|
|
14.04.2021., 22:30
|
|
zanesenjak
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
Kapo O'makine kaže:
nemoj trpat teret na paolova pleća, nešto čitan da ako prćija osvoji kup da i četvrti iđe u europu..
|
Ili Gorica, u oba slučaja se crta pomiče za jedno misto.
Veliki nan je ovo poklon, veliko breme skinuto. Sada ako bude četvrti, dobar je, to je ajde realno dostižno i prolazno za ovu i ovakvu sezonu.
|
14.04.2021., 23:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
speculaas kaže:
Ili Gorica, u oba slučaja se crta pomiče za jedno misto.
Veliki nan je ovo poklon, veliko breme skinuto. Sada ako bude četvrti, dobar je, to je ajde realno dostižno i prolazno za ovu i ovakvu sezonu.
|
Osim ako istra ne osvoji kup
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk
|
|
|
15.04.2021., 04:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
blablablblablablablablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa 
|
|
|
15.04.2021., 07:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Dobro je da je rijeka izgubila...
Poslato sa CLT-L29 pomoću Tapatoka
|
|
|
15.04.2021., 09:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Kad god nam se nešto otvorilo i kad god je bilo lako ćemo, uvijek smo mi sami sjebali ... tako da 
|
15.04.2021., 09:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
na lito ima dosta dobrih meta s ugovorima koji ističu 2022 ili nemaju neku minutažu na posudbama, dakle neke kombinacije posudba ili kraj karijera u velikim klubovima;
Krov, Brada, Kalinić, Perišić, Đeko...
|
|
|
15.04.2021., 10:05
|
|
zanesenjak
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
fazan kaže:
Kad god nam se nešto otvorilo i kad god je bilo lako ćemo, uvijek smo mi sami sjebali ... tako da 
|
Zato san i reka da je četvrto dobro. 
|
15.04.2021., 11:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Kad će taj petak..tananana...
Je volim ovaj ritam kad igramo svako par dana,još ovako kad dobijamo..vrh!
Sutra mi i Osijek trešeta ko manje 
|
|
|
15.04.2021., 11:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Nemojmo bit preeuforični. Rijeka Osijeku centar nije mogla proć, a realno mi smo tu negdi s Rijekom. Neloše je bia Tramezzani postavia igru gore, da nije bilo crvenog sve je mirisalo na 0:0, ali Osijek ima te kvalitete da samo bljesne i zabije. Vidit cemo kako ce to sutra izgledat.
|
|
|
15.04.2021., 11:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
speculaas kaže:
Zato san i reka da je četvrto dobro. 
|
to sam i mislio i to 4. mjesto će se trebat jakooooo dobro pomučiti, jer se s Rijekom borimo za eu. i oni ako budu ispod ne idu nikuda ...
|
15.04.2021., 20:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
|
15.04.2021., 20:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Otrali smo mi ote narkomane iz Dalmacije zaUvik, al žaj mi je svjetski je oto bija festival.
|
15.04.2021., 22:31
|
|
Samo Hajduk i medine
Registracija: May 2014.
|
Bivši predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj gostovao je na N1 televiziji na temu duga veledrogerijama, a zadnje minute intervjua bile su posvećene Hajduku - https://youtu.be/sEDIXpUZUWw?t=1060
Stvarno šteta što se dotični nije duže zadržao u klubu. I ne moram valjda napominjati da sam nakon svega što se kasnije izdogađalo duboko uvjeren kako u verziji prema kojoj je čovjek na prvom sastanku s novim sastavom NO ničim izazvan rekao da napušta mjesto predsjednika ima točno NULA POSTO istine.
|
15.04.2021., 22:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
Boka Juniors kaže:
Bivši predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj gostovao je na N1 televiziji na temu duga veledrogerijama, a zadnje minute intervjua bile su posvećene Hajduku - https://youtu.be/sEDIXpUZUWw?t=1060
Stvarno šteta što se dotični nije duže zadržao u klubu. I ne moram valjda napominjati da sam nakon svega što se kasnije izdogađalo duboko uvjeren kako u verziji prema kojoj je čovjek na prvom sastanku s novim sastavom NO ničim izazvan rekao da napušta mjesto predsjednika ima točno NULA POSTO istine.
|
Al nije lipsa prica “nije mu se dalo” ili “previse je to posla za njega”.Sricom sad u farmaciji radi manje nego u Hajduku pa ima vrimena za putovanja
|
|
|
15.04.2021., 23:00
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
S riječke teme....
Quote:
ashaman kaže:
Uh, kompleksna je to tematika  prvo imas Zaratine i zadarske Vlaje (Vlahe tocnije) plus Arbanase ko zasebnu grupu. Ovi prvi ti ne vole Splicane nikako, za njih je Zadar pravi glavni grad Dalmacije a Split je neprijatelj - uz ogradu da navijaju za Hajduk, tj bolje rec simpatiziraju ga ka simbol Dalmacije u nedostatku relevantnog zadarskog nogometnog kluba. Zadarski Vlaji su ti skoro 1/1 za Hajduk i vjerojatno su oni ti krivci za rijecko splitsku mrznju  Arbanasi se drze za sebe, velika vecina su hajdukovci :kava Zaboravia san i bodule, oni su isto 100 posto hajdukovci
|
Rekao bi da su gospoda iz zaleđa malo ipak više za Dinamo. Bit će ono da su nabrijani na hrvatstvo pa eto zato valjda više su za njih...? Ovako iz oka mogu nabrojit Buljata, Modrića, Gvardiola, Čačića-Sovu, Vrsaljka, Viduku, Livakovića pa čak i Bjelanovića. Čini mi se da je više uspjeha ipak bilo na obalnom djelu.
|
|
|
15.04.2021., 23:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Logika na aparatima.
|
15.04.2021., 23:57
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2014.
|
Quote:
Imran kaže:
S riječke teme....
Rekao bi da su gospoda iz zaleđa malo ipak više za Dinamo. Bit će ono da su nabrijani na hrvatstvo pa eto zato valjda više su za njih...? Ovako iz oka mogu nabrojit Buljata, Modrića, Gvardiola, Čačića-Sovu, Vrsaljka, Viduku, Livakovića pa čak i Bjelanovića. Čini mi se da je više uspjeha ipak bilo na obalnom djelu.
|
Nabroja si skoro sve hajdukovce koji su karijeru ostvarili u Dinamu...
|
|
|
16.04.2021., 00:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Šamane ovo generaliziranje nije tako loše ni napisano. Iako jednu stvar se mora naglasiti - i boduli i vlaji i zaratini i arbanasi se slažu u jednoj stvari, Zadar je glavni grad Dalmacije.
|
16.04.2021., 01:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
Boka Juniors kaže:
|
jel vulić doša za njegovog presjednikovanja?
|
16.04.2021., 01:39
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2014.
|
Quote:
Tušo kaže:
Šamane ovo generaliziranje nije tako loše ni napisano. Iako jednu stvar se mora naglasiti - i boduli i vlaji i zaratini i arbanasi se slažu u jednoj stvari, Zadar je glavni grad Dalmacije.
|
Za mene je jedini pravi glavni grad Dalmacije pa i Hrvatske Knin  Cisto da se mi ostali ne svadjamo 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:51.
|
|
|
|