Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
21.03.2014., 17:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
Xenoborg kaže:
|
zašto vi toliko želite da se Srbiji stalno nešto poklanja?
zašto je ona bitnija od interesa Hrvatske?
|
21.03.2014., 17:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
To se je Zoki malo zaletio. Sad će njemu doći prijatelj ne četnik Vučić i prijatelj demokrat Nikolić, pa će se Vesnica bacit na koljena i obavit svoje.... 
I sve će biti opet okej...ne brinite se, crveni...
|
|
21.03.2014., 17:50
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2012.
|
Tetka Pusic ce lepo sa BoTom da odredi bracki da ide ta adminstrativna crta koja deli dva bracka naroda bracki po pola, posred Dunava 
|
|
|
21.03.2014., 17:55
|
|
Registrirani korisnik
|
I meni se čini da je ovo malo neralno.
U današnjoj Hrvatskoj možeš sve, ali biti išta osim bezuvjetnog saveznika Srbiji, teško danas možeš biti
|
22.03.2014., 13:35
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
Michael Collins kaže:
zašto vi toliko želite da se Srbiji stalno nešto poklanja?
zašto je ona bitnija od interesa Hrvatske?
|
Zar sam izrazio želju da im se nešto poklanja? Odakle si to izvukao? Teme o Milanoviću, SDP-u i vladi pune su iracionalnih besmislica o ugađanju Srbima, pa i ovaj tvoj citat...
Quote:
Michael Collins kaže:
U današnjoj Hrvatskoj možeš sve, ali biti išta osim bezuvjetnog saveznika Srbiji, teško danas možeš biti
|
A kad sam sarkastično i populistički komentirao članak o Milanovićevu konačnom rješenju pitanja granice sa Srbijom, odgovaraš mi nekom nesuvislom tvrdnjom o poklanjanju i zanemarivanju interesa RH. Zar je pisanje prosrpskih teza o premijeru toliko važno da se svaki njegov potez poput ovog mora zaspinati u ''one koji bi im nešto poklanjali''?
|
|
|
28.03.2014., 17:52
|
|
U samoizolaciji
|
Danas je Zoki u Istri govorio o možebitnoj asimetričnoj decentralizaciji Hrvatske s naglaskom naravno na položaj Istre.
Očito je IDS ispostavio račun za koaliciju za euroizbore - jačanje autonomnosti IŽ u odnosu na ostatak Hrvatske, a slučajni premijer naravno to će im i odraditi.
|
|
|
28.03.2014., 18:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
ja mislim da će on prevariti ids, da je to u principu "dogovor" kao s hdssb-om oko ustavnih promjena.
ono, "može, može, kako ne, nama je to prihvatljivo" (ali osim toga nema ništa konkretno).
baš u stilu "dogovora" s hdssb-om oko regionalizacije.
|
|
|
28.03.2014., 18:38
|
|
Grahče z kobasicama
Registracija: May 2009.
|
Zoki bahat nenormalno, drago mi je kaj je merkelicu u zdrav mozak s perkovićem, u tom su se slučaju hdz-ovci pokazali kao beskičmenjaci. Ne znam zakaj ne smjenjuje ministre, treba sazvat presicu za novinare, reči ako hoćemo da zemlja ide naprijed prihvatit teške odluke, ako to učini populanost će mu opet narast. Treba se pozabavit agrarnom reformom, osnovat tim oko sebe koji bi s investitorima surađivao, i poboljšat natalitetnu sliku hrvatske, i riješit se kukolja iz vlade.
|
28.03.2014., 20:05
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
crazy_borna kaže:
Zoki bahat nenormalno, drago mi je kaj je merkelicu u zdrav mozak s perkovićem, u tom su se slučaju hdz-ovci pokazali kao beskičmenjaci. Ne znam zakaj ne smjenjuje ministre, treba sazvat presicu za novinare, reči ako hoćemo da zemlja ide naprijed prihvatit teške odluke, ako to učini populanost će mu opet narast. Treba se pozabavit agrarnom reformom, osnovat tim oko sebe koji bi s investitorima surađivao, i poboljšat natalitetnu sliku hrvatske, i riješit se kukolja iz vlade.
|
Čekaj, kako to misliš, riješiti se kukolja iz vlade?  Pa ako se riješi kukolja, neće nitko ostati.
|
|
|
29.03.2014., 16:19
|
|
Grahče z kobasicama
|
Ovisi koga smatraš kukoljem, opačićka, vrdoljak, mrsić, i onaj majmun jovanović.
|
30.03.2014., 03:14
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
crazy_borna kaže:
Ovisi koga smatraš kukoljem, opačićka, vrdoljak, mrsić, i onaj majmun jovanović.
|
Ja u toj vladi ne vidim nikoga koga ne bih smatrala kukoljem. 
|
|
|
30.03.2014., 09:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Samwell Tarly kaže:
Danas je Zoki u Istri govorio o možebitnoj asimetričnoj decentralizaciji Hrvatske s naglaskom naravno na položaj Istre.
Očito je IDS ispostavio račun za koaliciju za euroizbore - jačanje autonomnosti IŽ u odnosu na ostatak Hrvatske, a slučajni premijer naravno to će im i odraditi.
|
Srećom, za to mu treba 2/3 većina, a HDSSB neće dati samo Istri onda, pa ćemo vidjeti
|
30.03.2014., 11:29
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Znači, autonomija Istre je zlo, a činjenica da vrvi natpisima na zločinačkom talijanskom jeziku nije problem jer oni to tako žele?
|
|
|
30.03.2014., 12:02
|
|
Grahče z kobasicama
|
Nemre istra autonomiju dobit nema šanse, ako se to dogodi bit će vraga za ove na vlasti, RSK nije uspjela ne bu ni ovi.
Sumnjam da su istriani toliko ludi, znaju da je italija uvijek tu negdje a imaju samo 48% radno sposodnih ljudi od 208 000 stanovnika.
|
30.03.2014., 12:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
ja nemrem vjerovati kaj se ovdje laprda,vi kao da ste se jučer rodili...sad vam je Zoki kriv koji je u 23god na vlasti 2god......za one koji slabo pamte par činjenica:...tko je prvi počeo koalirati sa srbima u Vukovaru?..tko je izručivao generale?..čiji su to ministri po Rementincu?...Tko je krao novac Vaš i vaše djece?..Čija je stranka jedina u Evropi optužena i osuđena za korupciju??...alooo ljudi kaj ste popizdili???
|
|
|
30.03.2014., 12:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
robixoxo kaže:
ja nemrem vjerovati kaj se ovdje laprda,vi kao da ste se jučer rodili...sad vam je Zoki kriv koji je u 23god na vlasti 2god...
|
kriv je, sta sad ti tu glumatas, a posebno je kriv za gladnu djecu u hrvatskim skolama   
|
|
|
30.03.2014., 12:44
|
|
Grahče z kobasicama
|
Quote:
robixoxo kaže:
ja nemrem vjerovati kaj se ovdje laprda,vi kao da ste se jučer rodili...sad vam je Zoki kriv koji je u 23god na vlasti 2god......za one koji slabo pamte par činjenica:...tko je prvi počeo koalirati sa srbima u Vukovaru?..tko je izručivao generale?..čiji su to ministri po Rementincu?...Tko je krao novac Vaš i vaše djece?..Čija je stranka jedina u Evropi optužena i osuđena za korupciju??...alooo ljudi kaj ste popizdili???
|
Pa hrvati brzo zaboravljaju kaj se događa, ali isto tako vrh stranke je kriv a ne svi članovi, znam par jako dobrih i radišnih hdz-ovaca koji rade poslove normalne kao svi mi, ali eto učlanjeni su u stranku.
HDZ kaže odite na izbore i glasajte za hdz njihovi disciplinirani glasači odu i glasaju, dok sdp-ovi glasači nisu disciplinirani i jako kažnjavaju sdp kada rade krive postupke. I znamo koaliciju hdz-a s pupovcem.
|
30.03.2014., 12:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
sukKi kaže:
|
za gladnu djecu se obrati izgleda još tvom ne prežaljenom vođi,samo ti treba dozvola... 
|
|
|
30.03.2014., 12:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
robixoxo kaže:
za gladnu djecu se obrati izgleda još tvom ne prežaljenom vođi,samo ti treba dozvola... 
|
gle ga, zajebavam se 
mislim da u ovih grotesknih dvajstikusur godina nase nesretne drzavice nije bilo glupljeg spina, a nagledali smo se i naslusali stvarno svakojakih cudesa
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:00.
|
|
|
|