Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.01.2022., 22:34   #6021
Quote:
ntiissa kaže: Pogledaj post
u Bujici...

Semir Osmanagić

mojneme is offline  
Old 22.01.2022., 22:52   #6022
Quote:
kovidio kaže: Pogledaj post
Shvaćam, ali pitam jer je PCR metoda out a kod nas se još forsira...
Evo jedne bizarne priče na tu temu. Penzić iz mog mjestašca u riječkom zaleđu bio je naručen neki dan za pregled na pulmologiji. Vjerujem da to spada pod KBC Rijeka. Zovu ga dan prije pregleda i kažu da mora imati negativni PRC test. On kaže da je tri puta cijepljen, još i cijepljen protiv gripe, kakav sad test. Ali njet, ne može doći bez svježeg PRC-a.

Čovjek zbunjen, popodne kod LOM-ice. Nije bio u mogućnosti obaviti testiranje, ne može se ništa, propao pregled na koji je odavno bio naručen. Znam čovjeka dobro i potpuno je vjerodostojan. Što reći, valjda su ovo nekakve posebne mjere brige o ugroženim skupinama...
Old 22.01.2022., 22:52   #6023
Quote:
WXW kaže: Pogledaj post
kad samo već tu, na teroijama zavjere, zamisli zavjere, naši liječnici od ove jeseni koriste upravo tu tvoju tvrdnju kao papige da zavaraju narod kao malu djecu u vezi toga zašto više ne mogu dobit Sumamed za Covid a do tada su oni koji su imali Covid ga za tu dijagnozu dobivali, negdje čak i dvije doze
Moja susjeda je sad dobila jer se na rtg snimci vidi početak upale pluća. Ali bez neke velike nade da će to uspjeti. Nego, za svaki slučaj.
Old 22.01.2022., 23:05   #6024
Quote:
amadeus65 kaže: Pogledaj post
I ja bi se cijepio.
Da sam na tvom mjestu.
Cak svaka tri mjeseca.
Ali nisam na tvom mjestu, pa nemoram.
Naravno,izabrao si živjeti sa ovima koji su sve ovo smislili.Ostat će vas 500 milijuna .A mi čipirani putujemo
pilif12 is offline  
Old 22.01.2022., 23:06   #6025
https://t.me/probudjenihr/1581
davids is offline  
Old 22.01.2022., 23:11   #6026
Quote:
pilif12 kaže: Pogledaj post
Ja sam se cijepio.A vi ostajete u milosti ovih koji su to smislili.Ne bih vam bio u koži.
Super
ako razmisljamo u kontekstu depopulacije
najveca steta ekonomije su upravo ovce
zamisli firmu koja radi brod, nadredjeni kaze sefu ajmo to ubrzat jer zeli vise zaradit, sef kaze moze jer zeli vec proviziju, placu i presing na radnike koji to isfusare pa brod lijepo za 5 godina potone i onda se nepotrebno crpe prirodni resursi za izradu novog broda
s kime se ti cijepljeni tu poistovjecujes sa sefom koji je rekao moze i napravio fus od broda ili sa sefom koji razmislja pa nece na svoju odgovornost fusarti i poslusat nadredjenog
ista je stvar i sa novcem

upravo su ovce problem ekonomije i korupcije jer skacu kako im zvonce zvoni
niko normalan, bio to bill gates ili ko ne zeli depopulirat inteligentan dio civilizacije sa sposobnostima razmisljanja, vec naprotiv zele depopulirat ovce zbog kojih ekonomija vijecno curi

zamisli na sta bi svijet licio da se glupe ovce procijepe i onda da puste virus koji ce potamanit necijepljene, takav svijet moze samo strmoglavo nazad u kameno doba
upravo ti, ovcice cijepljena si na meti, ne mi antivakseri
da smo mi problem, obavezno cijepljene bi bilo obavezno, ovako se samo prijete i navlace glupane po dozu

kazem, u kontekstu depopulacije jer iza svcega ovog se radi o mnogo vecim stvarima ali kontekst ispada isti na kraju
plan covjecanstva je opstanak covjeka koji zna razmisljat i prosudjivat svojom glavom, nije sigurno opstanak ovaca jer takvo covjecanstvo ne bi imalo buducnosti
stiskat ce nas antivaksere i jebat u pojam jos svakako, ali na kraju svijet ostaje na nama
i da, na kraju ce i antivakseri biti cijepljeni (ali ne istim cjepivom kao i vi ovcice sada, i protiv nikakvog virusa) ako zele bit a vecina ce to htijet (ja osobno ne) ali o tom cemo za 7, 8 godina
i upravo ti koji nas sad prisiljavaju na cijepljenje ce ulozit sve sto imaju u nas opstanak
Usr is offline  
Old 22.01.2022., 23:14   #6027
Ev moja zena kaze danas ovima sto su se isli bustovat da pola njezinih kolegica koje su cijepljene je bolesno. Njih dvoje primili trecu dozu, ali cetvrtu za 3 mjeseca ne planiraju. Dosli ko drogirani, umorni, pospani.
Al et bar su otisli u piceriju na miru jer hej nema treceg uboda nema ni restorana.

Inace moja tetka, isla je u Srbiju po cjepivo, jer se bojala svega, primila je tamo rusko cjepivo, mislim da je uzela i trecu dozu.
Lezi doma bolesna, u izolaciji. Naravno ima kovid!
Bitno da je meni znala srat da sam antivakser.

KArma je kurva, jos jednom dokazano.

Fakat je ovo prevara stoljeca. ne sa bolescu, to nitko ne negira, nego sa cjepivima!

HEBENA PREVARA STOLJECA.

Dok je budala pametni zive, stara narodna poslovica.
silvan is offline  
Old 22.01.2022., 23:15   #6028
https://mobile.twitter.com/NoeliadeT...29857725435905 --JAPAN: #BreakingNews Status upozorenja na miokarditis nakon cijepljenja podignut je na "tešku reakciju na cjepivo".

Drugim riječima, cjepivo je službeno certificirano kao vrlo otrovno.
davids is offline  
Old 22.01.2022., 23:18   #6029
Quote:
davids kaže: Pogledaj post
https://mobile.twitter.com/NoeliadeT...29857725435905 --JAPAN: #BreakingNews Status upozorenja na miokarditis nakon cijepljenja podignut je na "tešku reakciju na cjepivo".

Drugim riječima, cjepivo je službeno certificirano kao vrlo otrovno.
čika billy trlja ruke, glupani se nalaze u toru, ubodeni, a lova samo kapa...

one way ticket!!
maraschino199 is offline  
Old 22.01.2022., 23:28   #6030
Quote:
silvan kaže: Pogledaj post
Ev moja zena kaze danas ovima sto su se isli bustovat da pola njezinih kolegica koje su cijepljene je bolesno. Njih dvoje primili trecu dozu, ali cetvrtu za 3 mjeseca ne planiraju. Dosli ko drogirani, umorni, pospani.
Al et bar su otisli u piceriju na miru jer hej nema treceg uboda nema ni restorana.

Inace moja tetka, isla je u Srbiju po cjepivo, jer se bojala svega, primila je tamo rusko cjepivo, mislim da je uzela i trecu dozu.
Lezi doma bolesna, u izolaciji. Naravno ima kovid!
Bitno da je meni znala srat da sam antivakser.

KArma je kurva, jos jednom dokazano.

Fakat je ovo prevara stoljeca. ne sa bolescu, to nitko ne negira, nego sa cjepivima!

HEBENA PREVARA STOLJECA.

Dok je budala pametni zive, stara narodna poslovica.
Boldano. Hmmm, Covid-19 nije posve u tančine dokaza bolest

Ali da to da je netko bolestan nitko ne negira to da.
gareton is offline  
Old 22.01.2022., 23:31   #6031
https://t.me/Bible_Memes/49 mala je bez dlake na jeziku..
davids is offline  
Old 22.01.2022., 23:32   #6032
Quote:
pilif12 kaže: Pogledaj post
Naravno,izabrao si živjeti sa ovima koji su sve ovo smislili.Ostat će vas 500 milijuna .A mi čipirani putujemo
Vidis. Pocinjes se bavit teorijama zavjera.
Old 22.01.2022., 23:33   #6033
nije corona prevara stoljeca vec najveca prevara u povijest beskrajnog svemira, neki se nikad nece oporaviti od ove lobotomije, jednostavno su preglupi
maraschino199 is offline  
Old 22.01.2022., 23:35   #6034
Quote:
Usr kaže: Pogledaj post
Super
ako razmisljamo u kontekstu depopulacije
najveca steta ekonomije su upravo ovce
zamisli firmu koja radi brod, nadredjeni kaze sefu ajmo to ubrzat jer zeli vise zaradit, sef kaze moze jer zeli vec proviziju, pu kameno doba
upravo ti, ovcice cijepljena si nat (ja osobno ne)
Pisat ćeš nam,kako je biti rob bogatunima.Nas cijepljene to jako zanima.Mi putujemo na Mars
pilif12 is offline  
Old 22.01.2022., 23:37   #6035
Quote:
maraschino199 kaže: Pogledaj post
nije corona prevara stoljeca vec najveca prevara u povijest beskrajnog svemira, neki se nikad nece oporaviti od ove lobotomije, jednostavno su preglupi
Od tebe se ni u tvojoj kući ne mogu oporaviti
pilif12 is offline  
Old 22.01.2022., 23:38   #6036
Quote:
amadeus65 kaže: Pogledaj post
Vidis. Pocinjes se bavit teorijama zavjera.
Došla voda do usta,ovaj maska.Mi cijepljeni odlazimo,bogatima ostavljamo vas ovčice.Treba raditi,da bogati budu još bogatiji
pilif12 is offline  
Old 22.01.2022., 23:45   #6037
https://t.me/LauraAbolichannel/11063 https://t.me/LauraAbolichannel/11079 Što je s čipovima i Bidenovom administracijom u posljednje vrijeme? Ovaj odgovor mi je u najmanju ruku čudan...
davids is offline  
Old 23.01.2022., 00:03   #6038
Quote:
davids kaže: Pogledaj post
O sunce ti jeb... kakvi idioti... kladim se da se i ovo moze nadmasit...
Old 23.01.2022., 00:08   #6039
Quote:
dankodan kaže: Pogledaj post
If there are 2 people on the planet who should be listened to with regards to covid, it's:

1) Dr Michael Yeadon: the Ex Pfizer Chief Scientist
2) Dr Robert Malone: the inventor of the mRNA vaccine

Both censored from all MSM and also from Twitter...

Ex Pfizer Chief Scientist Dr. Michael Yeadon: "A Serious Attempt At mass Depopulation" : https://www.bitchute.com/video/Uf7sjtwJrIXX/ (toplo bi zamolio nekoga tko ima dovoljno vremena da si da truda i prevede ovaj video na hrvatski jer je izuzetno važno što Mike Yeadon govori u ovom videu)

This system is being put in place using lies, and it's being put in place using lies for some purpose, and i believe that purpose is complete totalitarian control. And i think the purpose of that is going to be mass depopulation. I can't think of a single, benign interpretation for the simple creation of these top up vaccines, let alone the lies that surround them. Dr. Michael Yeadon

STEW PETERS WITH DR. MALONE - MRNA INVENTOR FACES TOUGH QUESTIONS AS JAB DEATHS EXPLODE :
https://www.bitchute.com/video/mv2rQXByeS84/
Apsolutno se slazem sa Dr.Malone
Lik da ima pristup forum .hr-u bi garant s nama pisa na ovoj temi.
Bas me zanima sto cjepise imaju rec na ovaj video.
Splićankaa is offline  
Old 23.01.2022., 00:18   #6040
Ako može Nadal ,mogu i ja
pilif12 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:20.