22.06.2020., 17:53
|
|
Zivot je igra, na tebi je
Registracija: Sep 2013.
|
U pm koliko reklama HNS-a na N1. Ili je N1 jeftin, ili HNS ima hrpu para. Nema bloka reklama kad oni ne iskoče.
|
|
|
23.06.2020., 09:42
|
|
100% za Baskiju
Registracija: Feb 2004.
|
|
23.06.2020., 11:46
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jun 2020.
|
|
|
|
23.06.2020., 12:22
|
|
u potrazi za smislom
Registracija: Aug 2012.
|
Jel takve plakate Petrina uopće smije objavit?
|
|
|
23.06.2020., 12:24
|
|
|
Danas bi trebali krenuti HDZ-ovi TV spotovi. Ovi popisi želja i (ne)ispunjenog su predugi za TV reklame. Prošla su vremena Sanadera i Jadranke Kosor s 10-minutnim reklamama 
|
|
|
23.06.2020., 13:58
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
SDPovi spotovi su bezvezni i nemaštoviti.
No dobro je što u spotu nema Bernardića.
|
|
|
23.06.2020., 16:58
|
|
100% za Baskiju
Registracija: Feb 2004.
|
Realno, najbolji spot i živa istina.
Nego moderatori, zašto nije otvorena tema o 12. izbornoj jedinici pa da i to komentiramo?
|
23.06.2020., 17:11
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2018.
|
Quote:
DJTcro kaže:
SDPovi spotovi su bezvezni i nemaštoviti.
No dobro je što u spotu nema Bernardića.
|
Naprotiv, to je jako loše. Trenutak i vrijeme iziskuju personaliziranu kampanju koja bi sugerirala - ja, lider. Ovako je brdo novaca koliko vidim (jer se stalno vrte na tvu) utrošeno na reklame iz kojih ne razaznaješ jesu za Lidl ili Konzum i na što je akcija u novome tjednu.
|
|
|
23.06.2020., 17:55
|
|
u potrazi za smislom
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
faks kaže:
Naprotiv, to je jako loše. Trenutak i vrijeme iziskuju personaliziranu kampanju koja bi sugerirala - ja, lider. Ovako je brdo novaca koliko vidim (jer se stalno vrte na tvu) utrošeno na reklame iz kojih ne razaznaješ jesu za Lidl ili Konzum i na što je akcija u novome tjednu.
|
Dobro da nisam jedini koji je mislio da su u pitanju reklame za Konzum 
|
|
|
23.06.2020., 17:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Quote:
Bask kaže:
Realno, najbolji spot i živa istina.
Nego moderatori, zašto nije otvorena tema o 12. izbornoj jedinici pa da i to komentiramo?
|
A šta ćeš tu komentirat? Hoće li Furio Radin opet ući u Sabor? To i mene zanima. Baš su napeti ti izbori za talijansku manjinu
|
|
|
23.06.2020., 18:30
|
|
|
Ajme, evo reklame na rtlu od hdz-a hahahaha
Plenki glas u pozadini, a odjednom bum.. Evo njega, Njonje, Berosa, one nositeljice iz dijaspore..
https://youtu.be/Hbn5Vy8MUUg.. Samo skraćeno za TV
|
|
|
23.06.2020., 18:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2019.
|
Quote:
mezzzzzo kaže:
U pm koliko reklama HNS-a na N1. Ili je N1 jeftin, ili HNS ima hrpu para. Nema bloka reklama kad oni ne iskoče.
|
Našla rupa zakrpu.
|
|
|
23.06.2020., 20:59
|
|
Badel-Meinhof 1862
Registracija: Mar 2018.
|
Quote:
mezzzzzo kaže:
Ajme, evo reklame na rtlu od hdz-a hahahaha
Plenki glas u pozadini, a odjednom bum.. Evo njega, Njonje, Berosa, one nositeljice iz dijaspore..
https://youtu.be/Hbn5Vy8MUUg.. Samo skraćeno za TV
|
kako to samo izgleda na tv-u: "hrvatska je sigurna zemlja" i onda 5 minuta kasnije slušaš u dnevniku kako se vratilo koronu u HR radi teniskog turnira di je taj "hrvatska je sigurna zemlja" premijer grlio typhoid mirana 
|
|
|
23.06.2020., 21:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2012.
|
Restart spotovi su bezvezni i ne znam odakle im novac da se onoliko vrte po televiziji, no neće im naškoditi.
HDZ si je zakucao autogol sa sloganom i sada će ostatak kampanje morati ponavljati 'sigurni smo, sigurni smo', a stvarni život pokazuje nešto potpuno suprotno.
|
|
|
24.06.2020., 11:39
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2018.
|
Jutros kad sam išao na posao, gledam te silne reklame i pade mi napamet nešto vrlo efektno, pa sam se full ubedirao jer će Berina družina ući u Sabor i dobit fine novce, a totalno su nekompetentni i nekreativni.
Evo što mi je palo napamet. Bero bi stavio fokus na korupciju, to je ok, ima materijala. No, Berini PR stručnjaci očito ne mogu dobaciti dalje od kopiranja Konzumove reklame, a stvar je toliko banalna da je nevjerojatno da se toga nisu sjetili.
Zadnja afera HDZ-a je s Rimčevom i vjetroelektranama, a službeni moto Restart koalicije je - restart, izađi i promijeni!
Što bih ja napravio da sam PR stručnjak i glavni marketinški mag Restart koalicije? Prvo, stavio bih naglasak na afere HDZ-a. Reklama počinje brojnim isječcima iz medija, s televizije, tj iz vijesti gdje reporteri javljaju da je Rimčeva u istražnom zatvoru, afera Vjetroelektrana trese HDZ, potom tako Agrokor, INA, Mol, Sanader...drugo, u ovo doba krize kad je potrebno snažno vodstvo stavio bih naglasak na personaliziranu kampanju...dakle nakon tih isječaka, kadar na Beru koji recimo igra košarku, zastane s loptom i kaže u kameru nešto tipa: želiš li da vratimo Hrvatsku na početak i učinimo od nje poštenu, sigurnu i perspektivnu državu? Onda izađi i promijeni - sljedeći kadar Bero daje koš. Al sve u easygoing stilu, ono Obama like, ako treba vježbat 2 tjedna dok se ne opusti dovoljno da to odradi kako spada.
I takvih par alternativa tipa Bero i penzići na Trgu, Bero i studenti, Bero i poduzetnici...
Eto, to bi onda bila efektna i pamtljiva reklama.
|
|
|
24.06.2020., 11:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Quote:
faks kaže:
Jutros kad sam išao na posao, gledam te silne reklame i pade mi napamet nešto vrlo efektno, pa sam se full ubedirao jer će Berina družina ući u Sabor i dobit fine novce, a totalno su nekompetentni i nekreativni.
Evo što mi je palo napamet. Bero bi stavio fokus na korupciju, to je ok, ima materijala. No, Berini PR stručnjaci očito ne mogu dobaciti dalje od kopiranja Konzumove reklame, a stvar je toliko banalna da je nevjerojatno da se toga nisu sjetili.
Zadnja afera HDZ-a je s Rimčevom i vjetroelektranama, a službeni moto Restart koalicije je - restart, izađi i promijeni!
Što bih ja napravio da sam PR stručnjak i glavni marketinški mag Restart koalicije? Prvo, stavio bih naglasak na afere HDZ-a. Reklama počinje brojnim isječcima iz medija, s televizije, tj iz vijesti gdje reporteri javljaju da je Rimčeva u istražnom zatvoru, afera Vjetroelektrana trese HDZ, potom tako Agrokor, INA, Mol, Sanader...drugo, u ovo doba krize kad je potrebno snažno vodstvo stavio bih naglasak na personaliziranu kampanju...dakle nakon tih isječaka, kadar na Beru koji recimo igra košarku i kaže u kameru nešto tipa: želiš li da vratimo Hrvatsku na početak i učinimo od nje poštenu, sigurnu i perspektivnu državu? Onda izađi i promijeni - sljedeći kadar Bero daje koš. Al sve u easygoing stilu, ono Obama like, ako treba vježbat 2 tjedna dok se ne opusti dovoljno da to odradi kako spada.
I takvih par alternativa tipa Bero i penzići na Trgu, Bero i studenti, Bero i poduzetnici...
Eto, to bi onda bila efektna i pamtljiva reklama.
|
Nešto na tom tragu je napravio Most, osim što nije personalizirano.
Ideja ti je  !
Samo što je problem oko realizacije takve reklame sam Bernardić!
Da je na čelu stranke netko barem malo karizmatičniji, takva reklama bi bila pamtljiva i dobra.
Žalosno je što nakaze poput Vrdoljaka imaju personaliziranu kampanju, dok se Bernardić (kojeg ne tresu afere) boji svoje sjene.
|
|
|
24.06.2020., 12:19
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jun 2020.
|
|
|
|
24.06.2020., 12:22
|
|
|
@DoktorNo, dobro samo opalio taj screenshot 
|
|
|
24.06.2020., 13:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
Bask kaže:
|
E, šteta što sam ja X. jedinica, pa on nije na ponudi. Ajde, Dosta Pljaćke! jest.
|
|
|
24.06.2020., 14:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Čini mi se da spiker koji govori u RESTART spotu je onaj koji je pozajmio glas onom Scaru iz Kralja lavova. Je li to minus?
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:27.
|
|
|
|