Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Euro 2012 Poljska/Ukrajina

Euro 2012 Poljska/Ukrajina Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.06.2012., 16:08   #41
Hrvatske tekme s drustvom u bircu.Jucer se poderalo grlo na pivama i deranju.Ostalo doma uz obavezno komentiranje na forumu
Old 11.06.2012., 18:26   #42
Šefe
http://upload.slike.com/slike/DUsn9.jpg
Estimator is offline  
Old 12.06.2012., 00:02   #43
u kući, ne mogu slušat amatere u kafiću koji imaju glupe komentare i nemaju pojma o nogometu,a prave se da su mourinho
Old 12.06.2012., 00:09   #44
u stanu, sam
babunovich is offline  
Old 12.06.2012., 00:22   #45
Quote:
jigsaw_man kaže: Pogledaj post
u kući, ne mogu slušat amatere u kafiću koji imaju glupe komentare i nemaju pojma o nogometu,a prave se da su mourinho
Ova primjedba se ponavlja, ali ništa takvog nisam primjetio. Gdje ja zalazim ljudi ne komentiraju, sigurno ne pametuju, ima žena. Veći je ekran, friški predvečernji zrak (dolazi do izražaja kad krenu vrućine u lipnju), udobni stolci, pivo dolazi samo... nije velika gužva ako ne igra Hrvatska, no to je rijedak i poseban event za koji možeš otrpjeti štošta. Volim gledati van kuće, s nekim ili sam, svejedno. Utakmice koje gledam vani bolje pamtim.
Anderlon is offline  
Old 12.06.2012., 00:28   #46
veći ekran slabo su se ove godine potrudili ugostitelji...većina ih ima manji tv nego ja doma, a nije da ja doma imam mrcinu..
Old 12.06.2012., 00:28   #47
Quote:
Anderlon kaže: Pogledaj post
Ova primjedba se ponavlja, ali ništa takvog nisam primjetio. Veći ekran, friški predvečernji zrak (dolazi do izražaja kad krenu vrućine u lipnju), udobni stolci, pivo dolazi samo... nije velika gužva ako ne igra Hrvatska, no to je rijedak i poseban event za koji možeš otrpjeti štošta. Volim gledati van kuće, s nekim ili sam, svejedno. Utakmice koje gledam vani bolje pamtim.
Da atmosfera je odlićna i posebna kad si u kafiću ali neki pretjeraju sa komentarima, probat ču otić sa ekipom u neki drrugi pa čemo vidit
edit: kad smo kod ekrana moj je 107cm
Old 12.06.2012., 00:38   #48
Quote:
Uvijek spreman kaže: Pogledaj post
veći ekran slabo su se ove godine potrudili ugostitelji...većina ih ima manji tv nego ja doma, a nije da ja doma imam mrcinu..
Eh, pa to je elementarni uvjet, ne idemo na lošije. Ekran mora biti toliki da uroniš u njega. Da ne postoji ništa drugo. Nema takvih televizora, bar ja nemam.

Da, usput, jel netko spomenuo taj blam HTV-a da vrte 16:9 ratio na širini 4:3, pa režu i gore i dole i lijevo i desno, tako da ti skoro badava dobar televizor. Glavno da su "brand lider". Ljudi kupuju televizore a slika je lošija (manja) nego 1998.
Anderlon is offline  
Old 12.06.2012., 01:37   #49
gledam sa starim uglavnom sve

sav je sjeban jer je frisko nakon jos jedne operacije () i jos je ogavnije nego ikad staro njurgalo jedno (), al se da zdrzat i fora je kad sve skupa zbrojim

sve mrzi i niko mu ne valja
sukKi is offline  
Old 12.06.2012., 01:49   #50
Quote:
sukKi kaže: Pogledaj post
gledam sa starim uglavnom sve

sav je sjeban jer je frisko nakon jos jedne operacije () i jos je ogavnije nego ikad staro njurgalo jedno (), al se da zdrzat i fora je kad sve skupa zbrojim

sve mrzi i niko mu ne valja

Inače gledam s ekipom u bircu, na trgu ili privatno kod nekog, prva je bila na trgu, dalje ćemo vidjeti, trebao sam biti u Poznanu, ali ispitni rokovi.
Sa starim ne gledam jer mrzi Pranjića, igrao on ili ne, k tome obožava Njemce pa ne gledam niti njih u blizini njegovoj.
Uvijek istok is offline  
Old 12.06.2012., 01:53   #51
Quote:
Ova primjedba se ponavlja, ali ništa takvog nisam primjetio. Gdje ja zalazim ljudi ne komentiraju, sigurno ne pametuju, ima žena. Veći je ekran, friški predvečernji zrak (dolazi do izražaja kad krenu vrućine u lipnju), udobni stolci, pivo dolazi samo... nije velika gužva ako ne igra Hrvatska, no to je rijedak i poseban event za koji možeš otrpjeti štošta. Volim gledati van kuće, s nekim ili sam, svejedno. Utakmice koje gledam vani bolje pamtim.
Cudno jer toga ima jako puno, naslusao sam se komentara da je Cech pustio Rusiji jer mu je tako Abramovic rekao, kao Abramovic i Putin platili navijacima put pa Abramovic bacio nesto u dzep Cechu da razveseli Ruse.

Onda da ce Spanjolska razbit Italiju barem 4 razlike a nakon sto se to nije dogodilo taj je isti dosao do zakljucka da Spanjolci nisu to zeljeli jer im je to UEFA naredila, da ne bude dosadan Euro.
loysyb is offline  
Old 12.06.2012., 02:05   #52
Quote:
Uvijek istok kaže: Pogledaj post

Inače gledam s ekipom u bircu, na trgu ili privatno kod nekog, prva je bila na trgu, dalje ćemo vidjeti, trebao sam biti u Poznanu, ali ispitni rokovi.
Sa starim ne gledam jer mrzi Pranjića, igrao on ili ne, k tome obožava Njemce pa ne gledam niti njih u blizini njegovoj.
nevolipranjica

meh
sve su to iskustva
nas dvoje nadoknaDŽujemo sad sve ono kaj smo propustili dosad lagano

najbolje mi u svemu kaj tek sad do kraja kuzim kak sam brutalno na njega :jebalomater:
sukKi is offline  
Old 12.06.2012., 02:13   #53
Quote:
sukKi kaže: Pogledaj post
nevolipranjica

meh
sve su to iskustva
nas dvoje nadoknaDŽujemo sad sve ono kaj smo propustili dosad lagano

najbolje mi u svemu kaj tek sad do kraja kuzim kak sam brutalno na njega :jebalomater:
Naći i ti sve mrziš i niko ti nevalja.
Iskreno nama moja stara ne dopušta da zajedno gledamo utakmice otkad smo se gađali plastičnim bocama coca cole i vrištali jedan drugome mamu tovarsko-purgersku. Naravno samo derbi iako sam većinom na utakmicama i tu i vani, repku čak gledamo jedan pored drugoga na istoku ako nisam sa škvadrom ili curom.
Uvijek istok is offline  
Old 12.06.2012., 07:17   #54
Kuci. Mislim da bi me izbacili iz bara nakon mog skakanja, drecanja, urlikanja, dovoljno je sto me moji smatraju ludim, samo mi jos fali da to i javnost sazna. Zvao me jedan Italijan da s njim u njegovoj kuci gledat tekmu protiv njih.
Zbog zelje za dobrim odnosom s njim, ipak necu gledat tekmu s njim. Sto stvarat neprijatelje, kad ne moram?
A i ne prilici da razbijam u tudjoj kuci, ako podje po zlu.
Super Kokuz is offline  
Old 12.06.2012., 08:22   #55
Quote:
Uvijek istok kaže: Pogledaj post
Iskreno nama moja stara ne dopušta da zajedno gledamo utakmice otkad smo se gađali plastičnim bocama coca cole i vrištali jedan drugome mamu tovarsko-purgersku.

Nije ti koji puta palo na pamet da mozda niste iste krvi?

Utakmice koje su mi beznacajne gledam i sa crnim vragom, one vaznije izoliran od cijelog svijeta. Posto zena vec ima iskustva i pozna moj "raspored" u te dane sklanja sve ostro, lomljivo i vrijedno iz mog blizeg videokruga.
Old 12.06.2012., 11:00   #56
Irsku gledo solo doma a Italiju kod frenda
giovanni006 is offline  
Old 12.06.2012., 11:07   #57
Quote:
jigsaw_man kaže: Pogledaj post
edit: kad smo kod ekrana moj je 107cm
svaka čast, čujem da je Seedorfov samo 30 cm.
Old 12.06.2012., 11:15   #58
Imam 82cm LCD, a oko pola utakmica gledam u HD kvaliteti. Jesu strani komentatori, ali imam sve utakmice na televiziji i ne moram se zezati sa streamovima. Steta jedino sto sam zakinut za Zajecove strucne komentare i Milu Horvat.
Grupa Queen is offline  
Old 12.06.2012., 11:27   #59
Svuda po malo, nekad doma, pa nekad negdje u bircu, hrv-ire se gledala na trgu i tak..
Jbt jos nisam propustio ni jednu utakmicu
PocketAces is offline  
Old 12.06.2012., 11:32   #60
Quote:
Da, usput, jel netko spomenuo taj blam HTV-a da vrte 16:9 ratio na širini 4:3, pa režu i gore i dole i lijevo i desno, tako da ti skoro badava dobar televizor. Glavno da su "brand lider". Ljudi kupuju televizore a slika je lošija (manja) nego 1998.
Vidis to jos nitko nije spomenuo, super opservacija

Ni ja nisam primjetio pametovanja u kaficu, mozda idemo u iste, di gledas?

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:52.