Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.08.2012., 15:08   #581
meni je nešt čudno kod tog isključenja, koliko znam isključeni igrač (crveni karton) ne smije ostat na klupi za rezerve, ali je ovaj bio tamo barem ga je kamera nekoliko puta pokazala
Old 09.08.2012., 15:13   #582
Gubica i Milošević su svjetski priznati i poznati rukometni sudački par koji je do sada sudio finale svjetskog prvenstva za žene, dva puta bio na Final4 CL i ove godine sudio polufinale, sudili finale CL za žene. I sada polufinale OI... Najbolji par u povijesti RH za sada...
dragon54 is offline  
Old 09.08.2012., 15:15   #583
Quote:
BumSlayer kaže: Pogledaj post
6 izgubljenih lopti dosad, jedna po utakmici.

Najbolji kradljivac i drugi najbolji asistent momčadi na turniru također.
Krivi dio posta si bolda, kao što sam rekao više mi smeta nošalancija i osjećaj da nije tu 100% nego to šta će on krivo dodat 2 lopte... Ne znam, možda i previše očekujem od njega, radi svega do sada, ali očekujem kad uđe da digne igru, a ne da je spusti. Ne računajući bezvezne utakmice, jedino san nakon Danske bija zadovoljan...
MEP is offline  
Old 09.08.2012., 15:16   #584
Quote:
ano96nimus kaže: Pogledaj post
To ti je tak kad se HRS zali na suce...onda nam uvale jos gore...za ovu dvojcu su Olsen i Pedersen bogovi...

Neznam je li ti poznat slucaj kada su neki od najboljih Hrvatskih sudaca potpisivali peticiji protiv vrha UHRSa pa su preko noci suspendirani (ne zelim uvlaciti imena...) i baceni sa Prve HRL i međunarodnih na županijsku ligu?
Slucaj Gobac?Unisteni klubovi?Metkovic?Split?

Vidim da se inace razumijes u rukomet i sve sto si napisao stoji...

Ja isto ne vjerujem da je namješteno, ali da se nekome pogodovalo, to je sasvim ocito...

Imali smo ali su izbaceni od strane UHRSa zbog nepodobnosti...Zato sada imamo Gubica-Milošević koji nemogu ni zensku utakmicu odsudit...
Zanimljiv je primjer nasih jako dobrih sudaca koji su sudili Ligu Prvaka(jer nema veze sa UHRSom) ali nisu bili dovoljno dobri za HRL...Kao i puno odlicnih sudaca koji su zbog "starosti" potjerani u nadzornike...
Gubica i Milošević ne mogu odsuditi ni žensku utakmicu... Ha, ha, ha... A zbilja znaš nasmijat čovjeka...
dragon54 is offline  
Old 09.08.2012., 15:21   #585
Tunižani
Suci

Buntić
zadnja aktivnost u: 04.01.2023. 09:50
maminho is offline  
Old 09.08.2012., 15:24   #586
Quote:
ceha kaže: Pogledaj post
meni je nešt čudno kod tog isključenja, koliko znam isključeni igrač (crveni karton) ne smije ostat na klupi za rezerve, ali je ovaj bio tamo barem ga je kamera nekoliko puta pokazala
Mora otići na suprotnu tribinu ili najmanje u 5 red tribine iza klupe,ako dvorana nema 2 tribine...

I obično se zahtjeva i oblačenje trenirke/skidanje dresa...

Iako mi se čini da nije bio na samoj klupi,nego u onom prostoru iza,gdje sjede volonteri...ali i to je preblizu...no,to je posao nadzornika,ne sudaca...
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 15:28   #587
Quote:
To ti je tak kad se HRS zali na suce...onda nam uvale jos gore...za ovu dvojcu su Olsen i Pedersen bogovi...

Neznam je li ti poznat slucaj kada su neki od najboljih Hrvatskih sudaca potpisivali peticiji protiv vrha UHRSa pa su preko noci suspendirani (ne zelim uvlaciti imena...) i baceni sa Prve HRL i međunarodnih na županijsku ligu?
Slucaj Gobac?Unisteni klubovi?Metkovic?Split?

Vidim da se inace razumijes u rukomet i sve sto si napisao stoji...

Ja isto ne vjerujem da je namješteno, ali da se nekome pogodovalo, to je sasvim ocito...

Imali smo ali su izbaceni od strane UHRSa zbog nepodobnosti...Zato sada imamo Gubica-Milošević koji nemogu ni zensku utakmicu odsudit...
...
Nemoj pričati gluposti jer ima ovdje i onih koji su jako dobro upućeni u stvarno stanje situacije... Znam na koga se referiraš ali ti suci koji su svojom zaslugom izbačeni iz UHRS-a nikad nisu bili ni do gležnja Gubici/Miloševiću
dragon54 is offline  
Old 09.08.2012., 15:57   #588
Quote:
McAucliffe kaže: Pogledaj post
Čuj,kvaliteta suđenja raste s kvalitetom lige...

Ne da znam za taj slučaj nego sam bio jedan od organizatora i potpisnika te peticije ili točnije "pisma"...nitko baš nije bačen na županijsku ligu,ali je bilo degradacija...

Iako su danas svi ti degradirani u vrhu UHRS-a,a oni protiv kojih je peticija pisana mahom odoše iz Udruge...

Gubica i Milošević sude POLUFINALE OI...ljudi,to nije mala stvar...

A imamo i drugih međunarodnih parova i nadzornika...čak i jedan ženski IHF par...i jedno 4-5 parova i isto toliko nadzornika...

Problem je što nemamo ekipu zastupljenu u tijelima IHF/EHF-a...znači neke dužnosnike,a ne samo suce i nadzornike...
Na pamet mi pada jedan sudac iz Zagreba koji je bačen na Županijsku ligu i suspendiran(ali je poslje "napredovao") i morao postati nadzornik,iako su on i njegov partner svojevremeno sudili 1 HRL...A ima ih još...i pošto je trenutno nadzornik(raspitao sam se...) očito je da nije baš u vrhu UHRSa

Quote:
dragon54 kaže: Pogledaj post
Gubica i Milošević ne mogu odsuditi ni žensku utakmicu... Ha, ha, ha... A zbilja znaš nasmijat čovjeka...
To je moje mišljenje...imaš pravo na svoje...

Quote:
dragon54 kaže: Pogledaj post
Nemoj pričati gluposti jer ima ovdje i onih koji su jako dobro upućeni u stvarno stanje situacije... Znam na koga se referiraš ali ti suci koji su svojom zaslugom izbačeni iz UHRS-a nikad nisu bili ni do gležnja Gubici/Miloševiću
Ako znaš na koga referiram, kako su to zaslužili to izbacivanje?

No...dosta mi je ovog offtopica...bravo za naše i sretno sutra s Francuzima...
ano96nimus is offline  
Old 09.08.2012., 16:25   #589
Quote:
Na pamet mi pada jedan sudac iz Zagreba koji je bačen na Županijsku ligu i suspendiran(ali je poslje "napredovao") i morao postati nadzornik,iako su on i njegov partner svojevremeno sudili 1 HRL...A ima ih još...i pošto je trenutno nadzornik(raspitao sam se...) očito je da nije baš u vrhu UHRSa

Srećom da je to samo tvoje mišljenje....oni koji su relevantni misle (i znaju) drugačije jer da Gubica/Milošević ne znaju suditi ne bi postigli ovo što jesu i što će teško netko ponoviti. A ovi što su izbačeni znaju zašto su izbačeni... da bi napredovao trebaš uz sve sretne okolnosti imati i kvalitetu što su dotični izbačeni zaboravili...Pozdrav
dragon54 is offline  
Old 09.08.2012., 16:36   #590
Quote:
sukKi kaže: Pogledaj post
jel zna mozda neko nes vise o tom zakaj je puklo s madjarima, zakaj ih je odbio, bas me zanima
On je u Srbiji navodno poznat kao Vojvoda, pa eto sam zakljuci.
dimnjacar is offline  
Old 09.08.2012., 16:54   #591
jbt, oće nam opet protiv francuza sudit Ole i Peder?
Boki000 is offline  
Old 09.08.2012., 18:56   #592
Quote:

Svi vrhunski bivši HR suci su u vrhu UHRS-a...a to mislim na EHF/IHF suce...

Od Sare i Fuksa do Bubija i Antiše...a onda si pogledaj tko je predsjendik UHRS-a,a tko je predsjendik struke...opet bivši EHF suci,sadašnji EHF nadzornici...

Dakle,netko te futra s krivim informacijama...

To je tvoje mišljenje kojem se kontrira polufinale LP koje G-M sude na ovim OI...dakle,možeš ti imati mišljenje,ali činjenice govore da je POGRIJEŠNO...

Da ne govrimo o tome što su do sada G-M sve odsudili...
McAucliffe is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:00.