Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre > Konzole

Konzole Kutak za korisnike igraćih konzola

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.08.2017., 00:40   #41
Zdravo, imam jedno pitanje. Preselio sam se u njemacku i sa sobom naravno uzeo ps4. Danas sam kupio ps4 plus i kad sam upisao cod kaze mi sljedece :

Product voucher region does not match the account's region

This product or content is not available in your account's country/region. Please confirm the terms of use for the product or content.

Jel mozda imao ko takav problem? Mogu li kako to rijesiti?
M@T@ is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.08.2017., 00:49   #42
Da li to pokušavaš njemački bon za psplus uplatiti na hrvatski account?
Old 17.08.2017., 12:31   #43
plus akcija 12+3

Vidim na PS4 akcija, plus platiš 365 kn i dobiješ 12 mjeseci plus 3 besplatno.

Kreditnu karticu ne prima.
Koji kupon kupiti? Onaj za godinu dana Plus ili obični?
Sad kad sam stavio u shopping card, kaže mi da imam 25 kn na računu. A to je od ovih običnih kupona što je ostalo.

Bojim se ako kupim Plus 365 dana da mi neće dati ovu akciju...

A od 31.8. svakako pretplata poskupljuje.
rimac is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2017., 13:23   #44
Quote:
rimac kaže: Pogledaj post
Bojim se ako kupim Plus 365 dana da mi neće dati ovu akciju...
Ja isto mislim da ti ne bude dao ako kupiš Plus bon nego moraš baš sa lovom kupiti
Lasher667 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2017., 22:29   #45
Poskupljuje pretplata baš neki dan sam ubra ...
Jack-Daniels is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2017., 18:04   #46
Pozdrav
Reci te mi kupio sam play stey. karticu na 3mj i di se trebam logirat na koju stranicu jer kod koji sam kupio neodgovara
daso44 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2017., 18:27   #47
Play stey???

Misliš PS pretplatu na 3 mj.?
Odeš tamo na Redeem code i ukucas kod sa kartice. (Ako je to ono kaj si kupio. Moras si najprije account napravit, ako nemas.)
Hmxhmx is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2018., 22:32   #48
Bok društvo, može pomoć, kupila sam igricu na ps 4 na playstoreu, i nema je nigdje. kako da igru pokrenem? ništa mi nije jasno... dođeš, naručiš i platiš, vratim se na glavni meni di su mi igre a igre nema. pojma nemam kako sad pokrenut igru.znači cd mi netreba, kupljena preko storea. ajde pomagajte..
damy. is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2018., 23:15   #49
Quote:
damy. kaže: Pogledaj post
Bok društvo, može pomoć, kupila sam igricu na ps 4 na playstoreu, i nema je nigdje. kako da igru pokrenem? ništa mi nije jasno... dođeš, naručiš i platiš, vratim se na glavni meni di su mi igre a igre nema. pojma nemam kako sad pokrenut igru.znači cd mi netreba, kupljena preko storea. ajde pomagajte..
Ako je kupljena preko store-a onda se vjerojatno još download-a? Moraš ju skinuti na svoj hard disk.

Pogledaj pod time...
bullseye13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2018., 23:21   #50
Ili nisi pokrenula skidanje. Pogledaj u notifications da li se skida. Ako nije pokrenuto, idi u library.
Old 26.03.2018., 21:25   #51
Question PS+ za 1 mj

Može li se kupiti Playstation plus za 1 mjesec s novcima iz novčanika ili mora biti s neke kreditne ili debitne kartice? i možemo li nadodati malo novaca pomoću kartice u naš novčanik u PS storeu?
braneee is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2018., 00:04   #52
Da, u ducanu (Sancta Domenica ili neki slicni ducan). Mozes dodati novce sa kartice. (samo pazi ima dosta ljudi kojima ne radi kartica ZABE)
Hmxhmx is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2018., 23:36   #53
Pozdrav,
Uzeo sam 14-dnevni trial za ps+, i kupio pes2018 sa dodatnim popustom zbog ps+ clanstva.
Zanima me sljedece, nakon sto istekne trial period, sto ce biti sa igrom?
Hvala!
ivojukic is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.04.2018., 08:07   #54
Nećeš moći igrati multiplayer, samo single i protiv kompa. Trebaš imati plus za multiplayer.
A igra, kažeš da si ju platio. Znači da je tvoja kao i fizička kopija.
Old 07.06.2018., 12:08   #55
Zanima me ovo sa skidanjem tih besplatnih igara kad se uzme pretplata.
Znaci oni ponude dvije igre i ja ih skinem i igram. Dok traje pretplata mogu ih i igrati.
Da li ja njih mogu deinstalirati sa play stationa i onda nakon par mjeseci opet skinuti ako mi pretplata i dalje traje?
Ako imam pretplatu i taj mjesec ne skinem besplatnu igru da li je mogu skinuti za 2 mjeseca posto sam imao pretplatu kad je igra bila besplatna a ja ju nisam skinuo?
Old 07.06.2018., 13:18   #56
Quote:
babarej kaže: Pogledaj post
Da li ja njih mogu deinstalirati sa play stationa i onda nakon par mjeseci opet skinuti ako mi pretplata i dalje traje?
Da. Dok god traje pretplata možeš brisati i ponovo skidati koliko god puta hoces.

Quote:
Ako imam pretplatu i taj mjesec ne skinem besplatnu igru da li je mogu skinuti za 2 mjeseca posto sam imao pretplatu kad je igra bila besplatna a ja ju nisam skinuo?
Ne, ako ju ne skineš dok je bila "na ponudi" više nemaš tu opciju
Lasher667 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2018., 13:45   #57
Ok, hvala na odgovoru.
Old 29.06.2018., 14:42   #58
Dobar dan svima. relativno sam nova u svemu ovome,pa ne zamjerite, odmah napominjem
ovako . zagledala sam ovu igru,i skinula sam, kao nešto skontala mogu svaki dan igrati 60min? ili koja je fora s tim redownloadom? ofc , sad mi piše expired hvala svima. ''This game can be downloaded and is available for play for up to 60 minutes within 365 days of download. To continue playing, you may purchase the full game (requires re-download). At the point of game purchase, your progress will be saved and any earned trophies will be unlocked.'' EA SPORTS MMA EXCLUSIVE
Smucika7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2018., 19:22   #59
Quote:
Smucika7 kaže: Pogledaj post
Dobar dan svima. relativno sam nova u svemu ovome,pa ne zamjerite, odmah napominjem
ovako . zagledala sam ovu igru,i skinula sam, kao nešto skontala mogu svaki dan igrati 60min? ili koja je fora s tim redownloadom? ofc , sad mi piše expired hvala svima. ''This game can be downloaded and is available for play for up to 60 minutes within 365 days of download. To continue playing, you may purchase the full game (requires re-download). At the point of game purchase, your progress will be saved and any earned trophies will be unlocked.'' EA SPORTS MMA EXCLUSIVE
Koliko se meni čini, to nisi skinula cijelu igru nego ti oni daju besplatno da isprobaš 60 minuta da vidiš sviđa li ti se igra, pa da onda kupiš cijelu igru ako ti se svidi, a besplatno bez da je kupiš možeš igrat samo tih 60 minuta.
Bar mi se čini da je stvar u tome, ako nije možda netko drugi zna, ali čini mi se da se radi o tome.
Chuky1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.08.2021., 10:27   #60
Pozdrav,

Prodajem nadopunu za Playstation Store u vrijednosti od 150 kn, za 100 kn

I prodajem 3-mjesečnu pretplatu za Playstation Plus za 120 kn

Upiti i dogovori u privatnim porukama molim
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:37.