom roku, pogotovo ako se nalazi vise ljudi u blizini, iako je letenje na tim mjestima sasvim legalno, osobno ne bih bez potrebe zvrcao okolo kad smo svi iz istog razloga na brdu...uzivanje u pogledu, miru i tisini.
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2021., 16:29   #60
Quote:
Razmisljao sam i par puta o tome ali to bi mi uzimalo previse vremena i pravilo stres a na brdo idem da se oslobodim istog
Snimati put do neke tocke (zustieg, kako bi rekle svabe) sa dronom nije bas zahvalno...morao bih ga svaki put "raspremati i spremati" za svako snimanje.
Nositi ga u ruci bez ikakve zastite mi nije opcija jer je mogucnost da se osteti (zbog prirode terena) jako velika, osim toga vecina tog puta do vrha je ne atraktivna, nazovimo to tako, hoda se kroz sumu i u vecini slucajeva nije nista posebno. Osim svega navedenog samo "planinarenje" pocinjemo jako rano zbog izbjegavanja visih temperatura da barem uspon prodje sto je lakse moguce pa je i samim time kolicina svjetlosti prilicno niska te bi zbog toga i snimka "patila" po pitanju kvalitete. Dron je tu da zabiljezi "osvajanje" vrha da se nadje za uspomenu i daje pogled iz druge perspektive nego fotografija ili video napravljeni telefonom, kamerom.
I na kraju sve to zelim obaviti u sto kracem vremenskom roku, pogotovo ako se nalazi vise ljudi u blizini, iako je letenje na tim mjestima sasvim legalno, osobno ne bih bez potrebe zvrcao okolo kad smo svi iz istog razloga na brdu...uzivanje u pogledu, miru i tisini.
OK l to onda radiš za sebe pa ne vidim potrebe izdvajanja tek 5% nekog događaja i stavljanja na YT.
i meni je komplicirano svako malo vadit mavic 2 pro i spajat mobitel (to mi je i najveća muka u svemu) da bi snimio 20 sekundi...pa sve spremi i dalje hike...al eto , to bi mavic mini bio praktičniji.
alki9969 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:54.