Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.04.2020., 01:13   #41
Šprajc je odličan, kao i Mojmira, svaka im čast
favorit is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2020., 21:03   #42
Šprajc je antitalent za humor. Ono uopće ne izgleda kao spontan nego ukočen i prisiljen humor.Da nema pripremljenu šablonu vjerujem da bi 10 minuta smišljao u live-u kakvu "duhovitu" doskočicu.
holy noise is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2020., 19:36   #43
Mojmira - antihrvatska propagandistica.
Vrlo mudra i prikrivena...Skolovana.
Saul Good is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2020., 21:19   #44
Quote:
vox kaže: Pogledaj post
Ne treba jer radi se o informativnoj emisiji, vijestima koju gledamo da nas informira, ne da bi slušali mišljenja i stavove voditelja. Pogotovo ne u stilu late night show-a. Ok, ako ima inspiracije dajte mu emisiju poput John Olivera pa neka priča ovakve gluposti.

Općenito zadnjih tjedana Vijesti traju godinama, iako bi sve moglo stati u 30 minuta dnevno. Velika većina novinara javlja se uživo sa sugovornikom kojeg stalno prekida u razgovoru, iako odgovor sugovornika nije lutanje, izbjegavanje odgovora, već precizan. Postavljaju im pitanja na koje danas nitko ne zna odgovor.
Valjda se dovede gosta da nas informira ali dok gost odgovara na pitanje počnu upadice: Kad će cjepivo? Koliko dugo će ovo trajati? Je li sezona propala? Što je sa školama?
To je tako nekulturno.

Ok, ako mulja, bježi od konkretnog odgovora, ali non stop...

Imam osjećaj da rade intervjue samo da popune minutaže, i da intervjuiraju osobu isključivo kako bi ih naveli da kažu onu rečenicu koja će im sutra poslužiti za naslov na portalima, i po kojoj mogu jahati danima u obliku naslova clanaka na portalima i drustvenim mrezama) i onda je bit samo napad, a sve ostalo ignoriraju i prekidaju.

Ganjaju ih dok ne kažu nešto ili ne dobiju odgovor ˝ne znam˝, tako da sutra mogu napisati npr. Ministar/Premijer ne zna...

Ok je to još kad rade u emisijama 1 na 1 i specijalima, jer tu očekuješ da će ih rešetati ali u Vijestima, Dnevniku, Direktu očekuješ da ti stručna osoba kaže ono što ti, odnosno većina javnosti još ne zna, tj. da nas informira.
Tako je. Mediji su fuj. Unaprijed imaju cilj sto zele napraviti i reci i gosta dovedu samo da ga navedu da im potvrdi njihovu verziju i ispreskacu ga da to i ucini. Ako netko ne nasjedne nadju mu nesto za zamjeriti da ga vise ne zovu i bojkotiraju ga. A ako netko pukne i krene u raspravu s njima i otvoreno ih exposa pocnu ga sprdati i sustavno medijski silovati.
Quote:
holy noise kaže: Pogledaj post
Šprajc je antitalent za humor. Ono uopće ne izgleda kao spontan nego ukočen i prisiljen humor.Da nema pripremljenu šablonu vjerujem da bi 10 minuta smišljao u live-u kakvu "duhovitu" doskočicu.
Tako je. Tocno vidis nastrebanu nadrndanost i isforsirane kalkulantske štoseve koji nazalost pale kod dijela publike.
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2020., 19:52   #45
Tonči Huljić napravio novu špicu za RTL Direkt: 'Stavili smo epske teme s ratničkim ritmom, da paše Šprajcovom ciničnom pristupu vijestima'

„Za Direkt sam imao ideju napraviti ono kao da se gleda sjevernokorejski dnevnik. I onda smo stavili te epske teme sa ratničkim ritmom, da paše Šprajcovom ciničnom pristupu vijestima. Baš sam zadovoljan s tim“, rekao je Huljić.

EDIT: idući tjedan se vraćaju u studio napokon
uprolazu is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2020., 16:33   #46
novi suvoditelj

https://www.facebook.com/ines.lesko....586179140/?t=0
uprolazu is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2020., 20:41   #47
Wink

Quote:
uprolazu kaže: Pogledaj post
Mislite da je slucajno?
ANDY_1212 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2020., 20:50   #48
Quote:
uprolazu kaže: Pogledaj post
EDIT: idući tjedan se vraćaju u studio napokon
zapravo večeras Šprajc iz studija
uprolazu is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.09.2020., 00:22   #49
moram pohvaliti ekipu direkta za kraj večerašnje emisije i virtualnu mojmiru
ratni profiter is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2020., 20:00   #50
Advent i klizište na Tomislavcu. Neka netko novinarki na Novoj objasni da klizište i klizalište nije ista stvar.
Marra is online now  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2020., 20:11   #51
Quote:
°bubamara° kaže: Pogledaj post
Advent i klizište na Tomislavcu. Neka netko novinarki na Novoj objasni da klizište i klizalište nije ista stvar.
Mislim da si pogriješio/la temu. Ovo je tema o RTL Direktu, ne Novoj TV.
Mar is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2021., 22:36   #52
Jao sprajcu s ovom veljačom ,šta si to ni zvao u emisiju,djeca će imati noćne more
ZoomZoom is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2021., 22:37   #53
Quote:
ZoomZoom kaže: Pogledaj post
Jao sprajcu s ovom veljačom ,šta si to ni zvao u emisiju,djeca će imati noćne more
Šprajc ima populistička pitanja!
favorit is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2021., 13:14   #54
Šprajc (Schpretiz ) je odličan, on je normativ..
Ali, Mojmira je loša..Trudi se, ali zar nije bolje da je iza kamera..
Zar ne mogu pronaći novu facu ?
Medvedova Sapa is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 01:04   #55
jedan od najboljih priloga u povijesti rtl direkta: https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novost...sam-plenkovic/

neka se ekipa s državne dalekovidnice malo ugleda na kolege s rtl-a
ratni profiter is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 01:15   #56
Lightbulb

Ne gledam bas ovo, no danas sam gledao i bas su posteno nasamarali Plenkija.
Old 01.06.2021., 06:25   #57
Mojmira se sva izobličila. To ljuto, to bi napadalo i čupalo to docira kao da je ona jedino mjerilo ičega i kao da je njena paradigma opća istina. Čim ne govoriš ono što ona očekuje to je odmah drama. Meni je Filipović isto bio horor i djeluje mi kao osoba s određenim smetnjama, ali Mojmira i rtl i svi takvi ostrašćeni novinarčići su sprdnja žešća sa svojim dociranjem i danas su tu a sutra kao i ivana paradžiković tko zna gdje.
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 09:19   #58
Quote:
Arial kaže: Pogledaj post
Mojmira se sva izobličila. To ljuto, to bi napadalo i čupalo to docira kao da je ona jedino mjerilo ičega i kao da je njena paradigma opća istina. Čim ne govoriš ono što ona očekuje to je odmah drama. Meni je Filipović isto bio horor i djeluje mi kao osoba s određenim smetnjama, ali Mojmira i rtl i svi takvi ostrašćeni novinarčići su sprdnja žešća sa svojim dociranjem i danas su tu a sutra kao i ivana paradžiković tko zna gdje.
dobro je Andrej, biti će sve ok.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 09:44   #59
Mojmira jebe ne vadi. I neka.
Blue Comet is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 10:41   #60
Quote:
Cesc kaže: Pogledaj post
dobro je Andrej, biti će sve ok.
Smiri se Mojmira i počisti onaj memljivi stančić ili ti slijedi meltdown kao Ivani Paradžik

Quote:
Blue Comet kaže: Pogledaj post
Mojmira jebe ne vadi. I neka.
To joj je pusta želja pa kad ne može zaista onda pokušava ovako verbalno. Ništa gore od žene koja zavidi muškarcu na penisu, tu ni promjena spola ne moze pomoci.
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:07.