Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.06.2023., 08:27   #41
Livaja viđen na bazenima Jadrana. Ne znam da li je igrao, ali je došao dati podršku ekipi za Prvenstvo svita u balunu na skalini.

Po meni nije dobro igrati na betonu, nebitno da li u tenisicama ili bos. Ako zakačiš palcem, zadobiješ kontuziju ili čak frakturu palca. Metatarzalne frakture nisu rijetke (prijelomi dugih kostiju u sredini stopala). O tzv. stress frakturama neću govoriti jer se te frakture čak i ne vide na RTG dijagnostičkoj obradi u trenutku nastanka stres frakture, nego tek s odmakom od 2 do 3 tjedna.

Ono što je najgore nisu ozljede nego oštećenja zbog betona kao podloge. svatko ovdje zna što nakon igranja na travi u kopačkama, znači igranje bos na betonu, pa onda u tenisicama na betonu, a za 3 tjedna opet u kopačkama na travi. Gakle, igraš u kopačkama, pa bos, onda u tenisicama, pa opet u kopačkama - posljedice mogu biti oštećenja prepona, donjeg trbušnog zida, pubične kosti, bolova u lumbosakralnom dijelu leđa.

Aktivni odmor uz nogomet na betonu? Ma nikako!
ronipizo is offline  
Old 10.06.2023., 08:32   #42
Ekipa samo da se upisem
Old 10.06.2023., 10:43   #43
Quote:
ronipizo kaže: Pogledaj post
Livaja viđen na bazenima Jadrana. Ne znam da li je igrao, ali je došao dati podršku ekipi za Prvenstvo svita u balunu na skalini.

Po meni nije dobro igrati na betonu, nebitno da li u tenisicama ili bos. Ako zakačiš palcem, zadobiješ kontuziju ili čak frakturu palca. Metatarzalne frakture nisu rijetke (prijelomi dugih kostiju u sredini stopala). O tzv. stress frakturama neću govoriti jer se te frakture čak i ne vide na RTG dijagnostičkoj obradi u trenutku nastanka stres frakture, nego tek s odmakom od 2 do 3 tjedna.

Ono što je najgore nisu ozljede nego oštećenja zbog betona kao podloge. svatko ovdje zna što nakon igranja na travi u kopačkama, znači igranje bos na betonu, pa onda u tenisicama na betonu, a za 3 tjedna opet u kopačkama na travi. Gakle, igraš u kopačkama, pa bos, onda u tenisicama, pa opet u kopačkama - posljedice mogu biti oštećenja prepona, donjeg trbušnog zida, pubične kosti, bolova u lumbosakralnom dijelu leđa.

slažem se, napravit će samo štetu betonu
Old 10.06.2023., 10:44   #44
Quote:

Priča se da je Iris jedna od žešćih rajderica, to bi moga bit veći problem od slomljenog palca na skalini.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
labello red is offline  
Old 10.06.2023., 11:11   #45
Quote:
Lovre Kalinić je spreman uključiti se u rad s momčadi
Jel to dobra ili loša vjest?
Old 10.06.2023., 11:41   #46
Quote:
Sportcast Plus
Od 20 sati, stari prijatelj Danko Radaljac će pričati o odlasku Marka Livaje iz reprezentacije svemu što je vodilo do tog poteza i kakve su posljedice riječke sramote!

Danko Radaljac o slučaju Livaja i položaju Hajduka u hrvatskom nogometu i medijima
Old 10.06.2023., 12:48   #47
Apropo livaje sjećam se da sam ja ko mulac basketao bosih noga na košu pokraj plaže. Kakve žuljeve bi mi to nabilo, spektakl.

Uostalom neka čovjek odmara, kreću pripreme brzo.
Old 10.06.2023., 13:08   #48
Ja bih kao i Livaja volio provocirati i vrijeđati ali kada bi mene ,naljutio bih se.Isti smo
ljeto1968 is offline  
Old 10.06.2023., 13:51   #49
Quote:
Pamparello kaže: Pogledaj post
Jel to dobra ili loša vjest?
Naravno da je dobra vijest. Lovre je kapetan, Jurica Radić piše da na pripreme kreće kao broj 1.

Pripreme startaju 19. lipnja, a po svemu sudeći Kalinić je taj koji bi trebao započeti sezonu kao standardna "jedinica" na vratima Bijelih.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogo...jduka-15344273
ronipizo is offline  
Old 10.06.2023., 13:52   #50
Ja sam mislio da neće naći štoriju 44.
craig bellamy is offline  
Old 10.06.2023., 14:01   #51
Quote:
labello red kaže: Pogledaj post
Priča se da je Iris jedna od žešćih rajderica, to bi moga bit veći problem od slomljenog palca na skalini.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

Iz poštovanja prema Livaji ne bih ulazio u obitelj. Kad sam pisao o rajdericama, pisao sam o juniorima, a nikada o igračima koji imaju obitelj. O nogometu na skalini to je valjda svima jasno. Isto je i malim nogometom na parketu.
ronipizo is offline  
Old 10.06.2023., 14:05   #52
Iskreno, nije lipo za čitat o gospođi RI RI. Toliko od mene.
Old 10.06.2023., 14:06   #53
RI kao rijeka
ZoomZoom is offline  
Old 10.06.2023., 21:26   #54
notirajmo samo, finale lp i obje momcadi pocinju sa 3 iza :leko&kumkava:
Old 10.06.2023., 21:38   #55
I notirajmo da je kapetan moga bit TSS da ga Mamič nije sjeba.
Old 10.06.2023., 21:41   #56
Quote:
killer_17 kaže: Pogledaj post
notirajmo samo, finale lp i obje momcadi pocinju sa 3 iza :leko&kumkava:
notirajmo da ovo od citya nema veze sa 3 zada...oni igraju hibrid hibrida.a inter je u klasicnih 352
Old 10.06.2023., 22:21   #57
Šta je ovo došlo, banira se za nadimak kad nekom daš. Je li moguće da nema na našoj temi moderatora Hajdukovca , da moramo i ovdje trpit centralizaciju. Ali svaka sila za vika , govorila je moja pokojna baba.

Što se tiče Hajduka, ovo što smo doživjeli sad s Livajom je dječja igra , šta će biti kad budemo u utrci za prvenstvno recimo pet kola prije kraja , a imamo tri boda više od Pajceka. Svi moramo kupit čelične šljemove jer će prekomjerno bombadiranje medija, sudaca, hnl komisija, pajceka, njihovih filijala biti masovno.

Ali nekako uvijek to na kraju ispadne dobro za nas. Evo sad s LIvajom, svi oni i njihovi mediji tjerali su lisicu, a istjerali Čorluku , Modrića , Dalića i HNS. Udarom na Livaju osvjetlili su svoje pjevačke zvijezde koje su svih ovih godina uspješno stavili pod tepih, da se ne talasa previše po njihovim pjevačkim sposobnostima o Splitu i Hajduku, o kriminalu i lopvoluku pojedinaca, te na kraju o laži Dalića s obitelji koja je to samo kad su plavi momci u pitanju. Lijepo su sad reflektorima osvjetlili sve svoje zvijezde tako da su i neutralni nešto naučili i konačno shvatili , dvostruka mjerila i dvostruke kriterje.

Bit će toga još.
dravlic is offline  
Old 10.06.2023., 22:22   #58
Inter tri nazad, ali bez nekog presinga.

https://www.youtube.com/watch?v=eqr4QrwSEj4
MaliZeus1911 is offline  
Old 10.06.2023., 22:22   #59
Quote:
casualz kaže: Pogledaj post
Čuo sam prije 2g da su u kontaktu s Najvećim, al sam mislio da je zajebancija i večeras se uključim u podcast i taman Maloča priča o tome

Čini se dobar ko kruv, al dovoljno je trauma prouzrokovao.
Također, Maloča mi se pari dobar lik, a Hajduka komentira više ka navijač, a ne ka bivši igrač. Npr. bio je spominja kako mu nije bilo drago kako su se iz Kluba oprostili od njega kad je odlazio 2015., smatra da s obzirom koliko je proveo tamo, da je zaslužio malo više (respekta, ja bi reko). Ali nisam čuo u toj njegovoj primjedbi neku gorčinu, šta je pozitivno...
Dakle, bez obzira na njegove oscilacije, na gafove, imao je on dobrih razdoblja. Ako se dobro sjećam, zadnji period u Hajduku bio mu je dobar, igrao je sigurno, bez gafova. Isto tako Nižić i Milović, kad već spominjem obranu, taman kako-tako proigrali, a naši su ih "morali" prodat.
Ovo gore pišem jer si spomenio "traume", i jer želim napisat nešto općenito o tim našim igračima amo reć "srednje razine" (dosta zahvalni igrači)... Ne volim čut da se neke takve naše igrače a priori odjebe, zbog nekih grijeha iz prošlosti, a nerealno se žudi za Perišićima, Pašalićima, Vlašićima ... Dakle to mislim na one koji zadrže neku razinu u karijeri, kao MM, Stanko Jurić, Ante Vukušić itsl. Ti igrači sigurno nisu isti ka šta ih mi pamtimo, često su u svakom aspektu igre bolji, sigurniji, svakako iskusniji. I onda kad se eventualno ponude, mi nekad reagiramo ko da se nude oni isti gaf igrači. A to je daleko od istine. Vjerujem da bi većina tih igrača bila upgrade za klub, ok ne možda ML, ali upgrade.
Kakofonija is offline  
Old 10.06.2023., 22:44   #60
Može li se na kutku davat automatski ban na 7 dana ako netko prozive maloču,vukušiće, Ibričiće i slično
12-10-2012 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:28.