Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Posao i karijera

Posao i karijera Od vratara do direktora u tri tjedna
Podforum: Informacije o poslodavcima, Iza katedre

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.03.2024., 14:11   #6101
Quote:
zacky kaže: Pogledaj post
Da,hm,to izgleda da vise i nije previse moguce.
Uzasnih poslova jos i ima.
Slabih poslova vec polako kronicno nedostaje,a kakti ima potraznje.
ma užas, ako nemas vezu teško u Zagrebu.. nemam ja neku školu i iskustvo ali da radim za 800-900 eura ne dolazi u obzir. Radije cu vozit 12h dnevno na moru par mjeseci i ubit se od posla i uzet neku lovu..
Old 08.03.2024., 03:45   #6102
Lafodia

Pozdrav, ima li ko iskustva sa hotelom Lafodia na Lopudu?
nin321 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 09:34   #6103
Laguna Porec je ove godine u sve kamp kucice smjestila nepalce i filipince, tako da drugovi i drugarice koji dolazite ostaje vam najgori smjestaj u Slavkovoj prciji aka domu Albatros.

Cisto da se pripremite na vrijeme na ono sta vas ceka.
I u Laguni odose sve strmoglavo u kurac
Nepalci i Filipinci su im bitniji od stalnih radnika iz Hrv, Srb, Bosne itd.
Nisam mogao vjerovati ali istina je zaboli njih vise kurcina oni su nasli svoju radnu snagu u Nepalu i Indiji.

Nije mi jasno zasto se o ovome ne pise, turizam polagano preuzimaju strani radnici a srb, bos, i hrv sutiraju.
Vraca nam se 2007 kad smo radili za sicu i bili robovi na moru.
Ja ovo odradim i prelazim u mehanicarsku radnju, nema vise od turizma koristi.
Brziiii is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 09:39   #6104
Quote:
Osmi kaže: Pogledaj post
ma užas, ako nemas vezu teško u Zagrebu.. nemam ja neku školu i iskustvo ali da radim za 800-900 eura ne dolazi u obzir. Radije cu vozit 12h dnevno na moru par mjeseci i ubit se od posla i uzet neku lovu..
I pitaj za smestaj da ne zavrsis s 4 ljudi u sobi
Brziiii is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 11:20   #6105
I 4 ce jos biti dobro.
Nedavno su pronasli neku kucu sa koliko ono desetina radnik
zacky is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2024., 15:59   #6106
Quote:
Brziiii kaže: Pogledaj post
I pitaj za smestaj da ne zavrsis s 4 ljudi u sobi
svaki dan si negdje drugdje, (cijela HR) a firma nema toliko vozaca da bi se mogao sa kolegom slučajno susreti u apartmanu.
Old 08.03.2024., 18:02   #6107
Quote:
svaki dan si negdje drugdje, (cijela HR) a firma nema toliko vozaca da bi se mogao sa kolegom slučajno susreti u apartmanu.
Onda druze top
Brziiii is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2024., 13:28   #6108
Da li neko zna koji je posao hostese u hotelu, vidim da traze na par mesta, i ako neko zna konkretno za Suncani Hvar, mada opet iskustva su razlicita nekom dobro nekom lose
TijanaSerb is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2024., 10:09   #6109
I kod mene u Bosni ljudi više neće ni da čuju za sezonu u HR. Ko god se zajebo i otišao na istu brzo se vratio nazad, a i ako je odradio cijelu rekao nikad više.

Svi oni ističu kako se radi robovski po cijeli dan jednokratno ili dvokratno, plata smiješna za toliki rad, hrana užas, smještaji katastrofa, poslodavci đubrad lažljiva, radne kolege ko s koca i konopca skupljani...
Old 13.03.2024., 15:42   #6110
Quote:
Vorenus kaže: Pogledaj post
I kod mene u Bosni ljudi više neće ni da čuju za sezonu u HR. Ko god se zajebo i otišao na istu brzo se vratio nazad, a i ako je odradio cijelu rekao nikad više.

Svi oni ističu kako se radi robovski po cijeli dan jednokratno ili dvokratno, plata smiješna za toliki rad, hrana užas, smještaji katastrofa, poslodavci đubrad lažljiva, radne kolege ko s koca i konopca skupljani...
Plata za pomocnog konobara ove g u Laguni 900e dvokratno, brate mili i jos gratis 3 cimera u sobi i napoj za stoku.

Navali narode ta se prilika ne propusta
Brziiii is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 08:42   #6111
Quote:
Expo1234 kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima.

Imam ponudu za Sunčani Hvar, recepcija, 1088 eur početna pl.
Prvi put bih išao tamo, interesuje me kakvo je radno okruzenje, smjestaj, poštuje li se slobodan dan i sl.

Hvala svima koji odgovore.

Ja bi isto trebao u 4. mjesecu početi radit u Sunčanom Hvaru. Kažu sredinom 4. da očekujem ali da će javiti točan datum početka. Prva mi je sezona, pa ćemo vidjet, ili ne, sudeći po pričama hehehe
Kalu5hrvatska is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2024., 12:18   #6112
ja sam zavrsila Srednju Ekonomsku jos 2013. godine.
ECDL tecaj . Trazim posao moze biti u ducanu ili neki administrativni posao ili autopraonica,benzinska mozda.
ali nema nista. Jedino ako ima tako preko ljeta u Makarskoj mozda jer sam tako preko ljeta.
Old 20.03.2024., 15:34   #6113
Dal zna netko za Uskrsnicu u Laguni

Prosle g je bilo stoja eura, sad mi drug kaze da ce uskrsnicu dobiti samo oni koji su radili taj dan znaci na Uskrs svi ostali koji budu slobodni ili nece radit ce dobiti ono sta visi preko dva.
Jel to istina?
Brziiii is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2024., 14:53   #6114
Jel postoji iko da daje donekle ok placu ,smjestaj i sva tri obroka? Naglasak na sva tri.
Sta neki misle da sa 1000 eura i da placam hranu jos sebi mogu ista?
Old 21.03.2024., 17:52   #6115
Plodine ti traže sezonske radnike, dobijes placu + za odvojen život i dnevnice, prošle godine ljudi su dobivali 2000 eura na račun i naravno plaćen smještaj. Što se tiće hrane tj gableca koliko znam to si morao sam kupovat..
Old 21.03.2024., 18:42   #6116
Quote:
Plodine ti traže sezonske radnike, dobijes placu + za odvojen život i dnevnice, prošle godine ljudi su dobivali 2000 eura na račun i naravno plaćen smještaj. Što se tiće hrane tj gableca koliko znam to si morao sam kupovat..
nije problem ako je 2000 eura, mislim jest ,ali velika razlika u odnosu na 1k pa ti ostane kikiriki doslovce
Old 21.03.2024., 19:17   #6117
Normalno, raspitaj se za plodine ako te zanima.. budi svjesna da nebus bila solo u sobi. Eh sad moze bit da je super ekipa a moze bit obrnuto
Old 21.03.2024., 19:27   #6118
To isto nije humano u hr...

Ja sam na terenu, cesto nas zna biti vise odjednom i firma (njemacka) nam bukira hotele, svaki dobije svoju hotelsku sobu i nema toga boga da s nekim u sobi cak i ako soba u kojoj jesi ima 3 kreveta...
Raphael Adolini is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2024., 19:32   #6119
Quote:
Raphael Adolini kaže: Pogledaj post

Ja sam na terenu, cesto nas zna biti vise odjednom i firma (njemacka) nam bukira hotele, svaki dobije svoju hotelsku sobu i nema toga boga da s nekim u sobi cak i ako soba u kojoj jesi ima 3 kreveta...
Nas je u sobi 4, prije 5g to su bile sobe s 6 kreveta, 3 na kat
Brziiii is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2024., 19:46   #6120
Quote:
Raphael Adolini kaže: Pogledaj post

Samo je razlika u tome kad se ide na teren i ovakvi poslovi.
I u Njemačkoj, Poljskoj, Kanadi si smješten u visekrevetne sobe kad si u kampu ovakvog tipa i radiš NKV posao.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:34.