Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
27.07.2024., 22:25
|
|
Dobitnik crvenog kartona
Registracija: Apr 2021.
|
Svaka joj čast. Tako se to radi. Nema prihvatanja sklepanih likova, nema pravljenja budalom pred javnošću. Hvala, doviđenja... Drago mi je što je tako postupila.
|
|
|
27.07.2024., 22:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2023.
|
Bravo za nju. Ako su već znali da ne kreću u terminu kada je prvobitno trebalo i da imaju vremena da preispituju scenario i cast, realno je trebalo da se sedne za sto mnooogo ranije i kaže kako stoje stvari a ne dva dana pred početak snimanja.
Nadam se da će uspeti da pronađe drugi scenario i seriju koja joj odgovara.
|
|
|
27.07.2024., 22:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2022.
|
Quote:
Ivanans1 kaže:
Bravo za nju. Ako su već znali da ne kreću u terminu kada je prvobitno trebalo i da imaju vremena da preispituju scenario i cast, realno je trebalo da se sedne za sto mnooogo ranije i kaže kako stoje stvari a ne dva dana pred početak snimanja.
Nadam se da će uspeti da pronađe drugi scenario i seriju koja joj odgovara.
|
Da.
Ona je pokazala zrelost i samopoštovanje što mi se iznimno dopada.
Pokazala je da ne postoji serija a ni uloga za koju vrijedi žrtvovati svoj integritet .
Ja ne sumnjam da će ona pronaći svoj put a ova serija je na gubitku jer je nju izgubila.
Nije dovoljno imati navikana imena da serija ima uspjeh.
Živi bili pa vidjeli.
|
|
28.07.2024., 11:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Kako je i najavljeno, danas, 28.7. 24, počelo je snimanje serije "Deha":
Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez i Ahsen Eroğlu glumit će glavne uloge u seriji:
Neka im bude sa srećom s "Genijem".
Devrim Özkan želim uspjeh u novom projektu, kad god da dođe.
___
Edit (u 12:02): Znači, sad će Ahsen glumiti lik po imenu Esme, a novi (drugi glavni) ženski lik zvat će se İmre - prema Birsen A.
Taj je lik trebala glumiti Devrim Özkan.
|
|
|
28.07.2024., 12:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Dok još šetam po X-u, evo i ove vijesti:
"Deha" Taner Ölmez ve Çağan Efe Ak’lı sahnelerle başlıyor / "Deha" počinje snimanjem scena s Tanerom Ölmezom i Çağanom Efeom Akom (28.7. 2024)
"Deha" počinje snimanjem scena s Tanerom Ölmezom i Çağanom Efeom Akom

Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez i Çağan Efe Ak
Serija "Deha" ("Genije") s Arasom Bulutom İynemlijem bez sumnje je jedna od najiščekivanijih TV serija Ay Yapıma u novoj sezoni. Serija, koja bi trebala zuzeti mjesto serije "Çukur" ("Jama")*, planirana je za emitiranje na Show TV-u u ponedjeljak, 9. rujna.
Serija "Deha" ("Genije") prošle je zime odgođena za rujansku sezonu. Prve scene serije, koju će režirati uspješni redatelj Umut Aral, (...) snimaju se danas s Tanerom Ölmezom, Cesurom u seriji, i Çağanom Efeom Akom, Boranom u seriji. Prema informacijama koje su o seriji procurile iz backstagea, a čiji je direktor fotografije Burak Kanbir, on glumi Devranovog polubrata, a Devrana glumi Aras Bulut İynemli, glavni glumac u seriji "Deha". Odgovoran za sve mračne afere jest njegov otac İskender
U seriji, u kojoj se Uğur Polat spominje za ulogu Devranovog oca İskendera, Ahsen Eroğlu glumi Devranovu ljubav iz djetinjstva Esme, Zuhal Gencer glumi njegovu majku Gülce, Oğulcan Arman Uslu glumi njegovog starijeg brata Fermana, a Umutcan Ütebay njegovog mlađeg brata Yamana. Çağan Efe Ak glumi Borana, Devranovog brata, jednog od blizanca, Eylül Ersöz glumi Ceylan, a Emel Göksu njegovu baku (s očeve strane) Cavidan. Jednu od najposebnijih uloga u seriji odigrat će Onur Saylak, čije je pravo (građansko) ime Ali Haydar, kao mentor/profesor Sofi, koji Devrana doživljava kao vlastitog sina. (Dizinin en özel rollerinden biri gerçek adı Ali Haydar olan, Devran’ı kendi oğlu gibi gören akıl hocası Sofi’yi Onur Saylak oynayacak.)
Previše imena. Tko će ovo zapamtiti. Samo geniji!  
Za točnost prijevoda (u suradnji s GT-om) ne garantiram.
* Sad upravo gledam seriju "Çukur" pa ne mogu izdržati a da ne postavim nove objave o ovoj seriji u kojoj glumi Aras Bulut.
_______
Edit (u 13:20)
Vidim da glumac Çağan Efe Ak ima tek 17 godina. A on glumi lik Borana.
Çağan Efe Ak.
Možda je Boran (Çağan Efe Ak) jedan od blizanaca (Devranov brat), a blizanka Ceylan je mlada glumica Eylül Ersöz (rođena 2001.)
(rečenica na turskom: Devran’ın ikiz kardeşlerinden Boran’ı Çağan Efe Ak, Ceylan’ı Eylül Ersöz, canlandırıyor.)
|
|
|
28.07.2024., 13:03
|
|
Posle tebe ne postoji...♥
Registracija: May 2014.
|
Evo već sam izgubila svaki entuzijazam kad sam pročitala ovo da planiraju da ponove uspeh Cukura 
Baš sam htela zbog Arasa da pratim, ali sve, doslovno sve što pročitam od informacija mi ubije veru i nadu u to da će ovo biti nešto dobro
Neću više ni da čitam ništa pre premijere, nemojte da mi iskačete ovde sa porukama
Edit: sad vidim ova Ahsen mi od nekud poznata, glumila u Menajerimi ara... Pffff, šteta što su izgubili ovu prvu.
|
28.07.2024., 13:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Da bi se ponovio jedan Cukur nije dovoljan jedan Aras jer Cukur NIJE iznio samo Aras nego i mnogi drugi glumci..posebno da naglasim Keku bez kojeg Cukur ne bi bio ono što je bio.
Ovdje imamo SAMO Arasa.
I produkciju koja nema poštovanja prema svojim glumcima-to dovoljno o njima govori vala
Meni se zgadio ovaj projekat.
Alergična sam na te naslove kako (zbog nekog razvikanog superstar glumca) seriju očekuje ogroman uspjeh...da,da--vidjesmo u Aile i Gaddar,gecmis olsun 
|
|
28.07.2024., 14:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Saniye kaže:
Da bi se ponovio jedan Cukur nije dovoljan jedan Aras jer Cukur NIJE iznio samo Aras nego i mnogi drugi glumci..posebno da naglasim Keku bez kojeg Cukur ne bi bio ono što je bio.
|
Došla sam do 69. epizode. Svaka čast i Arasu i Erkanu Kolçaku Köstendilu i Rızi Kocaoğluu   i još nekolicini glumaca, i projektu kao cjelini - zasad.
Quote:
I produkciju koja nema poštovanja prema svojim glumcima-to dovoljno o njima govori vala
|
Kad se prije nekoliko dana pojavila vijest da će Devrim preuzeti drugu ulogu i to malo poslije, pročitala sam jedan komentar na X-u: da to oni misle uraditi kao u "Jami", da bi ova nova glumica trebala biti "Sena", a Devrim "Efsun".
I eto, za dva dana, imamo Birsen koja u uvodnom dijelu spominje "Jamu" i seriju "Defa" koja još nije započela, a u kojoj je od "Çukurovaca" u ovoj seriji - zasad  - samo Yamaç tj. Aras Bulut.
Piše li takvu vijest Birsen sama od sebe, da malo zabavi tviteraše - ne znam. Daje li joj neki hint sama produkcija, da "užari DM", kao: neka oni sad pišu o "Jami", a mi idemo svojim putem, dok se ovo s Devrim ne slegne - ne znam.
Sve je to, od strane produkcije, bijedno i jadno prema glumcima i glumicama. A mi kao gledatelji vidimo prije svega samo njih i njihova postignuća. S njima se oni moćni, koji odlučuju, ipak ne bi trebali tako okrutno "šaliti", naime, ponižavati ih i kao ljude i kao umjetnike.
|
|
|
28.07.2024., 14:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Kad mi vrag ne da mira pa "čitam" i tvitove na arapskom.
Postavljam zbog Arasove fotografije:
Tko zna kako će izgledati genije Devran u "Geniju"...
_________
Prema ovom tvitu muziku za seriju pisat će Toygar Işıklı.
Navodno je službena stranica serije "Deha" dodala i njegovo ime.
________
Televizyon Dünyası donosi glumačku postavu serije "Deha" - produkcija Ay Yapım:
Sad imamo 14 glumica i glumaca (nisu poredani kao u kolažu):
Aras Bulut İynemli
Ahsen Eroğlu
Taner Ölmez
Onur Saylak
Uğur Polat
Taner Rumeli
Oğulcan Arman Uslu
Umutcan Ütebay
Emel Göksu
Çağan Efe Ak
Zuhal Gencer Erkaya
Eylül Ersöz
Çağrı Atakan
Abdurrahman Yunusoğlu

|
|
|
28.07.2024., 15:07
|
|
Dobitnik crvenog kartona
|
Quote:
Cansu OnlyQueen kaže:
Evo već sam izgubila svaki entuzijazam kad sam pročitala ovo da planiraju da ponove uspeh Cukura 
Baš sam htela zbog Arasa da pratim, ali sve, doslovno sve što pročitam od informacija mi ubije veru i nadu u to da će ovo biti nešto dobro 
|
Znaš kako, i ćorava koka ubode poneko zrno. Ovo bi im bio PETI pokušaj u tri godine repliciranja uspeha Čukura sa mahala/mafija pričom, pa možda im se posreći.
Od ovoga ja očekujem sjajnu početnu gledanost, a videćemo kako će se priča razvijati. Moj prvi i osnovni problem je scenario, a činjenica da ga menjaju dva dana pred početak snimanja govori kakav je.
Quote:
Saniye kaže:
Ovdje imamo SAMO Arasa.
Alergična sam na te naslove kako (zbog nekog razvikanog superstar glumca) seriju očekuje ogroman uspjeh...da,da--vidjesmo u Aile i Gaddar,gecmis olsun 
|
Nemojmo na ovaj način govoriti o jednoj sjajnoj postavci glumaca. Pored Arasa, tu je i stvarno fenomenalni Taner, Ahsen je izuzetno talentovana, ima tu još imena iz jako uspešnih projekata. Da, svakako da oni računaju na "magiju zvanu Aras" i da Aras ponovi uspeh Čukura, ali nije on jedini u toj postavci. Razumem ljutnju i negativna osećanja oko Devrim, ali na ovoj kasting listi ima lica koja bi, uz Arasa, mogla da osiguraju uspeh serije. Tako da ovde nemamo " samo Arasa", jer Čukur nije jedina uspešna serija koja se snimala.
Potpuno delim tvoj sentiment i sam uviđam da je ovde previše marketinga a to je uvek "red flag".
Videćemo kako će ovo izgledati. Jasno je da furaju Čukur priču i da to ponavljaju kao papagaji, a jutros je teta Birsa, prvo plaćeno piskaralo Dizzilenda, opisalo seriju kao maltene kopiju Čukura,samo je dodala kako "ovo nije Čukur"
Kada je bilo priče o najboljim glumcima na temi 60 dana, na ovo sam mislio kada sam rekao na ograničenost u biranju projekata Arasa Buluta Iynemlija. Jer posle 5 godina mahale, mafije i porodice, evo njega ponovo... To je onda typecast. Neće me iznenaditi ako mu lik bude ogroman derivat Jamača Kočovalija. Šteta za takav talenat.
|
|
|
28.07.2024., 15:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Vuče jest da malkice iz mene i ljutnja progovara..tj.piše ali ovi stalno samo Arasa pominju a ,kako i ti kažeš,buduci cast je pun dobrih glumaca i glumica.
To je ono što mene živcira..jer nijedna serija se ne sastoji od jedne osobe ma kako vrhunski glumi i slično..
Volim ja Arasa..Ja sam ga zavoljela kao nestabilnog Mete u Kako vrijeme prolazi i vidjela sam taj veliki potencijal u njemu ..
Voljela sam Yamaca i Vartu zajedno ,voljela sam i Cukur.
Ali glupo je stalno pominjati Cukur a ovo je posve druga serija.
Svaka serija treba da ima svoj individualni ritam i svoju originalnost.
Volim i ostale glumce koji će ovdje glumiti..Ugur kao Yekta je bio fenomenalan,Taner mi je bio sjajan u Inadina Ask,Ahsen je zaista dobra glumica i draga,gledala sam ju u Menajerim Ara i svidjela mi se.
o Onuru ne trebam ništa reci ,velik je
Sve to štima i vuče te da pogledaš ali kad pogledaš na kakav način se ophode prema glumcima i da mijenjaju tako važne stvari poput glavne glumice dva dana prije početka snimanja onda ja takvu produkciju i tu seriju koju produciraju ne mogu uzeti za ozbiljno.
|
|
30.07.2024., 14:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Šteta za Devrim. A baš bi bila fora u ovoj sezoni gledati sa jedne strane Arasa i Devru i sa druge strane Ertana i Damlu.
Ali ne mogu a da Arasu ne dam makar šansu. Ipak je reč o najboljem glumcu turske.
|
|
|
30.07.2024., 17:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Aras će dobiti svoju šansu ali ne radujem im se više ko prije.
|
|
30.07.2024., 20:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Hajd eto
edit:
Seda Akman će igrati drugu ženu od Iskendera ,majku od Cesura.
https://x.com/birsenaltuntas1/status...34712361820259
|
|
30.07.2024., 21:55
|
|
Dobitnik crvenog kartona
|
Ako sam ja dobro shvatio Aras će igrati napuštenog sina... U baba/oglu mafia dizi? Hello, Vartolu Saadettin 
|
|
|
08.08.2024., 14:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne znam jel njihov selfi ili su fanovi šta sklepali
Fino izgledaju

|
|
08.08.2024., 14:13
|
|
Posle tebe ne postoji...♥
Registracija: May 2014.
|
Ovo je neka montaža, ali slatki su.
|
08.08.2024., 14:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Cansu OnlyQueen kaže:
Ovo je neka montaža, ali slatki su.
|
Jesu.
|
|
15.08.2024., 20:46
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:49.
|
|
|
|