Moda Za one koji žele biti u trendu. |
|
|
18.06.2011., 13:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
shopingholicarka kaže:
Imam jednu manju nalicu nedavno sam je dobila, super mi je al sam razocarana sto se za tu cijenu ne moze zatvoriti, a nije mi palo na pamet da moram to posebno naglasiti. To cu probat rijesit kod nekog torbara jer mi ovako nema smisla.
|
ja isto nisam znala da se taj magnet treba dodatno narucit. imam crnu manju torbicu od brusene koze sa lancem. nosila sam je sinoc za van i super je. nije se otvarala, ali ponijela sam onaj manji novcanik, maramice, fotic, mobitel, ruz i tako, samo sitnice.
i meni je bila panika jer se ne moze zatvorit, al eto, ipak je OK.
takodjer, ne slazem se sa curama koje kazu kako je to 2 sata posla i da to svatko moze napravit. nema svatko doma sivacu masinu. meni je tlaka i gumbe sivat, kamoli sivat torbicu. 
|
18.06.2011., 15:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
ja sam htijela narucit jednu nalicu, al sam odustala..upravo zbog cijene od 300 kn... Znate kako se kaze: Tko visoko leti, nisko pada... ae
|
18.06.2011., 16:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Freakette kaže:
Ma daj, pa za 50 kuna kupim tolko lanca da se mogu omotat u njega...
|
stvarno pretjeruju, valjda će se skulirati kad vide negativne kritike s tim cijenama. ali vidim na fejsu da im ide i dalje, svi poludili za tim torbama! mary bo je isto super i po meni full poštena s cijenama! baš kako treba biti!
|
18.06.2011., 16:35
|
|
Rilly
Registracija: Oct 2007.
|
Ja imam jednu Mary Bo torbu i prezadovoljna sam.Prekrasna velika naranđasta
Dosta me cura već zaustavilo po gradu i pitalo od kud mi i kolika cijena(s obzirom da slična torba u Zari dođe oko 400 kn,mislim da 180 kn je pun pogodak)
a što se Nala torbica tiče sad sam naručila manju sa velikom mašnom i baš se veselim da dođe.Jesu skuplje od mary al istina je da imaju veći izbor kako boja tako modela
|
|
|
18.06.2011., 23:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
curke koje imate nalicu s unutarnjim džepićem, ajde pliz slikajte unutrašnjost, zanima me kak to izgleda s obzirom da je unutrašnjost ljepljena s onim flizelinom ili što je to već?
|
19.06.2011., 00:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
audrina kaže:
curke koje imate nalicu s unutarnjim džepićem, ajde pliz slikajte unutrašnjost, zanima me kak to izgleda s obzirom da je unutrašnjost ljepljena s onim flizelinom ili što je to već?
|
od tog filca je napravljen dzepic u straznjem dijelu torbe, taman za mobitel stavit. malo je veci i dublji od mog mobitela..... cak ga niti ne naplacuju dodatno.  barem meni nisu.
|
20.06.2011., 13:38
|
|
Mater Tenebrarum
Registracija: Oct 2009.
|
Ja sam svoju torbicu od brušene kože kvačicama i lancem ove zime platia 180kn sa poštarinom,sada vidim da je poskupila dosta.
meni je torbica lijepa,samo sam trebala uzeti veću.
|
20.06.2011., 18:17
|
|
I will adapt
Registracija: Apr 2004.
|
Stavite slikice
Fantasma, koje su joj dimenzije? Zasto mislis da si trebala uzeti vecu? Koliko vecu? 
|
21.06.2011., 14:35
|
|
Mater Tenebrarum
Registracija: Oct 2009.
|
http://www.styleandcoffee.com/nala-torbice-jesen-2010/
moja je torbica kao ova sa kopčicama.
ja sam uzela malu pismo torbicu,ne znam sada koje su joj dimenzije.
a veću bi uzela da mi može više stvari stat... 
|
21.06.2011., 17:26
|
|
Registrirani korisnik
|
jel to prava brušena koža ili je umjetni materijal?
|
|
|
22.06.2011., 11:52
|
|
pretty in black
Registracija: Jun 2005.
|
ja sam jučer dobila svoju. sviđa mi se jako, ok su napravljene, ali iskreno ne vrijede 200kn, ali baš nikako  da sam je prvo uživo vidjela, ne bih dala te novce.
|
22.06.2011., 13:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
me in honey kaže:
ja sam jučer dobila svoju. sviđa mi se jako, ok su napravljene, ali iskreno ne vrijede 200kn, ali baš nikako  da sam je prvo uživo vidjela, ne bih dala te novce.
|
a da, osobito otkad su digle cijene
ja evo taman citam to sta si napisala i pakiram svoju Nalicu u kesu od Keruma. Idem na svadbu u Varazdin. Bit cu Nala ambasadorica. 
|
22.06.2011., 14:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
I tako ja jucer odem prosetat svoju nalicu, stavim mobitel (ajfon koji jedva stane) u taj famozni dzepic i jedva ga izvadim jer se zalipia za to ljepilo kojim lipe podstavu... Inace mi je stvarno lipa i nosit cu je i dalje al ne kupujem vise ako ne snize cijene!
|
|
|
22.06.2011., 14:05
|
|
H
Registracija: Aug 2007.
|
ja više ne znam kaj da mislim...zapravo nemem gdje kupit torbu za manje od 250 kn, a da mi se sviđa. volim jednostavne torbe beu ikakvih kerefeka po njima, pa su mi zato nalice super.
sve torbe koje su meni lijepe koštaju više od nalice, a nalice su mi isto predivne, pa onda nekom zdrarvom logikom dolazim do zaključka da bi mogla uzet još koju nalicu 
ali opet...tu mač mi je samo zato jer znam da su cijene prije bile niže i jer me smeta taj bezobrazluk podizanja cijena, eto, samo zato.
iskreno se nadam da će spustit cijene kad prođe ova navala, pa da ću si moć priuštit još koju, jer po gradu ne nalazim ništa što mi odgovara. ili nađem, pa košta ko sv. petra kajgana 
|
|
|
22.06.2011., 14:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
.lee. kaže:
ja više ne znam kaj da mislim...zapravo nemem gdje kupit torbu za manje od 250 kn, a da mi se sviđa. volim jednostavne torbe beu ikakvih kerefeka po njima, pa su mi zato nalice super.
sve torbe koje su meni lijepe koštaju više od nalice, a nalice su mi isto predivne, pa onda nekom zdrarvom logikom dolazim do zaključka da bi mogla uzet još koju nalicu 
ali opet...tu mač mi je samo zato jer znam da su cijene prije bile niže i jer me smeta taj bezobrazluk podizanja cijena, eto, samo zato.
iskreno se nadam da će spustit cijene kad prođe ova navala, pa da ću si moć priuštit još koju, jer po gradu ne nalazim ništa što mi odgovara. ili nađem, pa košta ko sv. petra kajgana 
|
a bome i ja sam izbriljiva za torbe za van. zato sam i uzela crnu brusenu kozu. jer sam znala da to na ebayu necu nac.
a za ostalo: kupim si na wholesale-u 
|
22.06.2011., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Ja sam svoju Nalicu kupila pred 2 mjeseca, i eto još stoji u ormaru u vrećici. Izvana izgleda stvarno lijepo, ali veeeliki minus je što nema magnetica.
Malo mi je tlaka što ću morati paziti kako je nosim i kako je otvaram da mi ne bi nešto ispalo. Druga stvar koja mi smeta što mi se sve nekako ocrtava, jako je tanka i ako stavim veći novčanik ili ključ od auta sva se izdeformira.
Uglavnom nisam baš zadovoljna, i da sam ju vidjela u nekom dućanu i držala u ruci, ne bi ju sigurno kupila...
|
|
|
22.06.2011., 19:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Electra8472 kaže:
a bome i ja sam izbriljiva za torbe za van. zato sam i uzela crnu brusenu kozu. jer sam znala da to na ebayu necu nac.
a za ostalo: kupim si na wholesale-u 
|
dok sam čitala post od lee pomislila sam kako na to. tamo ima svega... 
|
23.06.2011., 20:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Ja imam 2 nalice i sad čekam treću i stvarno sam zadovoljna. Na prvoj nemam magnet i ne ispadaju mi stvari, na drugoj imam i to mi je draža varijanta  )) Kad sam kupila prvu baš sam se bojala da li će mi se ocrtavati stvari (u to doba je Andy sa Stylescrapbooka napravila sličnu torbu i činila mi se pretanka) ali niš se ne ocrtava, ni ključevi, ni mob, ni novčanik, tak da me čudi komentar od Leilani 
|
|
|
24.06.2011., 00:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
a mene opet cudi zasto/kako se bojite da ce vam ispadat stvari ako nema kopcu??
moja nalica ju nema i meni je to skroz ok
ono,drzim ju uspravno uvijek. drzala je pod misicom ili u ruci. a i da imam lanac,ista stvar. dok ona stoji ravno nece nista ispast. pa ni kad ju polegnem njegdje opet isto!
sta ja znam.....neke torbice su inace takve da moras pazit kako ju drzis da ti nesto ne isklizne iz nje,tako da sam stekla naviku da pazim. meni to nije neki problem. 
|
24.06.2011., 09:52
|
|
I will adapt
Registracija: Apr 2004.
|
zara ima na snizenju torbice na preklop za 200 kn  samo info...
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:15.
|
|
|
|