Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.03.2023., 18:19   #41
Nema.
Uvijek su barem neki likovi povezani ma od koje sezone da kreneš, može se jedino ispočetka.
Ali brzo pohvataš ili tražiš informacije na netu.
Jednom davno sam počeo gledati Y&R od nekoje tamo sezone i otpočetka ti je jako teško,jer ne povezuješ.Ali s vremenom uspiješ uhvatiti ukorak.
Ne znam od koje bi ja epizode savjetovao da se krene sa B&B.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2023., 18:56   #42
Quote:
Altairfan kaže: Pogledaj post
Nema.
Uvijek su barem neki likovi povezani ma od koje sezone da kreneš, može se jedino ispočetka.
Ali brzo pohvataš ili tražiš informacije na netu.
Jednom davno sam počeo gledati Y&R od nekoje tamo sezone i otpočetka ti je jako teško,jer ne povezuješ.Ali s vremenom uspiješ uhvatiti ukorak.
Ne znam od koje bi ja epizode savjetovao da se krene sa B&B.
Ako mi ti nemoš preporučit nzn. tko će Jel ima naznaka za neku novu sapunicu uskoro? Btw. koja je od aktualnih najzanimljivija trenutno?
vox is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2023., 16:05   #43
Quote:
vox kaže: Pogledaj post
Ako mi ti nemoš preporučit nzn. tko će Jel ima naznaka za neku novu sapunicu uskoro? Btw. koja je od aktualnih najzanimljivija trenutno?
Nemam pojma.
Samo su ionako 4: GH, Daysi, B&B i Y&R.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2023., 16:11   #44
I mislio sam si da će razlog odgađanja vjenčanja biti da će Brooke izgubiti dijete.A budući da je Ridge konačno doznao da je Brooke skrivala pismo od Caroline to će dovesti do konačnog prekida veze (barem za sada ).
A kako je Thorne počeo biti jako opsesivan u vezi braka sigurno će se uskoro sjetiti što je napravio, dok Caroline ionako namjerava zatražiti razvod.
Čeka nas uzbudljivi dio uskoro.
A lujka Sally već priprema da spoji Ridgea i Macy.

Clarkovo crtanje dizjana na stolnjaku u meksičkom restoranu.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2023., 19:31   #45
Došao do 578 epizode.

Ridge saznao da ga je brat htio ubiti. A Thornea sve više muče glavobolje što će uskoro dovesti do toga da će se sjetiti svega.A onda... family drama na vrhuncu.

Caroline sve više divlja sa razvodom,a zapravo sve više dovodi do toga da se sukob braće zahuktava.

Mick dao Clarkeu fotografiju gole Kristen,ali on je naravno nije prepoznao.Ali fotografija je snimljena tako da se teško raspoznaje osoba.Sad kad to Kristen vidi.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2023., 18:31   #46
Quote:
Došao do 578 epizode.

Ridge saznao da ga je brat htio ubiti. A Thornea sve više muče glavobolje što će uskoro dovesti do toga da će se sjetiti svega.A onda... family drama na vrhuncu.

Caroline sve više divlja sa razvodom,a zapravo sve više dovodi do toga da se sukob braće zahuktava.

Mick dao Clarkeu fotografiju gole Kristen,ali on je naravno nije prepoznao.Ali fotografija je snimljena tako da se teško raspoznaje osoba.Sad kad to Kristen vidi.
Gledas sve epizode kompletno ili preskaces dijelove?
Beckenbauer is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2023., 18:47   #47
Quote:
Beckenbauer kaže: Pogledaj post
Gledas sve epizode kompletno ili preskaces dijelove?
Gledam sve, preskačem samo ono što se ponavlja, tj. flashbackovi iz prijašnjih epizoda.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2023., 20:59   #48
Jučer je u SAD-u prikazana 9000 epizoda.

Članak i razgovor sa Jacqueline MacInnes Wood (Steffy Forrester).

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2023., 22:08   #49
Evo i proslave na setu i rezanje torte na kraju.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2023., 13:16   #50
Došao do 602 epizode.

Eksplodiralo je kod Forresterovih,jer su doznali da je Clarke otac od Marginog djeteta.
A Clarkeu je to i najmanji problem,jer naravno radi za konkurenciju.
Sally čeka dizajne, Eric čeka dizajne...
A Kristen se približava sa onim Mickom.

Malo se je smirilo kod Thornea i Caroline,ali to sigurno slijedi kad se ovo utiša sa Clarkeom.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2023., 16:04   #51
Quote:
Došao do 602 epizode.

Eksplodiralo je kod Forresterovih,jer su doznali da je Clarke otac od Marginog djeteta.
A Clarkeu je to i najmanji problem,jer naravno radi za konkurenciju.
Sally čeka dizajne, Eric čeka dizajne...
A Kristen se približava sa onim Mickom.

Malo se je smirilo kod Thornea i Caroline,ali to sigurno slijedi kad se ovo utiša sa Clarkeom.
Znaci ostalo ti je jos samo 8398 epizoda
Beckenbauer is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2023., 16:10   #52
Quote:
Beckenbauer kaže: Pogledaj post
Znaci ostalo ti je jos samo 8398 epizoda
Za sada.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2023., 20:24   #53
Quote:
lucascot kaže: Pogledaj post
u koja epizoda se pojavljue Felica, misli da se tako zvala kcer od Strephanie?
sjecam se davne '96-'97 kad se sapunica rikazivala kod nas u Mekdoniji, to su bile epizod kad sam poceo da pratim.
Na dan vjenčanja Ridga i Caroline
Denkana is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2023., 20:26   #54
Quote:
Došao do 543 epizode.

Pripreme za vjenčanje Ridgea i Brooke su u punom tijeku,ali Caroline na svaki način želi zaustaviti vjenčanje.
Ispada totalno smiješna,ali očito će se dogoditi nešto jer naravno da vjenčanja neće biti.I mislim da će imati veze sa trudnoćom.

Clarke bi na 2 stolice, malo u Forresteru,pa kod Sally.Htio bi imate i novce i ovce,ali ne ide to tako.Očito će i dalje raditi službeno kod Forrestera,a neslužbeno za Spectru.
Sad su se u brak umiješali i Margo i Bill očito će dovesti Kristenog bivšog koji mi izgleda kao neki seksualni manijak.

I tako...
baš tako, meni je sve nekako mizgubilo smisla kad je Joanna Johnson otišla.
Denkana is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2023., 20:29   #55
Quote:
lexluthor84 kaže: Pogledaj post
Ne mogu vjerovati da se netko sjetio otvoriti temu za američku sapunicu,s obzirom da one ovdje kod nas nisu nikad uspijele pustiti korijenje.
Inače Bold and Beautiful smo pratili u obitelji redovito na talijanskom kanalu Rai (uz Santu Barbaru i Loving),od tud moja ljubav pream aameričkim sapunicama.KAs su seriju prebacili početkom 90-ih na privatni Mediaset smo je mpomalo prestali pratit što zbog vremena prikazivanja (14 popodne) a što zbog lošeg signala za te programe.
Serija u Italiji se i danas emitira,a Brooke i Ridge imaju status supercouple-a,nešto kao kod nas Esmeralda i onaj njezin li Marisol i onaj njezin.
Ja je pratim skidajući epizode s neta (ako netko hoće pp šaljem link),dans od starih likova su ostali Eric,Ridge (drugi glumac) i Brooke.Lik Stephanie je umro taman kad su se ona i Brooke pomirile,a odlazak Rona Mossa iz serije je definitivno bio ogromna promjena.Nedavno se vratila i Taylor,ali i nju glumi nova glumica (Krista Allen).Nedavno se vratila i Shiela Carter,jedna od glavnih negativki serije.Od ostalih likova valja spomenuti Bill Spencer jr-a i Sally Spectru,nećankinju originalne Sally.
Tijekom serije se puno toga izdogađalo,neki likovi su umrli više puta pa se vratili natrag (Taylor,Shiela,...),Ridge je otkrio da je njegov bio otac netko drugi a ne Eric,...
Danas se većina radnje vrti oko njihove djece,ali i dalje su starci jako prisutni.
Inače B&B u americi ima i sestrinsku seriju Young and restless,i često se likovi posuđuju-recimo Shiel je počela svoju psiho karijeru u toj seriji,pa se preselila u B&B,dok je lik Sally Spectra mlađe iz B&B nedavno prešao u Y&R kao glavni lik.
A Capitol, Quando si ama, Sarano Famossi....
Denkana is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2023., 20:31   #56
Super, imamo još jednog fana sapunice.

I ja sam gledao nekoć,ali mislim da epizode do 1995 godine ili tako nešto (ne sjećam se uopće),ali sad idem ispočetka.
Ovo je možda i zlatno razdoblje od 1989 pa nadalje dok ne ode sve kvragu.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2023., 21:26   #57
Quote:
Super, imamo još jednog fana sapunice.

I ja sam gledao nekoć,ali mislim da epizode do 1995 godine ili tako nešto (ne sjećam se uopće),ali sad idem ispočetka.
Ovo je možda i zlatno razdoblje od 1989 pa nadalje dok ne ode sve kvragu.
Inače, ja sam sve to gledala od 1 epizode na video kazetama. Moji su imali sve snimljeno, još negdje moraju biti te vhs. Beautifull mi je bio predivan sve do odlaska Joanne( Caroline ). Čak je i Ronn Moss bio izjavio da da ga je to nevjerojatno pogodilo, čak da joj je i zamjerio taj odlazak. Meni nakon toga nikad nije bilo više onako odlična serija, ali gledljivo je bilo negdje do 2004 god. Kasnije katastrofa, bar meni.
Denkana is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2023., 16:29   #58
Margo se je ipak udala za Spencera, nije joj uspjelo da razori brak Clarkea i Kristen i da Clarke bude njezin.
Konačno je i Clarke saznao za vezu Kristen i Micka i opet imaju problema. To dvoje se uopće nije trebalo vjenčati.

Čini se da uskoro ide ona famozna revija na brodu Queen Mary.Toga se još uvijek sjećam, bit će epic.

Možda bi se uskoro Thorne mogao sjetiti svega u vezi pucnjave.Ako neće sada kad misli da je Caroline sretna sa njim i kad naglo dobije zahtjev za razvod i sex odbijenicu onda neće nikad.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2023., 11:35   #59
Evo i prve zamjene glumaca.
U 619 epizodi Jeff Trachta preuzima ulogu Thornea Forrestera od Claytona Norcrossa.
Odmah su ga stavili u intro.
Jedna od zadnjih epizoda od Norcrossa je bila da se je susreo sa Macy.Ne znam zašto sam mislio da će se tek Trachta kao Thorne susresti sa njom.

Caroline saznala za pucanju. Ovdje sam mislio da će sve sad riješiti,ali opet su to odlučili pomaknuti.Pojma nemam kako će se ovi sve rasplesti i kada će točno Thorne doznati.

Fake Angela je živa? Preživjela je ono u provaliji i vatru?
Uopće se ne sjećam ovoga, zaboravio da se je dogodilo.

Traju pripreme za reviju.
Darla je fenomen. Zašto Queen Mary samo stoji na mjestu i ne otisne se na plovidbu?

U gostujućoj ulozi pojavila se Karen Moncrieff.Glumica mi je bila toliko poznata da sam morao guglati.Bila je Santa Barbari kao Cassandra Benedict.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2023., 13:24   #60
Fake Angela se je vratila sa opečenim licem i sprema osvetu Forresterima na modnoj reviji.
A sad je našla Sally da je uplete u svoje planove.Drago mi je da barem Sally ne zna što se sprema.

S druge strane pripreme za modnu reviju su u tijeku i pripremimo se za totalni kaos.Clarke je vidio dizajn od Margo i mislim da je to taj koji je nacrtao i dao Sally. I da će oba dizajna biti identična i to za vrhunac večeri.
Toga se sjećam. Bit će neprocjenjivo to za gledati.

Caroline je konačno Thorneu rekla da želi razvod.
I da, bilo je već i vrijeme.Jako su odugovlačili sa time.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:06.