Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.10.2022., 18:50   #41
Trenutno je pristiglo 106 pjesama za Vidbir 2023., od koje bilo koja od njih trenutno ima 22% šansi za eurovizijsku pobjedu

Glazbeni producent Vidbira, Dmytro Shurov:

Quote:
Ukrajinu bi trebao predstavljati cool izvođač sa svijetlom pjesmom punom nade. Ovo je jedinstvena prilika i čast predstavljati našu zemlju u tako teškim vremenima, prenijeti našu poruku svijetu, privući pažnju na našu glazbu i kulturu. Svima onima s kojima smo već u pregovorima te koji i dalje razmišljaju i oklijevaju, poručujem im da se prijave, pročitaju pravila i pošalju pjesmu!
Mia Fan is offline  
Old 06.10.2022., 15:51   #42
Sve i svašta bi se moglo prijaviti na Vidbir. Eurosong je sada tamo popularna platforma za puno širi krug umjetnika, nego inače.
Old 06.10.2022., 16:15   #43
Pozdrav svima

Quote:
celoselo kaže: Pogledaj post
Sve i svašta bi se moglo prijaviti na Vidbir. Eurosong je sada tamo popularna platforma za puno širi krug umjetnika, nego inače.
Prema navodima ukrajinskih medija, prijave na Vidbir poslali su, između ostalih, Jerr Heil, Khrystyna Soloviy, Marina Krut, Chico & Qatoshi, Tvorchi te Skylerr & 100lytsia.

Jerry Heil - 26-godišnjakinja pravog imena Yana Shemayeva, youtuberica. Sudjelovala na Vidbiru 2020. godine s pjesmom Vegan.

Khrystyna Soloviy - 29-godišnjakinja specijalizirana za pjevanje folk glazbe. Osvojila nagradu za najbolju pjevačicu 2019. godine, surađivala s ovogodišnjim eurovizijskim pobjednicima te bila u žiriju za ukrajinski izbor pjesme za Dječji Eurosong u Erevanu.

Maryna Krut - sudionica Holos krainy i X Factor Ukraine i pobjednica polufinala Vidbira 2020. godine s pjesmom 99. Tekstopisac pjesama za Dječji Eurosong.

Chico & Qatoshi - Roman Kovalenko (Chico) i Mykola Sopronyuk (Qatoshi) novi su izvođači na ukrajinskoj glazbenoj sceni, a singl prvijenac objavili su prije nepuna 4 mjeseca.

Tvorchi - elektropop duet finalist Vidbira 2020. godine. U posljednje 2 godine osvojili su 4 YUNA nagrade, ekvivalenta našim Porinima.

Skylerr & 100lytsia - Skylerr, pravim imenom Valeriya Kurdyavets, sudjelovala je na X Factor Ukraine, a sa 100lytsia je objavila pjesmu Vechornytsi, koja ima preko milijun streamova na Spotify platformi.

Mia Fan is offline  
Old 14.10.2022., 09:04   #44
Pot 3 kad je Ukrajina zadnji puta bila domaćin:

Armenija
Azerbajdžan
Bjelorusija
Gruzija
Izrael
Rusija

Znači, Bjelorusi i Rusi su sada vani, a Azerbajdžan i Armenija si nikada ne daju bodove. Gruzija će tu svakako ostati, Izrael i Azerbajdžan si vole međusobno davati bodove. Tko bi mogao doći ovdje? Moldova? Njima su osim Rumunjske znali Rusi i Ukrajinci često dijeliti bodove.
Old 14.10.2022., 10:17   #45
mislim da da, staviti će moldaviju
Lujka na koncu is offline  
Old 17.10.2022., 17:47   #46
384 prijave od 299 razlicitih izvodjaca za Vidbir, popis do kraja listopada.
Old 17.10.2022., 18:48   #47
Quote:
casilda kaže: Pogledaj post
384 prijave od 299 razlicitih izvodjaca za Vidbir, popis do kraja listopada.
nismo spremni na 220-250 numera o ratu i prošlosti.
EuroNeeuro is offline  
Old 17.10.2022., 18:52   #48
Quote:
EuroNeeuro kaže: Pogledaj post
to nije je istina je to!!
Old 18.10.2022., 00:05   #49
Sami Eurosong u Liverpoolu bi mogao biti prožet antiratnim pjesmama.
Old 23.10.2022., 21:01   #50
Glazbeni producent ukrajinskog izbora Pianoboy rekao je za Suspilne kako će se na užem popisu naći između 30 i 35 pjesama. Također, najavio je mogućnost povećanja broja pjesama na Vidbiru na 12 (ukoliko valjda bude zadovoljavajućih prijava).
Old 24.10.2022., 12:37   #51
Quote:
To bi trebalo zabranit! Ako se ne smije u pjesmama reklamirat facebook, google i slično onda bi i poruke o ratu i miru tribalo izbacit! Politika će se kad-tad EBU odbit o glavu. Zašto plaćat participaciju i trudit se ako će Ukrajina pobjeđivat, a onda će organizaciju preuzet netko drugi. Budu li opet 1. iz solidarnosti volia bi da 2024 bude kolektivno povlačenje i samo jedna večer!
Jumper_05 is offline  
Old 25.10.2022., 00:44   #52
Forumasice povele kolo, ponavljam: Forumasice povele kolo!!!!! https://www.twitter.com/maksymerista...34681357918208

Btw. rece neki dan valjda producent Vidbira da opet ima puno (neuspjelih) pokusaja Go_A 🫤
Old 25.10.2022., 01:15   #53
Quote:
Forumasice povele kolo, ponavljam: Forumasice povele kolo!!!!! https://www.twitter.com/maksymerista...34681357918208

Btw. rece neki dan valjda producent Vidbira da opet ima puno (neuspjelih) pokusaja Go_A 🫤
Go_A >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Kalush Orchestra
emylia is offline  
Old 25.10.2022., 01:59   #54
jako sleja i ja bi divljala u publici da mi Katarina peva seljo beljo.
EuroNeeuro is offline  
Old 25.10.2022., 09:22   #55
Old 25.10.2022., 09:26   #56
Quote:
ne prestaju terorizirati!!! bilo ih je i na natjecanju za jesc pjesmu
Old 27.10.2022., 10:18   #57
Duga lista za ukrajinski izbor
Quote:
Lue Bason
2TONE
Angelina
FIINKA
Havka
Iana Kovaleva
Jerry Heil
Kozak Siromaha
KRUTЬ
Olivan
Tery
Tember Blanche
SOWA
SKYLERR
Shy
sexnesc
SASHA
Oy Sound System
Flysees
TVORCHI
Циферблат (Tsyferblat)
Vynohradova
Zetetics
DEMCHUK
Victoria Niro
Drevo
Лилу45 (Lilu45)
Макс Пташник (Max Ptashnyk)
Мія Рамарі (Mia Ramari)
Саша Фадєєва (Sasha Fadeeva)
Роялькіт (Royalkit)
OOHLA
ТÓНКА
Seréen
Moisei
DAYTON
Old 31.10.2022., 15:56   #58
Započelo je glasovanje za članove žirija koji će pomoći u biranju ukrajinske pjesme za Eurosong. Kandidati su:
Jamala
Mykhailo Khoma (Dzidzio)
Tina Karol
Zlata Ognevich
Kateryna Pavlenko (pjevačica grupe Go_A)
Julia Sanina (pjevačica grupe The Hardkiss)
Kostyantyn Tomilchenko - redatelj nastupa za pjesme SHUM i 1944
Taras Topolia (pjevač grupe Antytila)
Valeriy Kharchyshyn (pjevač grupe Druha Rika)
Old 31.10.2022., 17:50   #59
Quote:
PamSwynford kaže: Pogledaj post
Jamala
nismo spremni na pitanje ove ludare:

Quote:
Ukraine is Ukraine!?
EuroNeeuro is offline  
Old 01.11.2022., 14:02   #60
Quote:
nismo spremni na pitanje ove ludare:
Zar njoj nije zabranjen ikakav pristup Vidbiru?!
mare256 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:28.