Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kućni ljubimci > Mačke

Mačke Vlast s karakterom

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.01.2007., 17:22   #41
Moji hoce kuhani kukuruz - ali samo iz ruke - nista iz tanjira

Nego, u zadnje vrijeme moj Tommy voli da grize kartonske kutije - bilo da je kutija od mlijeka, papira, ma bilo cega on to fino dodje i izgricka (nekad i u pola noci) ali nista ne pojede vec samo napravi rusvaj za mene

Zaboravih dodati - vole jesti i spagete bez sosa.
milimelo is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2007., 17:49   #42
Quote:
milimelo kaže:
Nego, u zadnje vrijeme moj Tommy voli da grize kartonske kutije - bilo da je kutija od mlijeka, papira, ma bilo cega on to fino dodje i izgricka (nekad i u pola noci) ali nista ne pojede vec samo napravi rusvaj za mene
A ima mačaka koje to NE rade?
Begemotica is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2007., 18:32   #43
Quote:
-Iky- kaže:
Pa kaj to smije?!
A gle.. kak da joj zabranim...? Ja zapalim pljugu, a ona se instalira kraj mene i šnjofa duhan.. A ak odmaknem pljugu od nje, prati ju, ili skoči na mene...i tak već dve godine.... I meni je bilo čudno, al očito joj paše... A kavu obavezno popije ak ne pazim, ili ak mi se ostavi kraj kreveta na stolu a ja spavam (to kad dragi skuha ujutro) Znalo mi je faliti i po pol šalice.... Druga mačka izbjegava dim kolko može (čitaj bježi od njega, vidi se da joj smeta), pa ni ne pušimo blizu nje, a kavu udaljavam od nje jer iskreno neznam kak bi to završilo... malo mi je hiperaktivna...
Old 05.01.2007., 01:12   #44
moje mačke obožavaju kuhanu hranu-pogotovu mahune i grah...
lilian17 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2007., 02:08   #45
Quote:
mojemaloja kaže:
A gle.. kak da joj zabranim...? Ja zapalim pljugu, a ona se instalira kraj mene i šnjofa duhan.. A ak odmaknem pljugu od nje, prati ju, ili skoči na mene...i tak već dve godine.... I meni je bilo čudno, al očito joj paše... A kavu obavezno popije ak ne pazim
Mačka ti se ODALA POROCIMA odma trč po popa da egzorcira zloduhe iz nje
Giko is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2007., 17:40   #46
A čuj... NE kaže se bezveze da su ljubimci karakterno isti vlasnici.... bar postanu s vremenom....
Old 05.01.2007., 20:10   #47
Quote:
Begemotica kaže:
A ima mačaka koje to NE rade?
A sto ja znam, ova druga macka mi to ne radi, samo on
milimelo is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2007., 12:43   #48
moj Micek je smazo pahuljicu (kuglicu za bor) i skužila sam tek kad je povraćao šljokice.. inače jako voli pizzu i to uvijek skupa jedemo..on korice, a ja mekano
dionea is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2007., 21:25   #49
kokice, masline, zelena salata, jogurt... kao da pricate o mojoj crnoj panteri...
jedino sta nece ni pod koju cijenu pojest je moj bijeli stakor
jos je jucer napravila totalni nered u kuhinji, ostavila sam otvorenu teglicu na stolu i izletila se nac sa frendicom ispred zgrade, a kad sam dosla doma... teglica prevrnuta, par maslina koje su bile unutra-pojedene, a macka se valja u onoj vodi od maslina...hehe..
naravno slijedilo je kupanje
btw gle ovo mi 1. post weeeeee
martie is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2007., 10:57   #50
Quote:
milimelo kaže:
A sto ja znam, ova druga macka mi to ne radi, samo on
Ja imam 6 , i sve to rade.
Begemotica is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2007., 01:19   #51
Moj kuhani kukuruz i grasak
ffback is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.01.2007., 17:28   #52
Ja mislila da je moja mačketina tak special što se davi u maslinama, a kad tamo... Definitivno, tema za izučavanje.

E, da, voli i parmezan
Mao is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2007., 12:33   #53
moj mačak najviše voli jest svoju mačju hranu. od onoga što ja jedem voli samo meso i sir. ali kad nešto sam pronađe i iskopa, obavezno pojede. iskopa kosti iz smeća, sa stola ukrade kolače, zavuče se u vrećicu čipsa ili smokija i jede...al kad god mu ja ponudim bilo šta od toga, sam pomiriše i ostavi
Old 26.02.2007., 18:00   #54
moj upravo jede kupus salatu!
marijan_e is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2007., 16:26   #55
Nasa mala maca je danas pila Fantu
Old 28.02.2007., 17:47   #56
Moje mace bi pojele sve...što god mi padne na pod ko mali usisavači sve pokupe...jedu karfiol, mrkvu, jedna je jednom čak i kiseli krastavac pojela a luuuuuude su za kolačima, bez obzira koji. Naravno,ne dobiju uvijek ali nekad im dam malo...
Old 28.02.2007., 22:16   #57
hm.. i moj voli ciklu.
i visnjevca voli. tu je na gazdaricu
Whisper is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2007., 11:07   #58
moja obožava omot od domacih kobasica (same kobasice ne jede), a sto se maslina tice, to sam tek neki dan skuzila kad je lizala kostice sa tanjura.
voli i juhicu od variva (poriluk, grah, kelj...)
blazenka is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2007., 13:09   #59
Kada sam mu mijenjala marku krispica, obavezno bih ih navlazila malo maslinovim uljem...na kraju, oni zamasceni bi bili pojedeni, a nezamasceni, uredno poslozeni sa strane.
K'o u bajci o Pepeljugi!

Jogurt... samo kada bi cuo zvuk otvaranja casice, ma koliko da "duboko" spava, bio je budno trijezan u trenutku: sjedne ispred onog koji jede i oblizuje se tako dugo dok casica ne zavrsi pred njim! Onda "udje" u nju i festa!
Old 30.09.2007., 17:01   #60
acak obozava masline !?

Imam kucnog, neuskopljenog macka, starog oko 2 godine.
Interesantno je da je kao lud za maslinama, i to nezasitno. Medjutim on ih ne jede bas previse, vec se mazi i trlja o njih. Pojede tu i tamo koji komadic i to mu dugo treba da pomljacka, ali se valja glavom i trlja (vrlo "strastveno") o bilo sto sto ima miris ili okus po maslinama (najvise crnim).
Ili recimo ako sam ja jeo masline, u stanju je skakati po meni, i pokusavati (i uspjevati) se trljati meni u lice i oko usta.
Ima li neko objasnjenje za to?
Ima li tko slicnih iskustava?
makinator is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:19.