Pivnica Čisti hedonizam: O hrani, piću, duhanu, sportu, alatu, oružju i ostalim muškim užicima |
|
|
19.11.2009., 12:55
|
|
comfortably numb
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
KungFuMonkey kaže:
Zanimljivo pitanje. Kako uspoređivati galaksije.
|
Iz pouzdanog forumskog izvora bliskog Vladi (Kalember) saznao sam da Nikolajava ima guzičetinu od 32 inča, HD Ready, DVB-t. A i da je to dječja igra za bačvetinu od pjegaste.
Čime li se hrane ...
|
|
|
19.11.2009., 13:06
|
|
Zmajolovka
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
el_mariachi kaže:
cm: na paru... jel tebe dzems var servisira.?
?
|
Nema servisiranja. Autoperpetuummobilna na kruto/tekuće gorivo; para izlazi , ujedno hladi; prednji i zadnji trap raspoređeni sukladno s makinom, podešeno za transkontinentalne destinacije, drugim riječima duža vožnja...vrlo pouzdana , oldfešnd, estetski vrlo neopterećujuća;
Mane:ma...  , zauzima veliki prostor..
Quote:
mwm kaže:
Naime, muči me koja je u stvari deblja, Pjegava ili Nikolajava?
|
Pored mene debljina ima novu terminologiju:čilikasto popunjeno... mojom majicom pokrivena jedna ozonska rupa..
|
19.11.2009., 13:06
|
|
feminist
Registracija: Dec 2002.
|
ja mislim da bi toj temi trebalo takticki pristupiti...naime lepa (lukic) rijec vrata otvara...mozda da im se da po jedna ruza (pospis po baldani) da same kazu istinu... inace ce biti ...vracam se zadre tebi ..o tebi zadre (moj)... ni osijek nije tako daleko... evo ako je neko slobodan (milosevic) da to uradi...ideja je jasna (zlokic)...bitno je da se stvari rade ( serbedzija)...
|
|
|
19.11.2009., 13:09
|
|
comfortably numb
|
Quote:
chilimama kaže:
Pored mene debljina ima novu terminologiju:čilikasto popunjeno... mojom majicom pokrivena jedna ozonska rupa..
|
Jel ti adresa Krešimirova obala od broja 23 do 57? 
|
|
|
19.11.2009., 13:11
|
|
Zmajolovka
|
Quote:
mwm kaže:
Jel ti adresa Krešimirova obala od broja 23 do 57? 
|
ne Put Njivica od početka do kraja 
|
19.11.2009., 13:15
|
|
comfortably numb
|
Quote:
chilimama kaže:
ne Put Njivica od početka do kraja 
|
Kojih gljivica? 
|
|
|
19.11.2009., 13:18
|
|
Zmajolovka
|
Quote:
mwm kaže:
Kojih gljivica? 
|
pa onih s glatkih površina, da koje

|
19.11.2009., 13:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
uf..oprez...ima na forumu nekih osvetoljubivih ćelavaca pa kad im ne daš da ti opipaju hardver odma vendeta....a štaš im dat kad im umjesto harda mali rozasoft
nego...prolazim ja a tamo neki sa svojim hardverom kopaju kanale...i ništa.
niti jedan da zafućka! velim si ja: kaj je ovo? kaj sam se zdebljala!?..
tc tc...ni kopači kanala nisu što su nekad bili...
...ili moj hardver nije? 
|
|
|
19.11.2009., 13:21
|
|
Zmajolovka
|
Quote:
Nikolajevna kaže:
opipaju hardver
harda mali rozasoft
nego... hardverom
...ili moj hardver nije? 
|
Ne znam ti ja njemački 
|
19.11.2009., 13:21
|
|
comfortably numb
|
A gle, opipao bi ja tebi hardver, ali me strah da se ne izgubim u bufferu. 
|
|
|
19.11.2009., 13:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
chilimama kaže:
Ne znam ti ja njemački 
|
rozasoft nije njemački.  pa nije mum njemac. 
|
|
|
19.11.2009., 13:32
|
|
comfortably numb
|
Quote:
Nikolajevna kaže:
rozasoft nije njemački.  pa nije mum njemac. 
|
Nou, ajm svidiš.
Ako ne znaš tog, nek ti čili ispriča.
|
|
|
19.11.2009., 13:44
|
|
duplozof
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
el_mariachi kaže:
Dragi moji,
Uhvatio sam se u nedoumici...i naravno kad god imam takve probleme obratim se Vama..
Naime radi se o sledecem...Govoricu slikovito da me bolje razumijete....
Bio sam na nekom tulumu sa zivom muzikom ... klopa dobra, kolaci dobri... i tako dodje ona i sjede preko puta mene... prica ko prica...pita ona kako sam ja ...kazem "dobro je, al nije lose"...rijec po rijec mic po mic...naravno sad vam moram docarati situaciju... prvo hardver... hardver joj je bio plave boje, malo kraci dolje...prednja strana hardvera gore je bila solidno izbocena...i ta izbocenja ne samo sto su se mogla naslututi, mogao se i jedan dio vidjeti... najgornja strana hardvera je isto mogla proci...u neku ruku... kad sam pogledao hardver straga bilo je i tu nekakvih izbocina oko sredine koja bi potpuno sjela u moju ruku/ruke (ruka ruku mije)... naravno ja sam bacio pricu o tom kakvo je idealno zensko o pitama i sl... necu o tom jer bi feministice kao i uvijek ispale glupe... i tak ...vidim neke stvari kapira neke ne... sto je i normalno kad sam ja u pitanju... mislim ja sam sebe ne razumijem a tamo ce neki softver mene razumijeti...eh da...softver... cini mi se da je softver malo starija verzija ali bi se mogla apdejtovati samo tako... sve u svemu pozvan sam na pitu... ne mogu vjerovati da me pored onakve price taj softver jos na pitu pozvao... no dobro... problem bi bio da je hardver soft... a softver hard... razumijete... ovako sam u nedoumici jel bitniji hardver ili softver :nezna:
p.s.
zamoljavam moderatora da ovaj topic ne prebaci na informatiku  
|
men se cini obzirom da je hladno i dolazi zima i snjezit ce da je puno bitnij hardver, jer po nekoj logici ekonomska kriza inducira i onu energetsku(nastranu to sto se ja ne kuzim u logiku, a sad opet na koju stranu, mozda onu zadnju  ) a prvi zakon termodinamike kaze (cl.2 st.11) dajmo im da se griju i time parcijalno induciraju energiju, plus ce svi reci da ste ekoloski osvjesteni a u to se feminstke ne kuze,,
takorekuc s jednom muhom dva udarca 
|
19.11.2009., 13:57
|
|
feminist
|
osjecam se prozvanim i ovom prigodom upucujem protestnu notu... dakle radi se o sledecem... ti kopaci kanala nisu bili pravi... to je imitacija od muskarcina... neki dan smo u sindikatu raspravljali kako da se rijesimo tih kreatura... radi se naime o gej kopacima kanala... oni samo gledaju kakvi su im nokti a i predsjenik je na njihovoj strani (jos 91) dan... mi pravi kopaci kanala uvijek dobacimo ili zviznemo kad neka zenka prolazi pokraj nas.... ljepota zenske je proporcionalna broju popijenih piva i veca je vjerojatnost da zviznemo za nekom ruznom pred sami kraj radnog vremena...tolko
jsn:
menscini da je ovo ono sto si ti pokusao reci
http://www.youtube.com/watch?v=dnXMLytiK3w
Zadnje uređivanje el_mariachi : 19.11.2009. at 14:04.
|
|
|
19.11.2009., 13:59
|
|
GROFICAodMAGLE
Registracija: Jul 2006.
|
logika je sljedeca...svaki muski (citaj mymoon) ima dva softvera ali ne mogu oba biti istovremeno ukopcana ak me razmete.. problem tih sofvera je u njihovoj tvrdoci/mekoci (lat. hard/soft) ...ako je gornji tvrd donji mekan to je jako losa situacija (to su forumasi koji sjede na svojim hemicima i dlkaju).. ako je donji tvrd a gornji mekan to nije tako lose ali takvi se ponekad pretvore u papucare pa im onda i donji postane mekan..ako su oba meka to je onda vec rodjeni papucar..ako su oba tvrda to je tomcon (dida moy, kolikije tvoj dinaro oooj sve cu da vas u stroj...dalmacijo lijepa li si (a sad skidaj gace)...itd)..
i sad, pitate vi mene koja je kombinacija prihvatljiva---a ja vam kazem-----feminizam umire na barikadama
ako je donji tvrd a donji mekan...ako je donji mekan a donji mekan..ako je gornji donji a donji gornji...jel vidite vi kak je to zajebano
|
19.11.2009., 14:11
|
|
comfortably numb
|
Je, al zato žemski hardver ima par botunčića što čuda rade. Ono .. pali ... gasi ... reset ... hihi
|
|
|
19.11.2009., 16:20
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2008.
|
Mrčkov oglas;
Traži se cura koja,
suče pitu,
voli kitu, i
ne zna za Tiiiiitu.....
|
|
|
19.11.2009., 16:55
|
|
feminist
|
gjuro: ti si meni tito 
nego sto mislite o titovom hardveru... falilo mu je nekoliko dijelova...al neke je koristio samo tako...to bi recimo munitic gertrudna i sofija loren mogle potvrditi...plus jos neke pionirke...
pustite pionirke k meni kako rece drug stari...
na zalost ovo je prvi topic koji sam otvorio o informatici a zavrsio je kao i svi drugi ...samo se prica o kitamama... ja zbilja ne znam sto da radim..ko je vas poznavao dabogda mu mesic jos 5g bio predsednik.. dok miluje mislim pomiluje neke tamo zatvorenike...zna covek iz prve ruke ...
dok palme njisu...njihihihihi
|
|
|
19.11.2009., 17:10
|
|
Registrirani korisnik
|
mrčko: i mislila sam da su gejevi. Ili trijezni.
pjego: nije ovo topik o kitama
mume: škoda da nemaš uputstva
đuuuuro:
edit: nisam odgovorila tudumu :iik:
Quote:
Tudum kaže:
vidijosan ja oma da tebe samo toljagon po glavurdi mlataraju, stosta nije u redu stebon
|
Daj šuti.
|
|
|
19.11.2009., 17:26
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2008.
|
Mrčko
Ejjj Nikol...... 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:53.
|
|
|
|