Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba

Glazba Rock around the clock
Podforumi: Play liste, Stvaranje glazbe, Zabavna glazba, Gitaristički kutak

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.09.2007., 00:24   #41
Dobro kada on misli izdat novi cd? Kada izađe novi Indiana Jones ili kada se Lucas sjeti snimit' novi Star Wars?
Kaj se zbiva s tim čovjekom?
Waldteufel is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2008., 20:55   #42
kad je idući koncert?
Old 28.12.2008., 13:37   #43
dobro coviek ga je izd'o sta hocete...
horus is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2009., 10:38   #44
u srijedu su u ksetu i rado bi otišao...ali se bojim da će biti nesnosna gužva. hoće bit karata na dan koncerta?
Wicked Messenger is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2009., 19:17   #45
jel zna tko u koliko sati počinje koncert u ksetu?
Wicked Messenger is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2009., 21:34   #46
jebate po njihovoj stranici neću nikad saznat.
kaj ti studenti elektrotehnike ne mogu malo bolje te svoje stranice ne, ono kuiš?
mislim, elektrotehnika-internet/tehnika/ethernet/studenti?
ne? tehnika/electro/net wtf?

uh, zbunj.

Old 26.07.2010., 18:32   #47
Thumbs up

Cijeli band je zakon. A drago mi je što je Kries više etnu nego Mojmirov prethodni band. Ako je istina da će mijenjati postavu nadam se da će sljedeća postava još više zvučati etno, a manje ostalo.
ilir.jozo is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.07.2011., 04:45   #48
dižem.

ko zna, znat će.

a i malo turopolja, što da ne.

i, jel bio ko u solinu?
Old 29.07.2011., 01:39   #49
Bilo fenomenalno. Meni su bili najbolji među bendovima u sva tri dana. Ne znam je li to do mene, ali čini mi se da su bili nešto mračniji aranžmani i baš mi je pasalo
Old 29.07.2011., 03:49   #50
obično uvijek idem na kries, ali sad u solinu nisam bila. čula sam od ljudi koji su išli da je ovaj put bilo nekako intimno i interno.
Old 29.07.2011., 23:37   #51
Intimno? Interno? Skoro cijela Gradina na nogama, desetak ljdi na kraju se popelo na pozornicu i plesalo s njima? OK, svak ima pravo na svoj dojam... Nit sam bila napozornici, nit u nekoj neposrednoj bilzini, ostala sam na klupama i bilo mi je skroz dobro :nzn:
Old 29.07.2011., 23:44   #52
ma da, luda kuća, plesalo se po pozornici, mojmir zaplesao s curom s vjenčićem na glavi..bla, bla.. ali i dalje nekako interno. u pozitivnom smislu.
Old 28.07.2013., 00:15   #53
WORLD MUSIC NA GRADINI
Mojmir Novaković: Vlast i oporba se slažu da je kultura marginalna stvar

http://www.slobodnadalmacija.hr/Moza...2/Default.aspx
-----

Ima li na hrvatskoj radijskoj sceni emisija, koja pušta world music?
DJTcro is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.07.2014., 21:33   #54
HTV1 01.08.2014. 15:15
Kries, emisija pučke i predajne kulture (26'59")

Autorski pogled redatelja Marka Dimića na osobnost i glazbeni svijet najkarizmatičnijeg hrvatskog etno-glazbenika Mojmira Novakovića ujedno je i priča o teškim životnim odlukama i osobnom rastu koji se reflektira na ljude s kojima dijelimo sudbinu.

Snimatelj: Mak Vejzović
Montažer: Ivor Ivezić
Scenarist i redatelj: Marko Dimić
Urednica: Ljiljana Šišmanović
---------

DJTcro is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.12.2015., 13:43   #55
11.02., koncert u Vintageu!!!
Veseli li se netko kao i ja?

https://www.youtube.com/watch?v=jDKaYEmgjbs
female trouble is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.12.2016., 00:26   #56
Saznao malo prije da je grupa Kries izdala novi album. Mislio sam ga naruciti, posto sam ih u proslosti znao poslusati, kad odjednom vidim ovo:

https://i.sli.mg/XBnnUm.png

Grupa svojim novim albumom podrzava nevladine udruge tipa „Are You Syrious?“ (podmazeni od strane Open Society Foundationa aka George Soros) i uz to poziva svoje slusatelje na doniranje istima. To su iste grupacije koji idu u Madjarsku i Srbiju da bi se majcinski brinuli o takozvanim izbjeglicama i svercali ih preko granice.
Tko ubuduce jos podrzava grupu Kries, podrzava i masovnu imigraciju u Hrvatsku i u ostatak Europe (sa svim njenim posljedicama), dok u Hrvatskoj jos uvijek ima beskucnika koji ce ove zime morat kopati po smecu da bi prezivjeli. Neka se zna, cisto transparencije radi.
juro dens is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2017., 14:29   #57
Da vas pitam, stare znalce. Imam stari CD grupe Legen, ali niti on više svira, niti ga ja imam gdje svirati. A zanimaju me svi njihovi radovi.

Kako ću doći do svih albuma grupe "Legen". Jeli tko od vas ima gdje download ili torrent ili nešto?
Curious Person is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.11.2017., 15:06   #58
Quote:
Curious Person kaže: Pogledaj post
Da vas pitam, stare znalce. Imam stari CD grupe Legen, ali niti on više svira, niti ga ja imam gdje svirati. A zanimaju me svi njihovi radovi.

Kako ću doći do svih albuma grupe "Legen". Jeli tko od vas ima gdje download ili torrent ili nešto?
http://bfy.tw/FIGp
lemonzoo is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.11.2017., 15:51   #59
Hm... da. CD kažeš.
Curious Person is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.11.2024., 12:48   #60
Dan prije Nemečeka, 12. 12. sviraju Kries, i to u Vintageu za rođendan kluba. Iskreno ih nisam nešto prije gotivio, mada ih se sjećam od glazbe za Konjanika, a Mojmir je svojevremeno sudjelovao u Gavellinim Baladama Petrice Kerempuha.

Stajčić ih je u međuvremeno nazvao "najboljim hrvatskim bendom. S naglaskom na „hrvatski“ i s naglaskom na „bend“".

Još jedna primamljiva prilika, pogotovo sada kada su češće i u medijima. Nedavno je Mojmir dao i zanimljiv intervju za Vidu. Ukratko, nisam ih još gledao uživo, a volio bih. A i nije da ove godine nisu bili koncertno aktivni.

Tko god da mi je ukrao antidepresive, nadam se da je sad sretan
Puky Lee is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:31.