Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija > Trčanje

Trčanje Još samo 500 m...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.09.2010., 02:27   #41
jel se mogu tenisice za trčanje koristiti i za nogomet? odnosno, jel postoje tenisice koje su dobre istovremeno i za trčanje i za nogomet?
amater88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2010., 11:21   #42
Quote:
*jezebel* kaže: Pogledaj post
meni se svidjaju salomon xa pro 3d ultra.
..kad sam ih snima bile su jako skupe.

@amater88 ..triba ti neki bastard, tipa tenisica za tenis. One za trčanje imaju puno platnenih površina i pokidale bi se na nogometu nakon 2 utakmice..s druge strane one za nogomet nisu zgodne za trčanje.
Old 29.09.2010., 22:09   #43
[QUOTE=*jezebel*;28955810]rumburak, pogledaj si ako ti pase nesto od salomonki. najbolje u intersportu u west gateu (imaju najveci izbor. sto se samog zg-a tice, ako ne nadjes na vukovarskoj ili ljubljanskoj, drugdje vjerojatno ni neces.). meni se svidjaju salomon xa pro 3d ultra.

Vidio sam xa pro 3d GTX i zanima da li netko zna kakve su za trčanje.

Problem je što mi je prodavač u garden mallu rekao da su "malo tvrđe", a prodavač u City centru je rekao da se jedan kupac žalio da su tvrde.

Ja sam ih isprobao i čine mi se super, ali frka me je jer sam prije 3 godine operirao kralježnicu i trebao bi tenisice koje mi fino amortiziraju udarce kod trčanja.

poz,
Rumburak is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2010., 19:43   #44
Quote:
Rumburak kaže: Pogledaj post
Vidio sam xa pro 3d GTX i zanima da li netko zna kakve su za trčanje.

Problem je što mi je prodavač u garden mallu rekao da su "malo tvrđe", a prodavač u City centru je rekao da se jedan kupac žalio da su tvrde.

Ja sam ih isprobao i čine mi se super, ali frka me je jer sam prije 3 godine operirao kralježnicu i trebao bi tenisice koje mi fino amortiziraju udarce kod trčanja.

poz,
za trcanje ne znam jer salomonke nisam kupila, a i odavno sam prestala sa trcanjem. najmekse sigurno nisu, ali su prilicno udobne i ''snug'', i ima puno tvrdjih od njih. stvar je u tome sto imaju tu 3d sasiju zbog cega je noga smjestena dosta nisko, sto je ok za trail running, ali kod njih mi se cini da mi je peta postavljena prenisko i da bi mi lagano pojacavale dorsifleksiju, sto nije dobro jer imam tendinitis. ovo za petu sam skuzila tek kod negdje petog isprobavanja. da sam laksa i bez ovolikih problema s nogama, odma' bih ih kupila. ovako ih samo obilazim k'o siroce i trebalo mi je dugo da shvatim da nisu za mene. daj si vremena pri isprobavanju, pa makar bio u njima i pola sata. vidjela sam slican model tenisica u vrhuncu (marka je salewa. model firetail mi se nekak' cini najzgodniji.) i puno su tvrdje pa mi ni to ne odgovara (vise naginju tenisici za hiking pa je i sam potplat tvrdji), ali odi cisto informativno vidjet' sta imaju, mozda ti nesto lijepo sjedne. nisu jeftini, ali trenutno imaju neke modele snizene jer slave rodjendan.

pogledaj i u timberlandu. nisu nesto jaki s brojevima, ali iduci tjedan dobivaju robu.

jel' ti pase new balance, mozda oni imaju nesto? nemam nista njihovo, ali potplati mi se cine uistinu konkretni i dobri. a i doktori ih nerijetko preporucaju.

za konkretan model adidasa kojeg imas ne znam gdje se moze nabaviti (gore sam u onoj smijuriji od posta spominjala adidaske, ali odavno mi vise ne odgovaraju tako da ih uglavnom ignoriram), ali u onom novom adidasu u ilici mi se cini dosta pristojan izbor obuce.

Zadnje uređivanje *jezebel* : 01.10.2010. at 19:53.
*jezebel* is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2010., 20:22   #45
Thumbs up Tenisice za trčanje

Koje su po vama najbolje tenisice za trčanje i šta preporučujte ?????
ARPAGJIKT is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2010., 13:33   #46
Ja imam nove Adidas Adiresponse (naručio prek Amazona iz USA). Prezadovoljan sam
Makar čitam okolo da se masovno hvali Asics ja ih nisam koristil i ne mogu reći za njih
I Nike Air Pegasus su mi bile izvanredna za trčanje.
Old 15.10.2010., 21:34   #47
Odnosno ako nisi profi trkač, vjerojatno će ti bilo koje tenisice za trčanje biti super (u svakom slučaju bolje od "običnih").

Imam neke Reebok, ali to smu mi prve tenisice za trčanje i zadovoljan sam
Bugy is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2010., 21:37   #48
Mizuno. Bilo koji model.

If you are thinking about running, think mizuno.
Clint Eastwood is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2010., 23:36   #49
Quote:
Clint Eastwood kaže: Pogledaj post
Mizuno. Bilo koji model.

If you are thinking about running, think mizuno.
Potpis

Mislim da ti je u Cisalfi bilo neko snizenje na njih, neznam jel jos uvijek
"What manner of men are we then, if we do not have our reason," he said. "We are all no better than beasts in a jungle if that were the case. But we have reason, we can reason with each other and we reason with ourselves. To what purpose would I start all these troubles again, the violence and the turmoil?"
Master TBS is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.10.2010., 14:03   #50
mene su prve mizuno kupile do daljnjeg, tako da ne znam kakvi su najnoviji modeli drugih firmi, ali znam da su mizuno nekoliko stepenica iznad svih onih koje sam do tad.

mislim da imaš već tema o ovom i na temi trkači dosta toga.
mmmila is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.10.2010., 21:13   #51
i ja dajem svoj glas Mizunu

kupio u Hervisu početkom godine, vrlo sam zadovoljan

doduše, trebaju mi nove i mislim da ću opet ić na njih
Old 21.11.2010., 22:33   #52
Quote:
swap kaže: Pogledaj post
alo ljudi polako, te su samo za izdrzljive noge.

Ja kupila prosli tjedan i izdrzala 30min u njima. Natekli su mi svi prsti od veoma cvrte postave, bez obzira na carape itd.

Danas mi doktori prepisali kuru antibiotika i brufene protiv bolova.
Postala sam joke of the week.

Salomon su odlicne tene lagane, fleksibilne u svim pregibima, divota, ali ako nakon 3 mjeseca bose noge i laksih tenisca udjes u njih mogao bi stajat sa mnom u redu u apoteci.
Tek sad vidim odg.

Moze bit da su za izdrzljive noge.Ja sam cak uzeo pola broja manje nego sto imam inace.Prva 3 puta dok sam ih nosio, stopala su me boljela uzasno, nikad me tako nisu boljela u niti jednim tenama.Nakon treceg puta razgazio sam ih malo i sad se osjecam fenomenalno u njima.Najbolje tene ikad sto sam ih imao.
Old 06.12.2010., 02:22   #53
Gledaj, kupi nike, zvuči otrcano, ali to su najbolje tenisice.

To ti je 1/1.

http://www.runningwarehouse.com/catpage-MRSNIKE.html
Old 12.03.2011., 18:09   #54
Jel zna kogod di se povoljnije mogu kupiti Asicsove za trčanje GT-2160? Vidim da su i Intersportu 980 kuna , a vani su od 560 kn do 630 kn. Toliko sam platio kod nas (na sniženju ) već prethodni model GT-2120 koje su bile fenomenalne. Još tu i tamo posluže, al su se već pomalo iskidale i nisu u najboljem stanju
Old 14.03.2011., 10:05   #55
probaj pitati na zbirnoj temi za trkače.
Neke od kolega kupuju Asics.
Old 14.03.2011., 10:14   #56
Quote:
spyker22 kaže: Pogledaj post
Jel zna kogod di se povoljnije mogu kupiti Asicsove za trčanje GT-2160? Vidim da su i Intersportu 980 kuna , a vani su od 560 kn do 630 kn. Toliko sam platio kod nas (na sniženju ) već prethodni model GT-2120 koje su bile fenomenalne. Još tu i tamo posluže, al su se već pomalo iskidale i nisu u najboljem stanju
U Hrvatistanu vjerojatno nigdje.
U Sloveniji, Intersport Ptuj - tamo ja kupujem.
Smotani2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2011., 14:55   #57
Fala vam..fala, Smotani
Old 14.03.2011., 19:06   #58
Quote:
spyker22 kaže: Pogledaj post
Fala vam..fala, Smotani
Nema na čemu.
2150 sam u Sloveniji kupio za 500 kuna, dok sam starije, 2120 prije dva tjedna platio 250 kuna. da ne spominjem da sam nakupovao svu silu majica za trčanje po 5 eura i kratkih tajica po 3 eura.
Zato, za Intersport u Sloveniji ( i još dobijem 20% povrat ddv-a!).
Smotani2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2011., 21:33   #59
pamučne majice?
Old 15.03.2011., 07:18   #60
Quote:
Toma Sawyer kaže: Pogledaj post
pamučne majice?
Jok. Prave, dry fit.
Neke su bile marke pro-sport (Intersportova robna marka), a neke McKinley...
Ostaci od prošle sezone - totalna rasprodaja...

Zadnje uređivanje Smotani2 : 15.03.2011. at 07:24.
Smotani2 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:10.