Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.06.2021., 10:55   #6001
Quote:
Elk Cloner kaže: Pogledaj post
Pletikosa nikad nije bio bolji golman od ijedne prve zamjene u svoje vrijeme. Kikser i ukopan na vlastitoj liniji. Izvlačila ga je obrana koja je onda bila skoro granitna (pogotovo ako pridodaš Niku Kovača kao defenzivnog veznog...
pletikosa je bio solidan vratar do one vvelike ozljede prije eura 2004 kad ga je zamijenio butina... nakon toga je bio 50 posto lošiji nego prije, nekako se usporio, izgubio samopouzdanje, ne znam, nije to bilo više to.
versilov is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 11:00   #6002
Quote:
totalna šteta kaže: Pogledaj post
Poučak Joa Šimunića protiv Sulemania...odnit ga u reklame i dobit crveni,itako je ostalo 5 min do kraja.
samo sto je simunic imao 10 godina bundeslige iza sebe, a ova dvojica sezonu hnl-a. neke stvari dodju sa jacim utakmicama i iskustvom. i zato je ovo u21 i zato postoje mladje kategorije.
Old 01.06.2021., 11:21   #6003
Vušković...Vuškovića zvanog dijagonala bi i ja proša u sprintu ka Ptica Trkačica kojota Zlikovskog. I to kažem ka hajdukovac...bilo je i prije kod nas sporijih stopera, al npr. jedan Bilić je to uspjeva sakrit inteligencijom, postavljanjem i čitanjem igre, u Splitu bi se reklo "zna je stat na teren". Vušković nit je brz, nit je vanserijski tehničar, niti je nogometno inteligentan...kad vidin kako ide na igrača i kako se postavlja...sve mi je jasno. Daj bože da se varam, al čisto sumnjam! Također, imam dojam kako je i hvaljeni Gvardiol počea igrat "na ime" ka stari rutiner. Ostalo...Biuk, a šta reć, slab sam na Stipu, sve zna, ide i nikog se ne boji...vidi se na njemu da je rođena klasa od igrača. Bišćane...drž ga ti na klupi, stavljaj Kulenoviće, to će ti dat kruva
Old 01.06.2021., 12:09   #6004
a jebi ga kad je kule menađerski projekt za prodaju
mladozenja is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 12:42   #6005
Quote:
Poučak Joa Šimunića protiv Sulemania...odnit ga u reklame i dobit crveni,itako je ostalo 5 min do kraja.
Točno samo su Španjolci duplo brži od naših igrača pa ne možeš niti crveni napraviti.

Nevjerojatno glup drugi gol. Dobro, Španjolci su zaslužili pobjedu ali kad već nisu zabili 2 mrtvaca prije onako im pokloniti gol

Inače, Bišćan je tele prve klase, ni kriv ni dužan mogao se dovući do penala protiv favorita prvenstva, a zapravo se došlepao i do ove utakmice nezasluženo.

I ne staviti Biuka od prve minute je stvarno kretenizam, mali igra u top formi zadnjih mjesec dana. A i taj Vušković, taj svaku utakmicu u HNLu kiksa, naravno nije se ni ovdje proslavio.
gFlores is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 12:43   #6006
Quote:
versilov kaže: Pogledaj post
pletikosa je bio solidan vratar do one vvelike ozljede prije eura 2004 kad ga je zamijenio butina... nakon toga je bio 50 posto lošiji nego prije, nekako se usporio, izgubio samopouzdanje, ne znam, nije to bilo više to.
Kod Pletikose i Butine, nije uopće rasprava ko je bolji golman. Rasprava bi trebala biti tko je gori golman
gFlores is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 13:20   #6007
i tomo i stipe su znali braniti nemoguće ali i primati sve moguće
mladozenja is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 13:42   #6008
Bišćan je izvukao maksimum iz ove reprezentacije.
slice.of.life. is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 13:53   #6009
Quote:
slice.of.life. kaže: Pogledaj post
Axl rose is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 18:14   #6010
Quote:
slice.of.life. kaže: Pogledaj post
Da, svoj maksimum, a ne maksimum reprezentacije.
Boki000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2021., 18:20   #6011
Quote:
Ono nikome ne smije i ne može biti poučak. Ono je da ga dva policajca dočekaju u tunelu i u lisicama odvedu u istražni zatvor.
Old 01.06.2021., 18:44   #6012
Quote:
Baklja kaže: Pogledaj post
Ono nikome ne smije i ne može biti poučak. Ono je da ga dva policajca dočekaju u tunelu i u lisicama odvedu u istražni zatvor.
U čemu je problem, profesionalni faul u igri na rezultat. Čisti crveni koji je dobio vrijedan bod.

A fauk sam po sebi nije ni približno opasan kao što su neka uklizavanja na stanju nogu u zglob i slicno
Gen Hand is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2021., 14:27   #6013
Quote:
Gen Hand kaže: Pogledaj post
U čemu je problem, profesionalni faul u igri na rezultat. Čisti crveni koji je dobio vrijedan bod.

A fauk sam po sebi nije ni približno opasan kao što su neka uklizavanja na stanju nogu u zglob i slicno
Objektivan si ko Jelavić koji je u čudu i nevjerici gledao u suca koji pokazuje crveni i pitao "Why?!" Ono nema veze sa sportom ni profesionalnim faulom.
Old 06.06.2021., 14:02   #6014
Quote:
dr Socrates kaže: Pogledaj post
Vušković...Vuškovića zvanog dijagonala bi i ja proša u sprintu ka Ptica Trkačica kojota Zlikovskog. I to kažem ka hajdukovac...bilo je i prije kod nas sporijih stopera, al npr. jedan Bilić je to uspjeva sakrit inteligencijom, postavljanjem i čitanjem igre, u Splitu bi se reklo "zna je stat na teren". Vušković nit je brz, nit je vanserijski tehničar, niti je nogometno inteligentan...kad vidin kako ide na igrača i kako se postavlja...sve mi je jasno. Daj bože da se varam, al čisto sumnjam! Također, imam dojam kako je i hvaljeni Gvardiol počea igrat "na ime" ka stari rutiner. Ostalo...Biuk, a šta reć, slab sam na Stipu, sve zna, ide i nikog se ne boji...vidi se na njemu da je rođena klasa od igrača. Bišćane...drž ga ti na klupi, stavljaj Kulenoviće, to će ti dat kruva
Pretjerivanje, onaj Upamecano je 2019. godine izgledao kao amater protiv Spanjolske, gdje su Spanjolci zabili 4, a mogli su jos vise, a vec tada je igrao za Leipzig!

Zena sam, ali sam svjesna sto ne stima u ovoj reprezentaciji, ne mozes stavljati 3 defanzivna vezna zajedno, onaj mali Bulat je bolji od Babeca i Franjica zajedno, a nema ga ni na prosirenom popisu!

Rumunji su u onoj generaciji 2019. igrali "napamet" kao i nasi, gdje 4 igraca idu na jednog protivnickog, sve dok ih nije preuzeo novi izbornik i uveo mehanizme, pa su ponizili nas i Engleze u grupi, dosli do polufinala, a momcad im je kostala oko 20 milijuna €, koliko je tada kostao jedan mladi engleski nogometas!

Izbornik je bolji od Gracana, ali nema nikakvu viziju, igraci izgledaju pogubljeno na terenu, treba uvesti neke mehanizme, inace ce mu rezultati biti iskljucivo na bljeskove!
krokodilkaca is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2021., 18:47   #6015
Evo i Ljubičića za 2:0, naši bi trebali uzeti grupu s obzirom na ostale, ko je tu uopće prvi do nas u kvaliteti, Norvežani?
Mr. Jigsaw is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2021., 18:22   #6016
Stream za Hrvatska-Norveška

https://www.youtube.com/watch?v=1DMO3j5cXBc

2:0 je poslije 20 minuta, dok ovo pišem.
Old 08.10.2021., 18:49   #6017
dobro je to, samo neka nastave tako
runaway88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2021., 19:13   #6018
Golijada u Varaždinu.
Old 11.11.2021., 18:39   #6019
Opet Šimić
Old 16.11.2021., 20:47   #6020
golčina za vodstvo
runaway88 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:28.