Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
14.07.2021., 22:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
meni ta glazba u pozadini bila bas iritirajuca i skroz nepovezana, a i sam taj video s tim prijelazima mi uopce nije imao pretjeranog smisla. kao da nisu znali sta da izbace pa su to sklepali.
|
|
|
15.07.2021., 12:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Mislim da će se na kraju izbor svest na 3 grada, a da će TORINO bit domaćin.
Torino
Milano
Rim

|
15.07.2021., 16:35
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
Registracija: Aug 2018.
|
Quote:
Jumper_05 kaže:
Mislim da će se na kraju izbor svest na 3 grada, a da će TORINO bit domaćin.
Torino
Milano
Rim

|
Nisi daleko od istine  Naime, kako prenose lokalni mediji, jedino Milano, Torino i Bologna zadovoljavaju sve kriterije jer preostalih 14 gradova uopće nema prikladnu dvoranu u kojoj bi se Eurosong mogao održati 
|
|
|
15.07.2021., 16:58
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Treći potvrđeni sudionici Eurostarz eventa su predstavnici Sjeverne Makedonije iz 2018. godine, duo Eye Cue
|
|
|
15.07.2021., 17:02
|
|
La gente purtroppo parla
Registracija: Aug 2013.
|
Još dva grada imaju sve potrebne kriterije, što sam inače već prije pisala ovdje u temi.  Ali jbg, ne pišem za Wiwibloggs, pa očito nisam bitna.
Quote:
PamSwynford kaže:
https://eurovisionin.com/eurovision-...ion-ha-inizio/
Jedan zanimljiv članak od strane talijanskih kolega. Ne znam jesam li u prijašnjoj temi spominjala, ali najesen će se u Italiji održati regionalni/lokalni izbori u kojem će većina gradova izabrati nove gradonačelnike ili ponovno izabrati stare. Problem jest taj što većina gradova koja je poslala pismo namjere ima izbore sada i EBU bi radi nekog mira u kući mogao zahtijevati da se Eurosong održi u gradu koji će imati stabilno vodstvo do svibnja iduće godine. U tom slučaju, EBU bi mogao ili uputiti Rai da izabere Rimini ili Pesaro, koji ne trebaju birati gradonačelnike još koju godinu, ili da odgodi odluku o odabiru domaćina do studenog. 
|
|
|
15.07.2021., 17:17
|
|
La gente purtroppo parla
|
https://eurovisionin.com/eurovision-...pitare-levento
Jedan od gradova čije je odsustvo dosta iznenadilo jest Napulj. Naime, još kada su Måneskinci pobijedili na Eurosongu, kandidatkinja za gradonačelnicu Alessandra Clemente, koju inače podržava trenutni gradonačelnik Luigi de Magistris, obećala je kako će osobno raditi na kandidaturi za domaćinstvo Eurosonga. Međutim, Napulj na kraju se nije prijavio, a Clemente, čiju su mamu ubili mafijaši iz Camorre prije 24 godine, morala je objasniti kako su na koncu odustali jer je jedan od zahtjeva dvorana za 10k ljudi, što Napulj nema. Može se dogoditi kako će tema nove dvorane biti jedna od onih za predstojeće izbore.
|
|
15.07.2021., 17:22
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Quote:
PamSwynford kaže:
Još dva grada imaju sve potrebne kriterije, što sam inače već prije pisala ovdje u temi.  Ali jbg, ne pišem za Wiwibloggs, pa očito nisam bitna.
|
Ne razumijem se u izbore te predizborna obećanja i što bi bilo kad bi bilo  Ono što sam napisao, to su napisali lokalni mediji, a Wiwibloggs je samo prenio. No eto, ako ne vjeruješ Wiwićima, vjeruj Talijanima s naglaskom na posljednje 2 rečenice u tekstu.
|
|
|
15.07.2021., 17:24
|
|
La gente purtroppo parla
|
Quote:
Mia Fan kaže:
Ne razumijem se u izbore te predizborna obećanja i što bi bilo kad bi bilo  Ono što sam napisao, to su napisali lokalni mediji, a Wiwibloggs je samo prenio. No eto, ako ne vjeruješ Wiwićima, vjeruj Talijanima s naglaskom na posljednje 2 rečenice u tekstu.
|
Ti shvaćaš da sam isti link postavila prije dva dana? https://www.forum.hr/showpost.php?p=8...9&postcount=35 Mislim, ne znam koji vrag objavljujem novosti ovdje kada ih nitko ne čita (pardon, TI ih ne čitaš).
|
|
15.07.2021., 17:35
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Quote:
PamSwynford kaže:
|
Pa ne pročitam link smatrajući da je sve bitno iz linka napisano. Vidim da si izostavila da 14 od 17 gradova nema potrebne uvjete, kako piše u linku kojeg si TI postavila.
|
|
|
15.07.2021., 17:39
|
|
esc crazy
Registracija: Feb 2019.
|
in MF's defense samo je odgovarao na flyerov komentar, nikakve novosti nije stavio u namjeri da snečira pam
|
|
|
15.07.2021., 17:47
|
|
La gente purtroppo parla
|
Quote:
Mia Fan kaže:
Pa ne pročitam link smatrajući da je sve bitno iz linka napisano. Vidim da si izostavila da 14 od 17 gradova nema potrebne uvjete, kako piše u linku kojeg si TI postavila.
|
O svakom gradu pišem posebno u postu ako mi je to omogućeno (tipa da piše "edit"). Kako god se pojavi neka informacija, objavim ju tu i na x forumu. A ovo od Wiwija je samo netočna informacija jer ima još gradova koji imaju uvjete, a oni (Rimini i Pesaro, navodno da bi EBU čak i njih volio vidjeti za domaćine) su očito još bolji kandidati od recimo Milana.  I kako sam već u više navrata pisala u temama, gradovi su se javljali bez da su pročitali natječaj kako spada i po principu "javljam se samo da se čuje za mene, jer znate - Covid mi je uništio dvije turističke sezone".
Npr, evo još jedne vijesti: https://eurovisionin.com/eurovision-...i-opposizione/
Grad Alessandria jedan je od kandidata koji su poslali pismo namjere. Čelnica udruge koja organizira manifestacije je izjavila kako su morali brzo reagirati na natječaj kojeg su vidjeli na Raiju, i da bi onda organizirali na Cittadelli, koja je otvoreni prostor. Ova kandidatura kritizirana je od strane lokalne opozicije (Pokret 5 zvijezda) jer ne zadovoljava skoro nijedan uvjet (a to je da je u blizini dvaju aerodroma).
|
|
15.07.2021., 17:50
|
|
La gente purtroppo parla
|
A sad nešto što nema veze s potragom domaćina, nego s zemljama koje trebaju sudjelovati: https://twitter.com/ibrahimeren/stat...29825568829442
Prije par tjedana, direktor TRT-a Ibrahim Eren je rekao da su u pregovorima s EBU-om oko povratka Turske na Eurosong. Međutim, postoji jedna caka - lik više nije direktor TRT-a i neki fan je na Twitteru je to protumačio kao znak da se Turska ipak neće vratiti.
|
|
16.07.2021., 12:11
|
|
La gente purtroppo parla
|
https://www.ilrestodelcarlino.it/bol...arra-1.6595966
https://eurovisionin.com/eurovision-...e-leurovision/
https://eurosong.hr/bologna-objavila...a-kandidaturu/
A sada o ozbiljnim kandidaturama.
Bologna je u jednom intervjuu predstavila svoj tim koji stoji iza kandidature za domaćinstvo Eurosonga 2022.
- Andrea Camporesi - šef tvrtke Free Event, koja organizira različite evente poput turneje Simili Tour Laure Pausini
- Eddy Anselmi - šef pressa talijanske eurovizijske delegacije, prije radio i za sanmarinsku delegaciju
- John Dennis McCullagh - produkcijski konzultant koji je radio na prijašnjim izdanjima Eurosonga
- Claudio Santucci - šef studija Giò Forma, on je napravio nastup Måneskina za Rotterdam
- Emiliano Bitti - tehnički direktor
- Christian Biondani - redatelj
Potonja dvojica zadužena su za inspekcije dvorana u Bologni. Naime, oni imaju dvije opcije:
- Unipol Arena - trenutno je u fazi renovacije fasade, bit će gotovo u prosincu (vjerojatnija opcija za odabir, osobito ako je 14. svibnja dan finala)
- paviljon 37 na Velesajmu - nedavno otvoreno, ogroman prostor koji udovoljava zahtjevima produkcije
Također, bolonjski tim planira napraviti posvetu Raffaelli Carrà, koja je inače rođena u tom gradu.
|
|
16.07.2021., 12:50
|
|
La gente purtroppo parla
|
https://eurovisionin.com/eurovision-...iva-di-viterbo
A sad opet o troll-kandidatima, ovog puta Viterbu (za daljnji tekst - riječ je o gradu gdje se rodio Leonardo Bonucci)
- Htjeli su pokušati.
- Shvaćaju da je riječ o puno predanosti koji zahtijeva puno truda, ali čak i kandidatura otvara bezbroj mogućnosti.
- Imaju blizu aerodrom i puno hotelskog smještaja, i u iduća dva mjeseca će se potruditi da ih se odabere za domaćine.
- Nadaju se puno pozornosti od strane novinara, pogotovo jer je Viterbo sad poznat kao Bonuccijev rodni grad.
- I naravno, smatraju kako bi bilo idealno da im trio Bonucci-Mancini (iako je on iz Marche, wtf)-Måneskin (jer je Viterbo blizu Rima, a oni su iz Rima) donese Eurosong.
- Njihova predložena dvorana jest Sajam, koji je privatni prostor, ima strop niži od 18 metara i prima manje od 8 tisuća ljudi.
|
|
16.07.2021., 14:23
|
|
.
Registracija: Aug 2011.
|
Pam je talijansko-eurovizijska enciklopedija. Slušajte (čitajte) Pam
Quote:
tdlrhd kaže:
in MF's defense samo je odgovarao na flyerov komentar, nikakve novosti nije stavio u namjeri da snečira pam
|
Haha, Jumper nam dobio novo ime
Ček, are you telling me da Bologna i Rim nemaju nikakve šanse za domaćinstvo pored Milana i Torina? 
|
|
|
16.07.2021., 14:30
|
|
La gente purtroppo parla
|
Quote:
BubbyBu kaže:
Pam je talijansko-eurovizijska enciklopedija. Slušajte (čitajte) Pam 
|
<3
Quote:
BubbyBu kaže:
Ček, are you telling me da Bologna i Rim nemaju nikakve šanse za domaćinstvo pored Milana i Torina? 
|
Zamijeni Milano i Bolognu i tu smo. Ono, Bolonjci su uspjeli u svoj tim dovesti šefa press delegacije. 
|
|
16.07.2021., 14:58
|
|
La gente purtroppo parla
|
Torino, tj. PalaAlpitour koju su prijavili za domaćinstvo Eurosonga 2022., je do 2025. (ako se ne varam) potpisao ugovor i dobio domaćinstvo ATP Finala, koje se održava u studenom. Uz PalaAlpitour, administacija će koristiti i ostale zgrade u četvrti Santa Rita i na trgu Grande Torino bit će smještena privremena struktura, dok će na Trgu svetog Karla biti welcoming village i centar za sponzore. Postoji mogućnost kako će Torino nešto slično ubaciti u kandidacijsku knjigu za domaćinstvo Eurosonga 2022.
https://eurovisionin.com/eurovision-...-alleurovision
Zadnje uređivanje PamSwynford : 16.07.2021. at 16:10.
Reason: Jer sam zamijenila Rim i Torino :facepalm:
|
|
|
16.07.2021., 15:50
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Pozdrav svima
Quote:
tdlrhd kaže:
|
Potpuno mi promaknuo ovaj komentar  Iako je riječ o odgovoru na Jumperov komentar, hvala 
|
|
|
16.07.2021., 16:19
|
|
.
Registracija: Mar 2016.
|
I ja čitam samo Pam i zahvaljujem joj na svim novostima. Samo čitam na forumu i sve znam.  Hvala Pam
Mislim da će biti Torino 
|
|
|
16.07.2021., 16:25
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Četvrti potvrđeni sudionik Eurostarz eventa je britanski predstavnik iz 2019. godine, Michael Rice
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:45.
|
|
|
|