Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.09.2024., 11:43   #41
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Heroj našeg doba se vraća?

U najnovijem podcastu švedskog Schlegerfestena, koji je zadužen prvenstveno za vijesti posvećene Melodifestivalenu i Eurosongu, uvelike se spominjalo kako se eurovizijski pobjednik iz 2015. godine, Måns Zelmerlöw, namjerava nagodinu vratiti na Melodifestivalen
Sada tek ovo vidim, melos je spominjao da će opet iznjedriti hitove i onda je izgledno da će se Måns prijaviti, kako se poklopilo! Ova vijest me obradovala skoro isto kao ona kada smo saznali da se Loreen vraća!

Quote:
cas kaže: Pogledaj post
To je i meni palo na pamet. Nadajmo se onda da će Globen biti gotov s renovacijom do marta 2026.
Mislim da ću si rezervirati hotel u Stockholmu za 2026. godinu dok su cijene još niske Znam da trebamo još pričekati pjesmu, ali mislim da će praćenje sezone biti slično kao i lani kada smo saznali za Loreen.
ezioA55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 17:00   #42
Držite Ifanosa i Ivka jer prema navodima Expressena, trostruka sudionica Melodifestivalena, Klara Hammarström, sprema svoj novi povratak na švedski nacionalni izbor! Ova potvrda je stigla iz nekoliko izvora, a pjesma je opisana kao snažna i ona koju pjevačica jednostavno nije mogla odbiti.

Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 17:04   #43
Ovo su izvrsne vijesti
Klara mi je uz Dotter najdraža Melo pevka
Ivko Prezimevic is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 17:04   #44
odmah vadi pobedu!!
Lujka na koncu is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 17:20   #45
Quote:
Lujka s ukusom kaže: Pogledaj post
odmah vadi pobedu!!
Mans će se trebati strpiti i vratiti se nagodinu
Ivko Prezimevic is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 17:39   #46
Ova lutkica ni v od vokala, nadamo se dobrom autotuneu i dance numere da prekriju taj nedostatak.
EuroNeeuro is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 18:04   #47
Obožavam Klarine prethodne pokušaje, ali girl, ti chunky futuristički kostimi... they need to go
Spicy Margarita is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 19:05   #48
Quote:
odmah vadi pobedu!!
Quote:
Ivko Prezimevic kaže: Pogledaj post
Mans će se trebati strpiti i vratiti se nagodinu
Ovo me podsjetilo kad je na generalnoj probi finala ove godine izvodila Run to the Hills umjesto pobjedničke pjesme i dobila pehar Dakle, pehar već ima, sad samo treba pobijedit u finalu

Quote:
Spicy Margarita kaže: Pogledaj post
Obožavam Klarine prethodne pokušaje, ali girl, ti chunky futuristički kostimi... they need to go
Vidjet ćemo, bila je jako ponosna na te outfite iz prethodna dva nastupa jer joj ih je mama pravila
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 22:57   #49
Quote:
Držite Ifanosa i Ivka jer prema navodima Expressena, trostruka sudionica Melodifestivalena, Klara Hammarström, sprema svoj novi povratak na švedski nacionalni izbor!
I mene, pa imam ju na profilnoj
HoneymoonAvenue is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 23:13   #50
Quote:
Vidjet ćemo, bila je jako ponosna na te outfite iz prethodna dva nastupa jer joj ih je mama pravila
Slatka informacija, ali svejedno sam dojma da su jako outdated
Spicy Margarita is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2024., 00:10   #51
Quote:
HoneymoonAvenue kaže: Pogledaj post
I mene, pa imam ju na profilnoj
Mess, zaboravio te spomenut, sorry Već vidim da će biti Klaromanija na forumu u veljači i ožujku
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2024., 09:17   #52
Već smo krenuli s reciklažom
Odgovori s citatom
Old 04.10.2024., 16:30   #53
Quote:
PamSwynford kaže: Pogledaj post
Već smo krenuli s reciklažom
Nije da Talijani ne recikliraju izvođače godinama, a dovoljno je pogledati glasine i o potencijalnim sudionicima Sanrema 2025. Po meni nema ničeg lošeg u tome, samo kad to rade Šveđani onda ispadne da je nešto loše, a kad rade Talijani onda da je ok
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2024., 16:40   #54
sneč!
Odgovori s citatom
Old 04.10.2024., 16:46   #55
Kakve veze ima Italija s komentarom naše drage Pamele? Ali ako ćemo već povlačiti paralele onda i recimo kako Sanremo ne služi za oživljavanje karijera već krunjenje istih gdje dolaze najveće zvijezde koje Italija ima

Sanremo postoji i bez ESCa
Old 04.10.2024., 16:48   #56
dok god se ne povuku s eska postoji samo zbog tog
Odgovori s citatom
Old 04.10.2024., 16:50   #57
Quote:
dok god se ne povuku s eska postoji samo zbog tog
Zar vam stvarno moram pisati one otrcane fraze kako je bio inspiracija za ESC?? Neuka ženo
Čitajte draga <3
Old 04.10.2024., 16:51   #58
Quote:
scatola kaže: Pogledaj post
Zar vam stvarno moram pisati one otrcane fraze kako je bio inspiracija za ESC?? Neuka ženo
Čitajte draga <3
i vi draga <3 nek se slobodno vrate u svoju 1997-2010 eru
Odgovori s citatom
Old 04.10.2024., 16:56   #59
Quote:
i vi draga <3 nek se slobodno vrate u svoju 1997-2010 eru
Draga, vaše mokre snove + neukus zadržite za sebe <3
Ja Švedskoj želim ništa nego sreću i blagostanje!
Old 04.10.2024., 16:58   #60
Quote:
Nije da Talijani ne recikliraju izvođače godinama, a dovoljno je pogledati glasine i o potencijalnim sudionicima Sanrema 2025. Po meni nema ničeg lošeg u tome, samo kad to rade Šveđani onda ispadne da je nešto loše, a kad rade Talijani onda da je ok
Talijani barem ne donesu ono što se napiše u pet minuta na songwriting campu i nemaju problem odbiti nekadašnje pobjednike.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:50.