Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2024

EURO 2024 Fußball im Herzen Europas

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.06.2024., 15:37   #581
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
E bravo, da je Volkov pogodio jedno slobodno, Rusi bi bili u finalu s dream teamom
Tko je rekao da su Petrovic i ekipa 92e trebali uzeti zlato?
C. F. Gauss is offline  
Old 24.06.2024., 15:40   #582
Quote:
dr Socrates kaže: Pogledaj post
Oćeš mišljenje? Evo mislim da Daliću triba dignit spomenik u centru ZG, za sve medalje na 2 SP-a i Ligi nacija, bez obzira šta se večeras dogodilo. Ima boljih trenera od njega...pa i na ovom forumu, al činjenice tj. rezultat u nogometu je sve. Isto ka šta Ćiri niko ne može uzet francusku broncu...iako ja njega kao trenera baš "ne mirišem" u najmanju ruku. P.S. Za ove koji misle da sam pogleda 3 utakmice u životu...balun gledam od SP-a 1978. u Argentini. Niste bili ni u jajima. I btw. mislim da ćemo večeras ispast, to je moj osjećaj. Volija bi se privarit...
Pa nitko mu ne osporava ništa, meni je osobno glupo ak netko to radi.
Samo se analiziraju i opravdano kritiziraju ove zadnje 2 tekme. Nije on iznad kritika. Danas nek dobije i sve će se zaboravit (neopravdano), jer smo prošli grupu. Samo navijam da posloži taktiku malo bolj friško i stavi igrače na svoje mjesto, a ne forsirat nekej kaj se vidjelo da nejde.

Jer ono kaj bude problem, ak prođemo s ovak "ista taktika drugi igrači i nekej bude ušlo" to se bude i dalje forsiralo, bez obzira na protivnika. Tipa SP, prošli Brazil, ista taktika protiv Argentine (mi protiv njih nismo igrali na skok u napadu, samo je trebalo gledat kaj je NIZ radila) i poraz.

Nije iznad kritike, ali smatram da je dovoljno pametan da se korigira.
R the Gray is offline  
Old 24.06.2024., 15:43   #583
Quote:
hilderik kaže: Pogledaj post
a da se napokon da šansa pjaci i pašaliću, kad već igramo krilni nogomet?
To i jest sažetak mog posta. Apsolutno nam je najidealnija opcija da počnu i Pjaca i Marco Pašalić, što se tiče kretanja i tranzicije, prodisali bi samo tako... Omogućili bi najjaču moguću obranu sa Gvardiolom i Stanišićem na bekovima i da su Gvardiolu potpuno slobodni oni njegovi plugin-ovi.
Krama na lijevoj polušpici nas guši, uvalja ga, ali nas guši. Ako mora igrati onda 10-ka, drugačija veza. Uvaljat će ga opet a prodisat ćemo. Nikako polušpica. Polušpica samo ako i samo ako Gvardiol ide na stopera, Perišić na beka, a Marco igra desno krilo.
Quote:
mislim da se naši bekovi večeras neće puno dizat i da će dalić opteretit sredinu ulascima s krila, ali u tom slučaju broz apsolutno mora sjesti - ako se ne ubrzamo u sredini, udavit ćemo sami sebe...
Davimo mi sami sebe već godinama. Izgledamo kao sumo borac koji se pospe rižom i onda zagrli samog sebe i valja se po podu i jauče jer se jako stisnuo, drugi je u čudu...
karlo r is offline  
Old 24.06.2024., 15:44   #584
vidim na ovom forumu ima boljih trenera od Dalica pa molim da posalju svoj CV direkt HNS-u! svaka strucna pomoc nam treba a mislim da nekima treba pomoc psihijatra
Degliorsi is offline  
Old 24.06.2024., 15:46   #585
Quote:
Degliorsi kaže: Pogledaj post
vidim na ovom forumu ima boljih trenera od Dalica pa molim da posalju svoj CV direkt HNS-u! svaka strucna pomoc nam treba a mislim da nekima treba pomoc psihijatra
hns ne prima prijave van familije...
hilderik is offline  
Old 24.06.2024., 15:46   #586
Quote:
Kal, razbit ćemo talijane i dobit ih 0,5:0 - dovoljno za tri boda...
Jel to rezultat gdje si talijani sami zabiju gol?
Old 24.06.2024., 15:47   #587
Jasna je Dalićeva namjera s ovim sastavom, Sučić i Pašalić su unutra da pomognu Brozu i Modriću da spase obraz.
Old 24.06.2024., 15:47   #588
Quote:
Archangel kaže: Pogledaj post
Jel to rezultat gdje si talijani sami zabiju gol?
tako nekako, oni ili gospa - ali dobijamo ovo večeras....
hilderik is offline  
Old 24.06.2024., 15:48   #589
Quote:
Kvins kaže: Pogledaj post
Jasna je Dalićeva namjera s ovim sastavom, Sučić i Pašalić su unutra da pomognu Brozu i Modriću da spase obraz.
nema šanse da zaigra navedena postava, čisto trolanje talijana - što apsolutno podržavam...
hilderik is offline  
Old 24.06.2024., 15:48   #590
Quote:
Degliorsi kaže: Pogledaj post
Otkad je u HNSu CV vazan? HDZ, veze, rodjo itd., repka reprezentira Hrvatsku.

C. F. Gauss is offline  
Old 24.06.2024., 15:49   #591
Quote:
R the Gray kaže: Pogledaj post
Pa nitko mu ne osporava ništa, meni je osobno glupo ak netko to radi.

Samo se analiziraju i opravdano kritiziraju ove zadnje 2 tekme. Nije on iznad kritika. Danas nek dobije i sve će se zaboravit (neopravdano), jer smo prošli grupu. Samo navijam da posloži taktiku malo bolj friško i stavi igrače na svoje mjesto, a ne forsirat nekej kaj se vidjelo da nejde.

Jer ono kaj bude problem, ak prođemo s ovak "ista taktika drugi igrači i nekej bude ušlo" to se bude i dalje forsiralo, bez obzira na protivnika. Tipa SP, prošli Brazil, ista taktika protiv Argentine (mi protiv njih nismo igrali na skok u napadu, samo je trebalo gledat kaj je NIZ radila) i poraz.

Nije iznad kritike, ali smatram da je dovoljno pametan da se korigira.
Kako mu ne osporava ništa kad većina istih mu na ovom forumu osporava sve? E al kad zajebe, onda je samo on kriv? To su dječje priče... Svako danas može bit analitičar uz Google i net. Štimac dok je bija komentator isto je sve zna...a staviš ga na klupu za izbornika...e tu se vidi da blage veze nema. Dapače, katastrofalan je!
Old 24.06.2024., 15:51   #592
Quote:
igra li reprezentacija da pobijedi i prođe dalje ili da spašava nekome obraz?
ratni profiter is offline  
Old 24.06.2024., 15:51   #593
Quote:
Ne, nego da ubacuju Kramaricu i drugom krilu lopte (racunam vise Sucic Pasalicu koji je odlican u igri glavom) kao inverted wingeri cak i s poludistance, a mogu i uci unutra, a Kovacic, Modric i Brozovic u vanjskom bloku na udarcu ili duplom pasu kao opcija.

S tim dobija i vecu gustocu u sredini, jer i Pasalic i Sucic mogu vise centralno ulaziti, a njihove pozicije pokrivati Gvardiol i Stanisic.

Nije bezveze, mi ionako nemamo nakon Perisica ni pravo lijevo krilo, desno nemamo odavno, niti imamo sidruna napadaca, pa ce Sucic i Pasalic pokusati ulaziti unutra.

A sad, kak ce to ispasti - vidit cemo navecer.
Old 24.06.2024., 15:53   #594
Quote:
Aubrigo kaže: Pogledaj post
Ne, nego da ubacuju Kramaricu i drugom krilu lopte (racunam vise Sucic Pasalicu koji je odlican u igri glavom) kao inverted wingeri cak i s poludistance, a mogu i uci unutra, a Kovacic, Modric i Brozovic u vanjskom bloku na udarcu ili duplom pasu kao opcija.

S tim dobija i vecu gustocu u sredini, jer i Pasalic i Sucic mogu vise centralno ulaziti, a njihove pozicije pokrivati Gvardiol i Stanisic.

Nije bezveze, mi ionako nemamo nakon Perisica ni pravo lijevo krilo, desno nemamo odavno, niti imamo sidruna napadaca, pa ce Sucic i Pasalic pokusati ulaziti unutra.

A sad, kak ce to ispasti - vidit cemo navecer.
imamo aubrigo riječka krila, samo im treba vjerovat...
hilderik is offline  
Old 24.06.2024., 15:54   #595
Neće ispast ništa posebno, bit će spora, bljutava utakmica koju će Talijani iskontrolirat i onda će Zlaja nasrnut zadnjih 20 minuta. Ako tad ne bude već gubio 2 razlike.
Sveti Germain is offline  
Old 24.06.2024., 15:54   #596
Kakva oprečna mišljenja u vezi ove utakmice s Talijanima , skala je rastegnuta preko maksimuma na obje strane.
Jedva čekam utakmicu a i vidjeti konačan ishod. Kako god okreneš puno naših će biti u euforiji i zadovoljno s rezultatom, svejedno kako završi.

Ja se nadam pobjedi Hrvatske i to onako nekoj epskoj, koja će se pamtiti. Ni protiv Njemačke 1998., nit protiv Engleske 2018., a niti protiv Brazila 2022. nismo imali veće šanse nego večeras, dapače. Pa neka završi na isti način, da se sjećamo velike pobjede do kraja života, kad su nas svi otpisali.
Vulpo is offline  
Old 24.06.2024., 15:55   #597
Quote:
Sveti Germain kaže: Pogledaj post
Neće ispast ništa posebno, bit će spora, bljutava utakmica koju će Talijani iskontrolirat i onda će Zlaja nasrnut zadnjih 20 minuta. Ako tad ne bude već gubio 2 razlike.
ajde nerise, talijani večeras dobijaju po pič... makar gospa morala intervenirat..
hilderik is offline  
Old 24.06.2024., 15:58   #598
Quote:
imamo aubrigo riječka krila, samo im treba vjerovat...
Da je netko procijenio da mogu slamati talijanske bekove ko Perisic prije ozljede, bili bi unutra.

Taj netko (vise njih) radi na treninzima s njima svaki dan, i valjda moze bolje procijeniti nego ti ili ja.

Budimo realni - Marco Pasalic ima jednu sezonu u HNL-u nakon 3. njemacke lige, od toga drugu polovicu je jedan dio odradio na klupi za kaznu...

Ne velim da ne moze uci kao rezerva i odraditi super na bljesak i adrenalin, pokazao je da ima ono nekaj kad je ulazio, ali staviti ga od pocetka napram dokazanog Pasalica je imho daleko prevelik rizik. Nije to Orsic da znas kaj moze isporuciti...

Uostalom, da ga i stavi i da zasere, opet bi bilo drvlje i kamenje, i zasto nije isao na zicer. Tak da malom kurcu svaka dlaka smeta.
Old 24.06.2024., 15:58   #599
Ako bude ovaj sastav koji se najavljuje od sinoć, 2.50 na talijansku pobjedu zvuči ko poklon.

Poslano sa mog MAR-LX1A koristeći Tapatalk
Old 24.06.2024., 15:58   #600
Quote:
Vulpo kaže: Pogledaj post
Kakva oprečna mišljenja u vezi ove utakmice s Talijanima , skala je rastegnuta preko maksimuma na obje strane.
Jedva čekam utakmicu a i vidjeti konačan ishod. Kako god okreneš puno naših će biti u euforiji i zadovoljno s rezultatom, svejedno kako završi.

Ja se nadam pobjedi Hrvatske i to onako nekoj epskoj, koja će se pamtiti. Ni protiv Njemačke 1998., nit protiv Engleske 2018., a niti protiv Brazila 2022. nismo imali veće šanse nego večeras, dapače. Pa neka završi na isti način, da se sjećamo velike pobjede do kraja života, kad su nas svi otpisali.
a protiv ekvadora 2002., švicarske 2004., japana i australije 2006., turske 2008., meksika 2014., kakvo smo imali šanse u tim utakmicama?
ratni profiter is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:13.