Izbori parlamentarni 2007 Sanader vs. Milanović |
22.11.2007., 15:01
|
|
...........
Registracija: Jul 2004.
|
Quote:
Partfiš kaže:
Ako nisi primjetio dosli su neki novi ljudi...  Hint: Z..Zo...Zora.....Zoran..
Ruku u vatru da je, ako nista drugo, principijelan. Uopce ne sumnjam da ce biti dar-mar ako dodje na vlast. Zato ga se Sandy tako i boji.
|
da došo je Z..... koji bi za početak trebao pozatvarat onda pola svoje stranke.
Što čisto sumnjam da će učinit. Tako da, te priče o zatvaranju su za malu djecu.
|
|
|
22.11.2007., 15:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
Purgal kaže:
A ne, u ovom mandatu bi retroaktivno mijenjali Ustav i zakone, pa i hapsili !
|
ili bi opet, kad skuze da su im upalile te fore na izborima, cuvali ih za iduce 
|
|
|
22.11.2007., 15:32
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
Partfiš kaže:
Zakoni se ne mogu retroaktivno mijenjati. Mogu se mijenjati pa primjenjivati retroaktivno ali za to nema potrebe. Bitno je da ubuduce ne dolazi do toga da mrtvac, inace drzavljanin B&H, odluci tko ce vladati zemljom. Naravno da bi hapsili, sve za koje se dokaze da su krali. Da se slucajno ne bojis toga? U normalnim zemljama se hapsi kada se prekrsi zakon .... 
|
Zakoni se mogu retroaktivno primijenjivati, ali se onda primjenjuje onaj koji pogoduje. Ali objasni ti to Josipovicu, koji prodaje "muda pod bubrege" radi sitnih politickih poena.
Naravno da bi hapsili ? Pa sto nisu to napravili prije 8 godina kada su se dotepli na vlast ?
Ne, ne bojim se nimalo, ali mi se unaprijed povraca od toga kako ce se ti paraziti od SDP-ovaca truditi da nesto napakiraju, a istovremneo ce laprdati o pravnoj drzavi !
I da, nadam se da ce uhapsiti i Ferencaka i Cacica, pa mozda i Linica ?
|
|
|
22.11.2007., 15:39
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
haBiba kaže:
Zašto glasati za SDP
Zato jer su mladi, pametni, interesantni,novi,(uglavnom neiskvareni)i neki jako jako lijepi.
|
Kaj je tebi bio partijski zadatak da se registriras i napises nesto pametno, ali nisi dobro slusala i shvatila, pa izvalila jednu vecu glupost ?
Quote:
Partfiš kaže:
Ako nisi primjetio dosli su neki novi ljudi...  Hint: Z..Zo...Zora.....Zoran..
Ruku u vatru da je, ako nista drugo, principijelan. Uopce ne sumnjam da ce biti dar-mar ako dodje na vlast. Zato ga se Sandy tako i boji.
|
Partfis, pa kaj ti stvarno ne kuzis, vec samo citajuci izjave i intervjue ovog tvog Zorana da taj nema veze sa principjelnoscu, osim u nekim nevaznim pitanjima, koje ponavlja kao papagaj i pokazuje da nema veze sa stvarnoscu.
Cuvaj ruku izgoriti ce ti. Kazes neki novi ljudi i onda spomenes Zorana iza kojeg vire prastare uvjerene komunjare, bez ijednog novog lika !
A da ce biti dar-mar, ako on dodje na vlast je tocno, ali biti ce takav dar-mar radi kojeg se ne treba Sanader bojati nego svi kojima je imalo stalo do Hrvatske ! Jer ce do dar-mara doci radi njihove totalne nesposobnosti, neorganiziranosti, umisljenosti i prepotentnosti i ...dodaj sam.
|
|
|
22.11.2007., 16:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
Purgal kaže:
Kaj je tebi bio partijski zadatak da se registriras i napises nesto pametno, ali nisi dobro slusala i shvatila, pa izvalila jednu vecu glupost ?
|
Ma je... u pravu si otkrio si me prava sam partijanka
.. ništa-odite vi dalje ...što dalje..... 
|
|
|
22.11.2007., 16:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
spiner kaže:
Komunjare su uspjele nabrojati 24 razloga zašto ne glasati za HDZ!
Da ja krenem nabrajati zašto ne glasati za sdp, mogao bi pisati do izbora i to nebi bilo sve na kraju krajeva nitko normalan i neće glasati za sdp pa nećemo trošiti vrijeme sa sdp-om to su marginalci, drogeri i delikventi!
|
što bi ti rekao da živiš na Makarskoj rivjeri pa da ti za izbore dođe cijela hercegovina ovdje glasovati i odlučivati kako ćemo mi ovdje živjeti:
halo! to se dešava ! FUJ
|
|
|
22.11.2007., 16:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
spiner kaže:
Ljudi moji s Nikom Kovačem IDEMO DALJE...na europsko prvenstvo u nogometu
a sa SDP-ovom kumicom idemo nazad na Balkan.

|
Niko plača porez u deutschlandu dragi moj a ja i ti u Hrvatskoj, a ni auto nije registrirao ovdje.
|
|
|
22.11.2007., 18:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Obećali su da će smanjiti porez!!!!Lažovi!
|
22.11.2007., 18:20
|
|
...........
|
Quote:
Maslina1 kaže:
|
i komunjare su to bili obećali 
|
|
|
22.11.2007., 18:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
Freek kaže:
i komunjare su to bili obećali 
|
Pa u HDZ su komunjare više od 100 000 bivših članova SKH.....
|
22.11.2007., 18:30
|
|
...........
|
Quote:
Maslina1 kaže:
Pa u HDZ su komunjare više od 100 000 bivših članova SKH.....
|
Ima ih kod Zokia više 
|
|
|
22.11.2007., 18:35
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2007.
|
|
|
|
22.11.2007., 18:52
|
|
...........
|
Quote:
Unimatrix001 kaže:
|
evo jednog 
|
|
|
22.11.2007., 19:20
|
|
U samoizolaciji
|
|
|
|
22.11.2007., 19:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Wilbur kaže:
|
Da se razumijemo, ja mislim da grijesi starog HDZa ne bi trebali utjecati na davanje svog glasa novom HDZ-u. HDZ danas je puno bliži ovom D u nazivu stranke nego prije 15-ak godina. Ali, Wilbur, pa zar ti zaista misliš da se nema što prigovoriti provedenoj pretvorbi i privatizaciji. Ok. Ti braniš HDZ. Ali, budi bar malo realan. Stvarno mi je nevjerojatno da postoji netko u Hrvatskoj tko zastupa mišljenje kako su pretvorba i privatizacija bile regularne i pravedne. Ozbiljno, zar u to vjeruješ?
|
|
|
22.11.2007., 20:07
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Hej kaže:
Da se razumijemo, ja mislim da grijesi starog HDZa ne bi trebali utjecati na davanje svog glasa novom HDZ-u. HDZ danas je puno bliži ovom D u nazivu stranke nego prije 15-ak godina. Ali, Wilbur, pa zar ti zaista misliš da se nema što prigovoriti provedenoj pretvorbi i privatizaciji. Ok. Ti braniš HDZ. Ali, budi bar malo realan. Stvarno mi je nevjerojatno da postoji netko u Hrvatskoj tko zastupa mišljenje kako su pretvorba i privatizacija bile regularne i pravedne. Ozbiljno, zar u to vjeruješ?
|
Ne slažem se sa tvojom konstatacijom da je HDZ danas bliži onom D u nazivu stranke.Dok god u toj stranci nema nikoga tko bi se usprotivio svemoćnom don sanaderu tu stranku ne smatram demokratskom i basta! 
|
|
|
22.11.2007., 20:10
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
Freek kaže:
Ima ih kod Zokia više 
|
E pa nema...
|
|
|
22.11.2007., 21:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
E stvarno ako vas dva (Unimatrix001 i GeorgiDimitrov) ne dobijete veeeeeliku nagradu od druga Zokia za blaćenje i pljuvanje po HDZ-u na ovom forumu,onda ste se stvarno uzalud svesrdno trudili!
|
|
|
22.11.2007., 21:18
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
Mammi kaže:
E stvarno ako vas dva (Unimatrix001 i GeorgiDimitrov) ne dobijete veeeeeliku nagradu od druga Zokia za blaćenje i pljuvanje po HDZ-u na ovom forumu,onda ste se stvarno uzalud svesrdno trudili!
|
Da fakat. 
|
|
22.11.2007., 21:19
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
Maslina1 kaže:
|
Ma tko ga jebe, vidiš da bi SDP-ovci uveli još dodatne poreze, tipa poreza na kapitalnu dobit, špekulativnu zaradu, poreza na nekretnine...to je ono što su rekli, ali uvijek je puno bitnije ono što nisu rekli. 
|
|
Pravila postanja
|