|
|
30.08.2024., 15:09
|
|
Dende.
Registracija: Aug 2023.
|
Nosim isti nakit vec 2 godine. Prije toga sam isti nakit nosila 3 godine. Totalno sam boooring.
Rose gold nausnice s morganitom, rose gold zarucnicki s morganitom, rose gold vjencani sa sitnim dijamantima, bez/rose gold pametni sat.
Jedino cu nausnice morati zamijeniti za neke stud earrings - pogadjate, isto rose gold, da me dijete ne moze cupati, ove su mrvicu prevelike pa ih neko vrijeme nisam nosila da mala ne dograbi.
|
|
|
30.08.2024., 15:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
kem kaže:
meni je nakit na drugima ok, ako je usklađen. može biti i hrpa svega, ne smeta.
ja uglavnom nosim par prstenova koje sam kupila kao suvenire i ogrlica/narukvica tipa debeli lanac. uši su mi zarasle, a ni inače ne volim naušnice, zapetljaju mi se u kosu.
ova teta mi je dobra.
|
Isto, baš nisam od nakita. Nosim srebrno prstenje, uvijek isto, i povremeno bacim oko vrata neku ogrlicu. Naušnice mi ne stoje nikako, isto sam si pustila rupice da zarastu.
|
30.08.2024., 16:36
|
|
shimmer buržujka
Registracija: Nov 2020.
|
Volim nakit i prije sam se kinđurila baš, a sad kako po nastupima s plesom sam extra nakinđurena nakit sam prestala nositi. Imam vjenčani prsten i nekad eventualno minimalističku narukvicu uz to. Ovo ljeto sam kupila razne fora naušnice (bižuterija) nosila nisam jer vrućine pa mi smetaju. doduše naušnice bih češće nosila ali imam problema s rupicama, krivo su probušene i upale se na sve ikad, pa razmišljam da ih ponovo pirsam, ali čekam da zahladi.
|
30.08.2024., 16:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
Ember- kaže:
|
Gdje si je na kraju naručila?
|
|
|
30.08.2024., 17:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Ja sam skroz antinakit tip, prije ništa nisam. U zadnje vrijeme nastojim stavit neku ogrlicu.
Rupice u ušima zarasle, alergična sam na metale. Inače bih nosila naušnice. Po rukama ne volim ništa.
|
|
|
30.08.2024., 18:25
|
|
Lija
Registracija: Feb 2024.
|
Ja sam uvijek htjela neku lijepu ogrlicu, ali uglavnom ih nisam nosila kad bih ih dobila. I onda sam si prije dvije-tri godine kupila jednu u koju sam se zaljubila. I zaključila da ću nju nositi ostatak života i to je to.
I onda mi je mm kupio ogrlicu nekoliko mjeseci kasnije. A on ne kupuje nakit. I sad nosim tu jer je od njega, a ona najdraža čami čekajući u ormaru.
Prstenje i naušnice zato obožavam. 
|
30.08.2024., 18:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2024.
|
Quote:
Wayfaring S kaže:
Ne znam jel trend, al mene uhvatilo kupovanje crvenog. Uzela par majica, tenisice. Dođe mi to svakih 10 godina, onda se opet vratim na crno/bijelo/sivo.
Ovo obukla neki dan, nisam toliko šarena bila ne pamtim od kad, al sad mi baš paše.

|
Dobra ti je kombinacija.
Quote:
Andra kaže:
Napokon mi dosao mango outlet, dobila sam
Zivcani slom.
Ne na njih, na sebe.
Naime, toliko sam debela da mi glava ne stane u haljinu. Na rubu suza vec i skuzim da guram glavu u rupu za rukav.
|

|
|
|
30.08.2024., 18:59
|
|
dobrohotna bumerka
Registracija: May 2004.
|
Quote:
Arctic fox kaže:
Ja sam uvijek htjela neku lijepu ogrlicu, ali uglavnom ih nisam nosila kad bih ih dobila. I onda sam si prije dvije-tri godine kupila jednu u koju sam se zaljubila. I zaključila da ću nju nositi ostatak života i to je to.
I onda mi je mm kupio ogrlicu nekoliko mjeseci kasnije. A on ne kupuje nakit. I sad nosim tu jer je od njega, a ona najdraža čami čekajući u ormaru.
Prstenje i naušnice zato obožavam. 
|
pa izmjenjuj ogrlice na tjednoj bazi.
rekla bih da je mouž htio kupiti nešto posebno i kad je skužio da lijepa ogrlica prolazi, etogac. svaka čast na opažanju, naklon tm.
kod mene je sve bižuterija, mislim da imam jedan srebrni prsten. zlato ne volim.
|
30.08.2024., 20:30
|
|
Štabela
Registracija: Oct 2011.
|
ja sam škrta dat 10 e za top, bijeli mi se sviđa
i onda me ta škrtost koštala
vratila sam leo hlače jer su mi tijesne
držala u košarici 2 kom drugih leo, iste cijene, 6 e
i svaki dan čekirala da bi uzela još bar jednu stvar
sinoć konačno napravila povrat hlača
jutros, ne da nema u košarici hlača, nego mi nema 70% stvari iz favorita, sve su mi makli bez upozorenja
i sad nemam leo hlače, a to je must have nadolazeće sezone
živote, robijo 
|
30.08.2024., 20:41
|
|
shimmer buržujka
Registracija: Nov 2020.
|
#MarLov tragedije, iako susosjećam.
Ma trebam neki fora top za bež hlače koje bih nosila na leopard sandale i od svih silnih ovo su mi se svidjeli pa reko aj kad je bal... i u afektu sam.ovaj tjedan pa se tješim šopingom. Već vidim da ću vraćat neke stvari 
|
30.08.2024., 21:25
|
|
dobrohotna bumerka
Registracija: May 2004.
|
kupila sam si zimus na sniženju fora 3/4 hlače u Zari. ostale u koferu neki dan. naravno, takvih više nemaju  a nosila sam ih možda desetak puta. i trajale bi bar 5 ljeta.
priča o koferu na tužnoj temi.
|
30.08.2024., 21:37
|
|
Štabela
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
teta paleta kaže:
#MarLov tragedije, iako susosjećam.
Ma trebam neki fora top za bež hlače koje bih nosila na leopard sandale i od svih silnih ovo su mi se svidjeli pa reko aj kad je bal... i u afektu sam.ovaj tjedan pa se tješim šopingom. Već vidim da ću vraćat neke stvari 
|
ma samo ti daj
možda nećeš vraćat
sviđaju mi se i top i hlače
da mi treba, uzela bih sve to
Quote:
kem kaže:
kupila sam si zimus na sniženju fora 3/4 hlače u Zari. ostale u koferu neki dan. naravno, takvih više nemaju  a nosila sam ih možda desetak puta. i trajale bi bar 5 ljeta.
priča o koferu na tužnoj temi.
|

|
30.08.2024., 21:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Quote:
bejo kaže:
Gdje si je na kraju naručila?
|
bejo, uzela na best secretu, evo link, ja sam lovila svoj broj, došla mi je obavijest kad je bila na stanju prošli tjedan.
https://www.bestsecret.com/product.h...boutique=false
|
30.08.2024., 22:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Mortiša, metni se opet 
|
|
|
30.08.2024., 22:48
|
|
Fortune Teller
Registracija: Sep 2019.
|
Ja volim gledati druge kako se kinđure  ali ja uvijek nosim samo jedan komad nakita, najčešće neku ogrlicu.
|
|
|
30.08.2024., 23:24
|
|
/
Registracija: Oct 2017.
|
Ako išta mrzim, to su linkovi na memebers only Best Secret
Registrirala sam se, odlogirala i zaboravila šifru i gdje sam je zapisala
Koje jebene idiotarije 
|
|
|
30.08.2024., 23:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Mene zivcira sto svugdje moram imati svoj account i aplikaciju i picke materine. Sta ne moze - dodjem, vidim, kupim. 
|
|
|
30.08.2024., 23:58
|
|
Fortune Teller
Registracija: Sep 2019.
|
Quote:
hours kaže:
Ako išta mrzim, to su linkovi na memebers only Best Secret
Registrirala sam se, odlogirala i zaboravila šifru i gdje sam je zapisala
Koje jebene idiotarije 
|
Zbog tog učlanjivanja iz principa nikad nisam htjela kupovati na Best Secretu.
|
|
|
31.08.2024., 00:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Samo da kažem da sam uzela Castaner espadrile za 32 eura tamo. Ako već nisam spomenula, uzela sam 38 po preporuci i taman su, veće bi bile prevelike.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:51.
|
|
|
|