Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.04.2025., 21:57   #6081
Ja sam jako zadovoljan tako se kupe bodovi.
Sa kadrom koji nam je ostal posle novega leta Đale je to fenomenalno posložil i još bolje gura.
treba imat na umu pritisak koji se stvara kad loviš prvo mjesto, nekad noga neće, psiha i koncentracija te izdaju goriš u želji a nemoreš se
120 posto motivirat kontra varaždina, sto puti vidjeno. Dokaz je Hajduk koji puca pod pritiskom da mora ...
A meni je stvarno dosta va živote dobrog dojma i dobre igre a bodi/pobjeda nigdje, nogomet je igra di treba dat gol više od protivnika AMEN
naizgled jednostavno al nije, zato bareta dole semi na terenu, na tribini/ zaslužena i junačka pobjeda baš ono kad treba ... top
sad smo i oficial kandidati za važ i latu.

i da odradili smo par fenomenalnih akcija, prodora, kombinacija i ljepih udaraca u okvir. nije ušla fali iskustva i koncentracije.
al ipak jedna je ušla iz prekrasne akcije/kombinatorike, vrh.
... kartoni, pa tako se igra obrana, nedaj, drž, tuci, se ča treba samo da ne zapucaju na gol ... u žaru se store glupi prekršaji al bolje i to
nego ga pustit pa ti zavuče balu u mrežu ...
Old 13.04.2025., 22:03   #6082
Quote:
Los Flumenos kaže: Pogledaj post
Strasan vikend... Strasne rotacije na ljestvici. Strasne rotacije na terenu. Strasne rotacije u glavi. Ne znam iskreno kako to sve prihvatit, i kako to sve odradit do kraja, a da ozbiljne traume ne ostanu. Koj je ovo kurac

Nogomet je definitivno najgora stvar na svijetu. Znaci, ne ono kao, najbolja i najgora. Nene nogomet je samo najgora stvar
Ovo isto sam sidrunu nakon utakmice reka...ne mogu ja ovo vise...u grob cu ili u najboljem skucaju na psihijatriji zavrsit
Old 13.04.2025., 22:20   #6083
Quote:
STruka iSTok kaže: Pogledaj post
Ovo isto sam sidrunu nakon utakmice reka...ne mogu ja ovo vise...u grob cu ili u najboljem skucaju na psihijatriji zavrsit
Eee al vas nitko nije tjerao da prizivate Sutjesku... Svasta vama pada napamet
Old 13.04.2025., 23:11   #6084
General je govorio da se zadnja 3 kola treba nadat ako si u igri. Opustite se i uzivajte u HNL spektaklu
-milic- is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2025., 07:22   #6085
Iduće kolo nam dolazi, neki kažu "derby della Učka", međutim uz sve ljepote Učke gore ja bi ovaj susret nazvao "Derby del tram elettrico". Susret dvije momčadi koje dolaze iz gradova koji su prvi imali električne tramvaje u Hrvatskoj.

Prva, naravno, Rijeka. Prvi u Hrvatskoj, 7. studenog 1899., Riječani su na svojim ulicama imali električni tramvaj. I to 11 godina prije Zagreba, 27 godina prije Osijeka, 126 godina prije Splita.
Druga, logično, Pula. Druga u Hrvatskoj, 24. ožujka 1904.

Dvije ekipe koje zaista igraju kao da su spojene na struju, brze, agresivne, neumorne. Neka u duhu tram elettrica ovaj put pobjedu odnese Rijeka, mislim da bi to bilo pošteno
Old 14.04.2025., 10:34   #6086
Quote:
casualRi kaže: Pogledaj post
Iduće kolo nam dolazi, neki kažu "derby della Učka", međutim uz sve ljepote Učke gore ja bi ovaj susret nazvao "Derby del tram elettrico". Susret dvije momčadi koje dolaze iz gradova koji su prvi imali električne tramvaje u Hrvatskoj.

Prva, naravno, Rijeka. Prvi u Hrvatskoj, 7. studenog 1899., Riječani su na svojim ulicama imali električni tramvaj. I to 11 godina prije Zagreba, 27 godina prije Osijeka, 126 godina prije Splita.
Druga, logično, Pula. Druga u Hrvatskoj, 24. ožujka 1904.

Dvije ekipe koje zaista igraju kao da su spojene na struju, brze, agresivne, neumorne. Neka u duhu tram elettrica ovaj put pobjedu odnese Rijeka, mislim da bi to bilo pošteno
Old 14.04.2025., 10:41   #6087

Za svaku pobjedu, neka bude jedan novi grafit. A sta ako bude 7 grafita
Old 14.04.2025., 11:08   #6088
A što ako ih istrijebimo
Old 14.04.2025., 12:34   #6089
Nećete
frane mafia is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2025., 15:44   #6090
Quote:
frane mafia kaže: Pogledaj post
Nećete
Očemo
Old 14.04.2025., 16:40   #6091
“Svaki uloženi euro u riječku luku generira 1,4 eura gospodarske aktivnosti te 1,55 eura dodane vrijednosti”, istaknuo je ministar gospodarstva Ante Šušnjar."

Najvise se cijeni kad ti u brojkama nacrtaju kolika je privilegija imat Rijeku na svojoj strani... To je tako

Al neka, za Hrvatsku cemo mi kapnuti jos koji cent vise, nije problem to nikad bio
Old 14.04.2025., 17:14   #6092
Kad Trsat i Grobnik skupa nad Rijekom zapale svijeće
Bog samo jednu zausti i suze poteku sreće
Rika svetoga Vida krene zavjet djedova do mene..

Dao bi Los toliko za Hrvatsku i da budete neto minus
Odgovori s citatom
Old 14.04.2025., 17:32   #6093
Dat ce Rijeka... Nije Rijeka cicija
Old 14.04.2025., 18:36   #6094
Quote:
Dat ce Rijeka... Nije Rijeka cicija
To šta će Rijeka dat ili neće nije tvoja briga malomištanine iz Matulja. Lako se tuđim parama razbacivat.
A i šta se tiče baluna pita bi te, jesi li uopće navijač HNK Rijeka?
Nevalja ovo, nevalja ono...Bitno da je tuđe pare lako dat.
budha 1980 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2025., 18:46   #6095
Quote:
budha 1980 kaže: Pogledaj post
Nevalja ovo, nevalja ono...
Jebes navijaca Rijeke koji nema nesto za brontulat
Old 14.04.2025., 18:50   #6096
Quote:
budha 1980 kaže: Pogledaj post
To šta će Rijeka dat ili neće nije tvoja briga malomištanine iz Matulja. Lako se tuđim parama razbacivat.
A i šta se tiče baluna pita bi te, jesi li uopće navijač HNK Rijeka?
Nevalja ovo, nevalja ono...Bitno da je tuđe pare lako dat.
Nece nama ribari iz malog ribarskog sela govoriti kolika je Rijeka. Rijeka je sve ovo sto vidis na slici, i puno vise od toga. To prvo.

Drugo... Nismo mi ko ribari iz malog ribarskog sela koji niti novcica ne vracaju natrag, nego jos skrivaju u crne vrece i time se hvale.

Nismo isti... A Jadran se opet vraca na scenu zbog nas i nikog drugog. Cak smo odlucili vratit Jadran na scenu i u nogometnom smislu. Dat cemo vam ruke, neka vam bude, a i bio bi red da malo pomognete kako ste nesto krenuli u zadnje vrijeme. Iako, i dalje provocirate. Ali preci cemo preko svake uvrede koju ste nam uputili... Cak i u finim ugostiteljskim objektima usred bijela dana po Splitu, znamo sto radite i sto nam upucujete.

No, dominacija Jadrana je nama vaznija od vasih sitnih podbadanja. Zapamti to, nismo isti i vratit cemo Jadran gdje mu je mjesto.
Old 14.04.2025., 19:01   #6097
Činjenica da je i naravni i dobroćudni čovjek @budha došao do stadija di uklizava s kramponima u visini Losova čela jasno govori o kojem intenzitetu vremena pričamo
A moguće da je sve kriv onaj manifest od ovog jednog piskarala. U kojem je baš taj siroti budha ni kriv ni dužan skupa s još jednim drugim specijalno baš izdvojen i upotrebljen kao sredstvo rasprave. Moguće da je to bio početak geneze problema. A siroti Los nastradao kao kolateralna žrtva. Kako je krenulo s budhom, ne bi me iznenadilo da i ovaj drugi mirotvorac umjesto tradiocionalne i njemu mile šetnje po napuštenim istarskim selima i branja visibaba odluči naći kotu na poluotoku s koje će nas topnički "počastiti"

Grda, grda vremena. A nekad smo mi si pjesme pisali tctccc
Old 14.04.2025., 19:09   #6098
Quote:
A Jadran se opet vraca na scenu zbog nas i nikog drugog. Cak smo odlucili vratit Jadran na scenu i u nogometnom smislu. Dat cemo vam ruke, neka vam bude, a i bio bi red da malo pomognete kako ste nesto krenuli u zadnje vrijeme. Iako, i dalje provocirate. Ali preci cemo preko svake uvrede koju ste nam uputili... Cak i u finim ugostiteljskim objektima usred bijela dana po Splitu, znamo sto radite i sto nam upucujete.

No, dominacija Jadrana je nama vaznija od vasih sitnih podbadanja. Zapamti to, nismo isti i vratit cemo Jadran gdje mu je mjesto.
Koji altruizam, dobrota i prije svega spremnost na oprost od strane jednog monstruma.
Ko ne slavi Uskrs nakon šta pročita ovaj tvoj upis će ga definito počet slavit.
Ateisti,agnostici,komunisti i masoni, antikristi, ovi oni dosta je bilo budalaština.
Vratite se na pravi put.
Ako može monstrum možete i vi.
budha 1980 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2025., 19:10   #6099
Quote:
otrovnik ljuti kaže: Pogledaj post
Činjenica da je i naravni i dobroćudni čovjek @budha došao do stadija di uklizava s kramponima u visini Losova čela jasno govori o kojem intenzitetu vremena pričamo
A moguće da je sve kriv onaj manifest od ovog jednog piskarala. U kojem je baš taj siroti budha ni kriv ni dužan skupa s još jednim drugim specijalno baš izdvojen i upotrebljen kao sredstvo rasprave. Moguće da je to bio početak geneze problema. A siroti Los nastradao kao kolateralna žrtva. Kako je krenulo s budhom, ne bi me iznenadilo da i ovaj drugi mirotvorac umjesto tradiocionalne i njemu mile šetnje po napuštenim istarskim selima i branja visibaba odluči naći kotu na poluotoku s koje će nas topnički "počastiti"

Grda, grda vremena. A nekad smo mi si pjesme pisali tctccc
budha 1980 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2025., 19:11   #6100
Ne mogu nam nista Otrovnice... Mi smo na 1.55 eura dodane vrijednosti, a di su oni? Sad ce kao Kiseli doc na vrh Ucke i raketirati, jeli? Nikakvo neselektivno ili prekomjerno raketiranje nece promijeniti na stanju. Ovdje ljudi dolaze zbog istine, i tako ce i ostat.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:03.