Natrag   Forum.hr > Sport > Formula 1

Formula 1 Brm, brm, fiju...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.04.2011., 04:02   #41
Quote:
Zabranjeni kaže: Pogledaj post
Gdje, na tv Jadran nema ništa

ja gledam na NeT-u
Old 08.04.2011., 04:03   #42
Debilana , odo tržit stream
Zabranjeni is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 04:06   #43
BBC stream bez potrebnih kamuflaža:
http://www.vipstand.me/watch/21408/1...ctice-one.html
avetma is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 04:17   #44
Ja gledam na voxu
zepina is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 04:19   #45
Ajde uživajte, na ovom Jadranu nema ništa, neću se patit sa streamom u ovo gluho doba. Laku noć
Zabranjeni is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 04:24   #46
Quote:
Zabranjeni kaže: Pogledaj post
Debilana , odo tržit stream
teška debilana
zadnja aktivnost u: 04.01.2023. 09:50
maminho is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 04:54   #47
Quote:
Ord Mantel kaže: Pogledaj post
Kad se kaže nije za javnu televiziju uglavnom se misli "pošto nema naših, nije za nas", ali naših nije bilo ni na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Africi, pa se prenosilo, jer je međunarodni događaj. A F1 i jeste Svjetsko prvenstvo, što znači i međunarodni događaj, a to što ga HRT neće prenositi je isti razlog kao i za sve ostalo što su otkantali. Nedostatak volje, ideje i vizije, a oni se brane nedostatkom novca i smiješnim razlozima.
Točno, prenosilo se nogometno prvenstvo ali prava prijenosa su bila otkupljena prije nego smo se eliminirali s natjecanja, osim toga to je poseban svjetski događaj koji se održava jednom u više godina, a ne svake godine i tijekom cijele godine...F1 nije natjecanje nacionalnih vrsta već privatnih poduzetnika...nema usporedbe IMHO...

nedostatak para je bio samo poticaj da se HRT vrati u okvire svog "poslanja"

a zašto se do sada uopće prikazivalo....pa zato jer se smatralo da treba nastaviti tradiciju prijenosa F1 i nakon raspada Juge gdje je u otkupu prava sudjelovalo svih 6 republika, nešto kao što sada rade lokalci...a sportska redakcija je znala biti vrlo glasna u traženju budžeta za sebe dok netko najzad nije lupio šakom po stolu i odredio što je javna uloga HRT-a...i od tada je počelo napuštanje sportske redakcije HRT-a jer nema više osobnih privilegija...najbesramnije je bilo slanje reporterske ekipe u JAR premda se repka nije kvalificirala...

Zadnje uređivanje MytByte : 08.04.2011. at 05:14.
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 06:03   #48
Svaka čast lokalcima i Kreator grupi

4/3 LB nažalost - ali odrađen bolje od HRT-a

Gledao na NET-u uz hrpetinu satelitskih kanala

To kaj su pregovori dugo trajali i nije nikakav problem ako su prava kupljena do 2013 To je za sve nas samo veliki plus

Sposobna vs nesposobna ekpa

HRT je prodaval neke spike da nema interesa sponzora Ako dobro pamtim bilo je čak i nekih kompletnih utrka bez reklama.

NET je imao čak i reklame i to za vrijeme 1 treninga u 4 ujutro a da se skoro do zadnjeg trena nije ništ znalo

Sve u svemu jedino se nisam baš oduševil sa komentatorima,nekak mi djeluju hladno,al dobro to se bu sigurno popravilo,osim toga ionak sam bil u polusnu,a vjerujem da je tak bilo i njima.
The Best F1 Driver is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 06:52   #49
E, SVAKA ČAST!!!!
Absoluta is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 07:36   #50
Bravo majstori !!!!!
Koliko samo postova i gubitak živaca da bi napokon netko pametan i uporan uspio povezati FOM i domaće lokalne TV kuće.
Uspjeh vrijedan svake pohvale i sada napokon možemo uživati u utrkama s komentarima na hrvatskom .
Kada slušam onog Mirana sve mi se zbrčka u glavi .
Još bolja stvar ako budu poslušali i koji konstruktivan prijedlog ekipe s Foruma jer vidim da prate sve ovo o čemu i mi mantramo.
MMP is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 08:42   #51
jedan veliki

svaka čast!
4season is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 08:58   #52
Odlično!!
Prava vijest napokon
maki11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 10:21   #53
Kaj je sa regijom D3 (VTV). Postoje tu kakvi pregovori ili mi nemoramo gledati f1????????????
Megi 005 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 10:21   #54
A sjeverozapad Hrvatske?
opet smo ostali u k....
Ali to je ionako postala praksa u Lijepoj našoj.
repl is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 11:08   #55
Pa bilo je na Jadran Tv,ja sam malo upratio,ali drugi trening.
katana12 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 11:11   #56
Ako cita netko iz produkcije, ljudi, ubice nam plazme onaj crveni logo UZIVO. Dajte to transparent stavite ko i logo net tva.
Old 08.04.2011., 11:46   #57
Di je sad onaj papak sa wikipedije koji je stalno brisao "Croatia" sa liste država koje imaju prava na prijenos F1 ove sezone?

"(cur | prev) 19:21, 3 April 2011 78.1.141.202 (talk) (57,985 bytes) (In Croatia have not live F1 broadcast or any other show, so please, administrators, lock this table for a while because this is vandalizam!) (undo) "

Mora da je to il Novak ili Blaž... Nek se javi sad, ajde!
Clam is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 12:44   #58
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...e_broadcasters

ekipa ovo treba ispravit

Quote:
16:9 feed, HDTV not confirmed
Treba pisat:

Quote:
4:3 Letterbox feed , HDTV not confirmed
Nek se zna da smo mi napredniji od svih,pa nek si ostatak svijeta misli kaj to je
The Best F1 Driver is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2011., 12:47   #59
svaka čast svima koji su sudjelovali u ovoj realizaciji, bilo je vrijeme da se lokalne tv postaje pokrenu, a ne mogu se sjetit boljeg načina
Old 08.04.2011., 13:02   #60
Hvala

Prijenos je stvarno bio i još jednom veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko
hvala svima koji su to omogućili. Naklon do poda. Kada budete u Splitu sve Vas vodim na ribu i janjetinu. Velika stvar da "mali ljudi" mogu ugovoriti veliki posao, a ne oni dupelisci na HRT-u ili T-Comu koji su odustali od prijenosa.
Eno im svima Big Brother pa nek se valjaju u škovacama.

Zadnje uređivanje gooofffy : 08.04.2011. at 13:02. Reason: izmjena teksta
gooofffy is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:00.