Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
23.08.2013., 21:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
njoj se neda više glumit i to je to  baš je očito
već bi ona odavno prihvatila neku jeb ulogu da je željna glume 
|
24.08.2013., 13:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Quote:
S.N.O.B kaže:
Šteta što ni ove serije nema nigdje http://www.youtube.com/watch?v=zT_zR2-hjiQ Izgleda da je komedija u pitanju. Ne znam ni koliko se Cansu zadržala tu jer je ova snimana 2009. kad je počeo i Ezel. Al' svakako lijepo je da je glumila sa jednom od legendi tur. kinematografije Türkan Şoray. Našao sam da je imala gostujuću ulogu.
|
Iz te serije je ona divna slika sa venčanicom
http://i43.tinypic.com/sbq1k7.jpg
A ja ne mogu da verujem da ovog intervjua nema nigde
Tako mi je divna tu,pogotovo kako se smeje na ovu scenu
http://i39.tinypic.com/21ce6fq.jpg
|
|
|
24.08.2013., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
S.N.O.B kaže:
|
O maj gat  Mozda je bio neki dobar baja iza kamere,pa je bila ovako inspirisana za koketiranje 
|
|
|
24.08.2013., 13:51
|
|
đu
Registracija: Apr 2013.
|
Žena je prekrasna i najvažnije, ima ono nešto.
Ja ne mislim da se njoj ne da glumiti, uostalom to bi joj bila zagarantirana karijera jer kao model i ne može dugo raditi. Na žalost, ali tu godine čine svoje i stalno stasavaju mlađe.
Vjerojatnije je da nije dobila ulogu koja bi joj se svidjela, a pametna žena očito bira i ne želi glumiti u projektu za koji misli da bi mogao biti neuspješan. I mislim da je u pravu.
Ja bih njoj trenutno poželjela dobru i stabilnu vezu, voljela bih da bude sretna u privatnom životu. Znam i koga bih joj poželjela, ali na žalost (doduše samo moju žalost  ) vjerojatno nisu jedno za drugo (iako su oboje slobodni, bar mislim).
|
|
|
24.08.2013., 13:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
dolcevita026 kaže:
O maj gat  Mozda je bio neki dobar baja iza kamere,pa je bila ovako inspirisana za koketiranje 
|
dolce nam se vratila  odmorna i puna energije
Vidi se kamerman na onom videu sa snimanja. Primjetio sam da joj se smješka, a i ona njemu
đurđevak, slažem se s tobom u potpunosti. Na stranu što sam je fakat poželio vidjet u nečemu novom, mislim da je zbog ove hiperprodukcije koja je trenutno u Turskoj prisutna pravo rizično zalijetat se u neke projekte (mislim na serije najprije) jer ukoliko ne zadovoljiš rejting koji tv kuća traži slijedi ukidanje, i onda vjerujem da je to i za glumca porazno, bez obzira što je hajmo reći neuspjeh serije najmanje nj. problem al' nažalost para vrti gdje burgija neće. Ja njoj vjerujem i znam da će se vratit, odustat od glume (gdje je itekako uspješna, i izgradila je već ime i status tu) sigurno neće, nije luda, prosto samo čeka scenario koji će je 'izbit iz cipela', kao što je bio slučaj s Ezelom, naravno ne kažem da joj treba nešto sl. ili u tom rangu al' prosto uloga koja će njoj samoj donijeti nešto novo i u kojoj će moći još napredovat. Evo, ja stvarno mislim da će se to desit početkom 2014. 
Zadnje uređivanje S.N.O.B : 24.08.2013. at 14:04.
|
|
|
24.08.2013., 14:06
|
|
Bionda
Registracija: May 2013.
|
pa da vidimo malo to koketiranje
ide to njoj
@đurđevak, drago mi je da si se vratila...znam šta misliš.. nikad ne reci nikad
Zadnje uređivanje maxnel : 24.08.2013. at 14:12.
|
|
|
24.08.2013., 14:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
maxnel kaže:
|
Sad gledam ovo,pa mi pade na pamet ona konstatacija koliko joj leže uloge femme fatale,ali da bi sve to bilo ponavljanje Eysan...ja u ovom koketiranju uopšte ne vidim Eysan i to je ono što kod Cansu obožavam...toliko je ona svaki put drugačija...utoliko više želim da gledam još jednu famme fatale,ali na novi način 
|
|
|
24.08.2013., 21:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
S.N.O.B kaže:
dolce nam se vratila  odmorna i puna energije
Vidi se kamerman na onom videu sa snimanja. Primjetio sam da joj se smješka, a i ona njemu 
|
Treba istraziti tog kamermana,da vidimo da li je dobar kandidat
Da,puna sam energije za jos jednu sezonu bez Cansu,treba to izdrzati  Ali ajde cekamo januar da vidimo da li ce se ostvariti tvoja vizija  Samo ne znam sta cemo do tada,moramo naci novu zanimaciju...mozda Intikam?
Nisam ovu videla...jos nije obukla onaj kaftan za vencanje

Zadnje uređivanje dolcevita026 : 24.08.2013. at 21:49.
|
|
|
25.08.2013., 01:12
|
|
Iksica
Registracija: Apr 2009.
|
iskreno neka čeka i ne radi ništa ak joj se gluposti nude  eto ja nebi da ona više gumi uloge ko u Sili volim je više ko kompleksniji lik Ejšan  i takve uloge mora birat,eto gledala sam na početku Silu i fakat sam htjela da mi serija sjedne ali nije i nije 
|
|
|
25.08.2013., 03:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Zadnje uređivanje dolcevita026 : 25.08.2013. at 03:51.
|
|
|
25.08.2013., 19:21
|
|
Bionda
Registracija: May 2013.
|
mislim da ako kvalitetno radiš svoj posao godine ne znače previše... npr Andie MacDowel ima 55 godina i još uvijek je zaštitno lice za Loreal...
Kakva god bila serija Sila, meni je bila divna ljubavna bajka, a Cansu odskočna daska u karijeri
Što se tiče novih uloga naravno da bira, nigdje joj se ne žuri, želi neki dobar projekt, a ne nešto tek da glumi
 FIRUZE
Zadnje uređivanje maxnel : 25.08.2013. at 20:36.
|
|
|
25.08.2013., 22:18
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
25.08.2013., 22:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Dolce,može li neka i s početka,u ovom kombinezonu? 
|
|
|
25.08.2013., 22:48
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
25.08.2013., 23:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dolcevita026 kaže:
|
Jao da,thanks!
Prelepa mi je tu,a kombinezon mi se posebno sviđa
Gledala sam opet slike za L'Officiel,baš bih volela da je ponekad vidim i u takvim komadima.
|
|
|
25.08.2013., 23:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
|
|
|
26.08.2013., 03:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dolcevita026 kaže:
Kad smo vec kod Officiela,videh da je ta novinarka sto je pravila intervju sa njom,stavila neki tekst na svoj blog...ne znam da li je to ono isto sto je izaslo i u casopisu ili neki bonus  Mogla bi da bacis pogled,nisi dugo nista prevodila
http://sebnemburcuoglu.com/degisimin...-agustos-2013/
|
Vaša želja je za mene zapovest
Evo,pa vidite šta smo od ovoga imali a šta nismo.
Quote:
Zvezda serija i filmova svoju karijeru u modelingu podigla je na još viši nivo.Prva je turska poznata ličnost koja je postala zaštitno lice L'Oréal-a Paris.Posle dužeg vremena pričamo sa Cansu Dere.
Dok sam se vozila ka dogovorenom mestu sastanka,po glavi mi se vrzmala toliko puta ponovljena njena rečenica “Tata je često umeo da me zove “moja mrgudna devojčice””.Da li će ova mlada devojka biti previše nadmena i hladna?
Možda je bilo do divnog sunčanog dana,možda je bilo samo do mene,ali Cansu je toliko nasmejana i prijateljski nastrojena,ni traga od “namrštene i hladne devojke”.Zapravo,upoznala sam jedno veoma nasmejano lice,Cansu Dere.
Počeli smo da ćaskamo,a odmah sam primetila njenu kosu.Mi,”obični smrtnici” se uvek pitamo,kada gledamo reklame i fotografije,kako velike zvezde zaista izgledaju.Verujte mi,ima prelepu kožu,kosu i zaista lepo telo.Boja kose mi se posebno svidela. (L'Oréal Paris Excellence,Chocolate Coffee)
Na pitanje da li ima posebne rituale kada je u pitanju nega kože odgovara:“Samo pokažite osnovnu negu,održavajte vašu kožu čistom i hidrirajte je”.
Dakle,šta se dešava u njenom životu ovih dana?
Nakon što je “prošetala” haljinu Alberte Ferretti na crvenom tepihu u Kanu,vredno je snimala reklamne spotove za L'Oréal Elseve kolekciju koji će početi da se vrte u septembru(S.N.O.B-e ),a novine su pisale i o njenom putu u Brazil.Ispravlja nas:
“U Brazilu sam bila odavno,ali sam tek sada postavila fotografije na Instagram”
Nedavno smo mogli da je upoznamo u novom svetlu,pokazala je da mladi ljudi mogu da naprave promenu,neophodan je samo osećaj za pravdu i dosta pozitivne energije.
Da je upoznate bliže pročitajte ostatak intervjua.
Posetila si filmski festival u Kanu,po prvi put si prošetala crvenim tepihom tamo?
Da,prvi put.Ranije,kada sam gledala slike sa crvenog tepiha u novinama stalno sam se pitala zašto svi ti ljudi mašu.Ali tamo je toliko novinara,koji uzvikuju tvoje ime,žele da ih pozdraviš,zaista prijatno iskustvo.Posetili smo i projekciju filma Romana Polanskog.L'Oréal je već 16 godina sponzor festivala i svaki naš korak tamo je bio isplaniran,sa nama su radili najveći profesionalci.Posebno su mi se svideli frizura i make-up za šta su bili zaduženi Stéphane Lancien i Charlotte Willer.
Da li su oni odabrali haljinu koju si nosila na crvenom tepihu?
U glavi sam već imala sliku takve haljine,tih boja i te jednostavnosti.Modni konsultant Michael Angel je odlabrao da nosim haljinu Alberte Feretti i divno sam se u njoj osećala.
Da li si prisustvovala zabavama nakon festivala?Imaš li neku priču o upoznavanju sa poznatim rediteljima?
Pre putovanja u Kan,boravila sam u Atini gde smo snimali reklamu za L'Oréal.Bila sam veoma zauzeta tih dana i onda sam se razbolela,pa se u Kanu nisam osećala najbolje.Nažalost,nisam bila u pravom raspoloženju za žurke.
Poslednju ulogu si imala u “Veličanstvenom stoleću”,potom si objavila nastavak saradnje sa L'Oréalom.Imaš li u planu još neki novi projekat?
U poslednjih nekoliko meseci sam potpuno posvećena obavezama koje imam prema L'Oréalu,i to bi možda moglo da ugrozi neki novi projekat.Ali kada bih pročitala neki novi scenario koji bi me zainteresovao sa velikim zadovoljstvom bih učestvovala u tome.
Ponovo su tvoje fotografije u žiži interesovanja.Da li treba da očekujemo neko iznenađenje po tom pitanju?
Izložba je stvarno nešto o čemu nisam razmišljala.Ja sam samo neko ko voli da putuje i fotografiše te trenutke.Na Instagramu podelim neke od mojih omiljenih fotografija.Kada vidite taj svet pun živih boja,prirodu,ljude,to je pravo bogatstvo,podseti vas da nije novac jedino bitan.Martha Medeiros je tako lepo napisala:”Polako umiru oni koji ne putuju,ne čitaju,ne slušaju muziku,koji ne poznaju toleranciju”.
Gde sada želiš da putuješ?
Toliko mesta mi pada na pamet...svaki dan se setim po jednog novog.U februaru ili martu bih želela da posetim ostrva Bohol i Cebu.
Da li te je iznenadilo ono što se nedavno dešavalo u našoj zemlji?
Ne mogu da kažem da sam iznenađena,to se nije desilo slučajno,stvari su se akumulirale.Kada se borite za nešto što je univerzalno na svim jezicima,različite grupe ljudi sa različitim stilovima života lako se udruže i pokažu da je sve moguće.Sloboda i pravda isto znače na svim jezicima,to vam niko ne može oduzeti,niko vam ne može uskratiti ono što vam je garantovano zakonom.
Mladi ljudi su pokazali da je promena moguća?
Promene se odvijaju na toliko mnogo načina,i to je pravi uspeh,to je sticanje moći.Vidite da ljudi sve više prihvataju fizičke razlike,razlike u mišljenjima i verovanjima,i to morate poštovati.Svet je satkan od različitih boja,i sve su prelepe.Postoji marginalizacija političkog mišljenja ili uverenja koje nije u skladu sa onim koje je opšte poželjno.
Da li radiš na sebi?Kroz čitanje,tvoja putovanja?
Da,pročitam knjigu,ili otputujem negde.Generalno,mislim da naši životni izbori određuju naš razvojni put.
Da li vodite računa o ishrani?
Veoma je važno istaći značaj zdrave ishrane i sporta.Dugi niz godina se bavim pilatesom a naviku da se zdravo hranim imam još od detinjstva.
|
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:06.
|
|
|
|