Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Izbori parlamentarni 2020.

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.06.2020., 17:53   #41
U pm koliko reklama HNS-a na N1. Ili je N1 jeftin, ili HNS ima hrpu para. Nema bloka reklama kad oni ne iskoče.
mezzzzzo is offline  
Old 23.06.2020., 09:42   #42
Old 23.06.2020., 11:46   #43

I Pernar napravio spot

DoktorNo is offline  
Old 23.06.2020., 12:22   #44
Jel takve plakate Petrina uopće smije objavit?
Walkman is offline  
Old 23.06.2020., 12:24   #45
Danas bi trebali krenuti HDZ-ovi TV spotovi. Ovi popisi želja i (ne)ispunjenog su predugi za TV reklame. Prošla su vremena Sanadera i Jadranke Kosor s 10-minutnim reklamama
mezzzzzo is offline  
Old 23.06.2020., 13:58   #46
SDPovi spotovi su bezvezni i nemaštoviti.

No dobro je što u spotu nema Bernardića.
DJTcro is offline  
Old 23.06.2020., 16:58   #47

Realno, najbolji spot i živa istina.

Nego moderatori, zašto nije otvorena tema o 12. izbornoj jedinici pa da i to komentiramo?
Old 23.06.2020., 17:11   #48
Quote:
DJTcro kaže: Pogledaj post
SDPovi spotovi su bezvezni i nemaštoviti.

No dobro je što u spotu nema Bernardića.
Naprotiv, to je jako loše. Trenutak i vrijeme iziskuju personaliziranu kampanju koja bi sugerirala - ja, lider. Ovako je brdo novaca koliko vidim (jer se stalno vrte na tvu) utrošeno na reklame iz kojih ne razaznaješ jesu za Lidl ili Konzum i na što je akcija u novome tjednu.
faks is offline  
Old 23.06.2020., 17:55   #49
Quote:
faks kaže: Pogledaj post
Naprotiv, to je jako loše. Trenutak i vrijeme iziskuju personaliziranu kampanju koja bi sugerirala - ja, lider. Ovako je brdo novaca koliko vidim (jer se stalno vrte na tvu) utrošeno na reklame iz kojih ne razaznaješ jesu za Lidl ili Konzum i na što je akcija u novome tjednu.
Dobro da nisam jedini koji je mislio da su u pitanju reklame za Konzum
Walkman is offline  
Old 23.06.2020., 17:59   #50
Quote:
Bask kaže: Pogledaj post

Realno, najbolji spot i živa istina.

Nego moderatori, zašto nije otvorena tema o 12. izbornoj jedinici pa da i to komentiramo?
A šta ćeš tu komentirat? Hoće li Furio Radin opet ući u Sabor? To i mene zanima. Baš su napeti ti izbori za talijansku manjinu
Tomo1972 is offline  
Old 23.06.2020., 18:30   #51
Ajme, evo reklame na rtlu od hdz-a hahahaha
Plenki glas u pozadini, a odjednom bum.. Evo njega, Njonje, Berosa, one nositeljice iz dijaspore..

https://youtu.be/Hbn5Vy8MUUg.. Samo skraćeno za TV
mezzzzzo is offline  
Old 23.06.2020., 18:41   #52
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
U pm koliko reklama HNS-a na N1. Ili je N1 jeftin, ili HNS ima hrpu para. Nema bloka reklama kad oni ne iskoče.
Našla rupa zakrpu.
Dilandara is offline  
Old 23.06.2020., 20:59   #53
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Ajme, evo reklame na rtlu od hdz-a hahahaha
Plenki glas u pozadini, a odjednom bum.. Evo njega, Njonje, Berosa, one nositeljice iz dijaspore..

https://youtu.be/Hbn5Vy8MUUg.. Samo skraćeno za TV
kako to samo izgleda na tv-u: "hrvatska je sigurna zemlja" i onda 5 minuta kasnije slušaš u dnevniku kako se vratilo koronu u HR radi teniskog turnira di je taj "hrvatska je sigurna zemlja" premijer grlio typhoid mirana
Herzeleid is offline  
Old 23.06.2020., 21:28   #54
Restart spotovi su bezvezni i ne znam odakle im novac da se onoliko vrte po televiziji, no neće im naškoditi.

HDZ si je zakucao autogol sa sloganom i sada će ostatak kampanje morati ponavljati 'sigurni smo, sigurni smo', a stvarni život pokazuje nešto potpuno suprotno.
Bilby is offline  
Old 24.06.2020., 11:39   #55
Jutros kad sam išao na posao, gledam te silne reklame i pade mi napamet nešto vrlo efektno, pa sam se full ubedirao jer će Berina družina ući u Sabor i dobit fine novce, a totalno su nekompetentni i nekreativni.

Evo što mi je palo napamet. Bero bi stavio fokus na korupciju, to je ok, ima materijala. No, Berini PR stručnjaci očito ne mogu dobaciti dalje od kopiranja Konzumove reklame, a stvar je toliko banalna da je nevjerojatno da se toga nisu sjetili.

Zadnja afera HDZ-a je s Rimčevom i vjetroelektranama, a službeni moto Restart koalicije je - restart, izađi i promijeni!

Što bih ja napravio da sam PR stručnjak i glavni marketinški mag Restart koalicije? Prvo, stavio bih naglasak na afere HDZ-a. Reklama počinje brojnim isječcima iz medija, s televizije, tj iz vijesti gdje reporteri javljaju da je Rimčeva u istražnom zatvoru, afera Vjetroelektrana trese HDZ, potom tako Agrokor, INA, Mol, Sanader...drugo, u ovo doba krize kad je potrebno snažno vodstvo stavio bih naglasak na personaliziranu kampanju...dakle nakon tih isječaka, kadar na Beru koji recimo igra košarku, zastane s loptom i kaže u kameru nešto tipa: želiš li da vratimo Hrvatsku na početak i učinimo od nje poštenu, sigurnu i perspektivnu državu? Onda izađi i promijeni - sljedeći kadar Bero daje koš. Al sve u easygoing stilu, ono Obama like, ako treba vježbat 2 tjedna dok se ne opusti dovoljno da to odradi kako spada.

I takvih par alternativa tipa Bero i penzići na Trgu, Bero i studenti, Bero i poduzetnici...

Eto, to bi onda bila efektna i pamtljiva reklama.
faks is offline  
Old 24.06.2020., 11:53   #56
Quote:
faks kaže: Pogledaj post
Jutros kad sam išao na posao, gledam te silne reklame i pade mi napamet nešto vrlo efektno, pa sam se full ubedirao jer će Berina družina ući u Sabor i dobit fine novce, a totalno su nekompetentni i nekreativni.

Evo što mi je palo napamet. Bero bi stavio fokus na korupciju, to je ok, ima materijala. No, Berini PR stručnjaci očito ne mogu dobaciti dalje od kopiranja Konzumove reklame, a stvar je toliko banalna da je nevjerojatno da se toga nisu sjetili.

Zadnja afera HDZ-a je s Rimčevom i vjetroelektranama, a službeni moto Restart koalicije je - restart, izađi i promijeni!

Što bih ja napravio da sam PR stručnjak i glavni marketinški mag Restart koalicije? Prvo, stavio bih naglasak na afere HDZ-a. Reklama počinje brojnim isječcima iz medija, s televizije, tj iz vijesti gdje reporteri javljaju da je Rimčeva u istražnom zatvoru, afera Vjetroelektrana trese HDZ, potom tako Agrokor, INA, Mol, Sanader...drugo, u ovo doba krize kad je potrebno snažno vodstvo stavio bih naglasak na personaliziranu kampanju...dakle nakon tih isječaka, kadar na Beru koji recimo igra košarku i kaže u kameru nešto tipa: želiš li da vratimo Hrvatsku na početak i učinimo od nje poštenu, sigurnu i perspektivnu državu? Onda izađi i promijeni - sljedeći kadar Bero daje koš. Al sve u easygoing stilu, ono Obama like, ako treba vježbat 2 tjedna dok se ne opusti dovoljno da to odradi kako spada.

I takvih par alternativa tipa Bero i penzići na Trgu, Bero i studenti, Bero i poduzetnici...

Eto, to bi onda bila efektna i pamtljiva reklama.
Nešto na tom tragu je napravio Most, osim što nije personalizirano.

Ideja ti je !

Samo što je problem oko realizacije takve reklame sam Bernardić!

Da je na čelu stranke netko barem malo karizmatičniji, takva reklama bi bila pamtljiva i dobra.

Žalosno je što nakaze poput Vrdoljaka imaju personaliziranu kampanju, dok se Bernardić (kojeg ne tresu afere) boji svoje sjene.
Out Of Time Man is offline  
Old 24.06.2020., 12:19   #57
https://i.postimg.cc/T1KnDw50/Screen...624-120703.jpg
DoktorNo is offline  
Old 24.06.2020., 12:22   #58
@DoktorNo, dobro samo opalio taj screenshot
mezzzzzo is offline  
Old 24.06.2020., 13:23   #59
Quote:
Bask kaže: Pogledaj post
E, šteta što sam ja X. jedinica, pa on nije na ponudi. Ajde, Dosta Pljaćke! jest.
Kojiro Izawa is online now  
Old 24.06.2020., 14:59   #60
Čini mi se da spiker koji govori u RESTART spotu je onaj koji je pozajmio glas onom Scaru iz Kralja lavova. Je li to minus?
windows 9 is online now  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:27.