Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
09.08.2024., 16:35
|
|
Bijeli Zagreb grad
Registracija: Mar 2012.
|
Quote:
malčica kaže:
Polako smo dosli da se moze smjeskat i osjecat lose.
Samo to sam htjela.
|
Apsolutno.
Smješkala sam se i ja milijun puta u životu kad mi nije bilo do smijeha.
Ali nikada kad sam pričala o tragediji, smrti, suicidu.
Dok ova cijelo vrijeme ne skida osmjeh.
Da ju slušaš bez tona nikada ne bi pogodio da priča o tako bolnom iskustvu.
Evo kako npr. Adwoa priča o svom iskustvu dok se oko nje smiju, a potpredsjednica Mega ju gleda
https://www.facebook.com/watch/?v=269942367254617
|
09.08.2024., 16:52
|
|
Bijeli Zagreb grad
|
Quote:
Complicated kaže:
nego...
neke zanimljivije stvari koje sam čula nedavno o dastardly duo koje prije nisam znala p amožda niste ni vi
1. želja im je bila da dijele tron s Kate i Willom 
2. Znate ono čuveno pečeno pile od nesuđenih vegana? Izgleda da nije lagala o veganstvu jer je pečeno pile nekakav... khm...položaj (morala guglati). Kaj bi objasnilo one značajne poglede.  
|
I ja sam čitala te tračeve, navodno su htjeli pola The Duchy of Cornwall 
Ne mogu u to vjerovati jer, ajde što ona nema pojma, ali Harry bi trebao znati da za to nema šanse.
Ili su mislili da je došlo novo doba pa bi moglo proći.
Za ovo drugo ne znam šta znači, ali sam čitala neku priču da je recept od šefa s kojim je tada hodala i koji je kuhao za Invictus a ona ga usput varala s Harryjem 
|
09.08.2024., 17:01
|
|
✧ uwu ✧
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
odakusa kaže:
I ja sam čitala te tračeve, navodno su htjeli pola The Duchy of Cornwall 
Ne mogu u to vjerovati jer, ajde što ona nema pojma, ali Harry bi trebao znati da za to nema šanse.
Ili su mislili da je došlo novo doba pa bi moglo proći.
|
Harry je nekad znao malo bolje i držao se pravila ali ga je ova uvjerila da nema pravila, da je jednako vrijedan bratu, da je bio zlostavljan pa MORA tražiti reparacije za duševne boli i financijsku nepravdu, i manju kobasu, za njihovu djecu... 
|
|
|
09.08.2024., 17:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
pa nitko i nije napisao da se Mega osjećala super, a činjenica je da se
smješkala dok je pričala o suicidu kako i piše u postu od kojega je krenula rasprava. Čemu onda uopće rasprava?
zapravo bode to što nije pokazala empatiju i interes, opet se radilo samo o njoj. I ta nervoza, nadrkanost, smješak... što god...sigurno nisu bili zbog roditelja i njihovih priča...
a ako vam se već od nečega riga onda nek vam se riga zbog činjenice da suicid djece koriste za samopromociju i nove suptilne prijetnje nekome s druge strane ekrana "I haven’t really scraped the surface on my experience"
e da, ta organizacija o kojoj je trebalo biti riječ u intervju zove se "Parents network". Ni M, ni H nisu roditelji suicidnog djeteta, tako da o Meginim grebanjima po iskustvima nije trebalo biti ni slova sa ili bez smješka s lošim osjećajem.
meh dosta o Megi, čini se da bi uskoro mogli izaći neki memoari direkt iz njenog pera, pa će je opet sve biti puno 
|
|
|
09.08.2024., 17:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2018.
|
Kad bi na Parents network roditelja djece s autizmom govornik bila osoba s autizmom onda bi isto bio problem?
|
09.08.2024., 17:35
|
|
comfortably numb
Registracija: May 2006.
|
Quote:
aishia kaže:
zapravo bode to što nije pokazala empatiju i interes, opet se radilo samo o njoj. I ta nervoza, nadrkanost, smješak... što god...sigurno nisu bili zbog roditelja i njihovih priča...
a ako vam se već od nečega riga onda nek vam se riga zbog činjenice da suicid djece koriste za samopromociju i nove suptilne prijetnje nekome s druge strane ekrana "I haven’t really scraped the surface on my experience"
|
evo ovo boldano +1; samo smješkanje nije nikakav problem, dapače ljudi se često smješkaju kad im je neugodno itd. ali ovo dvoje griftera još ništa nije napravilo, a da nije bilo u svrhu samopromocije i skupljanja para
|
09.08.2024., 20:11
|
|
baba boomerka
Registracija: Jun 2019.
|
Meni nije jasno kako je Firma ako je tako zla i manipulativna, uopće dopustila Hariju da se oženi za Magu. Ako su već htjeli unijeti promjene mogli su naći neku bogatu Indijku .Ili bilo koju američku udavaču koja bi jedva dočekala otvarati konjske trke i svinjce po engleskoj pripizdini .
|
09.08.2024., 20:48
|
|
dodaj malo ludila
Registracija: May 2007.
|
Quote:
DomacaPlijesan kaže:
Kad bi na Parents network roditelja djece s autizmom govornik bila osoba s autizmom onda bi isto bio problem?
|
Ne bi. Problem nastaje samo s 'vrlo posebnom osobom'.
Quote:
aishia kaže:
... smješkala dok je pričala o suicidu kako i piše u postu od kojega je krenula rasprava. Čemu onda uopće rasprava?  ..
|
Malo se cavrlja jel se smjeskala jer laze, ili jer je bijesna sto je Heri ne drzi za ruku pa se morala uhvatit njegovog koljena, uh.
Ne znam samo..... sto su ih roditelji tako srdacno docekali, ste vidjele one prisne zagrljaje, kako to, su svi oni ludi pa ne kuze 
|
09.08.2024., 21:03
|
|
✧ uwu ✧
|
Quote:
DomacaPlijesan kaže:
|
mislim da nitko ne odgovara jer još ne kuže kaj točno pitaš?
|
|
|
09.08.2024., 22:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
DomacaPlijesan kaže:
|
govornik može biti bilo tko na bilo kojem skupu, pitanje je o čemu priča.
Ako je tema autizam, zašto bi netko tko nema autizam (nema čak ni člana obitelji s autizmom) pričao o sebi na takvom skupu? 
|
|
|
10.08.2024., 01:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
malčica kaže:
....
Ne znam samo..... sto su ih roditelji tako srdacno docekali, ste vidjele one prisne zagrljaje, kako to, su svi oni ludi pa ne kuze 
|
Amerikanci tako svih dočekuju.
Meni je to bio WTF moment kad sam se prvi put susrela i upoznala s nekim Amerikancima.
Ono što me grle kao da smo si najbliži na svijetu, a upravo smo se upoznali.
M&H su udruzi donijeli publicitet koji bez njih nikad ne bi postigli.
Rekla bih da ti roditelji itekako kuže, ali da bi došli do što većeg broja ljudi prihvatili su da se na neki način međusobno iskoriste.
|
|
|
10.08.2024., 06:09
|
|
Glas razuma
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
blaenka kaže:
Meni je to bio WTF moment kad sam se prvi put susrela i upoznala s nekim Amerikancima.Ono što me grle kao da smo si najbliži na svijetu, a upravo smo se upoznali.
|
 Zbog toga im je i pridružena etiketa da su "fejk" ovako generalno u svijetu. 
|
10.08.2024., 16:33
|
|
larpurlartistična
Registracija: Dec 2008.
|
Pogledala klipove intervjua i ne čini se baš da su se predstavili kak su htjeli.
Ruka na koljenu i njegov potpuni izostanak reakcije na to mi je baš weird.
Nego, meni je puno veći krindž bila dodjela Pat Tillmana
1. double claw i Herijevo otresanje
2. totalni diss od Venus Williams
i 3. apsolutni vrh - njihovo nepristojno ometanje ceremonije kad su nakon primljene nagrade promptno otišli i dugo se pozdravljali.
kak fanovi gledaju na to  ?
|
|
|
10.08.2024., 17:46
|
|
dodaj malo ludila
|
Quote:
blaenka kaže:
Amerikanci tako svih dočekuju.
Meni je to bio WTF moment kad sam se prvi put susrela i upoznala s nekim Amerikancima.
Ono što me grle kao da smo si najbliži na svijetu, a upravo smo se upoznali.  .
|
Nametljiva americka navika, doduse mene nijedan nije grlio, rekla bih da ovisi o kojecemu. Al nek bude, il je ko dobar dan, il je izrezirano, kako god.
Quote:
M&H su udruzi donijeli publicitet koji bez njih nikad ne bi postigli.
Rekla bih da ti roditelji itekako kuže, ali da bi došli do što većeg broja ljudi prihvatili su da se na neki način međusobno iskoriste
|
Sta kuze? Da im ovi donose publicitet, da ce se vise cut, pa shodno tome ucinit mic u prepoznavanju internet zlostavljanja koje moze zavrsit suicidom?
Daj reci, sto tu ne valja 
Dok ne nadju medijski eksponiranu, i voljnu, osobu cije je dijete ucinilo suicid, a ime joj ne pocinje s M, ove cemo pljuvat sto ukazuju na maltretiranje i sranje koje cine internet dokoni nasilnici? Ma bravo.
|
10.08.2024., 18:32
|
|
✧ uwu ✧
|
|
|
|
10.08.2024., 20:02
|
|
dodaj malo ludila
|
Quote:
Complicated kaže:
|
Srecom sve je snimljeno, koliko ti mozes lagat, to je
https://www.espn.com/video/clip/_/id/40544079
Ovo troje su bivsi dobitnici nagrade, sudionici Invictusa (ne znam jesu li svi), dodijelili nagradu, a Heri trazio da ostanu uz njega. Ni prvi ni zadnji koji na taj nacin ponovno im odaje pocast.
|
10.08.2024., 20:14
|
|
Bijeli Zagreb grad
|
Quote:
malčica kaže:
Ovo troje su bivsi dobitnici nagrade, sudionici Invictusa (ne znam jesu li svi), dodijelili nagradu, a Heri trazio da ostanu uz njega. Ni prvi ni zadnji koji na taj nacin ponovno im odaje pocast.
|
Ne uz njega.
Za njega (for me)
|
10.08.2024., 20:24
|
|
dodaj malo ludila
|
Ne citaj, vec poslusaj.
Mada ne znam sto ovom gluposcu zelite reci, ludilo 
|
10.08.2024., 20:26
|
|
✧ uwu ✧
|
Quote:
malčica kaže:
|
"wo, wo wo wo wo, u gotta stay here FOR ME.
u NEED to be with me!!!"
kaj sam ja to točno lagala?
video, a možeš usput čitat i koemntare kad ti bude dosadno
ajmo onda u detalje. wo wo wo wo wo ko djeci ili psima. jel se tak ijedna osoba a posebno neki princ obraća ljudima??
uopće se obraćat pat tillmanovoj mami koja je bil protiv toga da ju dobije. i još ju poklopi s diana card.
da je mentalna gimnastika olimpijska disciplina, zlato bi bilo tvoje 
|
|
|
10.08.2024., 21:05
|
|
dodaj malo ludila
|
Na moj sluzbeni link, ti stavis isti taj snimak, al losiji ton, na nekoj jebenoj hejterskoj temi
Rekoh, ne citajte transkripte. Sami poslusajte
I ne brinite.... naci cete novi razlog za omalovazavanje LOL.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:48.
|
|
|
|