Blisko politici Teme povezane s politikom koje ne spadaju pod ostale podforume |
|
|
08.11.2023., 09:27
|
|
Sláva Ukrajině
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
GemsBond kaže:
Nisi li ti jednom pisao da kupuješ coca colu 0,5 svaki dan, jesi li sad prestao ili i dalje kupuješ?
|
naravno da kupujem i jucer sam i danas cu, pa nisam lud da odustanem radi nicega.
|
|
|
08.11.2023., 09:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
preporuke ministarstva zdravlja je da se pije samo voda 
|
|
|
08.11.2023., 09:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2014.
|
Quote:
klingonac_worf kaže:
naravno da kupujem i jucer sam i danas cu, pa nisam lud da odustanem radi nicega.
|
Cola i slična pića su ionako sama po sebi otrov pa bi radi svog zdravlja trebao prestati.
|
|
|
08.11.2023., 09:48
|
|
Sláva Ukrajině
|
Quote:
Stiglitz kaže:
Cola i slična pića su ionako sama po sebi otrov pa bi radi svog zdravlja trebao prestati.
|
i rakija je otrov pa je ljudi piju, cigarete isto, svasta je otrov.
|
|
|
08.11.2023., 09:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
Stiglitz kaže:
|
Sve je otrov ako pretjeruješ.
|
|
|
08.11.2023., 09:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
klingonac_worf kaže:
|
Svaki dan cola? Volio bi vidjeti u kakvom su ti stanju jetra i krvna slika.
|
08.11.2023., 09:53
|
|
Sláva Ukrajině
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
|
idealnom, vadim svako malo krv. ljudi previse puse mitove
|
|
|
08.11.2023., 09:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2014.
|
Sve je idealno dok ne završi u bolnici na presađivanju.
|
|
|
08.11.2023., 09:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
filmko kaže:
To je točno. Također, moguće da se radi o nekom poremećenom liku koji to radi iz zabve
Iako, čudno mi je u cijeloj priči što se Coca-Cola kao kompanija nimalo ne brani u medijima. Tako da je moguće da je njihova krivica. Obično takve kompanije i imaju vrhunsku PR službu.
|
Pa kod nas u Coca Cola Hrvatska vjerojatno radi nečiji netijak ko glavni za marketing.
Pijem kavu, čaj i vodu. Ostalo neću ni taknuti...
Meni je čudesno da je sve više otrovanih a proizvodi i dalje u trgovinama i kafićima...
Mlinar navodno maknuo Coca Colu iz poslovnica....
|
08.11.2023., 10:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
|
To vjerojatno vrijedi za fizički neaktivne osobe koje popiju 2 l gaziranog dnevno i jedu uglavnom nezdravu hranu. Za nekog tko redovno vježba, raznovrsno se hrani i popije 2-3 dcl gaziranog dnevno, teško će biti nekih posljedica. Na nekim utrkama na tv-u sam vidio coca-colu na štandovima za okrjepu, posebno onim ultra teškim utrkama, sumnjam da bi cole bilo tamo da je toliko štetna.
|
|
|
08.11.2023., 10:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
filmko kaže:
To je točno. Također, moguće da se radi o nekom poremećenom liku koji to radi iz zabve
Iako, čudno mi je u cijeloj priči što se Coca-Cola kao kompanija nimalo ne brani u medijima. Tako da je moguće da je njihova krivica. Obično takve kompanije i imaju vrhunsku PR službu.
|
Poremeceni obicno prave pozare, grebu auta, stavljaju prah u pisma i sl. Moguce je i ovo, neki inovativni ludjak.
Coca-Cola valjda ne prica puno jer ih od njihove odgovornosti za sada brani sto nema sumnjivih serija. Tek sada su se pojavile nesluzbene vijesti o nalazima nekakvih nepravilnosti u seriji. To je promjena situacije.
|
|
08.11.2023., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
klingonac_worf kaže:
idealnom, vadim svako malo krv. ljudi previse puse mitove
|
Također i redovni davatelj krvi trenutno bez ikakvih zdravstvenih problema...
I isto tako nemam namjeru odustati od gaziranih pića. Ako ćemo o onome zdrava hrana molim dušebrižnike da mi jave što je to konkretno zdravo danas. 
|
|
|
08.11.2023., 10:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Događale su već ovakve stvari vani. Ne znam jel netko već spomenuo da je u Italiji prije 10-ak godina neki luđak stavljao kiselinu i mineralnu, 30-ak ljudi diljem zemlje završilo u bolnici. Iako nije isto, ali onaj slučaj u Australiji di su klinci u jagode stavljali igle pa je hrpa ljudi završila u bolnici. I tako, znam da sam dostao čitao o tome, ali uvijek samo odmahneš rukom, ne misliš da će takvo što biti i kod nas
|
|
|
08.11.2023., 10:14
|
|
Skeptik
Registracija: Feb 2011.
|
Pise na Indexu da je jedan slucaj navodno od slanih stapica!? Ne mogu ni pokusati povezati kako bi to bilo u srodstvu, gotovo sam siguran da je neka dezinformacija… jer ako nije… 
|
|
|
08.11.2023., 10:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2016.
|
Quote:
Tomo1972 kaže:
Događale su već ovakve stvari vani. Ne znam jel netko već spomenuo da je u Italiji prije 10-ak godina neki luđak stavljao kiselinu i mineralnu, 30-ak ljudi diljem zemlje završilo u bolnici. Iako nije isto, ali onaj slučaj u Australiji di su klinci u jagode stavljali igle pa je hrpa ljudi završila u bolnici. I tako, znam da sam dostao čitao o tome, ali uvijek samo odmahneš rukom, ne misliš da će takvo što biti i kod nas
|
Ali taj netko bi onda morao raditi u skladištu ili biti vozač kamiona, kako bi mu bile dostupne bočice raznih serija.
|
|
|
08.11.2023., 10:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
Tomo1972 kaže:
|
događali su se i tu
neke švabe su ove godine postavljali bombe u plodine i hotele i tražili novac....
|
|
|
08.11.2023., 10:17
|
|
Sláva Ukrajině
|
Quote:
Stiglitz kaže:
Sve je idealno dok ne završi u bolnici na presađivanju.
|
moze ti sutra pasti cigla na glavu
|
|
|
08.11.2023., 10:20
|
|
🍄🍄🍄🍄🍄
Registracija: Jul 2023.
|
Quote:
Strepite kaže:
Pise na Indexu da je jedan slucaj navodno od slanih stapica!? Ne mogu ni pokusati povezati kako bi to bilo u srodstvu, gotovo sam siguran da je neka dezinformacija… jer ako nije… 
|
Meni sad ovo nije jasno. Pa valjda su ih pitali što su pili još osim što su jeli štapiće 
|
|
|
08.11.2023., 10:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
dk1 kaže:
događali su se i tu
neke švabe su ove godine postavljali bombe u plodine i hotele i tražili novac....
|
Jedan je bio dvojni drzavljan.
Javnost nije znala za reket dok ih policija nije scepala (svaka cast), pa tek onda izvijestila javnost da su bombasi slali mailove tvrtkama.
Neki lik na fotkama, ima bulju da moze tresnut u tenk ako treba. 
|
|
08.11.2023., 10:42
|
|
Na porodiljnom
Registracija: Mar 2008.
|
Prije dosta godina je tako stradala žena u Teslinoj jer se pametni konobar sjetio pretočiti tekućinu za perilicu iz velike ambalaže u malu bocu od mineralne pa je netko pomiješao i zabunom servirao. I to rastakanje je uobičajena praksa.
Ljetos dijete u Zagorju i sok od jabuke, nesretnik u Rijeci, mjesecima ništa pa navala "stradalih" nakon panike po društvenim mrežama.
Svi novi pili različita pića i nitko nije teže stradao kao oni prije dizanja graje.
Masovna histerija i pokušaj grebanja za buduće tužbe.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:59.
|
|
|
|