Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.08.2024., 15:09   #41
Nosim isti nakit vec 2 godine. Prije toga sam isti nakit nosila 3 godine. Totalno sam boooring.

Rose gold nausnice s morganitom, rose gold zarucnicki s morganitom, rose gold vjencani sa sitnim dijamantima, bez/rose gold pametni sat.

Jedino cu nausnice morati zamijeniti za neke stud earrings - pogadjate, isto rose gold, da me dijete ne moze cupati, ove su mrvicu prevelike pa ih neko vrijeme nisam nosila da mala ne dograbi.
Zla barbika is offline  
Old 30.08.2024., 15:36   #42
Quote:
kem kaže: Pogledaj post
meni je nakit na drugima ok, ako je usklađen. može biti i hrpa svega, ne smeta.
ja uglavnom nosim par prstenova koje sam kupila kao suvenire i ogrlica/narukvica tipa debeli lanac. uši su mi zarasle, a ni inače ne volim naušnice, zapetljaju mi se u kosu.

ova teta mi je dobra.
Isto, baš nisam od nakita. Nosim srebrno prstenje, uvijek isto, i povremeno bacim oko vrata neku ogrlicu. Naušnice mi ne stoje nikako, isto sam si pustila rupice da zarastu.
Old 30.08.2024., 16:36   #43
Volim nakit i prije sam se kinđurila baš, a sad kako po nastupima s plesom sam extra nakinđurena nakit sam prestala nositi. Imam vjenčani prsten i nekad eventualno minimalističku narukvicu uz to. Ovo ljeto sam kupila razne fora naušnice (bižuterija) nosila nisam jer vrućine pa mi smetaju. doduše naušnice bih češće nosila ali imam problema s rupicama, krivo su probušene i upale se na sve ikad, pa razmišljam da ih ponovo pirsam, ali čekam da zahladi.
Old 30.08.2024., 16:57   #44
Quote:
Ember- kaže: Pogledaj post
No kupila sam crnu kožnu suknju za jesen/zimu, dobra je, iako sam htjela kraću, ali imam obuću baš za to, kupljenu na zimskim sniženjima kad sam obnavljala obuću. http://uploads.tapatalk-cdn.com/202...64f75f1d59.jpg
Gdje si je na kraju naručila?
bejo is offline  
Old 30.08.2024., 17:25   #45
Ja sam skroz antinakit tip, prije ništa nisam. U zadnje vrijeme nastojim stavit neku ogrlicu.
Rupice u ušima zarasle, alergična sam na metale. Inače bih nosila naušnice. Po rukama ne volim ništa.
mantisa is offline  
Old 30.08.2024., 18:25   #46
Ja sam uvijek htjela neku lijepu ogrlicu, ali uglavnom ih nisam nosila kad bih ih dobila. I onda sam si prije dvije-tri godine kupila jednu u koju sam se zaljubila. I zaključila da ću nju nositi ostatak života i to je to.

I onda mi je mm kupio ogrlicu nekoliko mjeseci kasnije. A on ne kupuje nakit. I sad nosim tu jer je od njega, a ona najdraža čami čekajući u ormaru.

Prstenje i naušnice zato obožavam.
Old 30.08.2024., 18:45   #47
Quote:
Wayfaring S kaže: Pogledaj post
Ne znam jel trend, al mene uhvatilo kupovanje crvenog. Uzela par majica, tenisice. Dođe mi to svakih 10 godina, onda se opet vratim na crno/bijelo/sivo.

Ovo obukla neki dan, nisam toliko šarena bila ne pamtim od kad, al sad mi baš paše.

Dobra ti je kombinacija.
Quote:
Andra kaže: Pogledaj post
Napokon mi dosao mango outlet, dobila sam
Zivcani slom.
Ne na njih, na sebe.

Naime, toliko sam debela da mi glava ne stane u haljinu. Na rubu suza vec i skuzim da guram glavu u rupu za rukav.
Emer Kenny is offline  
Old 30.08.2024., 18:59   #48
Quote:
Arctic fox kaže: Pogledaj post
Ja sam uvijek htjela neku lijepu ogrlicu, ali uglavnom ih nisam nosila kad bih ih dobila. I onda sam si prije dvije-tri godine kupila jednu u koju sam se zaljubila. I zaključila da ću nju nositi ostatak života i to je to.

I onda mi je mm kupio ogrlicu nekoliko mjeseci kasnije. A on ne kupuje nakit. I sad nosim tu jer je od njega, a ona najdraža čami čekajući u ormaru.

Prstenje i naušnice zato obožavam.
pa izmjenjuj ogrlice na tjednoj bazi.
rekla bih da je mouž htio kupiti nešto posebno i kad je skužio da lijepa ogrlica prolazi, etogac. svaka čast na opažanju, naklon tm.

kod mene je sve bižuterija, mislim da imam jedan srebrni prsten. zlato ne volim.
Old 30.08.2024., 20:24   #49
Naručila sam i ja MarLov Zara haljinu crnu, jedne zelena hlače i tank top majice (bordo i blijedo roza, nije bilo roze). Valjda će biti dobro. Sve je na sniženju.
https://www.zara.com/share/plain-kni...d_social_movil
https://www.zara.com/share/zw-collec...d_social_movil
Old 30.08.2024., 20:30   #50
ja sam škrta dat 10 e za top, bijeli mi se sviđa

i onda me ta škrtost koštala

vratila sam leo hlače jer su mi tijesne
držala u košarici 2 kom drugih leo, iste cijene, 6 e

i svaki dan čekirala da bi uzela još bar jednu stvar
sinoć konačno napravila povrat hlača
jutros, ne da nema u košarici hlača, nego mi nema 70% stvari iz favorita, sve su mi makli bez upozorenja

i sad nemam leo hlače, a to je must have nadolazeće sezone

živote, robijo
Old 30.08.2024., 20:41   #51
#MarLov tragedije, iako susosjećam.
Ma trebam neki fora top za bež hlače koje bih nosila na leopard sandale i od svih silnih ovo su mi se svidjeli pa reko aj kad je bal... i u afektu sam.ovaj tjedan pa se tješim šopingom. Već vidim da ću vraćat neke stvari
Old 30.08.2024., 21:25   #52
kupila sam si zimus na sniženju fora 3/4 hlače u Zari. ostale u koferu neki dan. naravno, takvih više nemaju a nosila sam ih možda desetak puta. i trajale bi bar 5 ljeta.

priča o koferu na tužnoj temi.
Old 30.08.2024., 21:37   #53
Quote:
teta paleta kaže: Pogledaj post
#MarLov tragedije, iako susosjećam.
Ma trebam neki fora top za bež hlače koje bih nosila na leopard sandale i od svih silnih ovo su mi se svidjeli pa reko aj kad je bal... i u afektu sam.ovaj tjedan pa se tješim šopingom. Već vidim da ću vraćat neke stvari
ma samo ti daj

možda nećeš vraćat
sviđaju mi se i top i hlače

da mi treba, uzela bih sve to

Quote:
kem kaže: Pogledaj post
kupila sam si zimus na sniženju fora 3/4 hlače u Zari. ostale u koferu neki dan. naravno, takvih više nemaju a nosila sam ih možda desetak puta. i trajale bi bar 5 ljeta.

priča o koferu na tužnoj temi.
Old 30.08.2024., 21:43   #54
Quote:
bejo kaže: Pogledaj post
Gdje si je na kraju naručila?
bejo, uzela na best secretu, evo link, ja sam lovila svoj broj, došla mi je obavijest kad je bila na stanju prošli tjedan.

https://www.bestsecret.com/product.h...boutique=false
Old 30.08.2024., 22:06   #55
Mortiša, metni se opet
Gzena is offline  
Old 30.08.2024., 22:48   #56
Ja volim gledati druge kako se kinđure ali ja uvijek nosim samo jedan komad nakita, najčešće neku ogrlicu.
High Priestess is offline  
Old 30.08.2024., 23:24   #57
Ako išta mrzim, to su linkovi na memebers only Best Secret
Registrirala sam se, odlogirala i zaboravila šifru i gdje sam je zapisala
Koje jebene idiotarije
hours is offline  
Old 30.08.2024., 23:55   #58
Mene zivcira sto svugdje moram imati svoj account i aplikaciju i picke materine. Sta ne moze - dodjem, vidim, kupim.
Gzena is offline  
Old 30.08.2024., 23:58   #59
Quote:
hours kaže: Pogledaj post
Ako išta mrzim, to su linkovi na memebers only Best Secret
Registrirala sam se, odlogirala i zaboravila šifru i gdje sam je zapisala
Koje jebene idiotarije
Zbog tog učlanjivanja iz principa nikad nisam htjela kupovati na Best Secretu.
High Priestess is offline  
Old 31.08.2024., 00:29   #60
Samo da kažem da sam uzela Castaner espadrile za 32 eura tamo. Ako već nisam spomenula, uzela sam 38 po preporuci i taman su, veće bi bile prevelike.
blenta is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:51.