Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje > Vjenčanja

Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.05.2006., 12:12   #41
Spajam na sličnu temu.
Old 11.05.2006., 12:19   #42
ja se udajem u hotelu holiday. sala mi se jako svidja. okrugli stolovi...dobre velicine...optimalno za 150-200 ljudi. cijena- 300tinjak kuna cini mi se, ali naravno da treba donijeti svoje kolace i jos neke hrane.... tortu oni poklanjaju i vikend u puli i sobu za mladence...
molly* is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2006., 13:17   #43
Okrugli stolovi se i meni jako sviđaju djeluju elegantno! Ali opet ako ne bude bude se nekako obavilo i to ne :-)))
Holliday znači, čuh da je tamo lijepo i da to fino izgleda ! Ideš po preporuci? Jeste još gdje gledali?
Breskva is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2006., 13:23   #44
zvali smo sve zive restorane i hotele koji primaju oko 200ljudi, ali sve je bilo zauzeto! dok nismo naisli na holiday a i culi smo da je jako dobar!
okrugli stolovi mi se jako svidjaju ali je malo problem onda razmjestati ljude--za jednim stolom treba biti osam ljudi....to je malo problem.
molly* is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2006., 13:27   #45
da to je malo nezgodno mi imamo društvo koje je poveće pa ih je nezgodno razdvajati, viš o tome nisam ni razmišljala, ah na kolikos tvari treba misliti.
i već ste sve kod njih dogovorili?
Breskva is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2006., 13:33   #46
Iskreno se nadam da je Gallant super!
Naime, mi tamo imamo svadbu u lipnju, a uzeli smo ga na preporuku 2 para koja su bila zaista oduševljena hranom i poslugom.
Mi smo bili tamo na večeri za Valentinovo, i što zbog atmosfere te večeri, što zbog klope, zaista je bilo jako lijepo!!
Inače, vrlo su profesionalni u pripremama i dogovoru, mi smo zatražili njihove prijedloge menu-a, dobili smo 18 za klasično posluživanje (od HRK 225 do HRK 350/po osobi) i 3 menu-a za buffet (cca. HRK 290).
Piće je EUR 10 po osobi i uključuje aperitiv, 1/2L vina, pivo, sokove, kavu.
Mi smo iskombinirali "naš" menu (zašto bi bilo jednostavno??) i to će doći HRK 295 + piće.
Znam da ima i nižih cijena, no kvaliteta, interijer, apartman za prvu bračnu noć (!) su ono što je nama presudilo
A kako cvijeće i ukrašavanje prilično plaćamo, htjela sam da dođe do izražaja u takvom modernom i prozračnom prostoru.
Old 11.05.2006., 13:40   #47
super, znači veliš da ti se svidio!
a ček na kraju vas je po osobi ispalo 295 kuna + piće - neograničeno piče ili limitirano kako si prije navela?
a kaj ste imali uključeno u meni, trebate puno kupovati još hrane, torta?
Meni se njihova galerija slika jako sviđa, stvarno djeluju ukusno i profesionalno!
Baš ću ih otići posjetiti sa dragim!
Breskva is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2006., 01:19   #48
U Ugostiteljskoj školi u Novom Zagrebu ima jako dobra klopa i raznih koktelića što je jako zgodno. Ambijent je na nivou i posluga.
malen@ is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.05.2006., 21:10   #49
Ovaj nije u N. Zagrebu, ali vrijedi preporučiti.
Rastoran Casablanca u Cromosovom neboderu.
Ima veću i manju salu ( 100 i 40 -tak ljudi)
Okrugli stolovi (vidim da vas to pali ), osoblje i klopa za pohvalu.
Old 15.08.2006., 18:50   #50
Ima li tko iskustva sa svadbama u Globusu ili u sali Princess u Jaski?
Žena vrag is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2006., 15:59   #51
A iskustva iz Cavallina?
Marijonž is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2006., 21:49   #52
Quote:
Marijonž kaže:
A iskustva iz Cavallina?
Izvrstan restoran. Preferiraju švedski stol koji je izvrstan. Parking osiguran, konobari vrijedni.
Ambijent je posebno lijep - barem meni.

Za preporučiti i svakom slučaju.
Old 19.08.2006., 07:02   #53
a da vidite u "Marijino zvono"? Imaju mi idealnu terasu za vjenčanja.
Ili Klub Maksimir.
Ili Golf&country club.
frenchkiss is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.08.2006., 09:42   #54
Ibucar thanks!
Mi smo rezervirali tamo, jer je ambijent presladak, ali ne znam nikoga tko je tamo imao vjencanje da da mi kaze kako to funkcionira "uzivo". I bas smo htjeli svedski stol, al nas mnogi odgovaraju od toga..
Marijonž is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.08.2006., 09:58   #55
Quote:
Marijonž kaže:
Ibucar thanks!
Mi smo rezervirali tamo, jer je ambijent presladak, ali ne znam nikoga tko je tamo imao vjencanje da da mi kaze kako to funkcionira "uzivo". I bas smo htjeli svedski stol, al nas mnogi odgovaraju od toga..

Ako se može znati, može i na PM koja je cijena švedskog stola odnosno kako se uslgue kreću i naravno njihove cijene, što je uključeno i slično ? Za CAvallino pitam hvala
Breskva is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2006., 02:35   #56
Quote:
Marijonž kaže:
Ibucar thanks!
Ja ti i kažem iz vlastitog iskustva. Bio sam tamo (svirao) na svadbi 3, 4 puta. I uvijek je bilo izvrsno. Vidi se da su konobari "sinhronizirani" s kuhinjom, uigrani i vrijedni. Švedski stol preferiraju jer im je lakše odraditi to, nego dvoriti od gosta do gosta. Po meni je to puno bolja varijanta jer gosti imaju veći izbor jela, jelo je duže vrijeme posluženo nego da je servirano direktno gostu, stolovi gdje sjede gosti nisu nakrcati ovalima punim mesa po kojima se dimi i pljuje, izgleda mi otmjenije ....
Baš me zanima koji su argumenti ljudi koji te od toga odgovaraju.
Old 31.08.2006., 02:38   #57
Quote:
Breskva kaže:
Ako se može znati, može i na PM koja je cijena švedskog stola odnosno kako se uslgue kreću i naravno njihove cijene, što je uključeno i slično ? Za CAvallino pitam hvala
Najbolje i najpreciznije odgovore ćeš dobiti da ih nazoveš i pitaš. Broj telefona ti šaljem na PM.
Old 31.08.2006., 11:09   #58
Šteta što nemaju nikakve slikice na naetu kako to izgleda!

Hvala na brojčeku budemo ih posjetili kada naša stvar ajmo tako reči "krene"

A gdje si još svirao da je vrijedno za preporuku ?
Breskva is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2006., 17:00   #59
Quote:
Breskva kaže:

A gdje si još svirao da je vrijedno za preporuku ?
Gledaj, svaki restoran ima svoj "štih". Jednostavniji - cijena niža, otmjeniji - cijena viša. Sve su to manje više nijanse.
Postoji par restorana koji mi se nisu dopali, ali i to može biti samo moj subjektivni dojam.
Uglavnom, svirao sam u ...... ne znam im broj. Imam samo u zadnjih par godina snimljenih za vlastitu arhivu otprilike 40- tak različitih. A sviram već ......dugo, dugo
Old 02.09.2006., 22:18   #60
Triban malo pomoc. Trazim restoran u zagrebu za 180ljudi i vise. Vjencanje ce bit u kolovozu 2007 pa sam misla tek za bozic krenut gledat restorane i sale (ne zivim u hrvatskoj, ali hocu da budne svadba u zagrebu), malo me sat frendica uplasila da sam vec tribala nac salu. Gallant mi neizgleda lose, samo 50,- € meni svuci puno. Kako je Globus, Cadena, Restoran Sesvetski Kraljevec ili Hotel Phoenix? Cula sam da Lido nije los, ali puno ekstras moras platit.
Ja mogu priporucit Restoran Brezinka, samo je tri svadbe od rodbine bilo tamo vec, tako da nebi ja tamo. Ali hrana je odlicna, ambiente super, sve je super bilo doce izmedu 30-37€ za picem.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:51.