Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.03.2014., 22:12   #41
Patricinha. Ne znam.. zlatna mladež.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2014., 21:34   #42
Renata Sorrah i Murilo Benício glumit će neprijatelje u noveli.

Renata Sorrah e Murilo Benício serão inimigos na novela Geração Brasil

Renata Sorrah igrat će Gláuciju Beatriz Marra, siromašnu ženu, sklonu varanju i oportunistkinju. Živi u naselju Taquaram koje je smješteno u Zapadnoj zoni (Zone Oeste) Rio de Janeira. Veliki je krivac za tajnu zbog koje je njezin vlastiti sin Jonas Marra (Murilo) morao napustit Brazil i i otišao živjeti u SAD. Odlučan u namjeri da se nikada više ne vrati u svoje rodno mjesto, mladić koji se 20 godina kasnije pretvara u genija za svjetsku tehnologiju, bit će sa primoran preseliti se u Brazil, sa američkom obitelji koju je osnovao, a koju tvore njegova žena Pâmela (Cláudia Abreu) i kći Megan (Isabelle Drummond), ponovno tako suočavajući se sa majkom i čeprkajući po prošlosti koju je već bio izbacio iz glave. Prolaskom vremena, otkriće te "bombastične misteriozne tajne" dovest će u pitanje postojanje te američke obitelji, pretvarajući Gláuciju i Jonasa, majku i sina, u dva velika neprijatelja.

Quote:
Na próxima novela das 7 da Rede Globo, Geração Brasil, de Filipe Miguez e Izabel de Oliveira, que estreia dia 5 de Maio, a atriz Renata Sorrah dará vida à Gláucia Beatriz Marra, uma mulher pobre, trapaceira e oportunista, residente do bairro da Taquara, situado na Zona Oeste do Rio de Janeiro, que é a grande culpada pelo segredo que tirou o próprio filho Jonas Marra (Murilo Benício) do Brasil rumo aos Estados Unidos. Decidido a nunca mais voltar para a sua origem, o rapaz, que 20 anos depois se transforma em um gênio da tecnologia mundial, será obrigado a se mudar para o Brasil com a família americana que construiu, formada por Pâmela (Cláudia Abreu) e Megan (Isabelle Drummond), tendo que enfrentar a mãe novamente e cutucar um passado que já estava esquecido em sua mente. No decorrer da trama, a revelação deste “misterioso segredo bombástico” vai colocar um ponto final na existência desta família americana, transformando Gláucia e Jonas, mãe e filho, em dois grandes inimigos.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2014., 18:33   #43
Quote:
Aracy Balabanian, que voltará à TV em “Geração Brasil” como a dona de casa Iracema, posa com Daisy Lucidi, Lady Francisco e a diretora de núcleo da novela das 19h, Denise Saraceni, nos bastidores das gravações. Na história de Filipe Miguez e Izabel de Oliveira, as atrizes serão amigas.

(Fonte)
Aracy Balabanian (Gemma @ "Passione") & Daisy Lúcidi (Valentina @ "Passione") se priključuju glumačkoj ekipi novele.

Daicy ima 84 godine života.

EDIT:

Novi look Taís Araujo (Helena @ "Viver a Vida") za ulogu u ovoj noveli.

Veja o visual de Taís Araujo em “G3R4ÇÃO BR4S1L”, nova novela das 7

Zadnje uređivanje Ana Jacqueline : 18.03.2014. at 19:06.
Ana Jacqueline is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2014., 15:28   #45
Takad spoj je imao Castro za ''Codigo postal.'' Meni nije ništa posebno logo,milijun puta viđeno.
Odgovori s citatom
Old 19.03.2014., 15:33   #46
Znam i ja nekoliko primjera gdje je taj spoj slova i brojeva, npr. film Se7en, novela Se7e Pecados, itd. Ali fora mi je.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2014., 15:57   #47
Ne znam, dosad su sve te priče s tehnologijom redovito bile fracasso u Brazilu. Sjetite se Tempos Modernos.

Ovo, nažalost, ne miriši na dobro.
Globinho is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2014., 16:10   #48
Ali autori obećavaju,Bosco Brasil je napisao prvu telenovelu za Globo nakon prelaska s Recorda i odmah nakon nje bio otpušten,ne znam zašto su ga uopće zaposlili na Globu.
Odgovori s citatom
Old 19.03.2014., 18:50   #49
Conheça os protagonistas de Geração Brasil, a nova novela das 7 da Rede Globo

Quote:
A partir do dia 5 de Maio, a Rede Globo substituirá Além do Horizonte pela novela Geração Brasil, que é escrita por Filipe Miguez e Izabel de Oliveira, os mesmos autores de Cheias de Charme. A direção da trama cabe à dupla Maria de Médicis (Sangue Bom), Natália Grimberg (Cheias de Charme) e Denise Saraceni (Saramandaia). Com cenas ambientadas em Recife, Rio de Janeiro e San Francisco, o folhetim possui seis protagonistas que serão interpretados por Chandelly Braz, Cláudia Abreu, Humberto Carrão, Isabelle Drummond, Murilo Benício e Ricardo Tozzi. Eles viverão respectivamente a hacker Manuela, a atriz Pamela, o professor Davi, a patricinha Megan, o gênio Jonas e o programador Herval.

Veja só o time completo:

MURILO BENÍCIO – Jonas
CLÁUDIA ABREU – Pamela
RICARDO TOZZI – Herval

CHANDELLY BRAZ – Manuela
HUMBERTO CARRÃO – Davi
ISABELLE DRUMMOND – Megan

TAÍS ARAÚJO – Verônica
LÁZARO RAMOS – Brian
FIUK – Alex
ANA TERRA BLANCO – Luene

TITINA MEDEIROS – Marisa
LEANDRO HASSUM – Barata
JOAQUIM LOPES – Domênico
LUÍS MIRANDA – Dorothy

GISELE FRÓES – Rita
LUIZ HENRIQUE NOGUEIRA – Silvio
MARCELLO AIROLDI – Elias
NANDO CUNHA – Dante

MIGUEL RONCATO – Danilo
MÔNICA TORRES – Susana
LUIZ CARLOS VASCONCELOS – Frederico
THEODORO COCHRANE – Gaspar

THIAGO DE LOS REYES – Zac
BERNARDO MARINHO – Vander
FELIPE ABIB – Ernesto
ELISA PINHEIRO – Lara

PEDRO INOUE – Fabrício
RODRIGO PANDOLFO – Shin
JÉSSICA ELLEN – Alice
DÉBORA LAMM – Jojo

ARLINDO LOPES – Murphy
ANTÔNIO FRAGOSO – Edimilson
NADO GRIMBERG – Tommy
ANDRÉA DANTAS – Valdeci

CLÁUDIO MENDES – Moreira
MARÍLIA MARTINS – Débora
MAX LIMA – Vicente
ALEXANDRE DAVI – Caolho

DANILO FERREIRA – Matias
DAVID JUNIOR – Will
FÁBIO NEPO – Bira
FLÁVIO PARDAL – Bóris

GUSTAVO HENZEL – Adriano
MATEUS PINTO – Eliéser
SÉRGIO MACIEL – Nacho
SUSANA RIBEIRO – Sandra

Apresentando:
FAGUNDES EMANUEL – Mosca
JOHNNY HOOKER – Thales
JÚLIA KONRAD – Janaína
LARISSA MURAI – Hana
LAURA PRADO – Tatiana
MITSU KUZUME – Hélio
SAMUEL VIEIRA – Igor
VALENTINA BANDEIRA – Danusa

Participações Especiais:
ANDRÉ GONÇALVES
DÉBORA NASCIMENTO – Maria
DAISY LUCIDI
ELLEN ROCCHE – Ludmila
LADY FRANCISCO

Atores Convidados:
DANIEL DANTAS
JOSÉ WILKER
LUIZ CARLOS MIELE – Jack

Atrizes Convidadas:
ARACY BALABANIAN – Iracema
JÚLIA RABELLO
RENATA SORRAH – Gláucia
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2014., 19:48   #50
Interessante. Da li su Humberto i Chandelly još uvijek u vezi?
Old 19.03.2014., 20:34   #51
Quote:
Ana Jacqueline kaže: Pogledaj post
Interessante. Da li su Humberto i Chandelly još uvijek u vezi?
Nisam uopće upućen u njihovu vezu, ali izgleda da jesu.

http://gshow.globo.com/Foi-dada-a-la...-das-sete.html
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2014., 13:31   #52
Tempos modernos je bila grozno napisana i tamo je tehnologija bila dosta nerealno predstavljena - kompjuter koji kontrolira čitavu zgradu. Ova serija ipak ima dobar pedigre - autore sjajne Cheias de charme. Tako da ne vjerujem da će biti fracaso (sumnjam da može gore od Alem do horizonte TBH).

Claudia Abreu kao Pamela Parker

Murilo Benicio kao Jonas Marra
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2014., 14:53   #53
Odlično, jedva čekam. I skroz drukčije sam zamišljao Murilov look.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2014., 15:06   #54
Ali, bilo je govora o tome da će i ovdje bit neki roboti koji će letjeti uokolo. To je suicidio. Osim toga, glavna je legenda u svijetu online igrica poznata pod avatarom MAYA. Domaćice će popadat od oduševljenja. Not.

Ako tehnologija bude samo pano de fundo, kao objašnjenje kako su se obogatili (poput nogometa u Avenidi Brasil), onda ok. Ali ako bude previše te robotike i slično, piši propalo.
Globinho is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2014., 15:18   #55
Zbunjuju me tvoji postovi. Kakvi leteći roboti, koliko sam ja pročitao o njima ni riječi da će ih biti u seriji.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2014., 16:06   #56
Quote:
mlac13 kaže: Pogledaj post
Zbunjuju me tvoji postovi. Kakvi leteći roboti, koliko sam ja pročitao o njima ni riječi da će ih biti u seriji.
Vidim da se voliš praviti pametan, samo ne znam koji problem sa mnom imaš.

http://www.telemaniacos.com.br/exclu...tos-especiais/
Globinho is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2014., 07:08   #57
"GB" se baš interesantnom čini.

Cláudia Abreu e Murilo Benício devem aparecer ao lado de Jolie e Pitt em novela.
Old 21.03.2014., 12:37   #58
@Globinho, ne volim se ja praviti pametan, nego odmah za napisano volim potkrijepiti izvorom, evo ti dobronamjernog savjeta, stavi ga, makar je netočan, nepotvrđen, OK? Svi tu mi tako radimo.

Hvala bogu ima nas kojima se "GB" čini zanimljivim.

Ovo za Brangelinu, vjerujem da će spomenuti da su poznanici Jonasa i Pamele, malo bi nerealno bilo očekivat da će ih stvarno dofurat u seriju, makar Globo imao para. Ili će fotomontirat da stoje bok uz bok sa njima, ali naravno Brangelina mora to odobrit.
mlac13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2014., 14:27   #59
Quote:
mlac13 kaže: Pogledaj post
@Globinho, ne volim se ja praviti pametan, nego odmah za napisano volim potkrijepiti izvorom, evo ti dobronamjernog savjeta, stavi ga, makar je netočan, nepotvrđen, OK? Svi tu mi tako radimo.
Naravno da je za vijesti poželjno prezentirati izvor, ne moraš me učiti takvim stvarima, to mi je struka.

Međutim, ne vidim da ostali forumaši u svakom živom komentaru stavljaju nekakve "izvore". Moj post nije donosio nikakvu vijest, i bio je upravo to - komentar.

Hvala na dobronamjernim savjetima, iako nisi pokazao ništa dobronamjerno obzirom da si me bezobrazno napao na nekoliko tema, premda u mojim postovima nije stajalo ništa neistinito ili nepristojno.

Da se vratim na temu, ne vidim potrebu ni za toliku defanzivnost prema seriji. Pratim Globo vjerojatno duže od svih ovdje (neki forumaši s teme i ja se znamo već 10 godina) i kada se nešto zapitam ili komentiram, to nije pljuvanje nego upravo to - komentiranje. Svi želimo uspjeh GB, pa tako i ja.
Globinho is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2014., 15:20   #60
Mislim @mlac pretjeruješ,znači da nema izvora nije točna informacija? Nepotrebno je za svaku rečenicu o nečemu što su potvrdili stavljati izvor,pa valjda su i drugi naišli na tu info. To što ti nisi na ovu konkretno,ne znači da i drugi nisu. Vidim samo si ti to komentirao.

So,chill man.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:57.