|
|
12.11.2015., 10:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2015.
|
Quote:
Catrice kaže:
Kako ne, pa ne treba pola sata da razmazem kremu.
Umijem se i stavim serum, dok operem zube i obucem se, stavim kremu. Ona se upije dok skuham kavu i sjednem se sminkat. Kad zelim, tusiranje, pranje zubi, serum,krema, sminkanje moze biti gotovo za pola sata, mozda i manje. Al ja u tome svemu uzivam i nije mi se problem ustat malo ranije da mogu sve polako
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
|
Ovako nekako i ja radim. Dok čekam da se nešto upije radim nešto drugo i tak. Pomalo bude multitasking i na kraju to sve brzo bude gotovo.
|
12.11.2015., 10:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja sam još uvijek beba za većinu vas ovdje (ne godinama nego "kozmetičkim iskustvom") tako da 90% kremica koje ste vi koristile ili stavljat nisam probala i još se tražim. A i mali problem je što sam u tom pogledu donedavno bila lijena i tek sam sad počela ful testirat kremice i bit redovita.
Zasad je rutina (koju uopće moram vidjet dal će bit ok):
-ujutro:
umivanje Biobaza peršin umivalicom
Biobaza peršin fluida
Bocassy lagana dnevna krema
-navečer:
skidanje šminke Byphasse micelarnom
umivanje Biobaza peršin umivalicom
Corine de farme ružina vodica
Bocassy hidratantna noćna krema
|
12.11.2015., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Ja sam imala tu corine de farme ruzinu vodicu, kako je to dobro bilo za moju kozu, pospricala bih prije kreme i pustila da se upije. I umjesto nove bocice kupim 3 litre byphase tonika kojeg nikad necu potrosit
|
|
|
12.11.2015., 13:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Ja ne da sam beba za vas, nego za pol tih proizvoda nisam ni cula
Inace, ujutro se umijem vodom, namazem lice baby kremom i sminkam se.
Navecer skidam sminku (idealni makeup remover jos trazim), umivam se s kozjim ili baby sapunom, namazem kremicom i to je to. Nemam zahtjevnu kozu pa ni potrebe za nekim velikim tretmanima.
Powered by LG G4
|
13.11.2015., 08:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
plavusaxxxxxx kaže:
mene zanima kak vi to sve ujutro stignete? ja ujutro prije posla stignem se samo našminkati i to je to...nema šanse da bih imala vremena za prije nanositi kreme i sl. podhvate! 
|
Ma sve je stvar prioriteta.
Ako imam baš tolko malo vremena, radije ću namazat kremu i izać bez šminke...neko će napravit obrnuto 
|
|
|
13.11.2015., 14:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Tipkica kaže:
Ma sve je stvar prioriteta.
Ako imam baš tolko malo vremena, radije ću namazat kremu i izać bez šminke...neko će napravit obrnuto 
|
E baš to, tako i ja. Ako se prekasno ustanem ili iz nekog razloga ne stignem, brzinski nabacam preparativu na sebe i piči van! Pogotovo jer nemam problema s tim da izađem bez šminke. Al sam se i već brutalno ispraksala, kad tako jurim da valjda u 2-3 min doslovno stavim korektor samo gdje treba, puder u prahu i maskaru.
|
13.11.2015., 22:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Potpisujem cure! I kod mene je slično. Puno mi je važnije pravilno odraditi preparativni dio, nego se trackati.  Ali dižem se rano pa bez problema nanesem cc kremu i ruž, što je ujedno jedina dekorativa koju stavim na sebe pa i nije frka s vremenom. 
|
14.11.2015., 08:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Meni to nije pitanje izbora, uvijek odradim oboje. Ako kasnim onda brze i manje se nasminkam. Ali se uvijek nasminkam. Meni je izbor preparativa ili dekorativa ujutro kao da biram obuci se ili obuti. Ako zurim obucem se jednostavnije ali ni jedno ne preskacem.
|
|
|
14.11.2015., 08:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Tako nekako i ja razmisljam
|
|
|
01.09.2016., 11:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Da pokušam oživit temu...
Normalna koža ka suhoj, 40te...
Trenutno sam još na otoku i na ljetnoj rutini
Ujutro:
Tonik od ruže, nikel (nakon potrošenog stribora zlato&ruža)
SOS serum, caudalie
Creme sorbet, caudalie
Smilje bio eliksir, nikel
Alpha-H spf 50+
Navečer
Hibiscus facial toner, alba
polyphenol(C15) serum, caudalie
polyphenol detox oil(C15), caudalie
E, da, okoloočna ziaja ili olay 7 in one, eye transforming cream
Peeling enizmatski QV 35+ iz Mullera jednom tjedno, ili u 10 dana
Maska Novexpert Repulp, jednom tjedno
Nije baš svaki dan sve to, ali uglavnom je, ako žurim, onda je samo serum SOS i Alpha, navecer je redovno ovo napisano
I cesto posegnem za tonikom koji drzim u frižideru, Avalis (sinteza 14 hidrolata i biljnih iscrpina), s njim sam oduševljena i ne želim biti bez njega, nešto predivno!
Ajde sad vi 
|
|
|
01.09.2016., 15:22
|
|
the prisoner of heaven
Registracija: May 2012.
|
Normalna, naginje suhoj, neproblematicna, kasne 30te isto jos na otoku, ljetni rezim
Jutro
Serum od smilja, Ćurin
Eucerin aquaporin active.
Plaza Roc 50 spf koji nanosim nakon seruma.
Setnja po mistu Roc 30.
Povratak s plaze Eucerin aquaporin.
Vecer
Nakon JAL hij. kapi,
Roc pro-renove krema.
Rotiram ih s Novexpertovom Repulp maskom koju koristim kao nocnu kremu, samostalno bez seruma, kapi.
Piling enzimski Balea (kad se sitim, bit ce svako 2 tjedna), pjena umivalica roza Balea, ne koristim tonike, micelarne.
Maske za lice (one u kesicama) uvijek isprobavam nesto novo, nemam omijenu, stalnu.
Rijetko koristim dekorativu, liti nikako.
Mlijeko za tijelo trenutno Fenjal sensitive losion, kad zahladi Fenjal intensiv.
Inace obicno vrtim jos Johnson's badtime losion, Hipp ulje za tijelo, mlijeko i Balea urea losion (skoro ga zaboravila, a jedan od omiljenih mi je).
Balea piling za tijelo trenutno neki "Glamour", nije nesto i
Balea piling za stopala.
Zadnje uređivanje BBC drama : 01.09.2016. at 15:47.
|
|
|
01.09.2016., 23:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
31g, mjesovita koza, sa dosta dehidriranim obrazima i suhim okoloocnim podrucjem. Sklona miteserima i nekad pristicima/ aknama u manjem broju
S obzirom na vrucine, njega je trenutno minimizirana:
Ujutro umivanje dr. Renauld gel, krema spf 30 ili 50 uriage/avene
Okoloocna innisfree green tea seed cream
Minimum sminke
Skidanje sminke popodne/navece:
Garnier micelarna, potom opet umivanje, Balea aqua seum+okoloocna innisfree
Tu i tamo umjesto balea seruma stavim tester neke kremice jer se taman spremam kupiti vichy idealiu ili thermal za koji tjedan
Onda ( kad mrvicu zahladi ) cu dodati i nesto konkretnije stvari (enzimski piling i kakav novi serum ili avene ystheal)
|
|
|
02.09.2016., 09:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Normalna prema suhoj, osjetljiva s rosaceom, srednje 30-te
Ljetna postava:
Jutro
Bioderma micelarna
Kiehls ultra facial tonik
Biobaza new age mimosa exclusive oko očiju
Vitamin C serum (svakih par dana)
ROC spf 50 ili DermEden DD krema spf50
Navečer
Skidanje šminke Garnier mlijekom ili Terra Naturi mlijekom
Kiehls ultra facial cleanser
Kiehls ultra facial tonik
Mizon hijaluron
Avene termalna voda
Antipodes kiwi seed eye cream ili sulwhasoo rejuvenating eye cream
Eucerin ultrasensitive krema
Što se maski i peelinga tiče:
Kiehls tumeric & cranberry seed energizing mask
Caudalie glycolic peel
Innisfree sheat mask
ACURA bright peeling
kad zahladi dodajem neko ulje (nisam još odlučila koje ću), Alpha H liquid gold i sleeping pack (za sad sam probala samo tony moly intense care dual effect)
|
|
|
05.01.2017., 22:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
36 god., normalna koža sa masnijim nosem i vidljivijim porama po i oko nosa;
ujutro:
-umivanje tj. četkanje sa Rio sonicleanse i Alpha H Balancing cleanser sa aloa verom
-serum: jedan dan Novexpert c booster, drugi dan Filorga Hydra Hyal
-okoočna Filorga Eyes Absolute
-krema: Shiseido Benefiance wrinkle resist ili LRP Hydraphase intense riche
noć:
-skidanje šminke sa očiju Garnier dvofazni (ljubičasti)
-skidanje šminke sa ostatka lica Garnier roza
-trenutno veći broj dana u tjednu: pure rosehip seed oil (koristim da potrošim, kupljeno za probu ali nisam ljubitelj ulja iako je koža ujutro jako lijepa)
- manji broj dana u tjednu 2-3 Alpha H Liquid gold a oko očiju glamglow "plava" thirstymud maska
-kad osjetim da je koža isušena (a to je srećom rijetko) ostavim preko noći preko cijelog lica glamglow thirstymud
-kad primjetim da je stanje zasićeno, masnjikavo (i to je srećom rijetko) koristim Alpha H Balancing moisturizer and gentle exfoliant sa 10%AHA
-zbog svega ovog gore skoro da i nemam potrebu za pilingom a u pričuvi imam jako dobar Dermalogica daily Resurfacer
- u slučaju neke akne (jednom mjesečno) nađe se u zalihama LRP Effaclar duo pa stavim samo na aknu iako ne nestane instant kako očekujem
|
|
|
07.01.2017., 16:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Sviđa mi se tvoja rutina
Možeš li mi reći nešto više o ovom Alpha H Liquid gold? Dugo sam ga imala na WL i onda sam našla nešto šta mi se učinilo poprilično slično pa sad razmišljam da to uzmem, radi se o Pixi glow toniku
http://www.lookfantastic.com/pixi-gl.../11200055.html
OK, ovo je predstavljeno kao tonik a Alpha kao all in one, ali npr nanosi se na isti način, ima isti postotak glikolne i po recenzijama cure govore da im je tonik njegujuć, da ne isušuje i slično.
|
|
|
07.01.2017., 18:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
Dalmatinaa kaže:
Sviđa mi se tvoja rutina
Možeš li mi reći nešto više o ovom Alpha H Liquid gold? Dugo sam ga imala na WL i onda sam našla nešto šta mi se učinilo poprilično slično pa sad razmišljam da to uzmem, radi se o Pixi glow toniku
http://www.lookfantastic.com/pixi-gl.../11200055.html
OK, ovo je predstavljeno kao tonik a Alpha kao all in one, ali npr nanosi se na isti način, ima isti postotak glikolne i po recenzijama cure govore da im je tonik njegujuć, da ne isušuje i slično.
|
jedina stvar od svega gore nabrojanog od koje se ujutro svježe sjajuckam
tek sam nekoliko puta koristila pa nisam izlijetala sa komentarima
na trenutak sam pomislila da se radi o pojavi kad se koža od dehidriranosti krene mastiti/sjajiti (vječni sam pesimist  ) ali nije ta pojava
dobra stvar je taj liquid gold
žao mi ga nanjeti na blazinicu i time prijeći preko lica (ipak većina ostane na blazinici) nego ga pipetom vadim iz bočice i nanosim na čisto lice i utrljam prstima. i tako njega solo ostavim do ujutro
|
|
|
07.01.2017., 21:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Kvragu, zašto nisi rekla da je totalni promašaj 
|
|
|
14.01.2017., 21:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Bok cure,
zanima me da li postoji određeni red koji proizvod kada koristiti. Vidim da svako nešto različito koristi pa me sve to još više zbunjuje.
Ujutro neki peru lice nekom vodicom, pa imamo tu miscelarnu, pa onda tonik, pa hidrolat.
Kojim redom šta treba koristiti i zašto tako.
Pa onda serum pa krema ili šta još ako sam zaboravila?
|
|
|
14.01.2017., 23:17
|
|
menni_sam_fora
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
noemi3 kaže:
Bok cure,
zanima me da li postoji određeni red koji proizvod kada koristiti. Vidim da svako nešto različito koristi pa me sve to još više zbunjuje.
Ujutro neki peru lice nekom vodicom, pa imamo tu miscelarnu, pa onda tonik, pa hidrolat.
Kojim redom šta treba koristiti i zašto tako.
Pa onda serum pa krema ili šta još ako sam zaboravila?
|
svatko napravi više ili manje isti redoslijed koraka, samo je sad na tebi odabrati što želiš ili ne. a ovo ti je najšira varijanta koja obuhvaća sveeeee što si navela.
korean beauty inspired by soko glam / klik na link 
|
15.01.2017., 11:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Evo moje rutine
Koža mi je mješovita, po zimi dehidrirana, sklona proširenim porama, 30-e
Ujutro
umivanje samo s vodom
nakon toga stavim Clinique dramatically different gel-ujutro radije spavam pa samo osnovno na lice, više njegujem navečer
Ovaj gel mi je odlična podloga za puder
Navečer
Skidanje šminke s očiju baby maramicama
Umivanje blagom pjenom i skidanje ostataka šminke (obično se trudim kupiti prirodnije veganske)
Nakon toga se malo izribam konjac spužvicom
Afrodita tonik Clean phase
Nakon par minuta malo navlažim lice i stavim Loko Fruit serum (zasada moj HG)
Nakon cca 20ak min namažem Tinkturinu kremu za lice od zelenog čaja
I Loko krema okoočiju
Jednom tjedno radim piling sa Cadeavera Enzym puderom-odličan mi je, puno bolji od klasičnih pilinga sa zrncima koji su mi agresivni
Jednom u tjedan-dva čišćenje pora s maskama od gline ili trakicama s ugljenom.
Zadnje uređivanje Sarah Walker : 15.01.2017. at 11:31.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:28.
|
|
|
|