Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Pogledaj rezultate ankete: Tko će biti prvak HNL-a u sezoni 24./25.?
Dinamo 140 47.14%
Rijeka 22 7.41%
Hajduk 86 28.96%
Osijek 10 3.37%
Lokomotiva 4 1.35%
Varaždin 2 0.67%
Gorica 3 1.01%
Istra 9 3.03%
Slaven Belupo 5 1.68%
Šibenik 16 5.39%
Glasovatelji: 297. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.06.2024., 13:49   #41
Očekivano i win win win za sve uključene strane
Pričam o klubovima i igraču jel, moguće je nezadovoljstvo navijača
budimo realni is offline  
Old 28.06.2024., 17:06   #42
Quote:
Axl rose kaže: Pogledaj post
Robert Prosinečki, odjebao Espanyol i vratio se kod nas.
Zoran Zekić - kažu da je bio na putu u Beč potpisati već dogovoreno ugovor s Rapidom, kad su ga nazvali iz Dinama i pitali ga bi li bio zainteresiran da postane igrač Dinama. Samo je okrenuo auto i došao u Zagrebm a onda se tek pričalo o lovi.
Old 28.06.2024., 17:23   #43
https://www.nacional.hr/rijeka-moli-...ansfer-zivota/

Jel ovo sve zajebancija neka ili?
ZoomZoom is offline  
Old 28.06.2024., 18:59   #44
Nije, nešto ga jebe signal na Maldivima.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
labello red is offline  
Old 28.06.2024., 19:24   #45
Quote:
OnajKojiJeDošao kaže: Pogledaj post
Zoran Zekić - kažu da je bio na putu u Beč potpisati već dogovoreno ugovor s Rapidom, kad su ga nazvali iz Dinama i pitali ga bi li bio zainteresiran da postane igrač Dinama. Samo je okrenuo auto i došao u Zagrebm a onda se tek pričalo o lovi.
Navodno da je i pitao ženu i da mu je ona rekla zašto uopće razmišlja kad mu je to oduvijek bila želja.
ronac zg is offline  
Old 28.06.2024., 19:42   #46
Quote:
ronac zg kaže: Pogledaj post
Navodno da je i pitao ženu i da mu je ona rekla zašto uopće razmišlja kad mu je to oduvijek bila želja.
još bi nam i salbunizam ukrali. nama šanse, samo priko mene mrtvog.
budha 1980 is offline  
Old 29.06.2024., 08:48   #47
Quote:
ZoomZoom kaže: Pogledaj post
Pašalić se priključuje na početku desetodnevnih priprema u Schladmingu. U Rijeku stiže 7. srpnja, dan kasnije će trenirati s nama i krenuti za Austriju. Dobio je desetak slobodnih dana, trebao je dobiti i više, ali morao se pripremiti. Klub je na prvom mjestu. Znamo da nije idealno. Ako bude prostora, dat ćemo mu još koji dan jer umor nije samo fizički, već i psihički.

Jbt, nacional pise Facebook status u ime kluba. Pa jos ostali mediji to prenesu.
Old 29.06.2024., 10:09   #48
Dobro je, krenula zdrava zajebancija na relaciji sjever-jug.

Mislim da će ova sezona biti još neizvjesnija nego prošla.

Nadam se da bude još poštenija sa što manje sudačkih previda.Nek strani suci sude što više utakmica pa sad, ko koga.

Posebno.bih volio da što više klubova uz Dinamo prođe u skupine bilo EL bilo KL.
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
Dinamovac_ is offline  
Old 29.06.2024., 11:27   #49
Zadnji smo nažalost mi iz Rijeke koji imamo pravo propitkivati ovakve stvari, no razumije li tko ovaj manevar Dinama i Osijeka u vezi Čavline? Tko tu koga?

Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
Old 29.06.2024., 11:44   #50
Ne mogu/žele mu dat jedinicu, a možda ga žele gurnit u ambicioznije okruženje od lokomotive plus građenje dobrih odnosa sa osijekom isto ka i s rijekom. Možda i pikiriaju Miereza ako ode Petković?
frane mafia is offline  
Old 29.06.2024., 11:54   #51
Quote:
frane mafia kaže: Pogledaj post
Ne mogu/žele mu dat jedinicu, a možda ga žele gurnit u ambicioznije okruženje od lokomotive plus građenje dobrih odnosa sa osijekom isto ka i s rijekom. Možda i pikiriaju Miereza ako ode Petković?
Al nema smisla kad je golman u pitanju iskreno. Osim ako ne računaš na njega pa ti je whatever što čisto sumnjam.

Jer 2 greške i prosjediti će tamo na klupi jer ga nitko neće gurati kad je samo na posudbi.

S Osijekove strane mi još manje logično. Pa vratara dovodiš na posudbu samo ako ti gori na pola sezone ili tako nešto.
bambus88 is online now  
Old 29.06.2024., 11:56   #52
Quote:
frane mafia kaže: Pogledaj post
Čavlina već sad nije ništa lošiji golman od Nevistića. Dapače.
Osijek s druge strane ni po čemu nije nešto specijalno jači podražaj nego loksa. Dapače.
Ali ovo o građenju odnosa u pogledu budućnosti drži vodu. Kao i bolja polazišna pozicija danas sutra u pogledu nekih budućih poslova s Osijekom. To isto ima logike.

Ali sve skupa da nije smiješno, bilo bi žalosno. Majku ti jebem di mi živimo.

Old 29.06.2024., 11:58   #53
Pa isto je Rijeka bila napravila sa Nevistićem i Varaždinom, ne kužim čemu čuđenje.
Old 29.06.2024., 12:03   #54
Quote:
B52 kaže: Pogledaj post
Pa isto je Rijeka bila napravila sa Nevistićem i Varaždinom, ne kužim čemu čuđenje.
Neusporedivo mi je to, ni blizu.
bambus88 is online now  
Old 29.06.2024., 12:03   #55
Quote:
B52 kaže: Pogledaj post
Pa i nije realno. Rijeka je Nevistića dovela kao juniora još ako me sjećanje dobro služi. Omladinski pogon, Rijeka 2, i onda je Varaždin određen kao međustanica u razvoju. Dakle, klasična posudba. I povratak nakon sezone, sezone i pol u Rijeku.
Ovo s druge strane, je teški cirkus.

Old 29.06.2024., 12:08   #56
Mislim ova posuđivanja svojih igrača "konkurenciji" otvara mali milion manevarskih prostora za svakakve kombinacije. najmanje čistih nogometni. a štaš, nije da nismo navikli u našoj hnl Koreji
Old 29.06.2024., 14:49   #57
Quote:
otrovnik ljuti kaže: Pogledaj post
Čavlina već sad nije ništa lošiji golman od Nevistića. Dapače.
Osijek s druge strane ni po čemu nije nešto specijalno jači podražaj nego loksa. Dapače.
Ali ovo o građenju odnosa u pogledu budućnosti drži vodu. Kao i bolja polazišna pozicija danas sutra u pogledu nekih budućih poslova s Osijekom. To isto ima logike.

Ali sve skupa da nije smiješno, bilo bi žalosno. Majku ti jebem di mi živimo.

Slažem se da su žalosni takvi transferi, ali otrovniče kako Osijek nije dosta jači podražaj od gnk 2, pa gnk 2 prati par stotina ljudi, a Osijek 7000 prosječno, moći će osjetiti pritisak domaćih navijača, pa i u gnk-u ga čekaju slične brojke domaćih gledatelja, pritisak medija, ok to će u gnk-u biti puno jače, ali u gnk 2 je nepostojeće, pritisak derbi utakmica...što se tiče same igre ako Osijek složi jaču momčad tu bi mogao osjetiti kako je ne imati posla cijelu utakmicu i onda da mora biti pravi jednom ili dvaput.
naopako is offline  
Old 29.06.2024., 15:03   #58
Quote:
naopako kaže: Pogledaj post
Slažem se da su žalosni takvi transferi, ali otrovniče kako Osijek nije dosta jači podražaj od gnk 2, pa gnk 2 prati par stotina ljudi, a Osijek 7000 prosječno, moći će osjetiti pritisak domaćih navijača, pa i u gnk-u ga čekaju slične brojke domaćih gledatelja, pritisak medija, ok to će u gnk-u biti puno jače, ali u gnk 2 je nepostojeće, pritisak derbi utakmica...što se tiče same igre ako Osijek složi jaču momčad tu bi mogao osjetiti kako je ne imati posla cijelu utakmicu i onda da mora biti pravi jednom ili dvaput.
Podražaj je jači ali je i veći rizik iskreno. Za njega i za Dinamo prvenstveno. Jer lako će letiti na klupu ako sjebe nešto i ode mu sezona.

Osijek je navodno dobio tu dio kolača od budućeg transfera ali realno to kad su golmani u pitanju i nije neka lova u 99% slučajeva. Oni tu najmanje riskiraju ali opet ne kužim što će im golman za jednu sezonu osim ako oni tu pikiraju da će tim budućim transferom dosta zaraditi. Al to je na jako dugom štapu. A nije da nemaju ok golmana ili da ga nemogu naći za ok pare.

Da je neki igrač u pitanju sve bi razumio. Al golman je baš delikatna stvar i nekužim ni jedne ni druge iskreno. Sad ako su tu neke druge igre i dogovori u pitanju ok ali ovako sportski prilično čudan potez oba kluba.
bambus88 is online now  
Old 29.06.2024., 15:29   #59
Quote:
otrovnik ljuti kaže: Pogledaj post
Zadnji smo nažalost mi iz Rijeke koji imamo pravo propitkivati ovakve stvari, no razumije li tko ovaj manevar Dinama i Osijeka u vezi Čavline? Tko tu koga?

Vrlo jednostavno. Dinamo je imao ugovorno pravo kupiti Cavlinu, prosle godine za 500 a ove za 750 000. Ako to propusti onda na dalje za njih vrijedi ista trzisna cijena kao i za sve. Znaci otkup je bio imperativ ali trositi Cavlinu na klupi (jer je Nevistic u ovomu trenutku zacementirao jedinicu) najboljim razvojnim godinama bi bio grijeh pa je onda dogovereno odmah ga proslijediti na posudbu negdje gdje ce braniti.
Old 29.06.2024., 17:13   #60
Možda da Kale proba nagovoriti Aljošu Asanovića na povratak nogometu? Kako je krenuo…Ovo je opet TA godina. Jednom kad svi računi dođu na naplatu, a momčad puna igrača u polumirovini koje ne možeš nikom prodati, Prgava familija će plaćati pretplatu za istok 5000 eur Im

Sent from my iPhone using Tapatalk
Danio is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:21.